HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 14:17

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 15:12

Kezd összeismerkedni azzal, akivel éveket élt együtt.

:D azert nem ilyen sulyos a kernel... igaz a mai napig tud meglepetest okozni ezekszerint!

Szerk:
Bazzz nem kernel, hanem helyzet (kernel=helyzet), nem szedem ki mert jot mulattam rajta :D Eppen egy kernelt igyekszem osszepakolni egy szamomra meg uj rendszerhez, es kicsit bonyas, hogy miket is kell bele forditgatnom, hogy menjen minden jol, ezzel kuzdok most, legalabb elterelem a figyelmem...

Szerkesztette: Sniper 2005. 09. 19. 14:19 -kor

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2402 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 14:19

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 15:12

Hat az miatt, amit fentebb irtam :) Igencsak meglepett, hogy finoman fogalmazzak... nem tudom mire velni, mondom, remelem csak a sajat lelkiismeretet bekiti ezzel... vagy az is lehet, ezt meg a tegnapi beszelgetesunk elott meselte!

-Szakított veled de nem komoly
-közbe mással van de nem komoly (csak ideiglenes)

Ez nem flakkol azzal a bizonyos emlegetett ugródeszkával és a bizonyos ló szamárral?

Én máshogy nem tudom értelmezni teljesen mindegy mikor mondta de ha meg még a tegnapi előtt akkor meg .............. :think:

#2403 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 14:22

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 15:19

-Szakított veled de nem komoly
-közbe mással van de nem komoly (csak ideiglenes)

Ez nem flakkol azzal a bizonyos emlegetett ugródeszkával és a bizonyos ló szamárral?

Én máshogy nem tudom értelmezni teljesen mindegy mikor mondta de ha meg még a tegnapi előtt akkor meg .............. :think:

Nem flakkol... fejtsd ki, hogy lehet valakivel nem komolyan szakitani, es kozben egy masikkal nem komolyan egyutt lenni? Ez marhara erdekelne... tippem van, de le sem irom, mert valszeg elfogult vagyok!

#2404 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 14:32

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 15:22

Nem flakkol... fejtsd ki, hogy lehet valakivel nem komolyan szakitani, es kozben egy masikkal nem komolyan egyutt lenni? Ez marhara erdekelne... tippem van, de le sem irom, mert valszeg elfogult vagyok!

V. 1.0

Veled szakítani akar de nem tud,erre jó a másik akivel jó addig amíg nem jön egy másik "igazi."

V. 1.1

Veled szeretne lenni de egy kicsit pezsgést akar vinni az életében, ezért kipróbálja mással is aztán mivel nem komolyan szakított veled és mivel te szerelmes vagy bele mint állat így visszafogadod.

V. 1.2

A valót csak ő tudná elmondani de ez így nagyon kesze kusza.

ÉS mi az amire te gondolsz de nem akarsz leírni? :think:

#2405 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 14:37

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 15:32

VV. 1.2

Szvsz ő sem. :(
Üdvözlettel:
Gabi

#2406 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 14:43

Lehet van benne valami... egy biztos, elmondtam neki is, ha lefekszik vele, akkor azt csak akkor tegye meg, ha mar biztosan tudja azt, hogy tolem nem akar mar soha tobbet semmit... Szerintem ezert nem fekudt meg le vele, de le fog, csak ido kell mig beletorodik... mert egy szerelem csak erosebb lesz ha nem teljesul be (ugymond) aztan eler olyan szintre, hogy mar nem erdeki semmi... attol felek csak (tudom nem kellene foglalkoznom ezzel) hogy egy gyenge pillanataban kihasznalja, aztan meg nagyon osszetorik, mert nem volt meg ra felkeszulve... no de mindegy, hatha nem igy lesz, es tenyleg le sem szarja majd a fejem ha minden klappol :D

#2407 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 14:49

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 13:32

V. 1.1

Veled szeretne lenni de egy kicsit pezsgést akar vinni az életében, ezért kipróbálja mással is aztán mivel nem komolyan szakított veled és mivel te szerelmes vagy bele mint állat így visszafogadod.

ne haragudj, nem neked szól, de ezekre a sorokra ez a véleményem: :fuck:

Nem tudnék úgy pl én a szemébe nézni, és azt mondani tiszta szívemből, hogy szeretlek, hogy közben tudom, hogy csak azért jött vissza, mert nincs senkije, és én meg barom megfelelek neki... arra nem is gondol, hogy ezzel megint romba dönt mindent, amit a szakítás után az ember próbál magában felépíteni  :rolleyes:

