HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2641 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:34

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:29

Figy, ha úgy döntöttél/döntöttetek, h külön folytatjátok, akkor lélekben sem érezz vele együtt.

Az élet nem habostorta, rengeteg buktató van, de ha szétváltatok, onantól az az ő kis problémája lesz, h orra bukik. Nem a tied. Ha becsapták/elesett/összetört/csalódott/kudarcot vallott és vhogy megtudod utána, akkor sajnálhatod/felhívhatod, ha nagyon akarod, de ne sopánkodj előre, h jajj, mi lesz vele szegénymmel így, egyedül ebben a kemény világban. Innentől már az ő dolga.

Coppermine-ra ugyanez vonatkozik egyébként.

Így van. Így akarta, megkapta, legyen boldog vele. Innentől egyéni probléma, ha mégsem úgy alakul a dolog, ahogy elképzelte. Pont.  :up:
Visszafogadni? Ugyan, amikor egyszer már elment? Kizárt.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2642 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:38

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:34

Így van. Így akarta, megkapta, legyen boldog vele. Innentől egyéni probléma, ha mégsem úgy alakul a dolog, ahogy elképzelte. Pont.  :up:
Visszafogadni? Ugyan, amikor egyszer már elment? Kizárt.

Azé ennyire meg nem kell drasztikusnak lenni hozhat az ember rossz döntéseket az életében.Az addig ok hogy viselje is következményeit.De a következménynek nem kell minden esetben negatívnak lenni ;)

#2643 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:44

Idézet: shr - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:29

... meghallgatni, tanácsot adni, ezt-azt lehet...

Pontosan ezt teszem, meghallgatom es tanacsot adok ha kell... nem ertem miert faj ez nektek (nekem ez nem faj, ilyen vagyok)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2644 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:57

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:44

Pontosan ezt teszem, meghallgatom es tanacsot adok ha kell... nem ertem miert faj ez nektek (nekem ez nem faj, ilyen vagyok)

Nem fáj.
Te életed úgy csinálod ahogy akarod mi csak véleményt mondunk.
És csak egy kérdés.Oké senki nem ismer igazából se téged se a barátnődet.
De miért van az hogy azt hiszem az utóbbi hozzászólások alapján mindenki szinte egy véleményen van?Ezen lehet érdemes lenne elgondolkozni.

De ha neked ez így jó,akkor tedd így.De ez amit csinál ha hiszed ha nem ez lelki terror.

De akár csinálhatunk egy szavazást is belőle itt a totyikon belül.

És ne hidd hogy mi neked szeretnénk rosszat, sőtt ellenkezőleg.

Persze ha neked így jó ahogy van akkor viseld ;) Kinek a pap kinek a paplan :)

#2645 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 12:03

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:57

Nem fáj.
Te életed úgy csinálod ahogy akarod mi csak véleményt mondunk.
És csak egy kérdés.Oké senki nem ismer igazából se téged se a barátnődet.
De miért van az hogy azt hiszem az utóbbi hozzászólások alapján mindenki szinte egy véleményen van?Ezen lehet érdemes lenne elgondolkozni.

De ha neked ez így jó,akkor tedd így.De ez amit csinál ha hiszed ha nem ez lelki terror.

De akár csinálhatunk egy szavazást is belőle itt a totyikon belül.

És ne hidd hogy mi neked szeretnénk rosszat, sőtt ellenkezőleg.

Persze ha neked így jó ahogy van akkor viseld ;) Kinek a pap kinek a paplan :)

Ertem! Meghallgatom a tanacsokat hidd el, az is szamit hogy mindenki ugyan azt mondja... elolvastam, merlegelni fogok, es probalom ugy csinalni ahogy nekem a legjobb! :) Nem eresztem el a fulem mellett, es talan par nap mulva pontosan en is ugy fogom latni a helyzetet mint ti! Az is haladas, hogy mar latom halvanyan az utat magam elott, az meg hogy segitek rajta ha erzem raszorult, az emberi tulajdonsagom, ezt sok jo baratomnak megtennem, es ot most annak tartom! (na jo, meg csak baratkozom a gondolattal, hogy annak tartsam :))

#2646 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 12:08

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 10:44

ahogy enzimke is írta, nekünk nem fáj, csináld csak, mi aztán nem szólunk bele.
csak leírjuk a véleményünket, ha már ideírtad gondolataid s érzéseid egy részét.

