HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2311 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:44

Ez igaz nem sok bug van a játékban, és nem egy Farcry. :D De a D3-ban sincs semmilyen trükkre lehetőség, abban is végig kell trappolni az egészet. És abból elég sok speedrunt csináltak.

szerk.: Igazából nem a zártsággal vannak gondok, hanem a védd meg ezt, védd meg azt típusú feladatokkal, amikor egyáltalán nem tudsz szaladni. Ezekkel a küldetésekkel nem is fogok foglalkozni, mert semmi értelme.

Szerkesztette: Warton 2007. 01. 24. 20:51 -kor

#2312 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 10:50

Half-liferól gondolom láttatok már speerunt; az elég dúrva lett: kb 1 óra volt az egész játék! Pedig azzal el lehetett "pecselni".

Idézet

De a D3-ban sincs semmilyen trükkre lehetőség...

Lehet, hogy hülyét kérdezek, de mi az a D3?
Kép

#2313 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 10:55

Nem, nem vagyok hülye, de a választ tudom. :idea: :D Doom3

A HL 45 perc volt. :)

#2314 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 11:03

Közben az Operation Supercharge-on végigszaladtam Hardeneden.
Rájöttem, hogy a 88-as lövegek személyzetét nem kell megsemmisíteni, illetve nem mindegyiket. Abban az esetben, ha a célpont nem esik útba, tehát a feladat teljesítése után visszafelé kell menni, akkor nincs mese és mindenkit meg kell ölni, mert ki ha nem én? Viszont, ha a feladat útba esik, tehát a lövegen keresztül vezet az út, akkor elég csak végigfutni a terepen a piszkos munkát meg elvégzi a csapatom. Lelki szemeim előtt rögtön az így nyerhető másodpercek jelennek meg. :Đ

#2315 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 12:00

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 10:50

Half-liferól gondolom láttatok már speerunt; az elég dúrva lett: kb 1 óra volt az egész játék! Pedig azzal el lehetett "pecselni".

A HL speedrun kunsztjait nekem is sikerült véghez vinni kis gyakorlás után. :) A HL2 speedrunja viszont fölöttébb véleményes, néha olyan mintha 7 mérföldes csizmát húzna Gordon lábára, elképesztően begyorsul és óriásakat ugrik.
Faster! Harder! Cadaver!

#2316 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 13:41

Csak egy gondolat:
Esténként COD2-zni szoktam hálón. Van egy kedvenc szerverem, de ép akkor tele volt. Bementem egy másik hasonlóra.
Félóra játék után bekérdeztem, mert volt pár furcsa szitu: Van-e fent punkbuster a szerveren. Kérdi a főgóré hogy miért. Mondom érdeklődök..Ere lehord hogy kussoljak.
Nem hagytam szó nélkül, rákérdeztem miért. Erre kidob..
Visszamentem. Kérdem miért dobott ki.Erre a válasza: mert nem bírja a búrám. Pedig csak kérdeztem. Erre lehord még1x hogy minek járok olyan helyre ahol utálnak, meghogy takarodjak a szerveréről, nem ilyen kis hülyegyerekek miatt fizetnek szervert. Kiderült hogy 36 éves csóka. Én 27.
Mondtam neki hogy oks, ha sorry a kérdésekért akkor maradhatok? Erre megint kivágott. Na én vissza.
De meggondoltam magam, nem szóltam már rá semmit.
Azon gondolkoztam hogy vajon talán csak lelkileg sérült a gyerek és összetéveszti már a játékot a való élettel, vagy esetleg az utcán is ha hozzászólnak akkor leteremt bárkit???
Egyáltalán nem fikáztam, és nem használtam vele szemben semmilyen sértő szót, bezzeg Ő. Szerintem többet kéne emberek közé járnia, nem kockulnia a monitor előtt....
Weboldaltervezést vállalok: http://www.weboldalterv.hu

#2317 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 15:46

Lehet, hogy a való világban is kickelne... bannolni sztm nem lehet az életben :p

Ne lepődj meg sok ilyen van és sztm nem 36 volt.
Kép

#2318 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 17:08

Sziasztok... Valamelyik nap újra felraktam a COD 2-őt és single-ben akartam 1 kicsit nyomulni... Beállítom a grefót 800X600 anti-aliasing offra és elég kicsire mindent...belépek az első küldetésre erre úgy laggol h csak na...Meguntam fel az 1.3-as patch-ot...

