Idézet: ventata - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 7:59
"Halkan megjegyzem, ide minden mac-es csak a szépet meg a jót írja,....." Nyilván ezért írtam le, hogy az OSX is fagy, sôt azt is, hogy az NT-t egy nagyon jó rendszernek tartom, sôt még azt is, hogy a kompromisszumkód windóz pont azért olyan amilyen, mert kompromisszumokra kényszerült az MS amikor megírták és ehhez képest kell vizsgálni, és ugye ennek fényében azt kell hogy mondjam, hogy jó.
"""szépemlék?""" títútáuzend frusztrációja is abból táplálkozott, hogy baromira irigyelte, hogy van olyan, akinek van pénze G5-re. Persze ez nála nagyfokú primitívséggel is párosult.
A legnagyobb baj az, hogy itt olyanok "esnek" neki az OSX-nek, akik nem is használtak OSX-et. Mert az, hogy kétszer ült valaki Mac elôtt még nem jelenti, hogy használta és ismeri.....
Mindenki azt használ amit akar és nem tudom miért kell ebbôl egyáltalán vitát csinálni. Más elvárásaink és más lehetôségeink vannak. Senki nem lesz sem kevesebb sem több attól. hogy vindózt vagy OSX-et használ. Ezt kellene már megéteni. És akkor nem lenne olyasfajta frusztráció itt egyesekben, mint amilyen t2k-ban is volt.
Igazad van, általánosítottam, tehát: néhányan úgy nyilatkoznak meg

Mondjuk nem is elsősorban neked szólt, amit írtam, de ettől még jogos, amit írtál

Szerintem T2K nem amiatt volt olyan amilyen, mert nem volt pénze G5-re, sőt, vett is egy pm-et, hiszen írta is. Egyébként pedig 10 hozzászólásából 9 nem volt fórumképes; de nem a személy a fontos ebben az egyenletben, hanem a jelenség, de hát szerintem Te is érted, miről vartyogok. Osztom igényedet a mindenki azt használ témakörben, de itt most javában nem arról van szó, hanem arról, hogy mit írsz le Te + én, és az tényszerű-e. Az "én a barnákat szeretem" azért itt talán kicsit kevés

És egy hízott közhely a végére: nem az a király, aki tudja, hogy a zöld gombot kell megnyomni, hanem az, ki tudja, mi a gond, ha nem jön elő a zöld gomb.
smooth & simple