amit Te teszel, az számomra már nem csupán meghallgatás, tanácsadás meg jelenleg főleg nem, de Isten sem tudna mit tenni egy olyan lánnyal, aki döntött de mégis visszafelé néz és fáj és sír. majd elmúlik, nincs mit tenni.
de ő már külön világ, ez a(z én érzéketlenebb lényem számára igencsak túlzott) sajnálgatás már kicsit extra. de hát Te ilyen vagy és az évek is ott vannak, amikről spec én mit sem tudhatok.
s mi többiek sem mindig voltunk bölcsek kívülkről nézve. szóval én roppant toleráns vagyok, de tényleg nagyon úgy néz ki, hogy annyira átéled/érzed a lány bajait, mintha a Te saját életed lenni. amit most már talán nem kéne.
de Nálad is elmúlik majd.
ma furcsa volt olvasni pont Tőled, hogy "mit rágodik rajta ennyit" vagy valami hasonló. picit bagoly mondja verébnek, bár nem teljesen, mert a lány sokkal bizonytalanabb Nálad. de azért a lelkizés nagyon ott van mindkét oldalon.

#2647 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 12:14

Idézet: shr - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 13:08

ma furcsa volt olvasni pont Tőled, hogy "mit rágodik rajta ennyit" vagy valami hasonló. picit bagoly mondja verébnek, bár nem teljesen, mert a lány sokkal bizonytalanabb Nálad. de azért a lelkizés nagyon ott van mindkét oldalon.

:D  ebben lehet valami... az teny hogy nem ugyan azon ragodunk, es nem is kellene ragodni rajta egyikonknek sem (mert en ugye feltem ot azert ragodom, o meg nem torodott bele a sajat dontesebe azon ragodik... utobbit kevesbe ertem meg, azert irtam amit irtam)

#2648 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 12:15

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:03

az meg hogy segitek rajta ha erzem raszorult, az emberi tulajdonsagom, ezt sok jo baratomnak megtennem, es ot most annak tartom! (na jo, meg csak baratkozom a gondolattal, hogy annak tartsam :))

ez viszont szép dolog  :respect: (túl soká kapcsolódtam be az olvasásba, így én a többieknél kevésbé tudom, mit is tett a lány és amúgyis, fórum alapján nehéz megítélni, Te, Sniper, pozitívan írtál róla, s Te csak tudod, ha elfogultság be is játszhat. úgyhogy akár meg is érdemelheti ezt a nemes bánásmódot, én nem tudom)
sosem értettem meg azokat, akik szakítás után lekurvázták a másikat vagy valami hasonló...
sokan összetévesztik a rövidebb-hosszabb távú elmezavart a szerelemmel és még bunkók is mellé. az durva  :(
valaki vagy lépjen le és kész, vagy tartson valami ismeretségi szintet, de szidni a másikat nem érdemes. azzal csak magát járatja le az ember, imho.

#2649 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 12:22

Na megy egy kérdés a nagyközönségnek pusztán kiváncsiságból.

Hányan vannak akik tartják a kapcsolatot az ex"nejükkel"?Esetleg jó barátok maradtak?

Amúgy megértelek sniper anno volt egy bnőm szakítottunk.Én tudtam volna folytatni ő nem akarta.De azért levelezgettünk egymástól kb 200km-re voltunk.Egy év után felhivott hogy korházba van,megpróbálta megöngyilkolni magát az aktuális kapcsolata miatt. :eek: És én meg egyből "rohantam"  :bolond:

Azóta se találkoztam vele,nem is telefonáltunk......(és őszintén mondom már nem is akarok semilyen kapcsolatot :rolleyes: )

De ez már régen volt :)

#2650 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 12:26

Idézet: shr - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 13:15

ez viszont szép dolog  :respect: (túl soká kapcsolódtam be az olvasásba, így én a többieknél kevésbé tudom, mit is tett a lány és amúgyis, fórum alapján nehéz megítélni, Te, Sniper, pozitívan írtál róla, s Te csak tudod, ha elfogultság be is játszhat. úgyhogy akár meg is érdemelheti ezt a nemes bánásmódot, én nem tudom)
sosem értettem meg azokat, akik szakítás után lekurvázták a másikat vagy valami hasonló...
sokan összetévesztik a rövidebb-hosszabb távú elmezavart a szerelemmel és még bunkók is mellé. az durva  :(
valaki vagy lépjen le és kész, vagy tartson valami ismeretségi szintet, de szidni a másikat nem érdemes. azzal csak magát járatja le az ember, imho.

