HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X II.

#61 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 12. 11:59

Idézet: ventata - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 11:46

Szoftvertôl is, meg akár egy rossz memóriamodultól is. 

Igy van, es valoban elcelodtem. Egyebkent korrigaltam kicsit a hozzaszolasomat. Nagyonis tisztaban vagyok vele, hogy mitol fagyhat egy rendszer, akar windoz, akar osx. Csak ugy magatol nem, az biztos.

Tovabbra is fenntartom, hogy Andrassal vitatkoztam, nem veled, nem a tobbiekkel. Te is ugy szalltal be a vitaba, hogy ki akarsz allni az OSX mellett... pedig nem az X-et tamadtam, hanem a tobbit vedtem.

Hat tevedsz, nincs adware program a gepemen. Meg viruskereso sincs. Ha akarod, leszedek ilyen programokat, es lefuttatom oket, hatha talalnak valamit, bar nagyon ketlem.
Ha lenne kezzelfoghato bizonyitek, hogy az ikszpe lukasabb, mint a tobbi, akkor elfogadnam, de a statisztikak alapjan csak azt mondhatom, amit masok is: amig az ikszpenek a legnagyobb a reszesedese, addig annak a legnagyobb a tamadasi felulete is, a legtobb tehetseges kompjuuterkaloz is csak azt fogja tamadni.

#62 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 12:19

Idézet: ion - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 10:59

Igy van, es valoban elcelodtem. Egyebkent korrigaltam kicsit a hozzaszolasomat. Nagyonis tisztaban vagyok vele, hogy mitol fagyhat egy rendszer, akar windoz, akar osx. Csak ugy magatol nem, az biztos.

Tovabbra is fenntartom, hogy Andrassal vitatkoztam, nem veled, nem a tobbiekkel. Te is ugy szalltal be a vitaba, hogy ki akarsz allni az OSX mellett... pedig nem az X-et tamadtam, hanem a tobbit vedtem.

Hat tevedsz, nincs adware program a gepemen. Meg viruskereso sincs. Ha akarod, leszedek ilyen programokat, es lefuttatom oket, hatha talalnak valamit, bar nagyon ketlem.
Ha lenne kezzelfoghato bizonyitek, hogy az ikszpe lukasabb, mint a tobbi, akkor elfogadnam, de a statisztikak alapjan csak azt mondhatom, amit masok is: amig az ikszpenek a legnagyobb a reszesedese, addig annak a legnagyobb a tamadasi felulete is, a legtobb tehetseges kompjuuterkaloz is csak azt fogja tamadni.

"Te is ugy szalltal be a vitaba, hogy ki akarsz allni az OSX mellett... pedig nem az X-et tamadtam, hanem a tobbit vedtem." Én nem úgy szálltam be a vitába, hogy ki akarok állni az OSX mellett. Akar a hóhér kardoskodni egy oprendszer mellett. Nincs szüksége az OSX-nek arra, hogy ÉN kiálljak mellette. Nem nekem kell bizonygatni, hogy jó egy oprendszer, hanem az oprendszernek kell magának bizonyítani ezt és megygôzni a felhasználót, jelen esetben engem vagy téged.  Mint korábban írtam nem én vagyok, vagy te vagy a gépért, hanem a gép van értem és/vagy érted. Szóval megint félreértezs én nem kardoskodom semmielyen oprendszer mellett, csak leírom a tapasztalataimat. Ennyi. Én használtam mind a kettôt. Tényleg, te használtál már OSX-et?

"Hat tevedsz, nincs adware program a gepemen. Meg viruskereso sincs. " elég vakmerô vagy akkor...

"Ha lenne kezzelfoghato bizonyitek, hogy az ikszpe lukasabb, mint a tobbi, akkor elfogadnam..." érdemes lenne utánaolvasnod, ugyanis érne egy két meglepetés, és rögtön telepítgentél mindenféle víruskergetôket, meg spyware removal tool-okat.
Vén Tata
(öreg vagyok én mán ehhez....bezzeg az én időmben!)

#63 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 12:25

Ok, az utolso ket mondatod mindent megmagyaraz. Nem is reagalok inkabb, nincs ertelme.
Egyebkent hasznaltam OSX-et, korabban irtam. Nalam nem valt be. Pont.

