Elküldve: 2005. 05. 20. 16:49
Kedves ion.
Mellesleg úgy gondolom hogy amíg nem használsz mac-et addig sajnos nem fogod érezni a különbségeket igazán.
Az az igazság hogy kb 3 hete használom a minit és kezdem megérteni amit mondtak a fix.tv-n
meg mindenhol ahol mac-ről nyilatkoztak, hogy egyszerűen úgy érzed hogy minden klaffol, minden működik.
Kapsz egy használható rendszert, amivel nincs olyan gond, hogy nem indul, lefagy, kilép, stb.
És hidd el, hogy ezeket, a mondatokat én is kétkedve fogadtam, de rászántam magam a cserére és ezt egyelőre nagyon nem bántam meg.
Mindemellett tény hogy nagyon drága az ára a gépeknek.
Én most azon gondolkodtam, hogy a minit áttolom a lányomnak, és magamnak meg veszek egy Power Mac-et, de ahogy elnéztem az árakat, ez most nem fog összejönni. (sajnos)
PC fronton meg mi van. Hagyjuk most a longhorn-t. Ott van az athlon 64 ami kb 1,5 éve a piacon van. Azt ígérték hogy lesz hozzá 64 bites oprendszer. Még mindig csak ígérik.
Nekem az az érzésem hogy túl sok mindent akar(t) az MS aztán semmivel nem haladnak.
Csak nehogy úgy járjanak mint az NVIDIA, hogy az ATI szép lassan beelőzte, pedig anno az
ATI-nál is azt mondták hogy azokat inkább csak Amerikában veszik.
Na mindegy, nem kivánok senkivel vitatkozni, csak ezek most kijöttek belőlem.