:up:  :respect:

#2651 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 12:31

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 13:26

:up:  :respect:

Igazából egy a lényeg amit már régen is írtam hallgass meg mindent és mindenkit és tégy belátásod szerint :D

#2652 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 12:32

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:22

Hányan vannak akik tartják a kapcsolatot az ex"nejükkel"?Esetleg jó barátok maradtak?

bocsi, túlságosan ráérek  :D

sajna exnőm nem volt, pedig milyen szép is lett volna...  :p
viszont családilag inkább olyan fajta vagyok, hogy ha tévedtem, redőny le, híd feléget, elfeledés seperc alatt. ez persze nem megy, ha valakinek érzései vannak. én viszont nem tudok egy életben többet szeretni, sőt néha azt gondolom, egyet sem. nem vagyok az a szerető szívű, kedves lény, főleg ezt a topikot elnézve...  :rolleyes: persze én a szeretet és szerelem szavakat is igen maximalistán értelmezem. ahhoz eleve kell egy bizonyos fejlettségi szint meg minden.
szóval én nem tudok érdemben hozzászólni  :D

#2653 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 12:49

Én max a szót tudom értelmezni, az érzelmi töltet viszont már bajos :D
Amugy, a feledéssel én is gondban lennék, megbocsátani, nem haragudni tudok a dolgokért, elfelejteni meg szinte semmit sajna.
Azért kitartás mindenkinek aki belelépett a jóba.

#2654 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 12:52

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 13:22

Na megy egy kérdés a nagyközönségnek pusztán kiváncsiságból.

Amúgy megértelek sniper anno volt egy bnőm szakítottunk.Én tudtam volna folytatni ő nem akarta.De azért levelezgettünk egymástól kb 200km-re voltunk.Egy év után felhivott hogy korházba van,megpróbálta megöngyilkolni magát az aktuális kapcsolata miatt. :eek: És én meg egyből "rohantam"  :bolond:

Azóta se találkoztam vele,nem is telefonáltunk......(és őszintén mondom már nem is akarok semilyen kapcsolatot :rolleyes: )

De ez már régen volt :)

örülj neki, h nem a veled való találkozás és a hiányod miatt akarta megöngyilkolni magát... annál szarabb érzés nincs, minthogy az az ember, akit naggyon naggyon cerettél, ha már nem vagytok együtt ilyenekkel próbálkozzon... főleg miattad...
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#2655 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 13:18

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 13:52

örülj neki, h nem a veled való találkozás és a hiányod miatt akarta megöngyilkolni magát... annál szarabb érzés nincs, minthogy az az ember, akit naggyon naggyon cerettél, ha már nem vagytok együtt ilyenekkel próbálkozzon... főleg miattad...

:rolleyes: hhaaat, azert ottvan valahol az egyen sajat felelossegenek tudata ... ha valaki labilis, es nem beszamithato, azert hadd ne legyunk mi a hibasak... alapvetoen ertem, amit mondani akarsz - csak a "foleg miattad" resz nem stimmel: az Elet miatt, amiben jelen esetben en is a szereploje vagyok... szoval szar helyzet...
egyszer nekem is megfordult eleg erosen a fejemben a dolog, de aztan rajottem, ha az egesz hatralevo eletemben semmi egyebet nem csinalok, csak egyedul konnyeztetem a hernyot, akkor is jobb, mint a negyzetgyok 6 masodpercig zuhanni a jardaszegely fele a tizedikrol... szoval ki miatt nem tettem meg: magam miatt. A kivalto ok a helyzet volt. A helyzet, amibe az ember altalaban nem csak ugy belekerul, hanem valoszinuleg reszese annak kialakulasaban.
Van egy elv, amit probalok kovetni: nem tetszik a helyzet - valtoztass rajta! Nem tudsz (nem lehet) valtoztatni - szakits vele. A panasz es onmarcangolas ritkan segit - talan pillanatnyilag konnyit, de ha lehet meg tavolabb visz a megoldastol, a tettektol.
Hej, nincs is fajobb, mint amikor faj, es meghallgatod, az "In your room"-ot! Az mar mazochizmus a kobon! Tudom! :)
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#2656 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 13:28

