HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2211 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:56

LÁtod Stalky megmondtam én, hogy manuális téma ez. :p

Szerkesztette: Warton 2006. 12. 23. 22:57 -kor

#2212 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:01

A freewebet próbáltad ezzel az ultrastattal?

Nemtom letöltelteni ezt a nyomorékot a filefrontról. :reklamacio:

szerk.: Na sikerült lekapni a callofduty.hu -ról. Így első ránézésre egy sima php telepítős téma. Az extrán lehet phpkat futtatni, és van MySQL is. Mindjárt ránézek erre az Ultrastatsra. ;)

Szerkesztette: Warton 2006. 12. 23. 23:12 -kor

#2213 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:10

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 23:56

LÁtod Stalky megmondtam én, hogy manuális téma ez. :p

Azt hittem x-fireről van szó, bocsi!  :rolleyes:  :Đ  :think:

#2214 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:16

Inkább azt mond, hogy fel tudtál már ugrani aSt Mére Eglise pályán a kistetőre? :p :D

#2215 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:28

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 0:16

Inkább azt mond, hogy fel tudtál már ugrani aSt Mére Eglise pályán a kistetőre? :p :D

Biztos! :D Naon kijöttem a játékból különben! Hülye Counter Strike.  :down:  :Đ  Mostanában azzal játszottam. Nem csodálom, hogy emberek bekattannak tőle :think:  :Đ

Vissza a CoD 2 höz. :) Holnap még memória és VGA-is lesz hozzá, szal ezerrel nekimek megint! :)

#2216 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:34

Lehet, hogy az oda való felugráshoz szükség lenne a 125 fps-re. :idea: Majd csinálj róla demot, ha sikerül.

#2217 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 00:32

Na kicsit szarakodtam ezzel az ultrastats -al.

Csapó 1: Telepítési próbálkozás az extra.hu-ra!

Mivel van egy oldalam az extran is, ezért arra a tárhelyre próbáltam felszuszakolni az Ultrastatsot. Bevallom őszintén, hogy fenntartásaim vannak az extraval kapcsolatban, de azért próbálkoztam itt, mert a Te oldalad is egy extras. Extrara sikerült feltelepítenem egy e107-et még nagyon régen, volt valami trükkje, mert emléxem baromi nehezen ment fel, és erre a trükkre ezúttal nem sikerült rájönnöm, így a másolást követően az ultrastats installja nem sikerült. Ezért néhány keresetlen szó kíséretében hagytam az extrát a francba. :reklamacio:
Az extra.hu ilyen jellegű oldal üzemeltetésére azért sem jó, mert a MySQL adatbázia 100 MB-ban van korlátozva. Mivel az adatbázis raktározza majd a különböző logfájlokat így a mérete egyre gyarapszik és félő, hogy a 100 MB-ot kinövi egy idő után.

Csapó 2: Telepítés a freeweb.hu-ra

Az ultrastats könyvtárat simán felmásoltam a freewebes tárhelyemre. Aztán az installal sem volt különösebb gond. install.php -t elindítva először fájl jogosultságokat kellett állítani, ami nem egy nagy mutatvány, majd a tárhely adatait kellett kitölteni. Majd kis idő után feltelepül a tárhelyre a csodálatos csilivili ultrastats. Eredmény itt látható. Mivel nekem nincs szerverem így annak a statjait nem tudom megjeleníteni, illetve nincsen tudomásom az SF szerver különböző paramétereiről sem. A csatolt képen látszik, hogy miket kell majd megadni a weblapnak, hogy helyesen megjelenítse a statokat.
A freeweben tudtommal a MySQL adatbázis mérete korlátlan, legalábbis pár hónapja a FREEWEB SUX topicban, valami freeweb közeli emberke ezt merte állítani. :D

Elmélkedések a fotelben, diós bejgli majszolása közben

A másolás hosszú ideje alatt szörnyű gondolatok támadtak meg. Nevezetesen az, hogy a játék szerver mennyire engedi meg azt, hogy egy külső "program" x időnként lekérje a logfájlt. Illetve, hogy a szerver tulajai nem-e fognak titeket seggbe rúgni, hogy a szervernek forgalmat generáltok egy ilyen statisztikai oldal üzemeltetésével, illetve, hogy nem fog-e károsan hatni a játékosok pingjeire, illetve nem fog-e laggolni majd a szerver. Valamint a másik oldalról, mennyire fogja eltűrni, illetve mennyire engedélyezi a freeweb azt, hogy adatokat kérjen le.

