HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2331 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 29. 10:18

Akkor a sütit megeszi? :think:  :p
Kép

#2332 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 18:47

Call of Duty 2 Jump movie A nagy részét ismertem.

Csíter Annyira :lama: hogy ezt nem hagyhattam ki. Ilyen ember jobb ha csítel, legalább egyenlőbbek a viszonyok. :Đ

Speeddemo készítés.

Megcsináltam az első két ruszki pályát.

Training

Tovább tartott mint gondoltam. Én 3 percre gondoltam, de 4:18 lett. Kielemeztem a videót és arra jutottam, hogy csupán néhány másodpercet lehetne itt még hozni. Be lehet előzni a létrás fickót, de nagyon nehéz, illetve egy-két kill talán fölösleges volt, de ennyi. Sajnos sok itt a beszéd, amikkel nem lehet mit csinálni, végig kell hallgatni. :o

Demolition

6:15 itt is csak pár máodperc hozható még, illetve van egy ötletem, amit még nem próbáltam ki, ha az működik akkor jelentősen csökkenthető az idő, egyébként kínkeservesen 6 perc alá nyomható. :Đ

#2333 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 19:40

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 18:47

Csíter Annyira :lama: hogy ezt nem hagyhattam ki. Ilyen ember jobb ha csítel, legalább egyenlőbbek a viszonyok. :Đ

Jól látom 3:51-nél, hogy 38:31 az aránya? :lama: :omg:
Faster! Harder! Cadaver!

#2334 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 23:14

A COD1-ben a Tirpitz csatahajón lehetett lövészkedni.
Gondoltam nekilátok, hogy COD2-ben is legyen csatahajós map.
Persze stílszerűen magyar hajót választottam, a Szent István csatahajót 1916-ból.
A hajótörzs a lövegtornyok és a parancsnoki híd már elkészült.
Lassan haladok, mert a lehető legméretarányosabbra szeretném csinálni, ezért minden egyes alkatrész méretét külön külön átszámolom cod2-ős mértékegységbe...
Kép

Kép

A képek nem a legfrissebbek...egy picit már előrébb tartok...
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2335 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 23:23

Elég gáz a csítes múvi. Egyszer én is "lebuktattam" a toujane pályán két játékost. Feltűnő volt, hogy spawnom után már felém fordigatta a puskáját, és már akkor lőtt amikor még nem is látott. Ez a wH? Elég óvodás... :down:

És most más: a német hadsereg újdonsült kivégzési eszköze egy tigris 88as ágyújával; a dezertőröket mostantól így végzik ki:
Kép
Kép

#2336 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 23:25

Jól néz ki a hajó! Kíváncsi vok milyen lesz, szerettem azt a pályát a Cod1ben...
Kép

#2337 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 23:37

Csítelni is tudni kell. Azért az SF szerveren is megfordulnak fölöttébb gyanús emberkék. Egyszer lehet, hogy demozni fogok már.

Szép "csónak" lesz. Majd megkeressük a kiugrási pontokat... :D

#2338 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 30. 00:14

Az nem lenne rossz ötlet, csak meglehetősen időigényes... aki gyanús az úgyis kitűnik a statban. Lehet egyszer rászánom magam és csak spectatorba megyek fel és nézek végig egy meccset.
Kép

#2339 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 30. 01:37

Nekem is erdekes volt ez a video. Nem tudtam elkepzelni, hogy is mukodik a wallhack. Hat ez eleg gaz... szamomra abszolut megolne a jatek hangulatat.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2340 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 30. 15:19

Demolition

Múltkor 6:18 volt. Sikerült 5:56-ot futnom, aztán kicsivel később 5:45-öt. :dance:Ez több mint fél percet jelent. A főtéren, ha a jobboldali kerítés mellett futok akkor a németek nem állnak ellent, sőt menekülőre fogják a dolgot, ráadásul ott senki sem lő rám. Aztán a ház alsó szintjén kell végigbohóckodnom. Egyébkéánt érdekes dolgokra lettem figyelmes ebben a játékban, pl attól függően, hogy milyen helyen állsz adja be a következő küldit. Pl. ha a lépcső alján állok akkor soha a büdös életben nem következne a köv. szöveg, egy hangyányit előrébb lépek rögtön beadja. Az 5:45-ös futáson is elvesztettem pár másodpercet ezzel. :reklamacio: Véleményem szerint néhány másodpercet lehet még hozni, számottevőt már nem. Maximum 5:30 környékén lehet a vége. Így összességében az első kampány (Winter War) 10 perc alatt teljesíthető 4:18 (Training), 5:45 (Demolition) bontásban. :Đ

