HWSW Informatikai Kerekasztal: hwsw.hu SETI@home csapat II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (152 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

hwsw.hu SETI@home csapat II. reméljük, nem egyedül vagyunk hülyék... Értékeld a témát: -----

#2561 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 29. 12:50

Egy kérdés: mitől lehet az, hogy egy gép újraindítás után a BOINC egyszerűen "sikertelen kapcsolódás" hibát produkál, és nem képes felismerni semmit? :confused:
Verzió: 4.45, és eddig semmi problémája nem volt hasonló esetben (a 4.19-es verzióval simán menne rendesen, ha fent hagynám).

#2562 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 13:10

Idézet: Jocika - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 12:50

Egy kérdés: mitől lehet az, hogy egy gép újraindítás után a BOINC egyszerűen "sikertelen kapcsolódás" hibát produkál, és nem képes felismerni semmit? :confused:
Verzió: 4.45, és eddig semmi problémája nem volt hasonló esetben (a 4.19-es verzióval simán menne rendesen, ha fent hagynám).

Nem vagyok biztos benne, de talán el kell távolítani előtte a régit, mert ott volt 1 komoly fejlesztés.
Mi pontosan a hibaüzenet be tudod másolni?

Ákos: ezt:     4.11.K7-06    ajánlottad kipróbálásra? Nekem ekdobta computation error-al.
Kiléptem, vissza majd letöltött 2 újat és azt is eldobta. :(
Visszatettem a crunch3r félét.
szerk: 01/29/06 13:04:54|SETI@home|Unrecoverable error for result 29ja05ab.15872.15794.842330.1.15_1 ( - exit code -1073741819 (0xc0000005))
hátha segít.

Szerkesztette: Bucy 2006. 01. 29. 13:24 -kor

#2563 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 13:56

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 13:10

Nem vagyok biztos benne, de talán el kell távolítani előtte a régit, mert ott volt 1 komoly fejlesztés.
Mi pontosan a hibaüzenet be tudod másolni?

Azt mindig úgy csináltam, hogy uninstall-install (mivel kínomban próbáltam már ki a 4.19-et, hátha azzal megy - ment). :) Az ismételt install-nál pedig próbálkoztam mindennel: single user-ként is, meg shared-ként is, (az utolsó verziót nem tudtam kipróbálni, mivel nincs jelszavam, és úgy meg nem hajlandó feltelepülni) az eredmény mindig ugyanaz (egy kis ablak, címe: network error, az ablakban pedig a fő üzenet: "sikertelen kapcsolódás").

#2564 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 14:07

Idézet: Jocika - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 13:56

Azt mindig úgy csináltam, hogy uninstall-install (mivel kínomban próbáltam már ki a 4.19-et, hátha azzal megy - ment). :) Az ismételt install-nál pedig próbálkoztam mindennel: single user-ként is, meg shared-ként is, (az utolsó verziót nem tudtam kipróbálni, mivel nincs jelszavam, és úgy meg nem hajlandó feltelepülni) az eredmény mindig ugyanaz (egy kis ablak, címe: network error, az ablakban pedig a fő üzenet: "sikertelen kapcsolódás").

Kicsit félreértettem. Akkor más kérdés: pproxy-t használsz?
Úgy próbáltad a legújabbat, hogy leválasztod magad az összes projectről, majd felteszed az újat és csatlakozol ismét? Milyen jelszó kéne neki?

#2565 Felhasználó inaktív   sZoMy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 29. 14:08

Idézet: akosf - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 9:08

Nah, a legújabb mod 9-10%-kal gyorsabb Duronon a Crunch3r féle kliensnél.
Kipróbálná valaki egy A64-en? Szeretném tudni mennyivel lassabb az SSE2, SSE3-nál...
Erre sehol nem találtam adatot.

Szerk.: A kód természetesen fut minden SSE-t ismerő procin.

Hi,

én most az egyik AMD64-ünkre a sima SSE3-as csodát tettem fel, de azóta csak Client Error van!
Mi történhetett?

#2566 Felhasználó inaktív   akosf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 14:10

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 14:10

Ákos: ezt:     4.11.K7-06    ajánlottad kipróbálásra? Nekem ekdobta computation error-al.

Bucy, milyen masinára tetted fel? Nálam a Pentium-M már jó pár wu-t lenyomott vele és a Duronon se adott hibát. Azért mindjárt ellenőrzöm hogy mit raktam fel a honlapra...

Szerk.: Ellenőriztem, az a kód van fent.

Szerkesztette: akosf 2006. 01. 29. 14:12 -kor

#2567 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 14:14

Idézet: akosf - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 14:10

Bucy, milyen masinára tetted fel? Nálam a Pentium-M már jó pár wu-t lenyomott vele és a Duronon se adott hibát. Azért mindjárt ellenőrzöm hogy mit raktam fel a honlapra...