-C0pp3rM!n3-

#2408 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 14:56

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 15:49

Nem tudnék úgy pl én a szemébe nézni, és azt mondani tiszta szívemből, hogy szeretlek, hogy közben tudom, hogy csak azért jött vissza, mert nincs senkije, és én meg barom megfelelek neki... arra nem is gondol, hogy ezzel megint romba dönt mindent, amit a szakítás után az ember próbál magában felépíteni  :rolleyes:

-C0pp3rM!n3-

Ezt a verziot akartam en is leirni egyebkent (amire azt mondtam elfogult...) csak kicsit meg faragva rajta itt-ott, de a lenyeg ugyan az... ezt tamasztja ala az a kijelnetese is, hogy ha esetleg ezt a sracot otthagyja, akkor meg kell neki par honap, amig ujra tisztan a szemembe tud nezni... ez akar kivitelezheto is lehetne, ha nem tortenne komolyabb kapcsolat koztuk, de fog, igy valszeg bukta ezt a verziot is, lehet ezert van most ki annyira...

#2409 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 14:57

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 15:49

-C0pp3rM!n3-

Az ember alapvetően ÖNZŐ és ugye azt nem kell mondani hogy aki akarja hogy vége legyen a kapcsolatnak az hamarabb tul teszi magát rajta. ;)

#2410 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:03

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 15:56

Ezt a verziot akartam en is leirni egyebkent (amire azt mondtam elfogult...) csak kicsit meg faragva rajta itt-ott, de a lenyeg ugyan az... ezt tamasztja ala az a kijelnetese is, hogy ha esetleg ezt a sracot otthagyja, akkor meg kell neki par honap, amig ujra tisztan a szemembe tud nezni... ez akar kivitelezheto is lehetne, ha nem tortenne komolyabb kapcsolat koztuk, de fog, igy valszeg bukta ezt a verziot is, lehet ezert van most ki annyira...

:think: Komolyabb kapcsolat??

Véleményem: Ha otthagy miatta akkor nem csak hejte hejtét akar tőle sztem.Az ami nem minősül komolyabbnak azt a kapcsolatot melletted is fenntarthatta volna. :rolleyes:

#2411 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:16

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 13:51

Azé mégsem lehetek nihil-realista, ha egyszer összetört lelket söprögetünk egy kupacba, hátha összeáll valamikor emberré  :cool:

:up:  :taps:
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2412 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:22

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 13:57

Az ember alapvetően ÖNZŐ és ugye azt nem kell mondani hogy aki akarja hogy vége legyen a kapcsolatnak az hamarabb tul teszi magát rajta. ;)

én nem akartam hogy vége legyen, csak rájöttem, hogy sokszor nem volt velem őszinte... továbbmegyek, néha saját magával sem volt őszinte. :rolleyes: lehet pénteken olyan dolgokat fogok kiszedni belőle, amit még álmomban sem gondoltam volna - de az is lehet hogy nem. bár biztosra veszem, hogy van még valaki itt a háttérben, aki segítette a fát vágni ez alatt a kapcsolat alatt.
Igen, úgy kellett kiszednem belőle délután, hogy mit érez. Délelőtt meg minden szemrebbenés nélkül ugyanúgy megölelt, megcsókolt, mint ahogy szokta. Akkor ez valószínűleg már csak megjátszott volt... :rolleyes:

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2005. 09. 19. 15:23 -kor

#2413 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:25

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 15:32

V. 1.0

Veled szakítani akar de nem tud,erre jó a másik akivel jó addig amíg nem jön egy másik "igazi."

V. 1.1

V. 1.2

A valót csak ő tudná elmondani de ez így nagyon kesze kusza.

ÉS mi az amire te gondolsz de nem akarsz leírni? :think:

A V. 1.1-hez túl sok a dráma. Vagy nagyon jó színész a kislány, de ezt Sniper ítélőképességében bízva el is vethetjük. Úgyhogy ezt szerintem kihúzhatod...

