HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 20:17

Egy pozitív példa. Kialudt, megbeszéltük, elköszöntünk. A holmikat "majd később" visszacsereberéljük, még korai, összekavarhatna bármelyikünket. Hirtelen alakult ki, teljes egész volt, jó volt, ennyi volt, vége. Tisztán.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2462 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 20:52

Idézet: chris77 - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 20:10

:omg:

BASSZUS!!

Hát nagyot tévedtem Te nagyon nem Én vagy!!! :(  :D

Jol van na :) vagy csak nem merrem itt bevallani :p Most jo?
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2463 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 20:53

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 20:22

3-as móka, ahol nem nyúlhatsz hozzá a 3. lányhoz... Nesze fiam, egy üveg lekvár, nyalogasd, látom szereted. Na de a kupakot le ne merd venni. Szerencsére 1 nőre vagyok hitelesítve, leköt pont annyira, amennyire 3 tenné. Teljesen.

Ezert is szivtam a fogam en is... ez egy nimfos lanv volt, aki finoman szolva is kikeszitett :D mi lett volna ha ott egy masik is, aki mergesen nez ram, hogy vele mi lesz? :D

#2464 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 20:55

Most filozok, lehet o is egy harmas mokat akart (kiprobalni egy ujat, amellett hogy megtart?!) :D lehet ezert hagy el :D es ezert mondta, hogy kesobb meg visszajonne :)

#2465 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 21:05

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 21:55

Most filozok, lehet o is egy harmas mokat akart (kiprobalni egy ujat, amellett hogy megtart?!) :D lehet ezert hagy el :D es ezert mondta, hogy kesobb meg visszajonne :)

2 pasi 1 nő? Téged hová képzelt? Középre, vagy leghátra, szerintem egyik sem a legjobb :)
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2466 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 21:18

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 20:53

Ezert is szivtam a fogam en is... ez egy nimfos lanv volt, aki finoman szolva is kikeszitett :D mi lett volna ha ott egy masik is, aki mergesen nez ram, hogy vele mi lesz? :D

Foglalkoznak a lányok egymással is, szal nem lenne probléma. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2467 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 19. 21:23

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 22:05

2 pasi 1 nő? Téged hová képzelt? Középre, vagy leghátra, szerintem egyik sem a legjobb :)

Létezik azért még egy permutáció három elemből. ;)

#2468 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 21:28

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 22:18

Foglalkoznak a lányok egymással is, szal nem lenne probléma. :)

Ha van tapasztalat, akkor nem problema... szoval vagy egy ilyesmiben tapasztalt not kell szerezni, vagy eleg nagy nezelodes lesz a dologbol :D

Kicsit elcsuszott a tema :)

#2469 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 21:30

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 22:05

:D nyilvan csak vicceltem... szerintem eszebe sem jutott, csak azert irtam, mert valaki fentebb ezt hozta fel a megcsalom a parom de megsem csalom meg es megis kiprobaltam mast is peldahoz... mert szerintem most azt szeretne leginkabb, hogy kiprobalja ezt az uj embert, eltoltson vele par kellemes hetet, vagy honapot, aztan meg vissza minden a regibe... csak ez azert mar kemeny dolog nekem (valszeg neki is, es ezt nem is fogja elismerni soha... meghat lehet nincs is igazam :) )

#2470 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 22:52

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 20:27

Nőknek/csajoknak tilos ennél lejjebb olvasni

Nomeg így nem csalja meg a barátnőjét pont annak legjobb barát nőjével :D

Kipróbálná magát egy másik nővel is, azaz kalandozna, de mindezt saját vizeken.

Senki nincs kihagyva a buliból. Ha véget ért, folyik minden tovább a maga medrében ... ha senki sem akad fenn valahol :-)

bocs, fram ezt elbuktam.  :D
nekem is a kalandvágy jutott eszembe a történetről. valszeg még nem élte ki magát az illető és a "valamit valamiért"-t nem meri bevállalni. de előbb-utóbb kibukik ez még valahol.
egyébként meg ha minden rendben van "otthon" akkor ez a lehetőség fel sem merül. szerintem. de lehet hogy ez a naivista hozzáállás...  :confused:

Szerkesztette: blabla* 2005. 09. 19. 22:53 -kor

"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2471 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 22:58

Hoppa,  irt egy sms-t csak kozombosen, en vissza kozombosen, aztan ramcsorgott, es fel orat beszeltunk... hihetetlen hogy megeredt a nyelve,  kerdeztem is be van-e rugva vagy mi? Mindig is igy akartam elbeszelgetni vele, de szemelyesen valahogy mindig csak en beszeltem o meg sirt!

Szoval sokmindent elmondott, sokmindent tisztabban latok, es sokmindenre rajottem... Azert nem mondja ki, hogy nem, mert benne az van, hogy x ido mulva mi megint osszejovunk, de nem erzi fernek azt amit csinal (ezert neha elcsuklott a hangja) Mondtam neki, ha ugy vesszuk tul fiatalok kotottem magamhoz, es lehet elni kellene mindkettonknek egy kicsit, kiprobalni mast es aztan idovel meglatjuk mi lesz... erre eredt meg a nyelve igazan (mert ugye ezelott azt mondtam neki, ha lefekszik vele mindennek vege) Azt mondta lehet mar ezen a heten lefekudne vele,  meg hogy megbeszelte vele, hogy nem terveznek semmit, nem is veszik ugy mint egy kapcsolat, csak ugymond kolcsonosen "jol elvannak" egymassal... majd keres valami alberletet, de hozza semmikeppen nem akar koltozni,  mert nem akarja megegyszer ezt atelni... ha kedve lesz majd atruccan kufirconi egyet, meg ilyesmi... de ez nem fer velem szemben, ugyhogy addig en is eljem ki magam a nokon, hogy ne maradjon bennem kivancsisag :) Furcsa ez mert homlokegyenest ellenkezik mindazzal amiben hiszek, meg most nem is akarok not atmeneti kapcsolatra sem, de valahogy megis azt erzem van benne igazsag... igyhat azt mondtam neki, ne hezitaljon tegye meg a heten, es erezze jol magat! Persze ez baromi szar erzes most nekem,  de mit tegyek, ugyis megrotenik, akkor legalabb a lelkiismerete legyen tisztabb...

Azt is elmondtam, hogy tudom mennyire tud szeretni, es hogy szerintem ezzel az emberrel a kapcsolata ugyis atmegy komolyba, de erre azt mondta, hogy ez neki is hatalmas pofon volt, sokat valtozott es magan is erzi, hogy kozel nem szeret annyira most mint regen engem...

Szoval letiztaztuk, hogy most nem latom honapokig, talan evekig, o most massal fog szeretkezni, es tegyem ezt en is... aztan ha ugy alakulnak a dolgok talan egyszer meg talakozunk es elkezdjuk ujra!
Kicsit rosszmaju akarok lenni, akkor azt mondom a szexen mulik minden, ha vele jobb lesz marad, ha nem lesz jobb visszajon (mert tudom mennyire sokat jelent neki az, hogy akar egymas utan 3x is eljusson a csucsra... kis nimfos :) es ezt hogy tagadja ha szobakerul :) ) No de majd meglatjuk, en azt hiszem ez utan a beszelgetes utan vegelg megnyugodtam, bar bevallom szar erzes volt megbeszelni azt vele, hogy massal fog kefelni es ezt meg elvezni is fogja... csehul erzem most magam, de valahogy majcsak belenyugszom... hogy kesobb mi lesz fogalmam nincs, az biztos, hogy most remenykedik abban hogy ujra lesz x ido mulva koztunk valami, es en is remenykedem abban, hogy tul tudom tenni magam ezen az egeszen, es talan ki tudok probalni igy en is masokat (ejj de csunyan hangzik basszus) aztan lehet tenyleg osszehoz minket a szel ujra... bar a realitasokat nezve nemsok eselyt latok erre :)

Ti mit szoltok ehhez? Persze sokan ezt a vegkifejletet vartatok, meg bennem is ott volt ez a verzio... hat nem tudom, most jo is, hogy nem vagyok bizonytalan meg rossz is :) Majd lesz valahogy... lehet tenyleg en is elkezdek no utan nezni...

#2472 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 22:59

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 21:17

Egy pozitív példa. Kialudt, megbeszéltük, elköszöntünk. A holmikat "majd később" visszacsereberéljük, még korai, összekavarhatna bármelyikünket. Hirtelen alakult ki, teljes egész volt, jó volt, ennyi volt, vége. Tisztán.

gratula!  :taps:
mennyi ideig tartott?

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2473 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 23:08

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 23:52

de lehet hogy ez a naivista hozzáállás...  :confused:

Nem kell tőlem elnézést kéned, inkább én kérek :-)
Nem szeretnék bogarat ültetni senki fülébe. Azzal a post-tal leginkább a nők kezdhet(né)nek el gyanakodni/kétségbe esni. Lehet, h alaptalanul. Csak ezt nem szertném kiváltani azzal a posttal.

