HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#1651 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:46

bepe... hagyd.. nem ér ennyit  :(
JóSebesség

#1652 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:46

Röhejes. OFF mindenhol van. Mert a topikindító azt kérte..... . Majd én is fogom kérni ha nyitok egy topikot, és aki OFF-fól, azt bünti, de azonnal. :D
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1653 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:47

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:46

bepe... hagyd.. nem ér ennyit  :(

Hát persze hogy nem. Amikor nagybetűkkel, nyomatékosan leírunk valamit, többször, akkor pláne nem kell betartani. Tök gáz, nem?

#1654 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:47

Ott volt a szádban, mikor irtál, a topik utolsó 3 postja közt, ha én láttam, neked se volt messzebb, pedig magam is egy kis éji offolásra tértem volna be amugy.

#1655 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:49

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:46

Röhejes. OFF mindenhol van. Mert a topikindító azt kérte..... . Majd én is fogom kérni ha nyitok egy topikot, és aki OFF-fól, azt bünti, de azonnal. :D

Számtalan esetben megtörtént, hogy egy széttoffolt topik nyitója, házigazdája, indítója segítséget kért és kapott a moderációtól. Semmiféle újszerű eljárás nem történt, csak most a fenyegetés helyett/mellett ki is osztottam a beígért figyelmeztetéseket.

#1656 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:50

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:47

Hát persze hogy nem. Amikor nagybetűkkel, nyomatékosan leírunk valamit, többször, akkor pláne nem kell betartani. Tök gáz, nem?

Hát biztos lehetsz benne, hogyha kiüti a szemem, észreveszem, látom, akkor biztos, hogy nem teszek homlokegyenest azzal ellenkezőt.  :omg: Ha láttam volna a te post-odat is, akkor lesz@rom azt a topicot. Mondjuk innentől kezdve az egész szigetesdit is. De a Turbonak igaza van, nem ér ennyit. Megyek játszani a Fable-val, mindenkinek jó8!  :)

Üdv: Bepe

#1657 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:51

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:46

Nem azonnal. Gyakorlatilag folyamatos probléma abban a topicban, ahogy laci kb hetente kétszer kéri, hogy legyen kedves a nép ne ott offolni, érzésre már vagy egy jó másfél - két hónapja.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1658 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:55

Most persze lehet mártirkodni, hogy nem ér ennyit. Legyek vulgáris? B*zmeg, KÉRTEK valamit. Megmondták, hogy sorozatos off miatt nem tűrnek többet. Az egész fórum egy offtanya, és valaki a képek kedvéért kért egy kis szigetet ahol NE. Mert ha kiváncsi vagy rá történetesen, hogy van e arca is annak, akivel együtt fórumozol esetleg X éve, akkor ugyan ne kelljen már egy böfftől-hőjjtől-buzi-evagytól hemzsegő, 730000 oldalas hegyet megmásznod, ha te csak arra vagy kiváncsi, gipsz jakab hogy fest.
Emberek, olyan ritkán kérnek valamit itt az embertől, ha már előre szólnak, a jófrancért nem lehet legalább egy kicsit odafigyelni. Látok egy topikot, akkor ugyan nem hányok már be a legutolsó postra valamit, hanem legalább az utolsó oldalt elolvasom....meg talán az elsőt se árthat.

#1659 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:57

Én nem offolok ide, 3 sorban leírom a dolgokat...

Bepe_79: semmi bajom Veled, illetve azzal, hogy benéztél. Sőt, köszönöm szépen. Lehet, hogy más jobban megérdemelte volna a 30%-ot mint Te, ez a modok dolga. Én körülbelül 2 hónapja, de inkább mióta nyitottam a topikot azóta könyörögtem, hogy ne legyen off. Mivel képes topic, abban mi a jó, ha valaki benéz és csak dumálgatást lát? Arra van 2.000.000 másik topic. Itt annak van értelme, ha látja hogy Te írsz valamit lássa hozzá a képet is. Érted? És rengeteg probléma volt a bunkó beszólogatásból OFF-ból... Anitaa fórumtársunk emiatt lépett le innen, nem hitték el Ő van a képen, babe_me-t megsértették hogy mi és hogy... Szóval hagyjuk. Nagyon sokan itt a fórumon szeretik azt a topicot. És nem akartam bezáratni. De ha ismételten off lesz, nem segítséget kérek, hanem legnagyobb sajnálatomra lakatot. Holott nézd meg hányszor nézték meg a "topicom"! 51322x per pill. Szerintem a fórum egyik legnépszerűbb topicja. Sajnálom ha pár ember hülyesége miatt lakat kerülne rá...

Köszönettel:

Buga_Laci

#1660 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:59

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:55

Most persze lehet mártirkodni, hogy nem ér ennyit. Legyek vulgáris? B*zmeg, KÉRTEK valamit. Megmondták, hogy sorozatos off miatt nem tűrnek többet.

Hát te tényleg nem tudsz olvasni, vagy tényleg elgurult reggel?  :think: Hányszor f*ssam még ki magamból, hogy NEM LÁTTAM azt a szájbanyomott postot? Mert ha láttam volna, akkor nem írok oda, és kész. Mártírkodni meg nem szoktam, hidd el, nyugodtan fogok aludni ettől ma este, és nem lesznek álmatlan perceim.  ;) No offense, én sem b+olok, akkor te se' tedd plííz.

P.S.: egyébként az a warningom 20x-annyi warningot szül most ebben a topicban, úgyhogy itt se' OFF-oljatok, mert kapjátok a warningokat...

#1661 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:59

30%-ot aránytalannak tartom. Gondolom, hogy szólt PPeter privátrban, hogy ne csinálják, és mégis csinálták tovább. Akkor okés. Ha nem, akkor nem tetszik.

Laci meg vegye tudomásul, hogy ez van, mert a topik jellege olyan, hogy néha szóváltás (a szó jó értelmében) is lebonyolódhat (Pro-kontra). Én örülnék, hogy jól megy a topikom, mert tényleg jó, szeretem nézegetni, és bizony a reakciókon néha jót derülök.  :)

Szerkesztette: Macska 2005. 08. 26. 22:03 -kor

#1662 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:00

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. Aug. 26., Friday - 22:57

szerintem a fórum egyik legnépszerűbb topicja

azért ez részben az offtopiknak is betudható.. :D
JóSebesség

#1663 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:02

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:59

30%-ot aránytalannak tartom. Gondolom, hogy szólt PPeter privátrban, hogy ne csinálják, és mégis csinálták tovább. Akkor okés. Ha nem, akkor nem tetszik.

Laci meg vegye tudomásul, hogy ez van, mert a topik jellege olyan, hogy néha szóváltás (a szó jó értelmében) is lebonyolódhat. Én örülnék, hogy jól megy a topikom, mert tényleg jó, szeretem nézegetni, és bizony a reakciókon néha jót derülök.  :)

Nekem nem szólt senki sem privátban. A topicbéli postot meg nem láttam.  :rolleyes: Privátban csak a 3 értesítő jött kapcsiból a 3 warningról.  :rolleyes:

#1664 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:03

Én is. Ennek ellenére nem érzem úgy,hogy a mérhetetlen nagy pofámat ott is szélesre kelljen tárnom. bepe, ezt bebuktad, rosszkor voltál rossz helyen, nem láttad, beszoptad. De azt azért elismerheted, hogy amit Maxtreme+dani+te alkottok olykor a gameware-en, attól nemcsoda ha egy modnak viszket az ujja a warning felett.
Én anno kaptam 10%ot mert anyjába küldtem rgb-t. Istenem. Más is tette, nem kapott, nem éreztem teljesen jogosnak, de ez van. Jobban oda kell figyelni.

#1665 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:04

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:00

azért ez részben az offtopiknak is betudható.. :D

Ez szerintem nem igaz. Beszélgetésnek ott a Dumaparty.... Mondom nem a képekről való beszélgetéssel van bajom hanem a bunkó benyögésekkel...

#1666 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:07

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:04

Ez szerintem nem igaz. Beszélgetésnek ott a Dumaparty.... Mondom nem a képekről való beszélgetéssel van bajom hanem a bunkó benyögésekkel...

Pedig igaz Laci. Érdekes, a képek is, ami közte van. Ettől jó. :up: 

#1667 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:10

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:07

Pedig igaz Laci. Érdekes, a képek is, ami közte van. Ettől jó. :up: 

Hm.. Nem tom. Mind1, hagyjuk...

#1668 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:25

Szerintem mostanában túl sok warningot osztasz ki, meg túl sokat figyelmeztetgetsz PPeter. Most gondolom ezért is fogok kapni figyelmeztetést de nem érdekel. Ez így van, lehet hogy csak én vettem észre...
macbook air 2014

#1669 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:32

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 23:25

Szerintem mostanában túl sok warningot osztasz ki, meg túl sokat figyelmeztetgetsz PPeter. Most gondolom ezért is fogok kapni figyelmeztetést de nem érdekel. Ez így van, lehet hogy csak én vettem észre...

Szerintem meg próbáld feldolgozni, hogy a múltkor rád szóltam az offolásért, hidd el, egy idő után elmúlik (és akkor visszarakhatod az aláírásod meg a titulusod a következő örökre itt hagyom a fórumot hisztizésedig). Másrészt meg havonta körülbelül 4-5 alkalommal, tehát hetente  átlagosan egyszer szoktam figyelmeztetni egy-egy fórumozót, és a mai két kiosztott warning előtt jó ideje nem figyelmeztettem senkit, a többszörös regisztrációs/kizárós esetektől eltekintve. Harmadrészt meg arra kérlek, hogy hagyd abba ezt "gondolom ezért is fogok kapni figyelmeztetést de nem érdekel" szöveget, mert ez nagyon átlátszó és elég béna próbálkozás a hangulatkeltésre.  :o

#1670 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:33

Javaslom a képes topik alcímét "Hozzászólni csak új fényképpel együtt szabad!"-ra változtatni, a hasonló problémák elkerülése végett. Én szerintem csinálok magamról egy százas sorozatfelvételt és akkor hozzászólni is tudok más fényképeihez. :rolleyes:

Kicsit túllihegitek a dolgot.  :o
Wherever you go, go with all your heart.

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.