ehhez nem tudok érdemben hozzászólni - viszont tartanám is vele a kapcsolatot, meg nem is :rolleyes: valamilyen szinten érdekel, hogy mi lesz vele, de most megpróbálok kicsit kilépni az életéből, és lehet gonosz vagyok, de kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog viszonyulni hozzá... mit fog tenni... bár lehet hogy ez hónapok kérdése, de addig meg belemerülök másba...
Sosem tudnék közömbös maradni iránta... még akkor sem, ha félévente akár csak egyszer felhívna, vagy összefutnánk az utcán - bár én annyira ismerem, hogy ennyire eltávolodni sosem lenne képes tőlem - lényegében én voltam az első nagy szerelme, valahol még most is az vagyok neki, csak most más utat akar kipróbálni... nem tudom, hogy új szerelmet akar felkutatni, vagy csak egyszerűen eszébe jutott, hogy most elfordul tőlem... lehet ezt sosem fogom megtudni - nem fog tudni (egy ideig vagy talán soha) úgy kezelni, mint barátot, mert - legalábbis szerinte így érzi - nem tud barátként kezelni, mert nem tud arra a szintre helyezni... én nem fogom most erőltetni, hogy találkozzunk, ha összefutok vele akkor is zavarban leszek, mert valahol, még legbelül még mindig szeretem... és ez talán - bárhogy is akarom - sosem tudna elmúlni bennem... teljesen.

-C0pp3rM!n3-

#2657 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 14:23

Idézet: Merlot - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:18

Hej, nincs is fajobb, mint amikor faj, es meghallgatod, az "In your room"-ot! Az mar mazochizmus a kobon! Tudom! :)

nálam ez az Atari Teenage Riot :p

-C0pp3rM!n3-

#2658 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 14:24

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 14:28

ehhez nem tudok érdemben hozzászólni - ...
...
-C0pp3rM!n3-

A leany reszerol ugyan ez nalam is... szerintem csak a kivancsisag hajtja, es talan igy jobb is mintha tovabb folytotta volna vissza magaban es neadj isten x ev mulva gyerekkel a nyakadon jut eszebe letiplizni kivancsisagbol... en azt mondom talan nem is szerelmes ebbe a masikba, szimpatikus neki, jol erzi magat vele, adodott egy alkalom a kivancsisag kielegitesere, es ugy van vele, hogy ha ezt most elszalasztana, akkor talan egesz eleteben bankodna miatta! Ilyenkor persze nem gondolkoznak visszafele, az majd csak kesobb fog tudatosulni (ha rosszul sult el a nagy "kiprobalom az eletet"), hogy az miatt is konnyen bankodhatnak, amit egy "kaland" miatt eldobtak maguktol... Ha jol sejtem, akkor ok ugy gondolkoznak, hogy ebbol csak jol johetnek ki, mert:
- kielegithetem vegre a kivancsisagom, kielhetem magam, es lehet jobb lesz mint a mostani... ha meg nem, akkor:
- kicsit untam egyebkent is a regi megszokott kapcsolatom, igy ezzel masnem feldobom ujra es erosebb lesz ha esetleg megint nala kotok ki...

Bar kicsit sarkosan irtam, de szerintem valami ilyesmi lehet...

#2659 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 14:26

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 15:23

nálam ez az Atari Teenage Riot :p

-C0pp3rM!n3-

Nalam meg a Nothing Else Matters... szimfonikus zenekar altal eloadott verzio (a hegedu istencsaszar... 100fogu ciganyzenekar eloadasaban akkor is elsirom magam ha eppen minden rendben van, annyira szepen toljak, hogy hihetetlen!!!)

#2660 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 14:42

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 13:24

- kicsit untam egyebkent is a regi megszokott kapcsolatom, igy ezzel masnem feldobom ujra es erosebb lesz ha esetleg megint nala kotok ki...

mondom, én előbb-utóbb képes leszek rá egy behajtani tilos táblát kitenni a már kitaposott ösvényre... :( csak idő kérdése.

-C0pp3rM!n3-

ui: Nothing Else Matters Metallica S&M album, hát igen, vannak jó dolgok még a Földön :cool: btw 8 évet hegedűltem ;) :p

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.