HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X II.

#1361 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 09. 13:45

Idézet: Bubu - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 13:36

egyáltalán az MS DV AVI-t megeszi a mac?

az MS DV avi az 2 fele lehet:

typeI: van az elejen egy avi header amit egy fw dump kovet. a masik fajta az, amikor az aviban megismetlik kulon a hangot.

nalam a picur jatssza a type 1-eseket, type2-esem meg nemigazan vanik...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1362 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 13:50

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 14:45

az MS DV avi az 2 fele lehet:

typeI: van az elejen egy avi header amit egy fw dump kovet. a masik fajta az, amikor az aviban megismetlik kulon a hangot.

nalam a picur jatssza a type 1-eseket, type2-esem meg nemigazan vanik...

Az jó mert van egy canopus dv file converter progi ami átkonvertálja type 1 vagy type 2 avi-ra a canopus-os dv avi-t.
Akkor lehet hogy ez lesz a megoldás.
Az a baj hogy ezt csak win alatt tudom megtenni.

#1363 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 16:54

Idézet

Peter Oppenheimer, az Apple fő pénzügyi igazgatója szerint a Flash alapú digitális média lejátszók piacán hat hónap alatt az Apple iPod shuffle lejátszója 58%-os piaci részesedést ért el. A februári adatok még "csak" 48%-os részesedést mutattak, ám márciusban ez még tovább erősödött.

Továbbra is vezet az Apple a digitális lejátszók piacán

Igaz lehet ez? Itt az Apple legkisebb modelje 109 euro... de nekem ugy tunt, hogy sokkal inkabb viszik a noname cuccokat (128-ast mar 27 euroert lehet kapni)... legalabbis ezekbol hetfon meg derekig ero kupac van, kedden meg mar alig van nehany a "raklapon"...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1364 Felhasználó inaktív   WiZard82 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 17:09

tokeletesen "lejon" http://ebolt.speci.hu
Windows alatt IE-bol is es Firefox-bol is meg Operabol is.....
hozzateszem az oldanak SEMMI hibaja nincsen.

Szerkesztette: WiZard82 2005. 05. 09. 17:10 -kor

by WiZard

#1365 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 17:10

Idézet: Samott - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 17:54

Továbbra is vezet az Apple a digitális lejátszók piacán

Igaz lehet ez? Itt az Apple legkisebb modelje 109 euro... de nekem ugy tunt, hogy sokkal inkabb viszik a noname cuccokat (128-ast mar 27 euroert lehet kapni)... legalabbis ezekbol hetfon meg derekig ero kupac van, kedden meg mar alig van nehany a "raklapon"...

Samott

Igaz is,meg nem is :)

Igaz, mert a markas lejatszok kozul az Apple joszaga fogy a legjobban.

Es nem igaz, mert a noname lejatszok eladott mennyiseget a kutya sem meri.

Nekem senki ne mondja, hogy az Alma logo miatt a Shuffle jobban fogyna 3-4-szeres aron, mint az iRiver es a nevenincs kinai lejatszok, amik helybol tobbet tudnak es minosegre sem rosszabbak..

#1366 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 17:17

Idézet: Naranek - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 17:10

Nekem senki ne mondja, hogy az Alma logo miatt a Shuffle jobban fogyna 3-4-szeres aron, mint az iRiver es a nevenincs kinai lejatszok, amik helybol tobbet tudnak es minosegre sem rosszabbak..

az uaskban jobban fogynak az ipodok mert nemcsak egy lejaccorol van szo, hanem van egy uzleti model mogotte. az usakban az 50 cent/dal az ajtyunzbol egy realis alternativa, marcsak az ifpi es a riaa razziai es markecolasai miatt. iriver meg a tobbiek csak lejatszot arulnak ilyesmit nemigazan. most hogy kezd az embereken eluralkodni a para a filecserelo halozaton valo esetleges megbukas okan, aszondjak inkabb toltenek 50 centert, legalisan, ajtyunzzal. az ajtyunzhoz meg ajpod kell :)
jo kerdes hogy a sony, akinek van jopar kiadoja is, mit fog tudni valtoztatni ezen.

