HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#1641 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:20

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:18

Kimondottan kértük többször is, hogy Mutasd meg ki vagy topikba csak akkor írjatok, ha tiszteletben tudjátok tartani a topinyitó kérését, miszerint ontopiknak csak a képpel együtt beszúrt hozzászólások számítanak, illetve az arra közvetlenül érdemben raegáló postok.

De hát én azt nem is láttam!!! Kép Mondom, hogy 5 post-ot olvastam vissza, abban meg mindenféléről szó volt, és én a daninak írtam, nem nektek!!!

#1642 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:23

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:20

De hát én azt nem is láttam!!! Kép Mondom, hogy 5 post-ot olvastam vissza, abban meg mindenféléről szó volt, és én a daninak írtam, nem nektek!!!

daninak írjál PÜ-ben.

#1643 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:26

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:23

daninak írjál PÜ-ben.

De mi ez a 30%. És miért kaptam 3 warningot?  :think: Na jó, kár a szócséplésért. Példát lehetett statuálni, még rakjatok rám 70-et ilyen erővel, és akkor egyből meg lesz a 100%

#1644 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 26. 21:30

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:26

De mi ez a 30%. És miért kaptam 3 warningot?  :think: Na jó, kár a szócséplésért. Példát lehetett statuálni, még rakjatok rám 70-et ilyen erővel, és akkor egyből meg lesz a 100%

:o
1. Többször szóltam abban a topikban, hogy ne offoljatok.
2. Beírtam ezt is: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=3225473
3. Nem statuáltam semmit, a figyelmeztetéseid később még elévülhetnek.
4. Segítek: 1 warning = 10% tehát 30% = 3 warning Kép

#1645 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:34

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:30

:o
1. Többször szóltam abban a topikban, hogy ne offoljatok.
2. Beírtam ezt is: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=3225473
3. Nem statuáltam semmit, a figyelmeztetéseid később még elévülhetnek.
4. Segítek: 1 warning = 10% tehát 30% = 3 warning Kép

:wtf:  :hello:

#1646 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:37

dani dumája előtt nem kellett sokat visszaolvasni,pláne nem 65 oldalt. Ott van PPeter fotója alatt feketén-fehéren. A fehér a sörhab :D

#1647 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:41

Akkor adj mindenkinek egy warningot, akinek hozzászólása van a topikban, de nincs kép. Ez egy fórum, ahol jön egy kép, esetleg reagálnak rá. Mindegy. A véleményem:  :D

Szerkesztette: Macska 2005. 08. 26. 21:42 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1648 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:43

Reagálás egy képre!=nyomatékosan kérés ellenére történő offolással.

#1649 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:44

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:41

Akkor adj mindenkinek egy warningot, akinek hozzászólása van a topikban, de nincs kép. Ez egy fórum, ahol jön egy kép, esetleg reagálnak rá. Mindegy. A véleményem:  :D

Ami - majdnem azt írtam, hogy szokás szerint - három mondatnyi értelmezhetetlen, besorolhatatlan, nulla információtartalmú redundancia. Köszönjük szépen.

#1650 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:45

To Macska: Na ez az. Hányan nem kaptak/nak warningot, akik szintén postolnak kép nélkül (mint kiderült most számomra is, ez feltétel).

To 2-More: lehetett fölötte akárhánnyal, ha a fölötte lévőket nem olvastam... mikor járok én a Szigeten...  :omg: Sose.

To PPeter: Már teljesen megszoktam, hogy warningot csak serial, warez, nforce-ozás miatt kapok, meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen miatt is lehet...  :omg:  :rolleyes:

Üdv: Bepe

#1651 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:46

bepe... hagyd.. nem ér ennyit  :(
JóSebesség

#1652 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:46

Röhejes. OFF mindenhol van. Mert a topikindító azt kérte..... . Majd én is fogom kérni ha nyitok egy topikot, és aki OFF-fól, azt bünti, de azonnal. :D
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1653 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:47

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:46

bepe... hagyd.. nem ér ennyit  :(

Hát persze hogy nem. Amikor nagybetűkkel, nyomatékosan leírunk valamit, többször, akkor pláne nem kell betartani. Tök gáz, nem?

#1654 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:47

Ott volt a szádban, mikor irtál, a topik utolsó 3 postja közt, ha én láttam, neked se volt messzebb, pedig magam is egy kis éji offolásra tértem volna be amugy.

#1655 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:49

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:46

Röhejes. OFF mindenhol van. Mert a topikindító azt kérte..... . Majd én is fogom kérni ha nyitok egy topikot, és aki OFF-fól, azt bünti, de azonnal. :D

Számtalan esetben megtörtént, hogy egy széttoffolt topik nyitója, házigazdája, indítója segítséget kért és kapott a moderációtól. Semmiféle újszerű eljárás nem történt, csak most a fenyegetés helyett/mellett ki is osztottam a beígért figyelmeztetéseket.

#1656 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:50

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:47

Hát persze hogy nem. Amikor nagybetűkkel, nyomatékosan leírunk valamit, többször, akkor pláne nem kell betartani. Tök gáz, nem?

Hát biztos lehetsz benne, hogyha kiüti a szemem, észreveszem, látom, akkor biztos, hogy nem teszek homlokegyenest azzal ellenkezőt.  :omg: Ha láttam volna a te post-odat is, akkor lesz@rom azt a topicot. Mondjuk innentől kezdve az egész szigetesdit is. De a Turbonak igaza van, nem ér ennyit. Megyek játszani a Fable-val, mindenkinek jó8!  :)

Üdv: Bepe

#1657 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:51

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:46

Nem azonnal. Gyakorlatilag folyamatos probléma abban a topicban, ahogy laci kb hetente kétszer kéri, hogy legyen kedves a nép ne ott offolni, érzésre már vagy egy jó másfél - két hónapja.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1658 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:55

Most persze lehet mártirkodni, hogy nem ér ennyit. Legyek vulgáris? B*zmeg, KÉRTEK valamit. Megmondták, hogy sorozatos off miatt nem tűrnek többet. Az egész fórum egy offtanya, és valaki a képek kedvéért kért egy kis szigetet ahol NE. Mert ha kiváncsi vagy rá történetesen, hogy van e arca is annak, akivel együtt fórumozol esetleg X éve, akkor ugyan ne kelljen már egy böfftől-hőjjtől-buzi-evagytól hemzsegő, 730000 oldalas hegyet megmásznod, ha te csak arra vagy kiváncsi, gipsz jakab hogy fest.
Emberek, olyan ritkán kérnek valamit itt az embertől, ha már előre szólnak, a jófrancért nem lehet legalább egy kicsit odafigyelni. Látok egy topikot, akkor ugyan nem hányok már be a legutolsó postra valamit, hanem legalább az utolsó oldalt elolvasom....meg talán az elsőt se árthat.

#1659 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:57

Én nem offolok ide, 3 sorban leírom a dolgokat...

Bepe_79: semmi bajom Veled, illetve azzal, hogy benéztél. Sőt, köszönöm szépen. Lehet, hogy más jobban megérdemelte volna a 30%-ot mint Te, ez a modok dolga. Én körülbelül 2 hónapja, de inkább mióta nyitottam a topikot azóta könyörögtem, hogy ne legyen off. Mivel képes topic, abban mi a jó, ha valaki benéz és csak dumálgatást lát? Arra van 2.000.000 másik topic. Itt annak van értelme, ha látja hogy Te írsz valamit lássa hozzá a képet is. Érted? És rengeteg probléma volt a bunkó beszólogatásból OFF-ból... Anitaa fórumtársunk emiatt lépett le innen, nem hitték el Ő van a képen, babe_me-t megsértették hogy mi és hogy... Szóval hagyjuk. Nagyon sokan itt a fórumon szeretik azt a topicot. És nem akartam bezáratni. De ha ismételten off lesz, nem segítséget kérek, hanem legnagyobb sajnálatomra lakatot. Holott nézd meg hányszor nézték meg a "topicom"! 51322x per pill. Szerintem a fórum egyik legnépszerűbb topicja. Sajnálom ha pár ember hülyesége miatt lakat kerülne rá...

Köszönettel:

Buga_Laci

#1660 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:59

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:55

Most persze lehet mártirkodni, hogy nem ér ennyit. Legyek vulgáris? B*zmeg, KÉRTEK valamit. Megmondták, hogy sorozatos off miatt nem tűrnek többet.

Hát te tényleg nem tudsz olvasni, vagy tényleg elgurult reggel?  :think: Hányszor f*ssam még ki magamból, hogy NEM LÁTTAM azt a szájbanyomott postot? Mert ha láttam volna, akkor nem írok oda, és kész. Mártírkodni meg nem szoktam, hidd el, nyugodtan fogok aludni ettől ma este, és nem lesznek álmatlan perceim.  ;) No offense, én sem b+olok, akkor te se' tedd plííz.

P.S.: egyébként az a warningom 20x-annyi warningot szül most ebben a topicban, úgyhogy itt se' OFF-oljatok, mert kapjátok a warningokat...

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.