HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2411 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 10. 12:43

Na megcsináltam a Silot (12:07) Szerintem nem lehet gyorsabban. :( Úgyhogy "mindjárt" felteszem az oldalra.  :cool:

Annyiszor nem láttam a filmet, és a végén lehet, hogy már fáradt voltam.  :omg:

#2412 Felhasználó inaktív   Hz-7 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 10. 19:06

Nekem még csak most volt időm végigtolni. Szerintem kurva jó volt, bár elég agyatlan mészárlás volt az egész.  :rolleyes:

A végén nagyon hiányoltam a finálét, mint a cod1-ben a végén a oroszok kitűzik Reistagra a vörös zászlót. Bár a végén az intro egy kicsit enyhített rajta, de szerintem a végét nagyon összecsapták.

Nosztalgiával gondoltam a Medal of Honor ra, mikor is váratlanul a szekrényből is kiugorhatott valaki, és miért mindig más nyitja(rugja) ki az ajtót?

A második résztől már vártam volna változatosabb járműhasználatot. Talán majd a folytatásban.

Valaki találkozott már naplóbejegyzés magyarítással?
Asus P4P800-E Deluxe; 2,6 Ghz Celeron+gyári hűtő; 2*256 DDR PQI;Ati Radeon 9600 256MB+fordulatszabályzós venti; 2*120 Gb Samsung-Seagate; Chieftec 420 Táp; LG-DVD IRÓ GSA 416-3B; LG CD IRÓ48*16*48; Audigy5.1; Creative Inspire P580; HP LaserJet 1022 Nyomtató; Canon Lide60 scanner; Elöl-hátul 12cm-es Chiftech venti (csúszó és golyós)

#2413 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 17:26

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 19:18

Ismerjük már mi a te ígéreteidet! :o Múltkor is itt álltunk M@xtreme-el teljesen felajzva, tökig UT-ben, hogy majd jön a Cadaver és végre nem ketten leszünk, oszt nem jöttél!!! :reklamacio: :D

:kma: Felraktam. :D

Sikerült találnom egy szlovén szervert, ahol voltak is játékosok, és nem is kezdett el 1x megás dolgokat letölteni. Nem tudom miért, de igen magas pingem volt. :think: Aztán 10 perc játék után kivágott a PB. :omg:  :reklamacio:
A játék nem is ment annyira rosszul, mint amire számítottam vagy 4 hónapnyi kihagyás után. :cool:
Faster! Harder! Cadaver!

#2414 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 08:59

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 13:43

Na megcsináltam a Silot (12:07) Szerintem nem lehet gyorsabban.

Megnéztem.
Az elején kicsit megfontoltabbnak tűnsz, mint a többin, de utána felpörögsz.
Van egy érdekes jelenet 6:17-nél, amikor egy padlásról ugrasz le és röptödben eltalál egy német. Pont ahogy én szoktalak  :D
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2415 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 11:39

Igazából csak az útvonalat lehet előre megtervezni, mert  szinte minden futásnál valami változik: "Ember tervez CoD2 végez". A Speeddemos archive-on sikerült behülyíteni még valakit, úgyhogy lehet lesznek mástól is videók. :D

Nem az a baj, hogy ott eltaláltak hanem az, hogy nem sikerült jó helyre dobnom a gránátot. :(

#2416 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 20:57

CoD2 veszi el az agyamat. Este jövök haza és az egyik ház kerítése mögül hirtelen, lesből elkezdet ugatni egy kutya. Kicsit megijedtem, de lereagáltam a dolgot, mert csípőből felkiáltottam, hogy: KEMPER!!! De ezt tök spontán aztán elkezdtem röhögni, nagy fejcsapkodások közben. :omg: :nevet2:

#2417 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 21:37

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 20:57

CoD2 veszi el az agyamat. Este jövök haza és az egyik ház kerítése mögül hirtelen, lesből elkezdet ugatni egy kutya. Kicsit megijedtem, de lereagáltam a dolgot, mert csípőből felkiáltottam, hogy: KEMPER!!! De ezt tök spontán aztán elkezdtem röhögni, nagy fejcsapkodások közben. :omg: :nevet2:

Pihenj egy kicsit. :D
Faster! Harder! Cadaver!

#2418 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 21:39

Elszítta a zagyad a gép  :(

#2419 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 21:49

Hát ez nem egyszerű...
Kép

#2420 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 21:51

Te beszélsz aki még a macskákban is sniperes bérgyilkost lát?  :look: :eek:

:Đ  :D  ;)

#2421 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 22:46

Ezzel felkerülök a legtöbbet idézett hozzászólás című verseny élmezőnyébe? :think: :D

#2422 Felhasználó inaktív   +Szacsi+ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 12. 22:49

De mikor valaki rágyújt egy cigire, még nem kiáltod el magad egy hasravetődés közben, hogy "fire in the hole!"