Erre belépek Sendrovék szerverére és otthagytam a gépet hogy töltse lefele a különböző modokat...5 perc múlva visszanézek a géphez és látom h ua- a modot kezdi újból letölteni vmi z shot volt a neve és 80 kb volt...és újból töltötte és újból...bár a punkbustert még nem töltöttem le...

De lehet h majd újrarakom a gépem mer nagyon lassú mostanában... Nahh csak ennyi...bye all... ;)
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2319 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 19:47

Hamarosan új pályát avatunk a szerveren! Ez biztos elkészül (nem úgy, mint a liberty square :( ).
Kép
Kép

#2320 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 10:36

Kép

Kép

Nem akarom elkiabálni, de ma este már sztm kipróbálhatjuk...
Kép

#2321 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 10:44

A Duhecen mindig tanulok valami újat, pl nem tudtam eddig, hogy arra a háztetőre is fel lehet mászni, pedig eddig azt hittem, hogy a Beltoton lévő minden bugot, mászási lehetőséget ismerek. :eek:

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2322 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 11:37

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 10:44

A Duhecen mindig tanulok valami újat, pl nem tudtam eddig, hogy arra a háztetőre is fel lehet mászni, pedig eddig azt hittem, hogy a Beltoton lévő minden bugot, mászási lehetőséget ismerek. :eek:

Pedig alap! :p  :D

Van a ház mellett 2 hordó, azokra rá tudsz ugrani. Majd legugolsz, és a házikó fala felé fordulva kimész a baloldali hordó széléhez és ekkor megnyomod a felállás gombot és valami fura bug miatt a ház tetején ácsorogsz. :D
Faster! Harder! Cadaver!

#2323 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 11:43

Operation Supercharge 6:13 :dance:

Egy véletlen folytán rájöttem, hogy nem kell az egyik ágyúval foglalkoznom, mert a csapat megsemmisíti néllkülem is, így ennek köszönhetően nyertem 40 másodpercet, a múltkori 6:50-hez képest. Akkor azt mondtam, hogy 6:30 alá elhet menni, most már azt mondom, hogy 6 alá. :D

#2324 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 15:38

Kép

Maradt még benne pár apróság, amit javítani lehetne, de sztm mostmár abszolút játszható lett, úgyhogy fel is dobom a szerverre! Akit érdekel, az jöjjön!
Kép

#2325 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 16:11

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 16:38

Maradt még benne pár apróság, amit javítani lehetne, de sztm mostmár abszolút játszható lett, úgyhogy fel is dobom a szerverre! Akit érdekel, az jöjjön!

Úgy tűnik most már nem én vagyok az egyedüli mapper az [SF]Alexandria klánban :)
Kicsit fura ez az ég a sivataghoz, de sebaj...lehet, hogy hangulatos...este megnézem én is..
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2326 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:10

CoD in the Office :nevet2:

Call of Deformity :nevet:

Noob movie

Szerkesztette: Warton 2007. 01. 27. 13:32 -kor

#2327 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 14:07

Miért van az, hogy az ASE állandóan "elfelejti" az általam gondosan összeválogatott kedvenc szervereket, (igen azt a kettőt :D ). Egyideig, kb. 1 hét rendesen tárolja aztán egyszercsak indítom az ASE-t és a favourites rész üres. :eek: :reklamacio:

#2328 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 15:06

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 14:07

Miért van az, hogy az ASE állandóan "elfelejti" az általam gondosan összeválogatott kedvenc szervereket, (igen azt a kettőt :D ). Egyideig, kb. 1 hét rendesen tárolja aztán egyszercsak indítom az ASE-t és a favourites rész üres. :eek: :reklamacio:

Nekem 1 szerver van a kedvencek között immár több mint 1 éve, és még sose felejtette el. Lehet, hogy sok neki a 2? :think:  :Đ

A videók nagyon ászok. :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#2329 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 15:47

Kösz, sokat segítettél! :respect2: :D

#2330 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 06:54

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 15:07

hmm....nem tudom.....tippelek csak:
Lehet, hogy az ASE valami süti féleségben tárolja a favorit szerverek IP címét és a kémeltávolító programod gyanúsnak találja azt a file-t, mert IP címre mutat és kitörli...  :think:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.