Szerkesztette: blabla* 2005. 09. 19. 15:26 -kor

"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2414 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:30

Jaj az élet nagy problémái máshol nem azon vekengenek hogy te jó ég látni fogom este vagy ugye hétvégén a barátnőmet vagy télleg igazából szakított velem vagy megcsalt vagy a franc se tudja mi gondolj már bele ember van olyan ország ahol azon vekengenek az olyankorú fiatalok hmm lesz-e holnap kenyerem vagy tudok-e holnap meleg kaját tenni az asztalra vagy hogy ne legyek ennyire közhelyes igen meggyógyulok vagy nem is meg hanem megérem-e a holnapot úgy hogy a kedvese otthagyta. Lebénultál hapsikám hooho hát akkor nézek virgoncabb pasi után na igen az ilyen pasikat megértem hogy össze vannak törve de Ti (tisztelet a kivételnek) akik annyi bigét tudtok összeszedni amennyit csak akartok TI nyafogtok!!!!!??? Szánalmas nézzzzzzz már tükörbe juj inkább várok mert nem merem felhívni majd beszélek vele ha hétvégén látom vagy juj már annyira fáj hogy utálom na bazzzd hát ez van. Fogd fel hogy a nők ha már nem kívánnak nem is akarnak veled együtt lenni ebből következi ha már nem szeretnek nem is fognak veled összejönni újra. Írta valamelyikkőtök hogy megcsalta a legjobb barátjával hát jó marha vagy hogy visszafogattad (bocsi lehet erős voltam) de ha egyszer megcsalt megcsal még egyszer és újra mindig akkor amikor éppen nem érzi jól veled magát. Nem ismertek olyan lányokat akik megcsalták a barátjukat mert nem működött a dolog, mit gondoltok róla????? ....
Azt hogy pfff de nagy szajha igen de nézzzzzddddd már meg a Te barátnőd is ezt csinálta akkor mi van na.... nem értitek a nőket sokkal többet érsz egy nőnél el ha azt látja rajtad hogy már nem izgatja a fantáziád.
Nekem a volt pasim feltűnt a láthatáron már mikor végre rendeztem volna a dolgaimat de nem azért hogy bármit is akarna tőle, hanem, hogy az új szerelméről meséljen na normális???!!! Úgy felhúztam magam rajta de neki ezt nem mutattam hanem magamban pufogtam de ezt nem fogjátok fel ti férfiak hogy ez nem így mükszik.     

#2415 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:37

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 16:03

:think: Komolyabb kapcsolat??

Véleményem: Ha otthagy miatta akkor nem csak hejte hejtét akar tőle sztem.Az ami nem minősül komolyabbnak azt a kapcsolatot melletted is fenntarthatta volna. :rolleyes:

Ebben annyi furcssag azert van, hogy en mar abban sem vagyok biztos, hogy miatta akar otthagyni...

#2416 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:43

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 16:30

Jaj az élet nagy problémái....   

Nyugalom  ;) Csak kiírják magukból, talán könnyebb így nekik. Ha soknak érzed, ne olvasd el.
De azért gondolom, most valamivel jobban érzed magad te is, hogy ezeket leírtad...  :think:  ;)

Szerkesztette: Sztee 2005. 09. 19. 15:44 -kor

"Have you tried turning it off and on again?"

#2417 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:44

Jaj az élet nagy problémái máshol nem azon vekengenek hogy te jó ég látni fogom este vagy ugye hétvégén a barátnőmet vagy...

:confused:  :omg:  :D 

Tipikus... elet nagy problemai :D bocs,  hogy nekem nincs nagyobb gondom most mint ez :)
Az igaz, hogy a nonel tobbet ersz el ha nem foglalkozol vele... ezt sosem ertettem miert van igy, mindig is lesz@artak azt aki mindent megtett ertuk, es az kellett aki ugyet sem vetett rajuk (nagy atlagban, tisztelet a kivetelnek) most nem foglakozom vele (csak magamban, meg igy itt) kivancsi leszek hany nap mulva csorget meg, hogy mi van velem, elek-e meg?! (nem arra gondolok, hogy visszjon, mert nem fog, csak hogy egyaltalan erdeklodik-e irantam...)

#2418 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:50

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 16:25

A V. 1.1-hez túl sok a dráma. Vagy nagyon jó színész a kislány, de ezt Sniper ítélőképességében bízva el is vethetjük. Úgyhogy ezt szerintem kihúzhatod...