Szerk.: Ellenőriztem, az a kód van fent.

Ami a konfigomban van Thorton.

#2568 Felhasználó inaktív   akosf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 14:28

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 15:14

Ami a konfigomban van Thorton.

Hát ez tök jó. A result eredményt eltudom érni az adatbáziban. Azt mondja:

Access Violation (0xc0000005) at address 0x00509410 read attempt to address 0x0220FFC0

Szerk.: Aham, az egy prefetch rutinom...

Szerkesztette: akosf 2006. 01. 29. 14:37 -kor

#2569 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 14:28

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 14:07

Kicsit félreértettem. Akkor más kérdés: pproxy-t használsz?
Úgy próbáltad a legújabbat, hogy leválasztod magad az összes projectről, majd felteszed az újat és csatlakozol ismét? Milyen jelszó kéne neki?

Proxy-t nem használtam (és nem is fogok itthonról). A jelszó esetén az kellene neki, ami a bejelentkezési jelszavam lenne, de mivel nincs (ha a 4.45-ös esetén nem a single user-t, nem a shared user-t, hanem a harmadik verziót szeretnéd, akkor kér felhasználóinév+jelszó párost)...
A leválasztásokat meg nem is tudtam megcsinálni, mert a manager elindulásakor megjelenik a teljesen üres manager képernyő, majd a címsorban megjelenik a (localhost) kiírás, majd 2-3 másodperc múlva a kiírás eltűnik, és dobja az ablakot - tehát se csatlakoztatott project nincs, se csomagok (se aktuális, se eddig letöltöttek), se grafikonok, se semmi.

Viszont azóta már sikerült beindítanom. Hogy hogyan? Tipikus "ezt nem hiszem el" módszerrel. A legutolsó install esetében 'véletlenül' bent hagytam a pipát az elinduláskori indítás mellett (meg a screensaver default mellett is, de ennek már biztosan semmi köze a lényeghez :)), majd egy 'ha már semmi épkézláb nem jut eszembe, akkor próbáljuk ki így' megoldással újraindítottam a gépet (az install után még továbbra is a fenti hibajelenséget generálta). Az újraindítás után tökéletesen működőképes lett (azóta már egy ismételt újraindítást is csináltam, mielőtt kiszedtem az indítási listából a BOINC-et; és akkor sem produkálta már a hibát).
Szóval a korábbi kérdésem még most is él (Mitől lehet az, hogy egy gép újraindítás után a BOINC egyszerűen "sikertelen kapcsolódás" hibát produkál, és nem képes felismerni semmit? Megváltozott valamitől a localhost beállítása? Ha igen, mitől lehetett, amikor egy DivX upgrade volt csak?), bár már gondom nincs.

#2570 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 14:31

Idézet: sZoMy - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 14:08

Hi,

én most az egyik AMD64-ünkre a sima SSE3-as csodát tettem fel, de azóta csak Client Error van!
Mi történhetett?

Nálunk is az egyik Venice-re felraktuk az SSE3-as klienst, de több, mint a csomagok fele esetén hiba jött elő (köztük valami olyan is, hogy nem támogatott utasítás, vagy mi); így maradt az SSE2-es, ami megy normálisan...

#2571 Felhasználó inaktív   sZoMy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 14:45

Idézet: Jocika - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 13:31

Nálunk is az egyik Venice-re felraktuk az SSE3-as klienst, de több, mint a csomagok fele esetén hiba jött elő (köztük valami olyan is, hogy nem támogatott utasítás, vagy mi); így maradt az SSE2-es, ami megy normálisan...

és ha mindezt az 5.2.13-ra másolom rá akkor is mennie kéne?
Mert az SSE2-vel is most hibát ír illetve nem akar csomagot se leszedni, amióta rámásoltam

#2572 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 14:53

Idézet: Jocika - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 14:31

Venice-en nekem a crunch3r féle SSE3-as minden hiba nélkül fut, már 1 ideje.

Az el nem indulási dologban én felhasználókezelési problémákat látok.
Service-ként meg nem fog menni semmi jelszó nélkül. helyi rendszergazdai jogú felhasználó és jelszó kell hozzá.
Nekem minden gépen minden felhasználónak van jelszava, így nem tudom pontosan mit okoz a jelszó hiánya.

szerk.: húzva van a gép?

Szerkesztette: Bucy 2006. 01. 29. 14:56 -kor

#2573 Felhasználó inaktív   sZoMy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 15:04

Hmmm hát nemtudom mit sikerült ellőnünk...