#64 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 12:39

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 22:35

Pruntyogok a HD vel ja :) 200 giganyi videot vagdaltam az utobbi idoben, ezt nem annyira pruntyogesnek neveznem :)

Jajj, ha most nekállsz nekem bemesélni, hogy professzionális videós utómunkálatokat végzel, akkor lefosom a bokám és legközelebb dobunk át neked melót amit nem tudunk elvégezni a Robival jóó?? :Đ :D  Mi az hogy 200 GB-nyi videót vagdaltál meg? Ebben kell mérni, hogy valaki mennyire profi videós munkában, Csumi ne b@sszáá máá' fő agyailag :).

Idézet

1 het alatt megkerestem vele a gepem arat, de mindegy, csak peldanak hoztam fel. Nem tudok felsorolni 2000 ficsort, hogy miert jobb az OSX, csak probaltam ramutatni, hogy peldaul nekem miert jobb. :)

Az after effektet is csak peldanak hoztam fel, mert PC re csak az van, a Motionhoz kepest egy rakas gagyi.. :)

Szerintem abszolút nem vagy tisztában azzal, hogy bármilyen platformra milyen megoldások léteznek ilyen célra, ezt inkább ne erőltesd :)

Idézet

Lehet, hogy te 1 keppel dolgozol a Photoshopban, de mi itt amikor osszerakunk 1 oldalas hirdetest Balageeval, akkor nem 1 kep van megnyitva az tuti. Hulyeseg azt mondani az expsera, hogy hulyeseg, barki azonnal latja, hogy iszonyat hasznos cucc, es 2 nap mulva mar mindenki automatikusan hasznalja.

Nem, én sem 1 képpel dolgozok Photoshopban. :) Hogy ez a feature neked jelent annyit, hogy inkább Mac-en dolgozz, és ne PC-n, az erősen szubjektív dolog, - és ez a baj: amikor a Mac-es érveidet felhozod, szinte egy sincs, ami objektív lenne közülük.

#65 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 12:40

Idézet: ion - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 11:25

Ok, az utolso ket mondatod mindent megmagyaraz. Nem is reagalok inkabb, nincs ertelme.
Egyebkent hasznaltam OSX-et, korabban irtam. Nalam nem valt be. Pont.

"Ok, az utolso ket mondatod mindent megmagyaraz. Nem is reagalok inkabb, nincs ertelme. ". Pedig érdekes lenne..... Nyilván elfogytak az eddigi "észérveid". Az meg hogy duzzogsz elég nevetséges.
Vén Tata

#66 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 12:53

Idézek.
Kérdés:
"Ki miért váltott MAC-re?"

Válasz:

"Nekem korábban is tetszett a MACOS felületet, a windows-omon is próbáltam belőni, de nem volt olyan hatás. Aztán megláttam egy MAC-n és egyből megvettem a duál G5-ömet. Akkor még nem ismertem a OSX tulajdonságait."

Tehát megtetszett egy grafikus felület és egyből vettem egy közel 1 millás gépet.
Egy interaktív TV-n hallottam. Találjátok ki ki volt.
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#67 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 13:03

Idézet: ventata - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 12:19

"Te is ugy szalltal be a vitaba, hogy ki akarsz allni az OSX mellett... pedig nem az X-et tamadtam, hanem a tobbit vedtem." Én nem úgy szálltam be a vitába, hogy ki akarok állni az OSX mellett. Akar a hóhér kardoskodni egy oprendszer mellett. Nincs szüksége az OSX-nek arra, hogy ÉN kiálljak mellette. Nem nekem kell bizonygatni, hogy jó egy oprendszer, hanem az oprendszernek kell magának bizonyítani ezt és megygôzni a felhasználót, jelen esetben engem vagy téged.  Mint korábban írtam nem én vagyok, vagy te vagy a gépért, hanem a gép van értem és/vagy érted. Szóval megint félreértezs én nem kardoskodom semmielyen oprendszer mellett, csak leírom a tapasztalataimat. Ennyi. Én használtam mind a kettôt. Tényleg, te használtál már OSX-et?

"Hat tevedsz, nincs adware program a gepemen. Meg viruskereso sincs. " elég vakmerô vagy akkor...

"Ha lenne kezzelfoghato bizonyitek, hogy az ikszpe lukasabb, mint a tobbi, akkor elfogadnam..." érdemes lenne utánaolvasnod, ugyanis érne egy két meglepetés, és rögtön telepítgentél mindenféle víruskergetôket, meg spyware removal tool-okat.

Nekem sincs az XP-n se adaware, se vírusirtó. És biztos vagyok benne, hogy nincs semmi a gépemen.
Ha valami fel akarna menni a netre akkor azt látnám a router LED-jén.
Linux alatt meg jöhetnek vírusok sok értelme nincs.

Abban egyetértek, hogy a windows vonal nem egy tökély. Nekem is csak azért van fenn, mert néha játszok is. Minden mást Linux alól elvégzek. Azt is megértem, hogy vannak olyan funkciók amik MAC-n gyorsabban kényelmesebben elvégezhetőek, de soxor nem arról van szó, hanem a másik fikázása, meggyőzése, hogy márpedig a mienk jobb, kényelmesebb. (mellékesen megjegyzem:ami kényelmesebb nem feltétlenül jobb!!)

Szóval még mielött bárki nekem esne, nem akarok vitatkozni senkivel. Személyes vélemény, hogy többségben lévő felhasználásra a MAC még drága.
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#68 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 13:08

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 11:39

Jajj, ha most nekállsz nekem bemesélni, hogy professzionális videós utómunkálatokat végzel, akkor lefosom a bokám és legközelebb dobunk át neked melót amit nem tudunk elvégezni a Robival jóó?? :Đ :D  Mi az hogy 200 GB-nyi videót vagdaltál meg? Ebben kell mérni, hogy valaki mennyire profi videós munkában, Csumi ne b@sszáá máá' fő agyailag :).

Nem a Gyuruk Ura 4. reszet vagtam meg termeszetesen. Volt egy feladat HDval, ezt kellet Mac-en megcsinalni, megcsinaltuk, igy letrejott egy jo kis project, amirol nem mondhatok meg reszleteket. A lenyeg: Sok HD kamera, sok Dual g5, sok szoftver. :)

#69 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 13:19

Idézet: Lenny - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 12:03

...Nekem sincs az XP-n se adaware, se vírusirtó. És biztos vagyok benne, hogy nincs semmi a gépemen.
Ha valami fel akarna menni a netre akkor azt látnám a router LED-jén.
Linux alatt meg jöhetnek vírusok sok értelme nincs.....

Hát azért ezt a magabiztosságot nagyon irígylem.
Ha valami fel akarna menni, azt látnád a router ledjén :D  :D  . Ez tetszett a legjobban. Nyilván egyfolytában egyik szemed a router ledsorán van, a másikkal a képernyôt figyeled. Komoly szemtengelyferdülést fogsz kapni.

Olyat még nem láttál, hogy egy program akkor kommunikál felfelé, amikor valami lefelé is jön? Pl az explorered is ezt csinálja, sôt az én safarim is. Irigyellek azért is, hogy a led villanásából látod, hogy az épp upload-e vagy download......

gratulálok :respect:
:omg:
Vén Tata

#70 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 13:32

Idézet: ventata - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 13:19

Hát azért ezt a magabiztosságot nagyon irígylem.
Ha valami fel akarna menni, azt látnád a router ledjén :D  :D  . Ez tetszett a legjobban. Nyilván egyfolytában egyik szemed a router ledsorán van, a másikkal a képernyôt figyeled. Komoly szemtengelyferdülést fogsz kapni.

Olyat még nem láttál, hogy egy program akkor kommunikál felfelé, amikor valami lefelé is jön? Pl az explorered is ezt csinálja, sôt az én safarim is. Irigyellek azért is, hogy a led villanásából látod, hogy az épp upload-e vagy download......

gratulálok :respect:
:omg:

Nem figyelem állandóan. De ha mondjuk bebootol a rendszer és nem csinálok semmit, akkor nincs net forgalom tehát nem villog. Amúgy meg szoktam figyelni a router log-ját. és abból is kiderül minden. Ja és mivel  a monitortól kb 20cm-re van és az ember alapvetően nem 40-50cm látókörrel rendelkezik, ezért ha folyamatosan villogna miközben nem fut semmi net igényes dolog, akkor feltűnne.

És ismétlem Windows alatt csak max játszok. Egyéb dolog Linux. Explorert alapból nem használok.

#71 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 13:39

Idézet: Lenny - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 12:32

Nem figyelem állandóan. De ha mondjuk bebootol a rendszer és nem csinálok semmit, akkor nincs net forgalom tehát nem villog. Amúgy meg szoktam figyelni a router log-ját. és abból is kiderül minden. Ja és mivel  a monitortól kb 20cm-re van és az ember alapvetően nem 40-50cm látókörrel rendelkezik, ezért ha folyamatosan villogna miközben nem fut semmi net igényes dolog, akkor feltűnne.

És ismétlem Windows alatt csak max játszok. Egyéb dolog Linux. Explorert alapból nem használok.

Na akkor elárulok neked, - de csak neked - egy nagy titkot. Bármilyen böngészôt használsz, az állandóan upload-ol is.  És ezek a furmányos cuccok ám azért vannak annyira genyó módon megírva, hogy nem csak úgy a nagy semmiben kezdenek el felfelé töltögetni minden fincsi kis infót gépedrôl, hanem akkor, amikor egyébként is van netes aktivitás. Úgyhogy nincs az az isten, hogy azt te észreveszed, hacsak nem használsz egy célprogit erre.

A router logját meg a hajadra kenheted, hamár elment a cucc a gépedrôl.. :D

Szerkesztette: ventata 2005. 03. 12. 13:40 -kor

Vén Tata

#72 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 13:54

Idézet: ventata - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 13:39

Na akkor elárulok neked, - de csak neked - egy nagy titkot. Bármilyen böngészôt használsz, az állandóan upload-ol is.  És ezek a furmányos cuccok ám azért vannak annyira genyó módon megírva, hogy nem csak úgy a nagy semmiben kezdenek el felfelé töltögetni minden fincsi kis infót gépedrôl, hanem akkor, amikor egyébként is van netes aktivitás. Úgyhogy nincs az az isten, hogy azt te észreveszed, hacsak nem használsz egy célprogit erre.

A router logját meg a hajadra kenheted, hamár elment a cucc a gépedrôl.. :D

Hát akkor gratulálok annak a program írónak, aki Linuxra megírta ezt a finom kis fícsört. De ha erre sikerült, akkor OSX-re is sikerülni fog. Lehet hogy már van, csak Te sem tudsz róla mert abban a hitben élsz, hogy nincs ezért nem is figyeled.. :D

Szerkesztette: Lenny 2005. 03. 12. 13:56 -kor

#73 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 14:05

Idézet: Lenny - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 13:54

De ha erre sikerült, akkor OSX-re is sikerülni fog. Lehet hogy már van, csak Te sem tudsz róla mert abban a hitben élsz, hogy nincs ezért nem is figyeled.. :D

Idézet: ventata - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 13:19

Olyat még nem láttál, hogy egy program akkor kommunikál felfelé, amikor valami lefelé is jön? Pl az explorered is ezt csinálja, sôt az én safarim is.

#74 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 14:12

ventata, en is elarulnek egy nagy titkot neked: windozon ki lehet kerulni a spyware-t, virusokat.

#75 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 14:13

Na eleg a flame-bol, nehany friss hir :)

Pletyka: Mac OS X 10.4 Tiger már áprilisban megjelenhet

A Thinksecret oldala szerint a Mac OS X 10.4 Tiger operációs rendszer április ejelén lesz bejelentve, egy speciálisan erre az alkalomra szervezett esemény keretében. Maga a szoftver néhány héttel a bejelentés után fog valószínű a boltok polcaira kerülni.

Az esemény április 1-jére van beütemezve, melyet a világ több pontján nyomon lehet majd követni egy szatellit adás keretében. Bővebb információ azonban még nem tudott az eseményről. A részleteket a következő oldalon olvashatjátok:
http://www.thinksecr.../0503tiger.html

Négy processzoros G5?

A MacRumors oldala észrevette, hogy az Apple CHUD Developer Tools szoftvereiben kisebb változtatások lettek végrehajtva, mely arra utalhat, hogy a közeljövőben négy processzoros gépeket is láthatunk az Apple-től. Természetesen mindez nem más mint spekuláció, de ki tudja....

