HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#1661 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:59

30%-ot aránytalannak tartom. Gondolom, hogy szólt PPeter privátrban, hogy ne csinálják, és mégis csinálták tovább. Akkor okés. Ha nem, akkor nem tetszik.

Laci meg vegye tudomásul, hogy ez van, mert a topik jellege olyan, hogy néha szóváltás (a szó jó értelmében) is lebonyolódhat (Pro-kontra). Én örülnék, hogy jól megy a topikom, mert tényleg jó, szeretem nézegetni, és bizony a reakciókon néha jót derülök.  :)

Szerkesztette: Macska 2005. 08. 26. 22:03 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1662 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:00

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. Aug. 26., Friday - 22:57

szerintem a fórum egyik legnépszerűbb topicja

azért ez részben az offtopiknak is betudható.. :D
JóSebesség

#1663 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:02

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:59

30%-ot aránytalannak tartom. Gondolom, hogy szólt PPeter privátrban, hogy ne csinálják, és mégis csinálták tovább. Akkor okés. Ha nem, akkor nem tetszik.

Laci meg vegye tudomásul, hogy ez van, mert a topik jellege olyan, hogy néha szóváltás (a szó jó értelmében) is lebonyolódhat. Én örülnék, hogy jól megy a topikom, mert tényleg jó, szeretem nézegetni, és bizony a reakciókon néha jót derülök.  :)

Nekem nem szólt senki sem privátban. A topicbéli postot meg nem láttam.  :rolleyes: Privátban csak a 3 értesítő jött kapcsiból a 3 warningról.  :rolleyes:

#1664 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:03

Én is. Ennek ellenére nem érzem úgy,hogy a mérhetetlen nagy pofámat ott is szélesre kelljen tárnom. bepe, ezt bebuktad, rosszkor voltál rossz helyen, nem láttad, beszoptad. De azt azért elismerheted, hogy amit Maxtreme+dani+te alkottok olykor a gameware-en, attól nemcsoda ha egy modnak viszket az ujja a warning felett.
Én anno kaptam 10%ot mert anyjába küldtem rgb-t. Istenem. Más is tette, nem kapott, nem éreztem teljesen jogosnak, de ez van. Jobban oda kell figyelni.

#1665 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:04

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:00

azért ez részben az offtopiknak is betudható.. :D

Ez szerintem nem igaz. Beszélgetésnek ott a Dumaparty.... Mondom nem a képekről való beszélgetéssel van bajom hanem a bunkó benyögésekkel...

#1666 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:07

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:04

Ez szerintem nem igaz. Beszélgetésnek ott a Dumaparty.... Mondom nem a képekről való beszélgetéssel van bajom hanem a bunkó benyögésekkel...

Pedig igaz Laci. Érdekes, a képek is, ami közte van. Ettől jó. :up: 
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1667 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:10

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:07

Pedig igaz Laci. Érdekes, a képek is, ami közte van. Ettől jó. :up: 

Hm.. Nem tom. Mind1, hagyjuk...

#1668 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:25

Szerintem mostanában túl sok warningot osztasz ki, meg túl sokat figyelmeztetgetsz PPeter. Most gondolom ezért is fogok kapni figyelmeztetést de nem érdekel. Ez így van, lehet hogy csak én vettem észre...
macbook air 2014

#1669 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:32

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:25

Szerintem mostanában túl sok warningot osztasz ki, meg túl sokat figyelmeztetgetsz PPeter. Most gondolom ezért is fogok kapni figyelmeztetést de nem érdekel. Ez így van, lehet hogy csak én vettem észre...

Szerintem meg próbáld feldolgozni, hogy a múltkor rád szóltam az offolásért, hidd el, egy idő után elmúlik (és akkor visszarakhatod az aláírásod meg a titulusod a következő örökre itt hagyom a fórumot hisztizésedig). Másrészt meg havonta körülbelül 4-5 alkalommal, tehát hetente  átlagosan egyszer szoktam figyelmeztetni egy-egy fórumozót, és a mai két kiosztott warning előtt jó ideje nem figyelmeztettem senkit, a többszörös regisztrációs/kizárós esetektől eltekintve. Harmadrészt meg arra kérlek, hogy hagyd abba ezt "gondolom ezért is fogok kapni figyelmeztetést de nem érdekel" szöveget, mert ez nagyon átlátszó és elég béna próbálkozás a hangulatkeltésre.  :o

#1670 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:33

Javaslom a képes topik alcímét "Hozzászólni csak új fényképpel együtt szabad!"-ra változtatni, a hasonló problémák elkerülése végett. Én szerintem csinálok magamról egy százas sorozatfelvételt és akkor hozzászólni is tudok más fényképeihez. :rolleyes:

Kicsit túllihegitek a dolgot.  :o
Wherever you go, go with all your heart.

