Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 01. 29. 18:47
Call of Duty 2 Jump movie A nagy részét ismertem.
Csíter Annyira
hogy ezt nem hagyhattam ki. Ilyen ember jobb ha csítel, legalább egyenlőbbek a viszonyok. :Đ
Speeddemo készítés.
Megcsináltam az első két ruszki pályát.
Training
Tovább tartott mint gondoltam. Én 3 percre gondoltam, de 4:18 lett. Kielemeztem a videót és arra jutottam, hogy csupán néhány másodpercet lehetne itt még hozni. Be lehet előzni a létrás fickót, de nagyon nehéz, illetve egy-két kill talán fölösleges volt, de ennyi. Sajnos sok itt a beszéd, amikkel nem lehet mit csinálni, végig kell hallgatni. :o
Demolition
6:15 itt is csak pár máodperc hozható még, illetve van egy ötletem, amit még nem próbáltam ki, ha az működik akkor jelentősen csökkenthető az idő, egyébként kínkeservesen 6 perc alá nyomható. :Đ
Csíter Annyira
Speeddemo készítés.
Megcsináltam az első két ruszki pályát.
Training
Tovább tartott mint gondoltam. Én 3 percre gondoltam, de 4:18 lett. Kielemeztem a videót és arra jutottam, hogy csupán néhány másodpercet lehetne itt még hozni. Be lehet előzni a létrás fickót, de nagyon nehéz, illetve egy-két kill talán fölösleges volt, de ennyi. Sajnos sok itt a beszéd, amikkel nem lehet mit csinálni, végig kell hallgatni. :o
Demolition
6:15 itt is csak pár máodperc hozható még, illetve van egy ötletem, amit még nem próbáltam ki, ha az működik akkor jelentősen csökkenthető az idő, egyébként kínkeservesen 6 perc alá nyomható. :Đ
Elküldve: 2007. 01. 29. 23:14
A COD1-ben a Tirpitz csatahajón lehetett lövészkedni.
Gondoltam nekilátok, hogy COD2-ben is legyen csatahajós map.
Persze stílszerűen magyar hajót választottam, a Szent István csatahajót 1916-ból.
A hajótörzs a lövegtornyok és a parancsnoki híd már elkészült.
Lassan haladok, mert a lehető legméretarányosabbra szeretném csinálni, ezért minden egyes alkatrész méretét külön külön átszámolom cod2-ős mértékegységbe...

A képek nem a legfrissebbek...egy picit már előrébb tartok...
Gondoltam nekilátok, hogy COD2-ben is legyen csatahajós map.
Persze stílszerűen magyar hajót választottam, a Szent István csatahajót 1916-ból.
A hajótörzs a lövegtornyok és a parancsnoki híd már elkészült.
Lassan haladok, mert a lehető legméretarányosabbra szeretném csinálni, ezért minden egyes alkatrész méretét külön külön átszámolom cod2-ős mértékegységbe...
A képek nem a legfrissebbek...egy picit már előrébb tartok...

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 01. 29. 23:23
Elég gáz a csítes múvi. Egyszer én is "lebuktattam" a toujane pályán két játékost. Feltűnő volt, hogy spawnom után már felém fordigatta a puskáját, és már akkor lőtt amikor még nem is látott. Ez a wH? Elég óvodás...
És most más: a német hadsereg újdonsült kivégzési eszköze egy tigris 88as ágyújával; a dezertőröket mostantól így végzik ki:
És most más: a német hadsereg újdonsült kivégzési eszköze egy tigris 88as ágyújával; a dezertőröket mostantól így végzik ki:
Elküldve: 2007. 01. 29. 23:25
Jól néz ki a hajó! Kíváncsi vok milyen lesz, szerettem azt a pályát a Cod1ben...
Elküldve: 2007. 01. 29. 23:37
Csítelni is tudni kell. Azért az SF szerveren is megfordulnak fölöttébb gyanús emberkék. Egyszer lehet, hogy demozni fogok már.
Szép "csónak" lesz. Majd megkeressük a kiugrási pontokat...
Szép "csónak" lesz. Majd megkeressük a kiugrási pontokat...
Elküldve: 2007. 01. 30. 00:14
Az nem lenne rossz ötlet, csak meglehetősen időigényes... aki gyanús az úgyis kitűnik a statban. Lehet egyszer rászánom magam és csak spectatorba megyek fel és nézek végig egy meccset.
Elküldve: 2007. 01. 30. 01:37
Nekem is erdekes volt ez a video. Nem tudtam elkepzelni, hogy is mukodik a wallhack. Hat ez eleg gaz... szamomra abszolut megolne a jatek hangulatat.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2007. 01. 30. 15:19
Demolition
Múltkor 6:18 volt. Sikerült 5:56-ot futnom, aztán kicsivel később 5:45-öt. :dance:Ez több mint fél percet jelent. A főtéren, ha a jobboldali kerítés mellett futok akkor a németek nem állnak ellent, sőt menekülőre fogják a dolgot, ráadásul ott senki sem lő rám. Aztán a ház alsó szintjén kell végigbohóckodnom. Egyébkéánt érdekes dolgokra lettem figyelmes ebben a játékban, pl attól függően, hogy milyen helyen állsz adja be a következő küldit. Pl. ha a lépcső alján állok akkor soha a büdös életben nem következne a köv. szöveg, egy hangyányit előrébb lépek rögtön beadja. Az 5:45-ös futáson is elvesztettem pár másodpercet ezzel.
Véleményem szerint néhány másodpercet lehet még hozni, számottevőt már nem. Maximum 5:30 környékén lehet a vége. Így összességében az első kampány (Winter War) 10 perc alatt teljesíthető 4:18 (Training), 5:45 (Demolition) bontásban. :Đ
Múltkor 6:18 volt. Sikerült 5:56-ot futnom, aztán kicsivel később 5:45-öt. :dance:Ez több mint fél percet jelent. A főtéren, ha a jobboldali kerítés mellett futok akkor a németek nem állnak ellent, sőt menekülőre fogják a dolgot, ráadásul ott senki sem lő rám. Aztán a ház alsó szintjén kell végigbohóckodnom. Egyébkéánt érdekes dolgokra lettem figyelmes ebben a játékban, pl attól függően, hogy milyen helyen állsz adja be a következő küldit. Pl. ha a lépcső alján állok akkor soha a büdös életben nem következne a köv. szöveg, egy hangyányit előrébb lépek rögtön beadja. Az 5:45-ös futáson is elvesztettem pár másodpercet ezzel.
Elküldve: 2007. 01. 30. 16:48
Azt csinálom, ezeket az időeredményeket is a filmek hosszából mondom, de majd egyben töltöm fel az egészet valahová. Lehet, hogy 3 részletben (szovjet, brit és amcsi kampány). De amíg még csak gyakorlatozgatok addig nem, mert feltöltöm és lehet, hogy a köv pillanatban rájövök valamire, amivel jelentősen csökkenteni lehet az időt, és akkor konvertálhatom és tölthetem fel újból. Sok pályán még a futási útvonal sem tisztázott 100%-osan. Pl. most találtam egy futási utat a Demolition pálya legelején, viszont azt többszöri próbálkozás után elvetettem, mert nagyon "göröngyös" az út. Kvázi el lehet futni egy darabig, de után a német túlerő akkora lesz, hogy egyszerűen halál nélkül nem lehet megcsinálni, még regularban sem. A legjobb az volt, hogy szanaszét lőttem mindent a ppsh-val, ami előttem volt erre egy német katona a tűzön keresztül puskatussal fejbekólintott. Vagy a pálya 80%_át megcsináltam és az utolsó német gócpontnál szanaszét MP40-eztek és végül a hátam mögött fetrengő német katona a Lugerjével lelőtt. Annyira ideges voltam, hogy szegény egeret össze-vissza dobáltam.
Szal nem olyan egyszerű ez mint amennyire egyszerűnek néz ki első látásra. Rádásul egyenlőre még csak a könyebb küldetésekkel foglalkozgatok. Már előre látom, hogy mely pályák lesznek azok, amikkel kegyetlen sokat kell majd vesződni. Főleg a brit Caen és az amcsi Hill részek lesznek különösen izgalmasak. Szovjeteknél a Tripwire, ami durva. Ezek normálisan csinálva sem túl egyszerűek. Pl. a Caennél a templom elfoglalása valami eszeveszett.
Meg úgy általánosságban ezek a "Clear out that house." című feladatok alapvetően nehezítik a dolgom. Mert egy házat nem lehet kitisztítani egy tár Stennel, tehát újra kell tölteni, lehet kétszer is, még akkor is, ha nagyon takarékosan bashelek mindenfelé.
Szal nem olyan egyszerű ez mint amennyire egyszerűnek néz ki első látásra. Rádásul egyenlőre még csak a könyebb küldetésekkel foglalkozgatok. Már előre látom, hogy mely pályák lesznek azok, amikkel kegyetlen sokat kell majd vesződni. Főleg a brit Caen és az amcsi Hill részek lesznek különösen izgalmasak. Szovjeteknél a Tripwire, ami durva. Ezek normálisan csinálva sem túl egyszerűek. Pl. a Caennél a templom elfoglalása valami eszeveszett.
Elküldve: 2007. 01. 31. 00:33

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Repesve várjuk Sendrov kedves történetét a linkelt képről. :Đ
Elküldve: 2007. 01. 31. 07:08
Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 1:33
Repesve várjuk Sendrov kedves történetét a linkelt képről. :Đ
A képhez tartozó történet rövid és a civil életből a hadseregbe hozott feszültséget tükrözi ez is, de ezt most nincs időm leírni...kicsit később talán...mert azért tanulságos... :Đ
Inkább linkelek két képet a Szent István csatahajóról:
Elkészült a parancsnoki híd és a az első tüzérségi vezérlőtorony:
A hátsó tüzérségi vezérlőtorony is megvan már:

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:22
Tegnap, este 11-kor csatlakoztam a nagy meglepetésemre zsúfolt takaros kis szerverünkre (a zsúfoltnak nagyon örültem), kb. 7 perc 24 mp után sokadjára levágott a net. Első újévi fogadalmam: netszolgáltatót le kell váltani; a netszolgáltató monnyon lé'. II. vh.-ús játékéhségemet csillapítandó telepítettem a Pacific Assaultot...
Ez a hajó kezd hasonlítani Istvánra:)
Ez a hajó kezd hasonlítani Istvánra:)
Elküldve: 2007. 01. 31. 11:21
Én el sem jutottam a levágásig, ugyanis nekem tegnap egyáltalán nem volt netem....
Mérgemben tovább nyomtam a Szent Istvánt, ahogy a fenti képeken is látszik...

Elküldve: 2007. 01. 31. 11:35
Párás tekintettel a múltba révedve, kedves emlékeim vannak a net levágásról, amikor még 56 kbit/sec -s freewebes nettel próbálkoztam netezni. Ami ráadásul sokkal megbízhatóbb volt, mint a fizetős enthernet.
Játékról, mp3 letöltésről szó se volt. Micsoda idők voltak, amikor egy nyamvadt 2 megás freeware progi letöltéséhez is minimum 10 perc kellett, ha nem szakadt meg. A szakadások valahogy, talán Isten keze is benne van egy kicsit, mindig 80-99%-os letöltöttségi állapot között történt. No meg a negyedórás szakadások MSN-ezés közben... Istenem, finn haverjaim behatóan megismerkedhettek a magyar internet szolgáltatók szakmai elkötelezettségével, és szomorúan vették tudomásul, hogy bár Magyarország az EU része, ennek ellenére: Balkán.
Elküldve: 2007. 01. 31. 21:16
Idézet
Warton Hozzászólás 2007. jan. 31., szerda - 11:35
...Istenem, finn haverjaim behatóan megismerkedhettek a magyar internet szolgáltatók szakmai elkötelezettségével, és szomorúan vették tudomásul, hogy bár Magyarország az EU része, ennek ellenére: Balkán.
...Istenem, finn haverjaim behatóan megismerkedhettek a magyar internet szolgáltatók szakmai elkötelezettségével, és szomorúan vették tudomásul, hogy bár Magyarország az EU része, ennek ellenére: Balkán.
Ez kemény, pedig csak Kárpát-medence (jól írtam?).
Elküldve: 2007. 02. 01. 11:13
No, most én a Balkánt, nem mint földrajzi egységet használtam, hanem mint negatív jelzőt, helyesen így kellett volna írni: "Balkán".
Térjetek át a chellora, ha tehetitek! Bár ez is nagyon huncut dolog, mert pl. Miskolcon mindig lerohad, a comcéd kerületben is mindig lerohad, de itt nálunk, meg tökkkéletes. :confused: Márciustól 10 MBit lesz.
Elküldve: 2007. 02. 01. 18:40
Sziasztok... Remélem vki tud segíteni... Játszanék egy szerveren pont az FGC klán szerverén, be is lép fegyó kiválasztás minden ok és 3 perc se telik le kivág a szerver... SEmi PB v ilyesmi..
a hibaüzenet: cvar(=5000) must be equal 25000 vmi rate faszom...
Átírtam a chatben rate 25000 beírom semmi visszajelzés de jónak tűnik... Erre megint vagy 2 perc éps ANNYád!!
Újra kivág...
Mi lehet a megoldás?? vagy csak az =ség jelet hagytam ki?? PLS ha vki tud segíícsen...
Jah: a szerveren ADMIRAL mod van... TDM szerver...
a hibaüzenet: cvar(=5000) must be equal 25000 vmi rate faszom...
Átírtam a chatben rate 25000 beírom semmi visszajelzés de jónak tűnik... Erre megint vagy 2 perc éps ANNYád!!
Mi lehet a megoldás?? vagy csak az =ség jelet hagytam ki?? PLS ha vki tud segíícsen...
Jah: a szerveren ADMIRAL mod van... TDM szerver...
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

Súgó
A téma zárva.