Egyébként naív :-) Láttam én már igenérdekes dolgokat legénybúcsún ... és nem maradt el az esküvő :D
Ciciman is on borda

#2474 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 23:11

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 23:58

Azert nem mondja ki, hogy nem, mert benne az van, hogy x ido mulva mi megint osszejovunk, de nem erzi fernek azt amit csinal
...
erre eredt meg a nyelve igazan... ha kedve lesz majd atruccan kufirconi egyet, meg ilyesmi... de ez nem fer velem szemben, ugyhogy addig en is eljem ki magam a nokon......

mert nem is fair!

ez meg aztán igazán ronda dolog. Tőled kér felmentést erre, hogy a lelkiismeretét rendbe tegye? Nagyon jól kell neki is tudnia, hogy erre legbelül nem tudsz felmentést adni, mert nem úgy érzed... akkor most kit álltat? Téged vagy magát?

Bocs, Sniper. Nemtom hogy te hogy gondolod, de ezek után bennem leomlott volna az a kép amit idáig magáról alkotot, és amit rajtad keresztül láttunk belőle. Ez nagyon önző viselkedés.

(3x? az még nem is nimfo...)

#2475 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 23:16

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 0:08

Egyébként naív :-) Láttam én már igenérdekes dolgokat legénybúcsún ... és nem maradt el az esküvő :D

hát igen, én meg hallottam... meg láttam egy igen érdekes vőlegényt is (azóta már bekötötték a fejét) a környezetemben nemolyanrég. csak azt nem értem hogy ez kinek jó, vagy mi értelme...

#2476 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 23:35

Persze sokan ezt a vegkifejletet vartatok...

Nem vártuk, az azért túlzás, csak ettől a befejezéstől nem lepődik meg senki. Viszont abban kár reménykedni, hogy valaha is visszajön, ez is amolyan általános reflex nyugtatószöveg, nyugodtan zárd le magadban végleg, emlékezz a szép dolgokra belőle, gyere ki a criticalmass-re, bringázz éjszaka, merülj onlány játékba, haveri körbe, meg ilyesmik, aztán ha már újra nőkre bírsz nézni, nézz.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2477 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 00:07

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 0:16

hát igen, én meg hallottam... meg láttam egy igen érdekes vőlegényt is (azóta már bekötötték a fejét) a környezetemben nemolyanrég. csak azt nem értem hogy ez kinek jó, vagy mi értelme...

Nem nyilatkozhatom ezügyben  :cool:
Ciciman is on borda

#2478 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 20. 00:12

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 0:11

(3x? az még nem is nimfo...)

Jah, ezt én sem értettem  :confused:

Sniper, ha te 1 nap 3x, ő pedig többx3x és még mindig mászna rád :D, nah, ott kezdődik :Đ
Ciciman is on borda

#2479 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 07:33

Szoval letiztaztuk, hogy most nem latom honapokig, talan evekig, o most massal fog szeretkezni, es tegyem ezt en is... aztan ha ugy alakulnak a dolgok talan egyszer meg talakozunk es elkezdjuk ujra!

bevallom szar erzes volt megbeszelni azt vele, hogy massal fog kefelni es ezt meg elvezni is fogja... csehul erzem most magam, de valahogy majcsak belenyugszom...

Huh öregem, ehhez kellhetett lelkierő...  :up: :(

Én inkább nem akarom tudni, hogy exem most/majd kivel mit...
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#2480 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:48

Hoppa,  irt egy sms-t csak kozombosen, en vissza kozombosen............. elkezdek no utan nezni...

ÉS ezután semmi nem omlott össze benned? :think:

Amúgy azon néha elszoktam gondolkozni, hogy mirefel korlátozzuk a párunkat abban hogy bárkivel is bármit is csináljon (persze kivétel a gyermek nemzés). :)

De viszont ha belegondolok hogy a párom mással.Háááááááát........... :reklamacio:

Szóval nem értem ezt az emberi gondolkodást.Ugyebár elviekben nem kellene korlátozni a másikat hisz nem a tulajdonunk,nem egy tárgy.És mégis. :rolleyes:

Hisz a szexuális vágy is tulajdonképpen egy szükséglet,mint az evés,ivás,alvás.......AKKOR? :think:

A másik én ismerek egy párt 1,5 év után 1 évre szétmentek.Aztán ujra összemelegedtek és ennek már 11 éve. 2 éve házasok is és most lesz egy éves a babájuk :)
Szóval bármi megeshet.  ;)

És az meg hogy kufircol valakivel az miért jelentene kizáró okot erre?Hiszen ha nem szűz lánnyal jössz össze az lehet hogy már 10-20-100 emberrel kufircolt.Egy a különbség hogy előtte nem jártál vele :rolleyes:

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.