HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X II.

#1941 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 01. 19:25

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 18:25

800x600-as monitoron biztos a kepernyo harmadat elfoglalja, bar teljesen mind1, mar reg kivettek azt a szarbar-t, a legutobbi alpha verzional mar nyoma sem volt.. Dock-ot meg nem fognak beepiteni, mert tok felesleges, azt ne mondjatok mar, hogy a dock olyan rohadt hasznos... lol
Mindig az jut eszembe, amikor 3 evvel ezelott az apple cornerben egy ficko ott kardoskodott, hogy latom-e azt a dock-ot, na ilyet windowson nem lehet csinalni... mar akkor volt 3 kulonbozo dock winre. Mintha ez barmit szamitana, mintha ettol jobb lenne a rendszer, hogy hullamoznak azok a kilometeres ikonok alul.. :omg:

SFIJ, te meg nagyon okos arc vagy, mar-mar tul okos.. tulokos: "A hosszutulok demokat latva csak a csicsa valtozik"
Hat lol.. a demok alapjan fogod megmagyarazni, hogy mi fog valtozni?
Barcsak az erveles menne ugy itt mindenkinek, mint a fikazas.

Most se en hoztam fol ezt a longhornos temat, csak egyszeruen nem ertem, mit kell folyton ugatni a tragyadombot. Nem lenne celszerubb az aktualis temakrol forumozni?

Egyebkent ha valakinek valodi, hiteles informacioja van a windowsrol, az johet at a topikjaba. H.Andras legalabb probalkozik, igaz, csak olyanokat ir, hogy szar lesz, meg 8 ev mulva se lesz kesz, meg az OSX 10.5 mar 3 eve kesz van, csak hatasszunetet tartanak.. Kb.

kedves ion.

masfel eve a WinFS volt az istencsaszarsag, meg mifene... aztan bocsikda, de megis inkabb kuka...
utana az avalon api mostanaig... o izeke /net ben van az egesz irva, pottyet lasuuu..., szal kuka.

1 ev mulva megjelenik ez a hosszutulok es 4. eve az osszes technet-es preview-ban alapjaiban kavarnak at benne mindent.

naszal az az ember aki ezek utan ebbol el, a meglevo win32 apikra fejlesztget xp-ig bezarolag, mert semmit nem lehet komolyan venni a picipuhatol. fellekesitik a nepet, es miutan beleoltel fel ev munkat, megy az egesz a levesbe... a kov technet cd alapjan.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1942 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 19:30

a winfs nem a kukaba ment, az avalon-t, indigo-t sztem meg nem .net-ben kezdtek el csinalni, en igy tudom. nem kell, hogy linket adj, mert olvastam ezeket a hireket, de sztem felreertesen alapulnak...
majd megkerdezzuk a winfx newsgroup-on, ha ez ilyen torest jelent nektek.

amugy meg mar felajanlottam, hogy a longhorn-nal kapcsolatos, nem demagog szovegek esetleg mehetnenek a longhorn topicba, a mekk topicba meg pl lehet beszelgetni a mekkrol.

egyebkent a mai nap ezzel a post-tal kezdodott az anyazas:
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=2898419

Szerkesztette: ion 2005. 06. 01. 19:32 -kor

#1943 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 19:38

Ion mar bocs, de pont leszarom, hogy hanyan vesznek Mac-et, nem azert irogatok ide, hanem azert mert hulyesegeket irsz, akkor reagalok ra. Ott van a kurv@ screenshot, hogy a Resolution Independent benne van a Tigerben, nem a Microsoft talalta fel a spanyolviaszt. Erre most kozlod, hogy ez nem is az, mert pixelesednek a grafikak... Pfff. En a developer toolsal kapcsoltam be ideiglenesen, persze, hogy pixeles, de a betukon es a mereteken latszik, hogy tudja a rendszer.

#1944 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 19:41

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 20:38

Ion mar bocs, de pont leszarom, hogy hanyan vesznek Mac-et, nem azert irogatok ide, hanem azert mert hulyesegeket irsz, akkor reagalok ra. Ott van a kurv@ screenshot, hogy a Resolution Independent benne van a Tigerben, nem a Microsoft talalta fel a spanyolviaszt. Erre most kozlod, hogy ez nem is az, mert pixelesednek a grafikak... Pfff. En a developer toolsal kapcsoltam be ideiglenesen, persze, hogy pixeles, de a betukon es a mereteken latszik, hogy tudja a rendszer.

