Idézet: Macc - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 13:16
... a srac harmadszor mondta hogy a PC itt mar reg megfagyott volna, ...
Volt egy műsor amibe az A64-et hasonlítottál össze a DualG5-el... Bevittek egy ASUS Nforce4 SLI alaplapot meg vele asszem egy A64 3200+-ot...(S939) és mondtak a konfigot... blablabla... eljutottak a vga-ig, azt mondja : Geforce 6600... és ugye azt hozzá kellet tenni hogy DE MÉG HA CSAK EGY LENNE BENNE... jó ez még nem is nagy szám. A teszthez felrakták a gépre a BÉTA Win XP Pro x64-et...

El kezdték futtatni a PS8 tesztet... és mikor a Mac hamarabb készen volt a csávó flegmán megjegyezte hogy hiába két videókártya van abba a gépbe, a Mac-be meg csak egy 9600Pro ez akkor is jobban teljesít...

Mert hol a f@szba érdekli a PS-t hogy hány vga van a gépben?????? Elismerem hogy télleg gyorsabb volt a Mac. Nem azzal van a gond. Hanem ahogy ezt kijelentette, hogy a PC így is úgy is egy lassú szar mert a Mac mindent jobban csinál, meg azt úgy lehet hagyni estére leöltésre mert az nem fagy szarrá a PC meg igen...

Érdekes nekem is soxor megy a gép estére és reggel vidáman nézegetem amit letöltöttem..

Egyáltálán nem értenek az egészhez. Nincs szaktudásuk a PC-re nézve. Mert csak a hibáit látja... a jó dolgokat nem is. És el van telve hogy ő milyen nagy szám mert neki Mac-je meg azt használ... stb... Hozzáteszem a tesztben alig 30mp-vel előzte meg a Mac a PC-t de rögtön ilyeneket kell csinálni... azért eléggé el vannak szállva...

Azt a műsort szedtem este de mikor ezek megtörténtek úgy letöröltem mindkét részt ahogy van. Azóta nem töltök Macians-t.