Annyi biztos (mert mondta), hogy ez az elet neki 21evesen tul lapos es egyhangu (nemtudom mondjuk mit var, ha fent akarsz tartani egy lakast meg jopar milla erteku egyeb ingosagot, es tisztesegesen kerested meg a ravalot,  akkor muszaj dolgoznod... es a magamfajtanak az elete arrol szol, hogy felkel, elmegy dolgozni, hazajon, a parja csinal neki vacsit... aztan lefekszik es kezdodik elorol... jo kicsit sarkos, mert sokminden belefert azert igy is, de a lenyeget azert tukrozi, nem azzal megy el a nap nagy resze, hogy szorakozunk! Sajnos!) Most kicsit ugy erzi elni akar... tegye... csak azt nem veszi be a gyomra, hogy ez miatt be kell aldoznia a kapcsolatunkat, mert hogy vissza nem fogadom ha most itthagy az szinte biztos... azert szinte mert meg egy darabig talan visszafogadnam, de egy kis ido mulva ez is elmulik bennem szerintem!

Szerkesztette: Sniper 2005. 09. 19. 15:51 -kor

#2419 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:54

Egy nő ha nő akkor nem teszi meg csak akkor ha nagyon szerelmetes még beléd (ja igen jól esett kiírni magamból mert télleg miért foglalkoztok még ezzel. Nekem is volt hogy a volt pasim vissza akart szerezni de nem kell ha egyszer vége akor vége) jaj tehát ott tartottam :) hogy ha szétmentetek és ő akarta akkor nem fogja visszakönyörögni magát max annyit tesz hogy "véletlenül" össszefut veled és szóba elegyedik és fel akarja lobbantani a régi lángot de én ebben nem igazán reménykednék.

#2420 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:54

Jaj az élet nagy problémái máshol nem azon vekengenek hogy te jó ég látni fogom este vagy ugye hétvégén a barátnőmet vagy télleg igazából szakított velem vagy megcsalt vagy a franc se tudja mi gondolj már bele ember van olyan ország ahol azon vekengenek az olyankorú fiatalok hmm lesz-e holnap kenyerem vagy tudok-e holnap meleg kaját tenni az asztalra vagy hogy ne legyek ennyire közhelyes igen meggyógyulok vagy nem is meg hanem megérem-e a holnapot úgy hogy a kedvese otthagyta. Lebénultál hapsikám hooho hát akkor nézek virgoncabb pasi után na igen az ilyen pasikat megértem hogy össze vannak törve de Ti (tisztelet a kivételnek) akik annyi bigét tudtok összeszedni amennyit csak akartok TI nyafogtok!!!!!??? Szánalmas nézzzzzzz már tükörbe juj inkább várok mert nem merem felhívni majd beszélek vele ha hétvégén látom vagy juj már annyira fáj hogy utálom na bazzzd hát ez van. Fogd fel hogy a nők ha már nem kívánnak nem is akarnak veled együtt lenni ebből következi ha már nem szeretnek nem is fognak veled összejönni újra. Írta valamelyikkőtök hogy megcsalta a legjobb barátjával hát jó marha vagy hogy visszafogattad (bocsi lehet erős voltam) de ha egyszer megcsalt megcsal még egyszer és újra mindig akkor amikor éppen nem érzi jól veled magát. Nem ismertek olyan lányokat akik megcsalták a barátjukat mert nem működött a dolog, mit gondoltok róla????? ....
Azt hogy pfff de nagy szajha igen de nézzzzzddddd már meg a Te barátnőd is ezt csinálta akkor mi van na.... nem értitek a nőket sokkal többet érsz egy nőnél el ha azt látja rajtad hogy már nem izgatja a fantáziád.
Nekem a volt pasim feltűnt a láthatáron már mikor végre rendeztem volna a dolgaimat de nem azért hogy bármit is akarna tőle, hanem, hogy az új szerelméről meséljen na normális???!!! Úgy felhúztam magam rajta de neki ezt nem mutattam hanem magamban pufogtam de ezt nem fogjátok fel ti férfiak hogy ez nem így mükszik.     

Nincs igazad! Mindenkinek vannak problémái és mindenkinek más jelenti a problémát.
-Van akinek az hogy miből vegyen egy kiló kenyeret
-van aki megveszi a kenyeret de miből tegyen rá valamit
-van aki tesz rá de csak párizsit és miből rakjon sonkát
-Van aki sonkára is sonkát tesz
-van akinek kell kocsi de nincs miből
-van akinek van kocsi de nem tud vele menni (300ftos benzinár)
-van akinek van kocsi de még jobb kell
...........

Most azért mert másnak nagyobb problémái vannak azért nekem jelenthet problémát az ami a felettem levőknek nem probléma.

Ú de jól megfogalmaztam :D

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.