En csak erre reagaltam:

Idézet

Vektoros GUI mar most benne van a Tigerben, ezt jol beszivtad

a masik fele meg az, hogy ha a dev tools-szal kapcsolod be, akkor mirol beszelsz? igy a szegeny user, aki nem boldogul el egy windowsos geppel sem, az hogy lesz igy rezoluson independens?

Szerkesztette: ion 2005. 06. 01. 19:46 -kor

#1945 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 19:42

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 18:00

Jol beszelsz. Felolem dual athlon 4800+ is lehetne a G5osom hazaban, ha nem hangosabb, es kb ezt a teljesitmenyt hozza. Leszarom a 64 bitet is, csak legyen meg egy bizonyos sebesseg, es tokeletesen fusson rajta az OS X. Ha mondjuk teszem azt P4 mobil procikat tennenek a Powerbookba, tudnek neki orulni nagyon.

ne ennek a kijelentésednek örülök... :respect:
macbook air 2014

#1946 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 19:54

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 18:41

En csak erre reagaltam:

a masik fele meg az, hogy ha a dev tools-szal kapcsolod be, akkor mirol beszelsz? igy a szegeny user, aki nem boldogul el egy windowsos geppel sem, az hogy lesz igy rezoluson independens?

Figyi te pattogtal, hogy igy meg ugy a Longhornban a vektoros GUI igy meg ugy. Mire neked lesz Longhornod addigra itt is regen hasznalhato lesz az atlag user szamara is. Magaban a vektoros GUI semmit se er, ha nincs megfeleloen kitalalva, hogy az adott alkalmazasban hogyan lehet hasznositani.

#1947 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 19:59

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 20:54

Magaban a vektoros GUI semmit se er, ha nincs megfeleloen kitalalva, hogy az adott alkalmazasban hogyan lehet hasznositani.

Es termeszetesen ezt csak a holy Apple tudja kitalalni :)

#1948 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:02

a jó ég ágyon már meg titeket, ne védjétek már azokat a hülye rendszereket annyira... ti csináltátok? ez nem a longhorn vs. os x topic... ha valami bajotok akkor inkább pü-ben ne ezzel szarjátok már szét a topicot... :mad:
macbook air 2014

#1949 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:02

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 20:59

és ezt ki mondta?
te vágtál fel azzal hogy a longhorn ilyet is tud, andras meg csak mutatta hogy ez is tud ilyet...

Szerkesztette: 3V0 2005. 06. 01. 20:06 -kor

macbook air 2014

#1950 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:06

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 18:59

Mar megint kiforgatod a szavaimat. Senki nem mondott ilyet.

Gondolkozz. Mire jo ha mondjuk ketszer akkora a szamologep. Atalitod dupla mereture, es felhuzza ketszer akkorara. Orulsz. Hogyan lehet ezt megvalositani. Ahogy a screenshoton belinkeltem. Miert pixelesek az ablakok. Azert mert ha nagyobb meretet akarsz, akkor nagyobb meretu grafikakat kell kesziteni. Sebaj keszitsunk, meg akkaor mar az osszes alkalmazashoz keszitsunk 6000*6000 gombokat, es akkor szepen nagyitani lehet mindent. Mi ezzel a baj? Az, hogy minden program merete a haromszorosara no a grafikak miatt.

Talan nezz meg egy longhornt, es allitsd at a calculator meretet a ketszeresere. Meg fogsz lepodni, a betuk kivetelevel minden pixeles lesz :)

#1951 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:19

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 21:02

és ezt ki mondta?
te vágtál fel azzal hogy a longhorn ilyet is tud, andras meg csak mutatta hogy ez is tud ilyet...

Nem vagtam fel, nem mondtam, hogy ilyet is tud... azt irtam meg valamikor regen, hogy ilyet is fog tudni allitolag............ hisz meg sehol sincs, kiprobalni se lehetett eddig...  engem nem izgat ez a dolog annyira, mint Andras-t az, hogy mindenaron bebizonyithassa: a mekk a kiraly, minden mast lemos, igaz, alig vesznek nehanyan mekket...
andras irt a longhorn topicba, hogy szar az egesz, a mekk sokkal jobb, meg beszivtam, mert a tiger vektoros (igaz, nem is tudja, mi fan terem a vektor)... es devtools-szal barmikor bekapcsolja... megmondom oszinten, ha veletlenul igaza lenne (de sajnos nincs), akkor is tojnek az egeszre, mert total mindegy, es nem csak azert mert ez egy ostoba elvi kerdes.