Venice-s AMD64-es gép, első körben egy 4.45-ös volt telepítve, ide bemásoltuk az SSE3-as opt-ot, ettől
elcseszett 29csomagot kb 1sec alatt, majd nem volt hajlandó újat letölteni...
Leszedtük az egészet, fel az 5.2.13-as, elkezdett csomagot leszedni meg számolni, ekkor le lett állítva,
bemásolva az SSE2-es opt, dettó, új csomag nem jön és client error...

#2574 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 15:12

Idézet: sZoMy - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 15:04

Hmmm hát nemtudom mit sikerült ellőnünk...

Venice-s AMD64-es gép, első körben egy 4.45-ös volt telepítve, ide bemásoltuk az SSE3-as opt-ot, ettől
elcseszett 29csomagot kb 1sec alatt, majd nem volt hajlandó újat letölteni...
Leszedtük az egészet, fel az 5.2.13-as, elkezdett csomagot leszedni meg számolni, ekkor le lett állítva,
bemásolva az SSE2-es opt, dettó, új csomag nem jön és client error...

Próbáld meg a leválasztást, nézd meg kisöpört-e mindent a project könyvtárból, majd újracsatlakozás letölti magának a gyári klienst, had fusson le 1 wuki, állíts be hogy a ha végez álljon le, ha ez rendben van utána másold be a crunch3r féle sse3-ast mindenestől. Elvileg a keretprogram verziószáma nem befolyásolja a számítási folyamatot.

#2575 Felhasználó inaktív   selo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 15:13

Naah.
Ilyen lassan talán még soha nem küldtem vissza 4 WU-t. Duron-on a gyorsulás nálam 180-200 mp, ami olyan 3-4%. Amúgy simán hiba nélkül lefutott.
az ember minél többet tanul, annál kevesebbet tud...

#2576 Felhasználó inaktív   selo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 15:17

Idézet: Jocika - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 13:56

(egy kis ablak, címe: network error, az ablakban pedig a fő üzenet: "sikertelen kapcsolódás").

Ilyen nálam akkor fordult elő, amikor kézzel töröltem a Boinc-ot, és próbáltam feltenni az újat. A rendszerleíróban bent maradt, és az okozta a problémát.
asszem.
az ember minél többet tanul, annál kevesebbet tud...

#2577 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 15:53

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 14:53

Venice-en nekem a crunch3r féle SSE3-as minden hiba nélkül fut, már 1 ideje.

Az el nem indulási dologban én felhasználókezelési problémákat látok.
Service-ként meg nem fog menni semmi jelszó nélkül. helyi rendszergazdai jogú felhasználó és jelszó kell hozzá.
Nekem minden gépen minden felhasználónak van jelszava, így nem tudom pontosan mit okoz a jelszó hiánya.

szerk.: húzva van a gép?

A Venice-s Crunch3r féle kliensnél én néztem el két hozzászólást a fórumunkban :omg:, így a hozzászólásom nem valós. Bocsi érte...

Az el nem induláshoz: a húzásnál inkább olyan problémáim voltak, hogy bizonyos esetekben elrontotta a csomagot, de a localhost-hoz való csatlakozásnál soha nem volt gond (egyébként egy 3000+-os barci megy 3200+-ként). A gépen azért nincs jelszó, mert saját itthoni gép, és csak én használom.
A felhasználókezelési hiba alatt mit értesz? Mert nem volt váltás sehol, semmiben. És mégis egyszercsak nem működik, majd utána egyszercsak akkor megy, ha berakom az 'Indítópult'-ba a többi elindítandó program mellé (azóta már megint nem kell bent lennie, így induláskor már megint nem indítom el, de egyébként rendesen működik).

#2578 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 16:14

Idézet: Jocika - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 15:53

A felhasználókezelési hiba alatt mit értesz? Mert nem volt váltás sehol, semmiben. És mégis egyszercsak nem működik, majd utána egyszercsak akkor megy, ha berakom az 'Indítópult'-ba a többi elindítandó program mellé (azóta már megint nem kell bent lennie, így induláskor már megint nem indítom el, de egyébként rendesen működik).

Felhasználókezelési hibán a ki és bejelentkezést értettem. Mintha az aktuális usert nem tudta volna azonosítani.
(Azért mert otthon használod a gépet érdemes jelszót beállítani, sok internetről jövő kellemetlenség megelőzésében segíthet. Én így szoktam: administrator, guest átnevez, jelszóval ellát, internetezés korlátozott jogú felhasználóval.)

#2579 Felhasználó inaktív   akosf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 17:48

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 14:10

Bucy! Felraktam egy javított változatot, remélem ez nem száll majd el.

#2580 Felhasználó inaktív   akosf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 19:50

Azt hiszem lett egy Predictor-os csapatunk is. Szerintem az ő honlapjuk a legszebb. :)

Téma megosztása:

• (152 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.