#2341 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 30. 16:04

Múvit nem akarsz csinálni hozzá?
Kép

#2342 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 30. 16:48

Azt csinálom, ezeket az időeredményeket is a filmek hosszából mondom, de majd egyben töltöm fel az egészet valahová.  Lehet, hogy 3 részletben (szovjet, brit és amcsi kampány). De amíg még csak gyakorlatozgatok addig nem, mert feltöltöm és lehet, hogy a köv pillanatban rájövök valamire, amivel jelentősen csökkenteni lehet az időt, és akkor konvertálhatom és tölthetem fel újból. Sok pályán még a futási útvonal sem tisztázott 100%-osan. Pl. most találtam egy futási utat a Demolition pálya legelején, viszont azt többszöri próbálkozás után elvetettem, mert nagyon "göröngyös" az út. Kvázi el lehet futni egy darabig, de után a német túlerő akkora lesz, hogy egyszerűen halál nélkül nem lehet megcsinálni, még regularban sem. A legjobb az volt, hogy szanaszét lőttem mindent a ppsh-val, ami előttem volt erre egy német katona a tűzön keresztül puskatussal fejbekólintott. Vagy a pálya 80%_át megcsináltam és az utolsó német gócpontnál szanaszét MP40-eztek és végül a hátam mögött fetrengő német katona a Lugerjével lelőtt. Annyira ideges voltam, hogy szegény egeret össze-vissza dobáltam. :help:
Szal nem olyan egyszerű ez mint amennyire egyszerűnek néz ki első látásra. Rádásul egyenlőre még csak a könyebb küldetésekkel foglalkozgatok. Már előre látom, hogy mely pályák lesznek azok, amikkel kegyetlen sokat kell majd vesződni. Főleg a brit Caen és az amcsi Hill részek lesznek különösen izgalmasak. Szovjeteknél a Tripwire, ami durva. Ezek normálisan csinálva sem túl egyszerűek. Pl. a Caennél a templom elfoglalása valami eszeveszett. :omg: Meg úgy általánosságban ezek a "Clear out that house." című feladatok alapvetően nehezítik a dolgom. Mert egy házat nem lehet kitisztítani egy tár Stennel, tehát újra kell tölteni, lehet kétszer is, még akkor is, ha nagyon takarékosan bashelek mindenfelé.

#2343 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 00:33

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Repesve várjuk Sendrov kedves történetét a linkelt képről.  :Đ

#2344 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 07:08

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 1:33

Repesve várjuk Sendrov kedves történetét a linkelt képről.  :Đ

A képhez tartozó történet rövid és a civil életből a hadseregbe hozott feszültséget tükrözi ez is, de ezt most nincs időm leírni...kicsit később talán...mert azért tanulságos...  :Đ

Inkább linkelek két képet a Szent István csatahajóról:

Elkészült a parancsnoki híd és a az első tüzérségi vezérlőtorony:
Kép

A hátsó tüzérségi vezérlőtorony is megvan már:
Kép
Kép

#2345 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:22

Tegnap, este 11-kor csatlakoztam a nagy meglepetésemre zsúfolt takaros kis szerverünkre (a zsúfoltnak nagyon örültem), kb. 7 perc 24 mp után sokadjára levágott a net. Első újévi fogadalmam: netszolgáltatót le kell váltani; a netszolgáltató monnyon lé'. II. vh.-ús játékéhségemet csillapítandó telepítettem a Pacific Assaultot...

Ez a hajó kezd hasonlítani Istvánra:)
Kép

#2346 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 11:21

Én el sem jutottam a levágásig, ugyanis nekem tegnap egyáltalán nem volt netem....  :(
:reklamacio:  Mérgemben tovább nyomtam a Szent Istvánt, ahogy a fenti képeken is látszik...
Kép

#2347 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 11:35

Párás tekintettel a múltba révedve, kedves emlékeim vannak a net levágásról, amikor még 56 kbit/sec -s freewebes nettel próbálkoztam netezni.  Ami ráadásul sokkal megbízhatóbb volt, mint a fizetős enthernet. :eek: Játékról, mp3 letöltésről szó se volt.  Micsoda idők voltak, amikor egy nyamvadt 2 megás freeware progi letöltéséhez is minimum 10 perc kellett, ha nem szakadt meg. A szakadások valahogy, talán Isten keze is benne van egy kicsit, mindig 80-99%-os letöltöttségi állapot között történt. No meg a negyedórás szakadások MSN-ezés közben... Istenem, finn haverjaim behatóan megismerkedhettek a magyar internet szolgáltatók szakmai elkötelezettségével, és szomorúan vették tudomásul, hogy bár Magyarország az EU része, ennek ellenére: Balkán.

#2348 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 21:16

Idézet

Warton  Hozzászólás 2007. jan. 31., szerda - 11:35
...Istenem, finn haverjaim behatóan megismerkedhettek a magyar internet szolgáltatók szakmai elkötelezettségével, és szomorúan vették tudomásul, hogy bár Magyarország az EU része, ennek ellenére: Balkán.

Ez kemény, pedig csak Kárpát-medence (jól írtam?).
Kép

#2349 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 11:13

No, most én a Balkánt, nem mint földrajzi egységet használtam, hanem mint negatív jelzőt, helyesen így kellett volna írni: "Balkán". :D Térjetek át a chellora, ha tehetitek! Bár ez is nagyon huncut dolog, mert pl. Miskolcon mindig lerohad, a comcéd kerületben is mindig lerohad, de itt nálunk, meg tökkkéletes. :confused: Márciustól 10 MBit lesz. :dance:

#2350 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 18:40

Sziasztok... Remélem vki tud segíteni... Játszanék egy szerveren pont az FGC klán szerverén, be is lép fegyó kiválasztás minden ok és 3 perc se telik le kivág a szerver... SEmi PB v ilyesmi..

a hibaüzenet: cvar(=5000) must be equal 25000 vmi rate faszom...

Átírtam a chatben rate 25000 beírom semmi visszajelzés de jónak tűnik... Erre megint vagy 2 perc éps ANNYád!! :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  Újra kivág...

Mi lehet a megoldás?? vagy csak az =ség jelet hagytam ki?? PLS ha vki tud segíícsen...

Jah: a szerveren ADMIRAL mod van... TDM szerver...
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.