A hangsuly itt csak azon van, hogy Andras vagy teljesen elvakult es pszichiatriai kezelesre szorul vagy pedig nem fogynak elegge a mekintosok az xms-ben. en tisztelem a masik oldalt, nem vagyok windows-hoz kotve, csak azt is hasznalom. hasznalnek mekket is, de nincs penzem meg egy gepre, mini-t meg nem akarok venni, foleg nem Andrastol :) Szoval szivesen dobalok be ide linkeket, mert engem is erdekel a mekk fejlodese, egyedul akkor szoktam beragni, amikor az elit arcok elkezdik bizonygatni a frankot.

hu de unom mar, igerem nem fogok ebben a temaban reagalni tobbet, csak ugy ereztem, felreertitek a nezeteimet.

#1952 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:20

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 21:06

Talan nezz meg egy longhornt, es allitsd at a calculator meretet a ketszeresere. Meg fogsz lepodni, a betuk kivetelevel minden pixeles lesz

a longhorn meg nem letezik, mit akarsz rajta megnezni?

#1953 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:25

jaj istenem, multkor még poénkodtatok most meg már utáljátok egymást... faszák vagytok... :omg:
macbook air 2014

#1954 Felhasználó inaktív   Dozer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:26

Idézet: Macc - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 13:06

Nekem a PC-n (itt melohelyen) a kikapcsolo gombra van belove a sleep v. shutdown, mivel igy egy gombnyomas, es nem kell menuben buzeralodni. Ezert tenyleg jobb ha keznel van az a gomb! Mac-en billentyuzetrol siman megy minden: sleep/shutdown meg barmi, akar a new folder is ugye:) Mellesleg nemhizem hogy ebben a pici AOpen-ben olyan hude nagy erogep lenne. De majd meglatjuk. Amugy sztem 1 Mac tulajs sem irigykedik a benne levo x86 procira, de lehet tevedek:)

Egyszer próbáld ki hogy mi történik, ha a PC-d billentyűzetén megnyomod a Power gombot :p 
Vagy ha neked olyan őskövület billed van, amin nincs ilyen gomb... hát EZ nem az MS és nem is a PC hibája. :)

[KÖTEKEDÉS]
Ha Mac-en billentyűzetről simán megy minden, akkor próbáld meg pl beállítani a hibernálást :)
(gy.k. a Mac nem tud hibernálni)
[/KÖTEKEDÉS]

#1955 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:29

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 21:25

jaj istenem, multkor még poénkodtatok most meg már utáljátok egymást... faszák vagytok... :omg:

nem hiszem, hogy szamit, de en nem utalom Andrast, egyfolytaban rohogok, es nem rajta, hanem ezen az idiota beszelgetesen.

#1956 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:32

András én nem tudom mi lesz itt. Már megint gondolkodok a kicsikén... :) :wub: nem hagy nyugodni a gondolat. És mivel már télleg nem játszok ezért nem kell az a nagyon nagy teljesítmény sem... :) :wub:
macbook air 2014

#1957 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:36

3V0, en mar eccer irtam neked, hogy ha erdekel a mini, akkor vedd meg. Azt is irtam, hogy nem nagyon veszithetsz rajta, mert ha nem valik be, jo aron tovabbadhatod (a mekkek ertekallosagara hivatkoztam).
Lehet, hogy tevedek, de sztem nincs mitol tartanod.
Persze a helyedben beulnek az egyik apple boltba, ahol akar orakig is probalgathatod a kicsiket.

Multkor en is beultem valahova a tiger-t probalgatni.

Szerkesztette: ion 2005. 06. 01. 20:38 -kor

#1958 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:38

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 21:36

3V0, en mar eccer irtam neked, hogy ha erdekel a mini, akkor vedd meg. Azt is irtam, hogy nem nagyon veszithetsz rajta, mert ha nem valik be, jo aron tovabbadhatod (a mekkek ertekallosagara hivatkoztam).
Lehet, hogy tevedek, de sztem nincs mitol tartanod.
Persze a helyedben beulnek az egyik apple boltba, ahol akar orakig is probalgathatod a kicsiket.

Azt tervezgetem, veszteni valóm télleg semmi nincs mert softwareileg minden van macen is. Játszani én meg már nem akarok semmivel sem.
macbook air 2014

#1959 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 20:41

OSX elég szépen megy még a 400-as G4-en is, csak videókari kell bele minimum 32 megás, azalatt ugyanis nem megy a QE.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1960 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 21:00

ez kb milyen p4nek felel meg?
macbook air 2014

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96