Zárszó

A telepítésben meg mindenben tudok segíteni egészen a szerver beállításáig, utána már végképp nem értek semmihez, csupán eddig valamicskét. Lehetséges, sőt biztos, hogy a freeweben érdemesebb lett volna a gyökérbe másolni és nem egy ultrastats könyvtárba. De ugye ez csak egy próba install volt. Valamint, ha meg tudod szerezni az ultrastats újabb verzióját az lehet, hogy jobb lenne. A callofduty.hu-n az 1.25-ös van fent, pedig már van 1.33-as verzió is, ha minden igaz.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1166916744.jpg

#2218 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 02:01

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 0:34

Lehet, hogy az oda való felugráshoz szükség lenne a 125 fps-re. :idea: Majd csinálj róla demot, ha sikerül.

Pontosan hová is kéne felugrani?  :think:

#2219 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 09:27

Ide

#2220 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 24. 09:49

Idézet: -STALKY- - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 2:01

Pontosan hová is kéne felugrani?  :think:

Kis elefánt gyorsan felejt. :p
Faster! Harder! Cadaver!

#2221 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 11:28

Idézet

Na kicsit szarakodtam ezzel az ultrastats -al.

Csapó 1: Telepítési próbálkozás az extra.hu-ra!

Mivel van egy oldalam az extran is, ezért arra a tárhelyre próbáltam felszuszakolni az Ultrastatsot. Bevallom őszintén, hogy fenntartásaim vannak az extraval kapcsolatban, de azért próbálkoztam itt, mert a Te oldalad is egy extras. Extrara sikerült feltelepítenem egy e107-et még nagyon régen, volt valami trükkje, mert emléxem baromi nehezen ment fel, és erre a trükkre ezúttal nem sikerült rájönnöm, így a másolást követően az ultrastats installja nem sikerült. Ezért néhány keresetlen szó kíséretében hagytam az extrát a francba. icon_reclamao.gif
Az extra.hu ilyen jellegű oldal üzemeltetésére azért sem jó, mert a MySQL adatbázia 100 MB-ban van korlátozva. Mivel az adatbázis raktározza majd a különböző logfájlokat így a mérete egyre gyarapszik és félő, hogy a 100 MB-ot kinövi egy idő után.

Csapó 2: Telepítés a freeweb.hu-ra

Az ultrastats könyvtárat simán felmásoltam a freewebes tárhelyemre. Aztán az installal sem volt különösebb gond. install.php -t elindítva először fájl jogosultságokat kellett állítani, ami nem egy nagy mutatvány, majd a tárhely adatait kellett kitölteni. Majd kis idő után feltelepül a tárhelyre a csodálatos csilivili ultrastats. Eredmény itt látható. Mivel nekem nincs szerverem így annak a statjait nem tudom megjeleníteni, illetve nincsen tudomásom az SF szerver különböző paramétereiről sem. A csatolt képen látszik, hogy miket kell majd megadni a weblapnak, hogy helyesen megjelenítse a statokat.
A freeweben tudtommal a MySQL adatbázis mérete korlátlan, legalábbis pár hónapja a FREEWEB SUX topicban, valami freeweb közeli emberke ezt merte állítani. biggrin_2.gif

Elmélkedések a fotelben, diós bejgli majszolása közben

A másolás hosszú ideje alatt szörnyű gondolatok támadtak meg. Nevezetesen az, hogy a játék szerver mennyire engedi meg azt, hogy egy külső "program" x időnként lekérje a logfájlt. Illetve, hogy a szerver tulajai nem-e fognak titeket seggbe rúgni, hogy a szervernek forgalmat generáltok egy ilyen statisztikai oldal üzemeltetésével, illetve, hogy nem fog-e károsan hatni a játékosok pingjeire, illetve nem fog-e laggolni majd a szerver. Valamint a másik oldalról, mennyire fogja eltűrni, illetve mennyire engedélyezi a freeweb azt, hogy adatokat kérjen le.