#1367 Felhasználó inaktív   consono 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 17:58

Idézet: WiZard82 - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 16:09

tokeletesen "lejon" http://ebolt.speci.hu
Windows alatt IE-bol is es Firefox-bol is meg Operabol is.....
hozzateszem az oldanak SEMMI hibaja nincsen.

JA, csak idáig felejtettél el visszaolvasni :2005. máj. 9., hétfő - 11:18

#1368 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 19:50

Idézet: Naranek - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 16:10

1 millio irivert meg creativot adtak el sajat bevallasuk szerint, szemben az apple 2 milliojaval. Szoval nyugodtan elhiheted. Magyarorszagon biztos nem ez az arany, de hat vilagszint szamit, nem mi. :)

#1369 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 19:57

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 20:50

1 millio irivert meg creativot adtak el sajat bevallasuk szerint, szemben az apple 2 milliojaval. Szoval nyugodtan elhiheted. Magyarorszagon biztos nem ez az arany, de hat vilagszint szamit, nem mi. :)

Viszont mind technikában mind pedig hangminőségben egy iriver még mindíg egy paraszthajszállal vezet. Nálam pl ez döntő volt mikor ifp-t vettem ipod mini helyett!

Üdv

#1370 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 09. 20:00

A minap olvastam egy másik fórumon:

Idézet

A mai nap mondasa: aki tud, jojjon Londonba. Az ut olcso, a varos allat-draga!!!! :)

Ja, es mar az elso nap meguntam szamolni, kinek van iPodja. Aki vmit hallgat a fuleben, annak iPodja van....1-2 (tenyleg!) renitenstol eltekintve....

#1371 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 20:05

Idézet: Xero - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 19:57

Viszont mind technikában mind pedig hangminőségben egy iriver még mindíg egy paraszthajszállal vezet. Nálam pl ez döntő volt mikor ifp-t vettem ipod mini helyett!

Üdv

total indifferens. az ipod mellet van uzleti model, hattertechnologia, ez szamit. vehecc a neten zenet, ratoltheted. ez a lenyeg. az osszes tobbi csak 1 player. az ipod hasznalata egyszeru, a zenek beszerzese is az. a userek 80%-a nem tud cd-t grabbelni es mp3-ra konvertalmi mert tul huye hozza. meg a celszoftverek ellenere is.

#1372 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 20:07

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 21:05

total indifferens. az ipod mellet van uzleti model, hattertechnologia, ez szamit. vehecc a neten zenet, ratoltheted. ez a lenyeg. az osszes tobbi csak 1 player. az ipod hasznalata egyszeru, a zenek beszerzese is az. a userek 80%-a nem tud cd-t grabbelni es mp3-ra konvertalmi mert tul huye hozza. meg a celszoftverek ellenere is.

Ezt megértem de perpill ha valaki kicsit is igényes sztem a technikára bukik. Nálam pl sok fontos tényező hiányzik egy pod-ból. Annak ellenére hogy köv vételem az ibook után egy pod4g lesz.
:D

Üdv

#1373 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 20:11

Idézet: Bubu - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 13:11

Igen hardveres.
Van is playback codec a canopus oldalán, csak sajna win-es install.
Ha esetleg megszerezném magát a codec-et akkor azt elég lenne bemásolni valahova?

Sajna standalone formában még nem láttam azt a codeceket, én is szívok vele, a Canopusos hardverünk sajna csak ilyen DV-t tud generálni, még szerencse hogy a CCE natívan megeszi a másik gépen. Nekem a canopus DV konvertere még az életben nem működött megfelelően.