:D

#2423 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 07:04

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 21:57

Hmmm.... én meg tudom érteni.  :look:
Nálam a map szerkesztéssel van ugyanígy, amikor másnap hajnalban a munkehelyemen egy csomó tervlappal a hónom alatt kislattyogok a gyártócsarnokba és a művezetőnek elmagyarázom mit kéne csinálni: "...rakjatok ide 4 grid széles brusht 8 magasat, a bal felső szélét merge-ézdzétek le felül 2 grid-től bal 3-ig, az új lapra rakjatok caulk textúrát és az egészet rotate-ozzatok el az x tengely körül 30 fokkal és rakjatok elé egy montle over-es brusht, hogy fel lehessen mászni rá..."
...persze ilyenkor nagyon kedvesek velem és javasolják, hogy pihenjek egy kicsit  :think:

Warton ez csak akkor lesz gáz, ha már gránátot is dobsz rá  :D

Szerkesztette: Sendrov 2007. 02. 13. 07:36 -kor

Kép

#2424 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 10:17

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 21:51

Te beszélsz aki még a macskákban is sniperes bérgyilkost lát?  :look: :eek:

:Đ  :D  ;)

Kikérem magamnak... az a macska valódi. :o  :D  Én tréneltem, azóta már befutott fejvadász a cica. Rajta kívül itthon van még két újonc, egy vörös, meg egy sötétszürke cica. Velük is nagyon jól haladok.
Veszélyes környéken élnek: a két szomszédomnak két vérengző németjuhásza van, úgyhogy meg kell tanulniuk a túlélésre játszani. :Đ
Kép

#2425 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 22:48

Sendrov! Szerinted lehet Kalasnyikovval csípőből tüzelni? Számomra ez elég hihetetlennek tűnik.. :confused: Azért az elég nagyot "rúghat".

#2426 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 06:52

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 23:48

Sendrov! Szerinted lehet Kalasnyikovval csípőből tüzelni? Számomra ez elég hihetetlennek tűnik.. :confused: Azért az elég nagyot "rúghat".

Lehet. De szerintem még a nagyjából célzott lövés is alig kivitelezhető. Bár távolság függő a dolog, szűk helyen, épületben esetleg...  De mondjuk kb. 50 méterről jó ha egy épületet el lehet találni, de akkor már nagyon nagy szórás van a becsapódási pontok között. Ha a hírekben szereplő sorozatra gondolsz, szerintem a vállához emelte az illető a fegyvert, mert csípőből még nagyobb lett volna a szórás. Ha a vállához emeli és  nem különösképpen céloz, csak úgy az épületre fogja...nos én kb akkor tudok elképzelni olyan szórást, amely a sajtófotókon látszik. Szerintem a csípőből tüzelés mindenképpen pongyola megfogalmazás ebben az esetben. Az is igen valószínű, hogy nem tudatosan egy pontra leadott lövésről van szó. Vagy ha mégis, akkor azillető nem jártas a fegyverkezelésben és meglepte a kalasnyikov visszarúgásának ereje.
:offtopic:
Kép

#2427 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 10:11

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 22:48

CS-ek mindig csípőből tüzelnek, soha nem "vállból"... :Đ
Kép

#2428 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 10:42

Én úgy tudom, hogy célzottan még vállról sem lehet úgy lövéseket leadni, hogy egyben rászóróm a célpontra a tárat, hanem csak 3-4 lövésenként, mert annyira rúg a fegyver, hogy képtelenség sokáig célra tartani, miközben lő az ember.

Amikor még Sof2 MP Demoval játszottam én is csípőből lőttem mindig, még az M60-ssal is.. :D

Kép

#2429 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:27

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 11:42

Én úgy tudom, hogy célzottan még vállról sem lehet úgy lövéseket leadni, hogy egyben rászóróm a célpontra a tárat, hanem csak 3-4 lövésenként, mert annyira rúg a fegyver, hogy képtelenség sokáig célra tartani, miközben lő az ember.

Ez valóban így van.
De attól még lehet akár csípőből is tüzelni, csak semmit sem fogsz eltalálni, amit szeretnél.
A pontos szövegre már nem emléxem, de a "nagykönyv"-ben is úgy volt írva, hogy különösen nagy pontosságot követelő találathoz egyeslövésre kell állítod a tűzváltó kart. Hatékony, célzott tűztámogatást rövid (3-4 lövés) sorozatokkal kell teljesíteni. Emberalakra max 400 m-ig ( a gyakorlatban szerintem 200m). Hosszú sorozatokat meg csak abban az esetben, ha más módon nem lehet leküzdeni a célt. (pl gyorsan mozgó célpontok ellenében).
Sorozatnál (és persze egyes lövésnél is) a fegyvercső felfele és balra mozdul el. Felfele azért, mert a csőből kirobbanó lövedék a cső tengelyének vonalában hátra rúgja a fegyvert, amelynek a hátsó megtámasztási pontja (váltámasz és a váll találkozása) lejebb van ettől a tengelytől. Ezért ezen pont körül felfelé ható forgatónyomaték alakul ki.
Balra pedig azért, mert a jobbra kivetett töltényhüvelyek a kezdeti tehetelenségüknél fogva enyhén balra lökik a fegyvert.
Szóval ha valaki hosszú sorozattal próbál meg célba lőni akármit is csinál, a cső felfelé és balra mozdul. ha meg közben erővel rátart (mert rá lehet) akkor is csak össze vissza rángatja a fegyverét (mi ezt bírkózásnak hívtuk), ráadásul aki már lőtt legalább légpuskával az tudja, hogy erőből nem lehet célozni.
Kép

#2430 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 20:19

Egyébként én is pontosan ezt akartam írni.... :o
:D  :Đ  :D
Kép

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első