Ennél még jobb bizonyíték lehet a MONster.app-ról készített kép:

Egy kis Terminal kutakodás után az id kiderült, hogy a MONster.app programon belül meg van említve a 970MP típusú processzor, melyről még tavaly keringtek különféle pletykák az interneten. Ez a (97-MP) processzor kettő magból áll... tulajdonképpen kettő processzor, speciális módon összekötve egymással úgy, hogy mindkettő külön 1MB L2 cahce-sel rendelkezik.

Pletyka: új iMac G5 és eMac rendszerek közelednének?

Egy megbízható hírforrásra hivatkozva, a Thinksecret oldala szerint az Apple újabb iMac G5 és eMac rendszerek bemutatására készül, közvetlenül a Mac OS X 10.4 Tiger bemutatásával párhuzamosan. A számítógépek már valószínű az új operációs rendszerrel kerülnének forgalomba és tartalmaznák az iLife '05 csomagot.

Az iMac G5 (jelenlegi kódnevén Q45 C/D) 2GHz körüli processzorral lesz várható, de a hardver többi részéről nem esett szó a jelentésben. 8x DVD?RW meghajtó fognak valószínű ezekbe a modelekbe bekerülni, hogy ezek már megtalálhatóak az Apple legújabb PowerBook modeljeiben.

A legnagyobb hír az új eMac számítógépekkel kapcsolatban egyszerűen az, hogy a model még létezik. A Mac mini megjelenése megkérdőjelezte az eMac jövőjét. A frissített eMac (kódnevét Q87J) gyorsabb processzorral lesz felszerelve és valószínű tartalmazni fog egy a Tiger - Core Image technológiáját támogati grafikus kártyát is.

Az még nem tudott, hogy ezeket a modeleket új Power Mac G5-ös számítógépek is kísérni fogják-e, bár egyesek szerint jó esély van azok frissítésére is.

forras: http://www.beszeljukmac.com

#76 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 14:48

Andras, egyebkent tudtad, hogy az OSX is kesett jo sokat az eredeti tervekhez kepest? Akkor te miert hoborogsz folyton a Windows6 miatt? :) A platformvaltas mindenhol sok idot vesz igenybe.

#77 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 14:52

Idézet: ion - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 14:12

ventata, en is elarulnek egy nagy titkot neked: windozon ki lehet kerulni a spyware-t, virusokat.

Persze, ha egy világtól elzárt szobában frissen telepítünk, és utánna nem nyúlunk hozzá :) Bocsi  :D

De egyébként hogy lehetne azt megoldani, hogy egy netre csak úgy router nélkül kirakott Xp-t ne támadja be 15 percen belül semmi? Mert a környezetemben az utóbbi időben az xp telepítést követő első dolog egy tűzfal felrakása, és csak utánna a net...:(

Kiváncsi leszek az új iMac-re, szegény kaphatna már valami normális videókarit :(
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#78 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 14:55

Idézet: n.drews - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 14:52

Persze, ha egy világtól elzárt szobában frissen telepítünk, és utánna nem nyúlunk hozzá :) Bocsi  :D

Ezt te sem gondolod komolyan.

Idézet

De egyébként hogy lehetne azt megoldani, hogy egy netre csak úgy router nélkül kirakott Xp-t ne támadja be 15 percen belül semmi?

Meg lehet oldani nagyon egyszeruen, de sztem nem itt kell megtargyalni az ilyesmit.

Idézet

Mert a környezetemben az utóbbi időben az xp telepítést követő első dolog egy tűzfal felrakása, és csak utánna a net...:(

Minden operacios rendszernel az elso dolog egy tuzfal konfiguralasa/telepitese kell, hogy legyen.

#79 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 15:10

Idézet: ion - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 14:55

Ezt te sem gondolod komolyan.

Hey, ott van pár smájli, nem akartam azért egy sornyit odatenni... :) :) :)
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#80 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 15:41

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 12:39

Igen valahol ez a borzasztó Jobs-ékban, hogy mentálisan bezombizzák a user base-t. Bemesélik nekik, sőt belediktálják a consumerekbe, hogy azzal, hogy veszel egy 700-800 ezer forintos apple számítógeépet akkor te belelőed azonnal Szabó István vagy Sára Sándor lett. Nagy büdös lófaxt lett, belőle, max az egészséges önkritika veszett ki az egydből...  :rolleyes:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »