HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#1681 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 29. 20:30

Idézet

Nevetséges, hogy többhónapja/éve? otthagyott topicok linkjeit használjátok a 'friss' topic bezárására.

Devazze ha ugyanarról folyna tovább a társalgás? Így logikus, mi a francnak új topik vminek aminek van.
Szerintem jó a rendszer ahogy van. Keress. Esetleg másik fórumot is...
In Flames We Trust

#1682 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 07:16

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 20:31

Nevetséges, hogy többhónapja/éve? otthagyott topicok linkjeit használjátok a 'friss' topic bezárására.
Néha még indoklást, linket sem írtok, csak ugy 'izomból'.
(Igen, az én topicom IS! volt a társalgóban....., ráadásul még a nevét sem vállalta a mod...-privátban sem. A keresőre ne hivatkozzatok, mert az nem adott találatot. Aki pedig borotvával nyírja a haját, hát annak gratulálok. Találgathatok a mod személyére?) 
Régbben volt olyan is, hogy áthelyeztétek a topicot máshová. Mondjuk a szigetről a társalgóba/bolhapiacra. Most a zárás dívik.

Akár hiszed, akár nem, a modok is ugyanazt a keresőt használják, mint amit neked is kellett volna. Ha érted mire gondolok. A többit Pascal leírta.

#1683 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 30. 10:56

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 8:16

Akár hiszed, akár nem, a modok is ugyanazt a keresőt használják, mint amit neked is kellett volna.

Drummaster, ez mekkora duma! :Đ

#1684 Felhasználó inaktív   tökcity 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 30. 20:04

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 8:16

Akár hiszed, akár nem, a modok is ugyanazt a keresőt használják, mint amit neked is kellett volna. Ha érted mire gondolok. A többit Pascal leírta.

akkor nem ugyanazt a keresőt használjuk. Leírnád a te kulcsszavadat? Melleslleg nem szép dolog egy felhasznááló mögé bujni. Pláne ugy, hogy három felvetett (így már  érthető: a,b,c) téma közül egyre sem érkezik érdemi válasz. Miért nincs összevonás? Miért kell bezárni egy olyaan topicot, aminek nincs előzménye? Miért nem lehet áthelyezni aa bolháraa egy olyan topicot, ahol megkérdezik, hogy valaminek mennyi az ára? Gondolom, mostmár lementem arra az IQ-ra, hogy megértsétek. Hová lett a fórum színvonala?

#1685 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 20:19

Idézet

akkor nem ugyanazt a keresőt használjuk.
LOL? LOL!

Idézet

Melleslleg nem szép dolog egy felhasznááló mögé bujni.
LOL :smoker:

Idézet

Pláne ugy, hogy három felvetett (így már  érthető: a,b,c) téma közül egyre sem érkezik érdemi válasz.
Ha velem van bajod, azt nekem címezd.

Idézet

Miért nincs összevonás?
Van. De a mod is ember. Nem kérünk a "majd másvalaki megcsinálja" hozzáállásból :(

Idézet

Miért kell bezárni egy olyaan topicot, aminek nincs előzménye?
:confused: Ez nem jellemző, ok biztosan volt amit mellesleg nyugodtan megkérdezhetsz ebben a topikban.

Idézet

Miért nem lehet áthelyezni aa bolháraa egy olyan topicot, ahol megkérdezik, hogy valaminek mennyi az ára?
Mert a bolha nem erre való?

Idézet

Gondolom, mostmár lementem arra az IQ-ra, hogy megértsétek.
(no comment)

Idézet

Hová lett a fórum színvonala?
Hova tunt a forum szinvonala? (khm, kereső, tudod...)
In Flames We Trust

#1686 Felhasználó inaktív   tökcity 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 20:31

---------
te ugyanolyan senki vagy mint én. Nem neked címeztem. Azt gondoltam, hogy a kiválasztottak képesek elolvani három mondatot. (tudod a regisztrálás dátuma.....hát az nem jlent semmit, írjak neked privátban egy 2001.es visszakereshetőt? :D ) lol. Szal nem kellene ebből kiindulni, más pontot pedig nem látok, közöd nincs hozzá.