#1374 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 22:22

Idézet: Xero - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 19:07

Ezt megértem de perpill ha valaki kicsit is igényes sztem a technikára bukik. Nálam pl sok fontos tényező hiányzik egy pod-ból. Annak ellenére hogy köv vételem az ibook után egy pod4g lesz.
:D

Üdv

Az se mellekes, hogy az iPodra mar egy egesz iparag epul. Ha diktafont akarok az ipodomba, vagy bluetooth taviranyitot, vagy fenykepezogep connectort, stb megvehetem ra. Nezd meg hany fele iPod kiegeszitot kapni a neten, hihetetlen mennyiseg. Az Apple jo idoben jo dolgot talalt ki, ezzel mindenki megismerte a nevuket (ujra), csak tovabba is jol kell keverniuk a lapokat.

Mi sem bizonyitja ezt jobban, hogy ma megjelent az iTunes video lejatszasra is kepes valtozata, innen kezdve egyertelmu, hogy lesz Movie Storejuk, es videos iPodjuk is.

#1375 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 22:47

azert az iriver sem olyan olcso pl ez az ipod mini ellenfel egyaltalan nem
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#1376 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 22:51

Idézet: playback - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 21:47

azert az iriver sem olyan olcso pl ez az ipod mini ellenfel egyaltalan nem

Kicsit torni magyart? :p

#1377 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 23:12

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 23:22

Az se mellekes, hogy az iPodra mar egy egesz iparag epul. Ha diktafont akarok az ipodomba, vagy bluetooth taviranyitot, vagy fenykepezogep connectort, stb megvehetem ra. Nezd meg hany fele iPod kiegeszitot kapni a neten, hihetetlen mennyiseg. Az Apple jo idoben jo dolgot talalt ki, ezzel mindenki megismerte a nevuket (ujra), csak tovabba is jol kell keverniuk a lapokat.

Mi sem bizonyitja ezt jobban, hogy ma megjelent az iTunes video lejatszasra is kepes valtozata, innen kezdve egyertelmu, hogy lesz Movie Storejuk, es videos iPodjuk is.

Azért a diktafon az fájt.. egy ihp-140-es-ben olyan diktafon van ami a profi igényeket kielégíti...

Üdv

#1378 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 23:23

Idézet: Xero - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 22:12

Azért a diktafon az fájt.. egy ihp-140-es-ben olyan diktafon van ami a profi igényeket kielégíti...

Üdv

A userek 98%-nak nincs szuksege diktafonra, peldaul nekem sincs. Nalunk alig alig visznek belole 1-2 darabot felevente. Radioadot csinalni viszont csak az iPodbol lehet, az iTrip nevezetu cuccal, ezt viszik mint a cukrot. Hidd eleg kiralyul kitalalta ezt az Apple, pontosan tudjak mit pakoljanak az iPodban, es mind a mai napig ez be is valt nekik.

#1379 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 23:42

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 0:23

A userek 98%-nak nincs szuksege diktafonra, peldaul nekem sincs. Nalunk alig alig visznek belole 1-2 darabot felevente. Radioadot csinalni viszont csak az iPodbol lehet, az iTrip nevezetu cuccal, ezt viszik mint a cukrot. Hidd eleg kiralyul kitalalta ezt az Apple, pontosan tudjak mit pakoljanak az iPodban, es mind a mai napig ez be is valt nekik.

Elhiszem.. vanik is a családbna pod itrippel.. mondjuk pesten katasztrófa de vidéken tényleg faszányos..

Üdv

#1380 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 23:53

Idézet: Xero - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 20:07

Ezt megértem de perpill ha valaki kicsit is igényes sztem a technikára bukik.

csupáncsak egy rétegpiac cselekxik így. mobiltelóbol az emberek többsége nokiát vesz mert ahhoz van mázsaszám játék, csengöhang meg oplogo. hogy van a noikiánál jobb telefon is, ami még olcsóbb is? az egy dolog. a reklámban hirdetett csengöhangok csak nokián nemmek. az hogy más telók problémamentesen kezelek a 48 par polyphony midiket is hét istenem.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »