Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 13:54
Igen csak en ugy erzem mint felhasznalo, hogy igenis Steve vagy akarki miatt egy olyan oprendszert kapok, ami folyamatosan fejlodik, raadasul az en igenyemnek megfeleloen. Azert nem hasznal mindenki ilyet mert a Mcrosoftnak iszonyat jol mukodott anno a kis marketing gepezete, szepen kitalaltak, hogy terjesszek el a rendszeruket. Masreszt volt olyan pont sokaig, hogy igenis jobb volt a Windows mint a Mac OS.
Jo, hat ha ugyanazt hajtogatod, mint eddig, akkor nehez lesz kommunikalni.
Azert orulok, hogy elismered, masoknak is vannak jo pillanatai, ezert is furcsa, hogy lentebb megint felhozod, hogy a Longhorn kesobb lesz, es kesni is fog, bar ezt te sem tudhatod, ahogy en sem mernem allitani, hogy nem fog kesni. Az Apple is csuszott mar, pl hardverekkel. Ez benne van a pakliban. Nyilvan mindannyian boldogabbak lennenk, ha nem csusznanak semmivel, hanem az Apple is kidobna olyan hardvert, ami nem mukodik rendesen. A Longhorn-ban is nyilvan mar sokminden keszen van, mas dolgok meg felkeszen, esetleg kiadhatnak a kesz dolgokat, nem? Akkor biztos jo lenne
Bar sztem valamelyikunk nincs tisztaban a tenyekkel - en nem ugy tudom, hogy a CoreImage fogja azt tudni, amit az Avalon...
Nekem egyebkent nem fontos, hogy az elkeszulte elott jojjon ki a LH. Nem az en bajom, ha a Microsoft penztol esik el. Tok jo 3rd party szoftverekkel felverteztem a rendszeremet, a tobbseguk kicsi, gyors, teljesen profi programozok keze munkajat dicseri, raadasul mind freeware vagy opensource. Pl itt nalam mar olyan is van, ami a Tigerben csak juniusban jon ki, Spotlight neven

Sot, ha vak lennek, mar evek ota megtehetnem, hogy a szamitogepem olvas fol estimeset, ami a Tigerben meg csak juniusban fog kijonni (ha nem csuszik). Egyebkent Expose is elobb volt a windozomon, mint a mac-eseknek, mert en voltam az egyik, aki radumalta azt a francia fiut, hogy csinalja meg. Igaz, nem volt annyira jo, mint az eredeti lett, de legalabb sokkal elobb megvolt, ezt elmondhatom

Nem is banom, ha a LH fejlesztoi inkabb a stabilitassal foglalkoznak, elvvegre operacios rendszert fejlesztenek, nem pedig terulj-terulj asztalkamat, a tobbi feature-t majd megcsinaljak azok, akik programokat fejlesztenek a platformra.
Idézet
Semmi bajom az iTunes-al, tok jo, csinalja amit kell. Egyebkent miert nem nezed meg a tobbi programot OS X en, akkor konnyebben alkotnal velemenyt. Szivesen mutogatom neked orakat is ha kell, csak gyere el es nezd meg. Egyebkent kb 10 perc alatt szoktak itt emberek radobbeni, hogy mennyire jo az OS X. Csak par aprosagot kell megmutatni elesben

Eleget probalgattam mar az OSX-et, es 1 ora utan sem ereztem, hogy "mennyire jo". Nem nekem talaltak ki.