HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2171 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:24

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 19:11

És mikor lesz a Don-kanyar béta teszt?? Ugye a szünetben lesz?? Már alig várom hogy gyepálhassam a többieket... :D  :D  :Đ Nyah ennyi... BYE

Megtisztel érdeklődésed, és köszönöm a Don-kanyar Alfa teszt során adott észrevételeidet is!
Gondolom a szünet alatt az iskolai téli szünetet érted. Ez engem már jó pár éve nem érint és valószínű, hogy  ezen időszak nagy részét is munkával töltöm.
Ha mégis lenne egy kis időm rá, akkor lehet, hogy összecsapok egy béta verziót :typing: és felteszem a szerverünkre, hogy bárki kipróbálhassa a szünet alatt.
De ezt nem tudom megígérni. :irigy:  :Đ
Addig is a türelmedet kérem.  :smoker:
Természetesen szívesen látunk továbbra is a szerverünkön, hiszen már törzsvendégnek számítasz.  :up:

Szerkesztette: Sendrov 2006. 12. 13. 19:27 -kor

Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2172 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:34

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 19:24

Ha mégis lenne egy kis időm rá, akkor lehet, hogy összecsapok egy béta verziót :typing: és felteszem a szerverünkre, hogy bárki kipróbálhassa a szünet alatt

Csak semmi csapkodás.

#2173 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:55

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 19:07

Én sem!  :)  Szerintem a Dekanov féle Szabadság tér projektre gondolt Freeman.
Amit te olvastál a callofduty.hu-n, az az mp_budapest map, ami az Első Magyar COD2 Mapper Bajnokságra készült. A pálya közepe a Hősök terét utánozza, és a bajnokságon 2. helyezett lett. Az első díjat az mp_pecs kapta, ami Pécs főterét dolgozza fel.
Ezen utóbbit még a készítése közben volt szerencsém tesztelni és egy rövidke buglistával próbáltam segíteni a készítő (Madbence) munkáját.
Eszméletlenül részletes a pálya. Érdemes kipróbálni. Ajánlom mindenkinek.

szia Sendrov... Igen arra a mapre gondoltam a Dekanov félére... Még annyit árulj el h hol lehet majd kipróbálni a mp_pecs mapot?? És még azt is ha lehet hogy mikor lesz béta teszt?? :rolleyes:  :D előre is köszi

a Freeman
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2174 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 20:00

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 19:24

Természetesen szívesen látunk továbbra is a szerverünkön, hiszen már törzsvendégnek számítasz.  :up:

Köszi Sendrov hogy törzsvendégnek tekintessz már :D  :Đ  , de lehet hogy mostanában már nem leszek annyiszor fenn mer tanulnom is kell majd mivel idén érettségi... És én is remélem hogy nem lesz semmi féle csapkodás azzal a béta teszttel... :Đ  :Đ 

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2175 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 15:48

Az lenne a kérdésem, hogy a multiplayer részben egyszerűen eltűntek a falról a golyó-, robbanásnyomok. Ilyen beállítást az optionsban nem találtam. A cfg fájlokat is átbogarászgattam, de semmit sem találtam. :( Valaki plz help!

:respect:

szerk.: Hopp, egy kicsit elhamarkodtam, megvan! :idea:
config_mp.cfg fájlban: SETA cg_marks 0-ra volt állítva.

Szerkesztette: Warton 2006. 12. 14. 15:56 -kor

#2176 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 22:33

Hát ha minden jól megy 7végén már elő tudom venni a félig porlepte mapot. Ez a fránya vizsgaidőszak tökéletes időrabló, meg persze a barátnő is, de ez az időtöltés legkellemesebb mivolta (persze a cod-ozásttól eltekintve, na jó ez nem igaz :D )
Hogy mikor lesz belőle vmi azt ne kérdezzétek; tudjátok mint a legnagyobb játékfejlesztők szokták vala mondani:"when it's done." :cool:  :cool:  :cool:
Kicsit se vagyok szerény, ezt nézétek el nekem :Đ
Kép

#2177 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 15. 13:35

Kis olvasnivaló:

1933M TT pisztoly

Harcászati-műszaki adatok

Űrméret: 7,62 mm
Tömeg töltények nélkül: 0,854 kg
-töltényekkel: 0,954 kg
Hossz: 195 mm
Csőhossz: 116 mm
Tár befogadó képessége: 8 töltény/db
Gyakorlati tűzsebessége: 8 lövés/min 10-15
Lövedék kezdősebessége: 420 m/s

Kép

A két világháború között a Vörös Hadseregben a korszerűtlenné vált 1895M Nagan revolver és számos más nyugati maroklőfegyver volt rendszerben, ami alőszer- és tartalék alkatrészellátást és javítást rendkívül megnehezítette. A tulai fegyvergyárban ezért fejlesztették ki az egységes öntöltő szolgálati fegyvert (Tokarev Tula), és 1930-ban rendszeresítették. Hamarosan kisebb korszerűsítéseket hajtottak rajta végre, és az igazi tömeggyártás 1933 után kezdődött meg. A rövid csőhátrasiklásos, billenő reteszelésű kakasosbiztosítással készült fegyver szerkezete és kezelése egyszerű. A Browning-rendszerű megoldásokat a Colt M1911-es típustól kölcsönözték. A második világháborúban harci használatra alkalmasnak bizonyult. A fegyveren 1951-ben újból kisebb módosítások történtek. A Marakov-pisztoly rendszeresítése ellenére a TT33 a 60-as évekig szolgálatban állt a szovjet hadseregben, és a 70-es évekig a rendészeti szerveknél. A háború után számos országban, így Magyarországra is exportáltak, ahol szolgálati fegyverként rendszeresítették. A FÉG licencia alapjángyártotta is. A magyar változat csak annyiban különbözött az eredetitől, hogy az ötágú csillag helyett a fegyver markolathéjára az akkori magyar címert sütötték rá. Rendszerben lévő pisztolyként használata általános volt az 1956-os harci események idején.

HADITECHNIKA 2006/5 73. old. Amaczi Viktor

#2178 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 19:52

Sziasztok... Azt szeretném kérdezni h most csak multiban lehet játszani a cod 2 -vel nálam... hogy lehet elérni azt h Single-ben is lehessen?? Előre is köszi...

#2179 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 21:50

Hali!
Barátságos ONLY RIFLE TDM-et nyomnánk.
Old soldiers

Szerkesztette: chungee 2006. 12. 16. 21:55 -kor

Fákjúál!!

#2180 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 17:05

Ilyen hibával sem vágott még ki a PB, most ez is megtörtént. :dance: :rolleyes:

Kép

#2181 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 20:08

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 13:35

Kis olvasnivaló:

1933M TT pisztoly

Harcászati-műszaki adatok

Űrméret: 7,62 mm
Tömeg töltények nélkül: 0,854 kg
-töltényekkel: 0,954 kg
Hossz: 195 mm
Csőhossz: 116 mm
Tár befogadó képessége: 8 töltény/db
Gyakorlati tűzsebessége: 8 lövés/min 10-15
Lövedék kezdősebessége: 420 m/s

Kép

A két világháború között a Vörös Hadseregben a korszerűtlenné vált 1895M Nagan revolver és számos más nyugati maroklőfegyver volt rendszerben, ami alőszer- és tartalék alkatrészellátást és javítást rendkívül megnehezítette. A tulai fegyvergyárban ezért fejlesztették ki az egységes öntöltő szolgálati fegyvert (Tokarev Tula), és 1930-ban rendszeresítették. Hamarosan kisebb korszerűsítéseket hajtottak rajta végre, és az igazi tömeggyártás 1933 után kezdődött meg. A rövid csőhátrasiklásos, billenő reteszelésű kakasosbiztosítással készült fegyver szerkezete és kezelése egyszerű. A Browning-rendszerű megoldásokat a Colt M1911-es típustól kölcsönözték. A második világháborúban harci használatra alkalmasnak bizonyult. A fegyveren 1951-ben újból kisebb módosítások történtek. A Marakov-pisztoly rendszeresítése ellenére a TT33 a 60-as évekig szolgálatban állt a szovjet hadseregben, és a 70-es évekig a rendészeti szerveknél. A háború után számos országban, így Magyarországra is exportáltak, ahol szolgálati fegyverként rendszeresítették. A FÉG licencia alapjángyártotta is. A magyar változat csak annyiban különbözött az eredetitől, hogy az ötágú csillag helyett a fegyver markolathéjára az akkori magyar címert sütötték rá. Rendszerben lévő pisztolyként használata általános volt az 1956-os harci események idején.

HADITECHNIKA 2006/5 73. old. Amaczi Viktor

Házi feladatként belinkelhetnéd az összes WW2-es csúzlit,képpel együtt!! :D  :D
Kép

#2182 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 20:18

Majd idővel. Jobb mintha egyszerűen betenném azt, hogy: :up:

#2183 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 18:39

Sziasztok... Ma játszottam először a Pécs pályán...Hát mit ne mondjak... Eléggé kempelős de lehet csak azért mert az osztálytársaim ellen voltam akik közhírű kempelők... :D  :D  Nah mind1...amúgy nem lenne rossz...de személy szerint nekem jobban bejön a Don-kanyar..  :up: Bár a béta tesztet még nem láttam de azt mondom hogy szte így is jobb... Amúgy a pálya kidolgozottsága nagyon jó lett csak kicsit amint mondtam kempes övezet...Nah mára ennyi... Remélem mielőbb lesz az a béta-teszt Sendrov :respect:  :up: ...nyah bye all...

#2184 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 18:48

Mert a Don kanyar nem kempes.. :D Pécs pálya nagyon kidolgozott, de kempes (torony, illetve a női WC-s bolt második emeletéről), úgyhogy nem tetszik.
Tényleg Sendrov, aztán az ojjektumokkal nem fukarkodni! :sandor:
Úgy értem legyen sok fa, bokor, harckocsi, játékmackó stb. Ezzel is csökkentve a kempelés lehetőségét. Lesz csapatjáték lehetőség? SD, ctf?
A HQ alapból kiesik, túlságosan megterhelő lenne kilométereket szaladgálni az egyik rádiótól a másikig.

#2185 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 09:21

Don-kanyar --- Volt szerencsém látni a legújabb változatot. Rengeteget fejlődött a legutóbbi alkalom óta... télleg szűkösebb lett ezáltal jóval zsúfoltabb is, de a nagyságra még mindig nem lehet panasz. Finomítani kell még egy-két dolgon, meg egy hegyet újra kell teremteni, de ez már édeskevés munka:) (de könnyen beszélek, remélem Sendrov majd csak karácsony után olvasod)
Callofduty.hu-n van vmi megemlékezés a Don-kanyarral kapcsolatban, ha esetleg vkit érdekel, bár Wartonnak+Sendrovnak biztos nem mond újdonságot...

Beszéltem szerverüzemeltető kollégákkal és azt mondták utánanéznek a statisztikai modnak; említettek vmi save_position modot. Warton! Nézd már meg légyszi az iwd-idet, hogy esetleg van-e ilyen mod közöttük! Ha jól emlékszem, mintha írtál volna vmi ilyesmit, hogy sd szerveren van vmi stat lehetőség (persze, hogy írtál, hát tőled jött az ötlet :p )...
Kép

#2186 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 10:16

Nincs semmi ilyesmi nekem.
Abszolút szvsz: a statok megjelenítéséhez nem kell semmi kliens oldalon, hiszen szerveri oldalon egyébként is meg vannak a statok egy log fájlban. A lényeg az, hogy ez a szerveren meglévő "adat" kikerüljön egy tárhelyre, ami feltételezhetően rendelekezik php script futtatási lehetőséggel, illetve MySQL adatbázissal. A log fájlt csak át kell alakítani egy ízléses táblázattá. Fogalmam sincs, hogy mennyi munkával jár egy ilyent belőni, illetve azt sem tudom, hogy ez mennyire kompatible a gportallal, illetve a ti szerveretekkel úgyhogy ezért ne vegyétek a fejemet! Szerintem a gportallal gondok lesznek, ha esetleg mégis belevágtok. Csupán egy 5let volt. :)

A Duhec.net oldala, stats oldala. A statomat nem megnézni! Érzékeny személyes adat rólam. :reklamacio: Ég is a pofám, miatta. :mad: :D Kis guglizást követően eljutottam erre az oldalra.

szerk.: Don-kanyar map: nem láttam a szűkített verziót, csak képeken, de kíváncsi vagyok.

Szerkesztette: Warton 2006. 12. 21. 10:43 -kor

#2187 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 10:52

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 11:16

...Don-kanyar map: nem láttam a szűkített verziót, csak képeken, de kíváncsi vagyok.

Én már láttam!  :D
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2188 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 12:35

EZ nagyon megnyugtató. :D

#2189 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 18:28

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 10:52

Én már láttam!  :D

Ez olyan csalás... Csak belépsuz és állítgatod a cuucokat kedverdre... Nameg a mapokat is... :D  :D Na meg akkor zárod le mikor csak akarod... Mikor lesz már BBÉÉÉTTAAA Teszt????????? :rolleyes:  :rolleyes:

#2190 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 19:00

Minél többször kérdezed, annál később! :p

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109