Idézet
Nincs semmi ilyesmi nekem.
Abszolút szvsz: a statok megjelenítéséhez nem kell semmi kliens oldalon, hiszen szerveri oldalon egyébként is meg vannak a statok egy log fájlban. A lényeg az, hogy ez a szerveren meglévő "adat" kikerüljön egy tárhelyre, ami feltételezhetően rendelekezik php script futtatási lehetőséggel, illetve MySQL adatbázissal. A log fájlt csak át kell alakítani egy ízléses táblázattá. Fogalmam sincs, hogy mennyi munkával jár egy ilyent belőni, illetve azt sem tudom, hogy ez mennyire kompatible a gportallal, illetve a ti szerveretekkel úgyhogy ezért ne vegyétek a fejemet! Szerintem a gportallal gondok lesznek, ha esetleg mégis belevágtok. Csupán egy 5let volt. smile2.gif
A Duhec.net oldala, stats oldala. A statomat nem megnézni! Érzékeny személyes adat rólam. icon_reclamao.gif Ég is a pofám, miatta. mad_2.gif biggrin_2.gif Kis guglizást követően eljutottam erre az oldalra.
Értem...
Én is googleztam egy kicsit és én is hasonló megoldásokat találtam; még megvárom az fgc-s srácokat, mit írnak, aztán megpróbálom belőni majd.
Attól függetlenül köszönöm!
A log fájlt azt sejtettem: Sendrovval egyszer bőszen kutattuk, hogy ki kit mivel hol és mikor (nyírt ki), na meg persze a piszkosszájuak is lebuktak... volt egy pár kick.
Nem vennék rá mérget, de sztm jövő 7en lesz vmiféle bétateszt.

Súgó
A téma zárva.