#1687 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 20:37

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 21:31

---------
te ugyanolyan senki vagy mint én. Nem neked címeztem. Azt gondoltam, hogy a kiválasztottak képesek elolvani három mondatot. (tudod a regisztrálás dátuma.....hát az nem jlent semmit, írjak neked privátban egy 2001.es visszakereshetőt? :D ) lol. Szal nem kellene ebből kiindulni, más pontot pedig nem látok, közöd nincs hozzá.

Mondjuk ha kérsz/javasolsz valamit, akkor lehet hogy azt nem ilyen hangnemben kellene talán tenni kapásból, mert így bizony a modok tényleg tenni fognak rá. És valahol ezt meg is lehet érteni. (Mellesleg azt pláne szeretem, mikor valaki egy hónap uzán meg akarja itt váltani a világot. )

De ez csak egy javaslat volt, igaz nem modoknak.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1688 Felhasználó inaktív   tökcity 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:02

(Mellesleg azt pláne szeretem, mikor valaki egy hónap uzán meg akarja itt váltani a világot. )
-----------
hát, barátom, te is (sem) tudsz olvasni. :)  A tipikus csőlátók, mikor regisztrált? , akkor kapja be. Asszem ez a modoknál sincs másképp. Ránézek a jobb alsó sarokra. Szóval kapja be. Esetleg 5 mp-nél többet kellene gondolkozni mielőtt ráfexem a törlés gombra? Nehéz?

#1689 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:10

Alakul!
Porba hulló fejeket akarok látni! MOST!
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#1690 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:12

De vissza az ontopikhoz!

Hány oldalas egy egészséges topik?
Mert a macosiksz3 már nyolcvanba fordult...
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#1691 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:14

Idézet

te ugyanolyan senki vagy mint én. Nem neked címeztem...

Ehh ebből most ne legyen flame ha lehet.
Meg akarod váltani a fórumot. OK. De nem tehetnéd kultúráltan? Ha nem úgy viselkedsz a fórumon ahogy illik akkor az nem csak a modok szemét csípi. Adott itt egy közösség a maga megszokott kis hétköznapi és egyszerű szabályaival, ha ezeket most így vaktában - elég demagóg módon - felrúgod akkor annak nem örülnek. Ellenben: hallgatnak (én hallgatok) az észérvekre és emberségesen válaszolnak ha emberségesen kérdeznek. Ennyi.
És annyi hogy mivel senkik vagyunk ezért annyi közöm van a dologhoz mint neked :D Pölö: van ennek a fórumotornak nevezett reumás csigának (tudom a csigának nincs is gerince) néhány tökjó feature-je amiket könnyű megszokni, ilyen a Kedvencek amit én is előszeretettel használok és ami használhatatlan ha mindig új topikokat nyitogatnak az emberek.
...
Itt még akartam az élet értelmeről filózgatni de megláttam legújabb postodat és rájöttem felesleges, hiszen rövid úton elvonóra küldted magad:

Idézet

A tipikus csőlátók, mikor regisztrált? , akkor kapja be...

Vaze. Ha nem mondod oda sem nézek. Az íratlan szabályok közt van pl olyan, hogy leszarjuk ki mikor reggelt és hány hozzászólása van, ellenben egy fenti kaliberű post bizony aláássa az ember mára már csak képzeletbeli kiscsillagait (hüpp hüpp régi jó KCS rendszer...)

Idézet

Alakul!

Peche volt mert a "mindent megmagyarázok" hangulatom keveredik a "tudom hogy igazam van" érzéssel  :omg:
In Flames We Trust

#1692 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:31

Idézet: Öregszem - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:10

Alakul!

Akarjál.

#1693 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:31

Idézet: Öregszem - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:12

De vissza az ontopikhoz!

Hány oldalas egy egészséges topik?
Mert a macosiksz3 már nyolcvanba fordult...

Köszönöm, nyitok újat. Illetve mégsem, mert még nncs 2500 hsz benne (azt húztuk meg határnak).

#1694 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:40

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:02

(Mellesleg azt pláne szeretem, mikor valaki egy hónap uzán meg akarja itt váltani a világot. )
-----------
hát, barátom, te is (sem) tudsz olvasni. :)  A tipikus csőlátók, mikor regisztrált? , akkor kapja be. Asszem ez a modoknál sincs másképp. Ránézek a jobb alsó sarokra. Szóval kapja be. Esetleg 5 mp-nél többet kellene gondolkozni mielőtt ráfexem a törlés gombra? Nehéz?

:o  Ha naponta rendszeresen zárogatnánk topikokat mindennemű tájékozatatás nélkül és ezt többen szóvá tették volna, tehát egy valós, aggasztó jelenségre, moderátori túlkapásra  hívtad volna fel a figyelmet, akkor biztos lehetnél benne, hogy kapnál rá érdemi választ. Azonban figyelembe véve a stílusod és a mondanivalód mögé rejtett hangulatkeltő oltogatást, sajnos azt kell mondanom: így jártál. Legközelebb majd jó helyen nyitod. Egyébként nyugodtan írhattál volna egy PÜ-t valamelyik MOD-nak, amikor az eset történt, hogy szerinted hibát követett el, aki zárta, de lefogadom, hogy nem is a topikod miatt izgulsz.

#1695 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 06:36

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:02

-----------

Ja, hát hogy nicket váltogatsz. Ne haragudj, de ha ezzel a stílussal, jössz, akkor nem fogok hosszabban nézelődni utánad. Mert bicskanyitogató a stílusod. Azokkal az emberekkel szemben, akik itt szabadidejükben próbálnak rendet tartani. Szóval vegyél már vissza, légy oly kedves.

Egyébként meg kapja be a fogaskerék, és szokj le a személyeskedésről.

On: nem lehet ignore listet csinálni? KovacsUr lécciléccilécci :D
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1696 Felhasználó inaktív   tökcity 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 19:29

nekem az teccik, hogy ilyen esetekben hányan sorakoznak föl -nyilvánvaló okokból- a modok mögé. Az is teccik, hogy ilyen esetben senki nem hajlandó a minimális IQ-t tanusítani. Féltek, vagy mi van? Mert mik is a tények? De hát ez kit érdekeel. Fontosabb a hangulatkeltés. Mellesleg a mai napig nem kaptam püt.

#1697 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 01. 19:34

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 7:36

On: nem lehet ignore listet csinálni? KovacsUr lécciléccilécci :D

Lehet, de szerintem Krinyo nem támogatná az ötletet. :)

#1698 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 19:35

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 20:34

Lehet, de szerintem Krinyo nem támogatná az ötletet. :)

Helyileg dolgozót nem lehet?  :think:
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#1699 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 19:37

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 20:29

nekem az teccik, hogy ilyen esetekben hányan sorakoznak föl -nyilvánvaló okokból- a modok mögé. Az is teccik, hogy ilyen esetben senki nem hajlandó a minimális IQ-t tanusítani. Féltek, vagy mi van? Mert mik is a tények? De hát ez kit érdekeel. Fontosabb a hangulatkeltés. Mellesleg a mai napig nem kaptam püt.

A hangulatkeltő Te vagy kedves barátom. Gondolom nagyon feszítő érzés, hogy nem tudsz lincshangulatot teremteni a rossz helyre nyitott, bezárt topikod okán. Sőt, még merészelnek nem igazat adni neked azok, akik fórumozni járnak erre az oldalra, és nem a Visszabeszélőben kiélni magukat. Azóta nyithattál volna nem egy topikot (feltéve, ha sikerül jó helyre nyitni), ha tényleg az lenne a fontos számodra. Biztos rossz érzés, hogy senki nem sorakozott fel mögéd. Ez van, legközelebb majd jobban sikerül. Addig is jó fórumozást. :)

#1700 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 01. 19:46

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 20:35

Helyileg dolgozót nem lehet?  :think:

(OFF: Pillanatnyilag bonyolult lenne. Ha a kimenő HTML kódban lenne egy attribútum, amely tartalmazná az adott hozzászólás szerzőjének nevét, akár egyszerű CSS-szel is szűrni lehetne a legtöbb böngészőben.)

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.