#1671 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:37

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:33

Javaslom a képes topik alcímét "Hozzászólni csak új fényképpel együtt szabad!"-ra változtatni, a hasonló problémák elkerülése végett. Én szerintem csinálok magamról egy százas sorozatfelvételt és akkor hozzászólni is tudok más fényképeihez. :rolleyes:

Senki nem mondta, hogy nem lehet hozzászólni, válaszolni más képeire reagálva. De a szövegértelmezési gondok miatt hadd ne én aggódjak, jó? Nagyon sajnálnám, ha Ablak-Zsiráfot kellene küldenem minden egyes moderátori kérés mellé.

#1672 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:38

Pedig az mekkora könyv volt...a K-nál sose jutottam tovább :D

#1673 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:39

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:32

Szerintem meg próbáld feldolgozni, hogy a múltkor rád szóltam az offolásért, hidd el, egy idő után elmúlik (és akkor visszarakhatod az aláírásod meg a titulusod a következő örökre itt hagyom a fórumot hisztizésedig). Másrészt meg havonta körülbelül 4-5 alkalommal, tehát hetente  átlagosan egyszer szoktam figyelmeztetni egy-egy fórumozót, és a mai két kiosztott warning előtt jó ideje nem figyelmeztettem senkit, a többszörös regisztrációs/kizárós esetektől eltekintve. Harmadrészt meg arra kérlek, hogy hagyd abba ezt "gondolom ezért is fogok kapni figyelmeztetést de nem érdekel" szöveget, mert ez nagyon átlátszó és elég béna próbálkozás a hangulatkeltésre.  :o

attol hogy nincs kedvem avatarral meg ilyennek szorakozni mert mindig megunom nem feltetlen akarom itt hagyni ezt a k*rva forumot, koszi, ennyit akartam

Szerkesztette: 3V0 2005. 08. 26. 22:41 -kor

macbook air 2014

#1674 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:42

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:33

Hányszor lett Rád szólva a topikban, hogy fejezd be amit csinálsz? Ha jól emléxem egyszer sem. Akinek nem inge, ne vegye magára. Faxom tele lett a bunkóságokból, illetve az 1 szavas, 100 smiley-s beszólásokból. Az a topic, nem arra való. Légyszíves ne gerjessz indulatokat. Akinek nem inge, ne vegye magára. Képeket kitárgyalni lehet, bunkózni, offolni nem. ENNYI!

#1675 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:42

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:39

attol hogy nincs kedvem avatarral meg ilyennek szorakozni mert mindig megunom nem feltetlen akarom itt hagyni ezt a k*rva forumot, koszi, ennyit akartam

:omg:

#1676 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:44

Nah, akkor egy kicsit toljuk el a szekeret a topikcímben megjelölt téma felé, köszönöm.

#1677 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 18:58

:up:

Ugye ez nem volt off?

#1678 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 23:17

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:25

Azért csak Péter, mert én szabin vagyok és keveset vagyok a fórumon. :rolleyes: Holnaptól ismét aktív leszek, szal érted... ;)

#1679 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 23:25

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 21:27

A Szigeten lévő Mutasd meg magad topicomat állandóan szétoffolják. Jelzés gombot hiába nyomkodom, hiába írtam be 20x hogy kéretik fényképet rakni, semmi nem történik. Kérnémszépen a moderátorok szíves segítségét!

Köszönettel! :respect:

A "semmi sem történt"-et furcsállom, ugyanis én magam úgy 5x-6x szóltam a topicban, hogy nem kéne szétbaxni. :think: Tudod, mikor priváto(ka)t írtál nekem...
A jelzések a céges mailcímemre jönnek, én meg szabin vagyok, ergo nem is tudom olvasni őket.

Szerk.: És most nézem (hétfő reggel van már), hogy az elmúlt két hétben egyetlenegy jelzés sem érkezett a részedről.

Szerkesztette: Drummaster 2005. 08. 29. 07:04 -kor

#1680 Felhasználó inaktív   tökcity 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 29. 19:31

Nevetséges, hogy többhónapja/éve? otthagyott topicok linkjeit használjátok a 'friss' topic bezárására.
Néha még indoklást, linket sem írtok, csak ugy 'izomból'.
(Igen, az én topicom IS! volt a társalgóban....., ráadásul még a nevét sem vállalta a mod...-privátban sem. A keresőre ne hivatkozzatok, mert az nem adott találatot. Aki pedig borotvával nyírja a haját, hát annak gratulálok. Találgathatok a mod személyére?) 
Régbben volt olyan is, hogy áthelyeztétek a topicot máshová. Mondjuk a szigetről a társalgóba/bolhapiacra. Most a zárás dívik.

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.