Idézet: blancer - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 22:58
Hi!
Néztem a képeidet nagyon kir

!!!
Azt kérdezném, hogy a blokk aljáig érnek a tüskék? Tehát a középső közvetlenül érintkezik a CPU-val?
A másik kérdés: Mennyiből jött össze? Te forrasztottad? A vizes táphoz kell külön tipus amelyikkel meg lehet csinálni, vagy lényegében minddel sikerülhet?
Nemtudom, lehet hogy nem szereted ha afelöl érdeklődnek, hogy megcsinálnád-e másnak is (mondjuk nekem

) és Pl. mennyiért, de megkérdezném ha nem indiszkrét.
Ja meg annyi, hogy hatásfokban melyik a jobb: a te megoldásod, a fúrt vagy a mart?
Előre is kösz. A rendszered előtt télleg le a kalappal!

Igen a blokk talpán teljesen átérnek a tüskék. Ezüst tartalmú pálcával forrasztottam Egy pálca 40 cm hosszú és kb 1000 Ft. Jó pár blokkhoz elég. Egy 50x50x5 mm-s réztömb kb 200 pénz ha jól emlékszem.
A teteje és az oldala 2 mm-s lemezből készült ez pár forint lehet. A töskék 5 mm-s rézpálca. a Blokk belseje 5 mm magas.
MSN időnként megtalász
Én főleg azért nem vettem gyárit, mert a barkácsolás öröme... ezt ajánlom neked is.
Hatásfokot úgy lehetne összehasonlítani, ha egy gépben próbálnánk többféle blokkot. Csak így korrekt
Nekem p4 2,4 GHz 30%-l túlhajtva (3.12 GHz stabilan), teljes terhelésen nem érte el a 30 fokot (inkáb 27-28 fok) 22 fokos szobában. Ez azt hiszem nem rossz.
A táp megér egy külön misét. Egy Enermaxot alakítottam át. Azt hiszem egy jó táp áráért már vizes tápis kapható!
Ha valamiben segíthetek még írj!
Kösz a dicséretet, de pl ha az alaplapi blokkot jól megnézed ritka ronda lett.

Ez volt az első próba és először a CPU-t is jól hűtötte
Szerkesztette: DrHIL 2005. 03. 24. 22:40 -kor