Zárszó

A telepítésben meg mindenben tudok segíteni egészen a szerver beállításáig, utána már végképp nem értek semmihez, csupán eddig valamicskét. Lehetséges, sőt biztos, hogy a freeweben érdemesebb lett volna a gyökérbe másolni és nem egy ultrastats könyvtárba. De ugye ez csak egy próba install volt. Valamint, ha meg tudod szerezni az ultrastats újabb verzióját az lehet, hogy jobb lenne. A callofduty.hu-n az 1.25-ös van fent, pedig már van 1.33-as verzió is, ha minden igaz.

ÖÖÖ, hááát, ez igen meg mi egymás, ööö... :OOO

Szal sikerült. Le a kalappal. :respect:

Az biztos jobb megoldás az ultrastats, hiszen nekem nincs adatforgalmam, automatikusan frissül, és csak nézegetni kell :Đ

Biztos be lehet állítani azt az időszakot, amikor letölthet. Én személy szerint úgy csinálnám, hogy reggel 4-5 órakkor és napi egyszer frissítsen, így nem okozna gondot játék közben. A szerverszolgáltató lehet a probléma...
Kép

#2222 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 11:41

Tegnap éjjel kihagytam egy-két lépést.

A freeweben kell csinálni egy MySQL adatbázist, ami tkp. egy gombnyomás a freeweb.hu-n. Itt kapsz egy jelszót, amit érdemes megjegyezni, hogy a későbbiek során is meglegyen.

A másik pedig, ha kész vagy a telepítéssel akkor létre kell hozni egy admin accountot az oldaladon, ami egy felhaszn. név és egy jelszó megadásával történik.

Azzal kapcsolatban, hogy az adatokat milyen időközönkénti szedje le, nem találtam beállítási lehetőséget itt az admin felületen. :(

#2223 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 11:56

Csak van egy cfg-fájlja ennek az ultrastatsnak is, ahol le van írva (meg persze átírható), hogy mikor készül letölteni a logot.
Kép

#2224 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 12:45

Na, ilyen arány közelében sem voltam még a duhecneten.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Arra jöttem rá, hogy egy meccs már a kezdésnél eldőlt, pl, hogy ki szerzi meg a snipert, vagy ki szerzi meg a shotgunt. Hogyha valami béna szerzi meg akkor a meccset biztos elvesztettük.

#2225 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 13:22

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 13:45

Arra jöttem rá, hogy egy meccs már a kezdésnél eldőlt, pl, hogy ki szerzi meg a snipert, vagy ki szerzi meg a shotgunt. Hogyha valami béna szerzi meg akkor a meccset biztos elvesztettük.

Azért nem minden esetben van ez így!  ;)

#2226 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 13:23

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 10:49

Kis elefánt gyorsan felejt. :p

Lol..  :reklamacio:  :Đ  :D

Warton: Majd ránézek, de szerintem oda fps-kell! :)

#2227 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 15:11

Ha a Don-kanyar nem is, de azért az SF Kárpátalja V3 a karácsonyfa alá került!  :)
Használjátok egészséggel!  :up:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2228 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 16:02

Na erre kíváncsi vagyok...:)  :respect:
Kép

#2229 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 21:25

Basszus, nem mertem gondolni, hogy Szenteste tökig vannak a cod szerverek. :eek:

#2230 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 22:45

Halisztok!
Szerintem nagyon jó húzás volt a v3-at elkészíteni! Minden elismerésem! Már nem jellemző a spawnkill annyira, mint a v2-re. Az alagút meg rajta a homokzsák, király!  :respect:  :respect:  :respect:
U.I.: Don-kanyar?
Kép

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »