Idézet: wbtist - Dátum: 2005. júl. 26., kedd - 18:00
Z3-hoz milyen állványt ajánlotok? Lehetőleg ne több tízezreset!
Elfogult vagyok, mert egy évtizeddel ezelőtt kipróbáltam néhány állványt. A véleményem egyértelműen az, hogy eddig egyetlen M betüs cég termékét találtam elfogadhatónak, mert a többinél mind görbültek vagy behajlottak az állvány lábai. azaz remegés, bizonytalanság, eldőlés, stb. mind előjött.
Ugyanakkor nem volt még annyi pénzem, hogy ennek a cégnek az állványát megvegyem - örömmel látom, hogy számokban kifejezve ugyan annyi a jelenlegi ára, mint tiz éve volt, igy ami anno fél éves átlagfizetés volt, az most már egy havi minimálbérrel ér fel.
Amúgy az M betűs céget nem kedvelem, csak elgondolkodtató, hogy egyedül neki jutott eszébe valóban tartós, valóban alaktartó és szabályos kör, vagy sokszög lábakat létrehozni.
Emellett a racsnis megoldást eleve rossznak tartom, amikor a középső függőleges rúd tartja össze a lábakat és nem lehet kivenni belőle - mintha egy satut próbáltak volna átmenteni, de ez se elég, hogy a gyenge anyag miatti rossz fizikai tulajdonságokat ellensúlyozzák.
Úgyhogy a válaszom röviden:
vagy profi állványt veszel, amiben megbízol, vagy olcsót, amivel divatozol, és pár évente veszel egy másikat, vagy dühöngsz, vagy egyszerűen nem veszed tudomásul a problémákat.
Persze, ha videora nem hazsnálod, akkor a remegés és a lassú oldalra dőlés kevésbé fontos.