Annyiszor nem láttam a filmet, és a végén lehet, hogy már fáradt voltam.
Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 02. 10. 12:43
Na megcsináltam a Silot (12:07) Szerintem nem lehet gyorsabban.
Úgyhogy "mindjárt" felteszem az oldalra.
Elküldve: 2007. 02. 10. 19:06
Nekem még csak most volt időm végigtolni. Szerintem kurva jó volt, bár elég agyatlan mészárlás volt az egész.
A végén nagyon hiányoltam a finálét, mint a cod1-ben a végén a oroszok kitűzik Reistagra a vörös zászlót. Bár a végén az intro egy kicsit enyhített rajta, de szerintem a végét nagyon összecsapták.
Nosztalgiával gondoltam a Medal of Honor ra, mikor is váratlanul a szekrényből is kiugorhatott valaki, és miért mindig más nyitja(rugja) ki az ajtót?
A második résztől már vártam volna változatosabb járműhasználatot. Talán majd a folytatásban.
Valaki találkozott már naplóbejegyzés magyarítással?
A végén nagyon hiányoltam a finálét, mint a cod1-ben a végén a oroszok kitűzik Reistagra a vörös zászlót. Bár a végén az intro egy kicsit enyhített rajta, de szerintem a végét nagyon összecsapták.
Nosztalgiával gondoltam a Medal of Honor ra, mikor is váratlanul a szekrényből is kiugorhatott valaki, és miért mindig más nyitja(rugja) ki az ajtót?
A második résztől már vártam volna változatosabb járműhasználatot. Talán majd a folytatásban.
Valaki találkozott már naplóbejegyzés magyarítással?
Asus P4P800-E Deluxe; 2,6 Ghz Celeron+gyári hűtő; 2*256 DDR PQI;Ati Radeon 9600 256MB+fordulatszabályzós venti; 2*120 Gb Samsung-Seagate; Chieftec 420 Táp; LG-DVD IRÓ GSA 416-3B; LG CD IRÓ48*16*48; Audigy5.1; Creative Inspire P580; HP LaserJet 1022 Nyomtató; Canon Lide60 scanner; Elöl-hátul 12cm-es Chiftech venti (csúszó és golyós)
Elküldve: 2007. 02. 11. 17:26
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 19:18
Ismerjük már mi a te ígéreteidet! :o Múltkor is itt álltunk M@xtreme-el teljesen felajzva, tökig UT-ben, hogy majd jön a Cadaver és végre nem ketten leszünk, oszt nem jöttél!!!

Sikerült találnom egy szlovén szervert, ahol voltak is játékosok, és nem is kezdett el 1x megás dolgokat letölteni. Nem tudom miért, de igen magas pingem volt.
A játék nem is ment annyira rosszul, mint amire számítottam vagy 4 hónapnyi kihagyás után.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2007. 02. 12. 08:59
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 13:43
Na megcsináltam a Silot (12:07) Szerintem nem lehet gyorsabban.
Megnéztem.
Az elején kicsit megfontoltabbnak tűnsz, mint a többin, de utána felpörögsz.
Van egy érdekes jelenet 6:17-nél, amikor egy padlásról ugrasz le és röptödben eltalál egy német. Pont ahogy én szoktalak

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 02. 12. 11:39
Igazából csak az útvonalat lehet előre megtervezni, mert szinte minden futásnál valami változik: "Ember tervez CoD2 végez". A Speeddemos archive-on sikerült behülyíteni még valakit, úgyhogy lehet lesznek mástól is videók. 
Nem az a baj, hogy ott eltaláltak hanem az, hogy nem sikerült jó helyre dobnom a gránátot.
Nem az a baj, hogy ott eltaláltak hanem az, hogy nem sikerült jó helyre dobnom a gránátot.
Elküldve: 2007. 02. 12. 20:57
CoD2 veszi el az agyamat. Este jövök haza és az egyik ház kerítése mögül hirtelen, lesből elkezdet ugatni egy kutya. Kicsit megijedtem, de lereagáltam a dolgot, mert csípőből felkiáltottam, hogy: KEMPER!!! De ezt tök spontán aztán elkezdtem röhögni, nagy fejcsapkodások közben.
Elküldve: 2007. 02. 12. 21:37
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 20:57
CoD2 veszi el az agyamat. Este jövök haza és az egyik ház kerítése mögül hirtelen, lesből elkezdet ugatni egy kutya. Kicsit megijedtem, de lereagáltam a dolgot, mert csípőből felkiáltottam, hogy: KEMPER!!! De ezt tök spontán aztán elkezdtem röhögni, nagy fejcsapkodások közben.

Pihenj egy kicsit.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2007. 02. 12. 21:39

Elszítta a zagyad a gép
:Đ
Elküldve: 2007. 02. 12. 21:49

Hát ez nem egyszerű...
Elküldve: 2007. 02. 12. 21:51
Te beszélsz aki még a macskákban is sniperes bérgyilkost lát?

Elküldve: 2007. 02. 12. 22:46
Ezzel felkerülök a legtöbbet idézett hozzászólás című verseny élmezőnyébe?
Elküldve: 2007. 02. 12. 22:49

De mikor valaki rágyújt egy cigire, még nem kiáltod el magad egy hasravetődés közben, hogy "fire in the hole!"
Elküldve: 2007. 02. 13. 07:04
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 21:57

Hmmm.... én meg tudom érteni.
Nálam a map szerkesztéssel van ugyanígy, amikor másnap hajnalban a munkehelyemen egy csomó tervlappal a hónom alatt kislattyogok a gyártócsarnokba és a művezetőnek elmagyarázom mit kéne csinálni: "...rakjatok ide 4 grid széles brusht 8 magasat, a bal felső szélét merge-ézdzétek le felül 2 grid-től bal 3-ig, az új lapra rakjatok caulk textúrát és az egészet rotate-ozzatok el az x tengely körül 30 fokkal és rakjatok elé egy montle over-es brusht, hogy fel lehessen mászni rá..."
...persze ilyenkor nagyon kedvesek velem és javasolják, hogy pihenjek egy kicsit
Warton ez csak akkor lesz gáz, ha már gránátot is dobsz rá
Szerkesztette: Sendrov 2007. 02. 13. 07:36 -kor

Elküldve: 2007. 02. 13. 10:17
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 21:51
Te beszélsz aki még a macskákban is sniperes bérgyilkost lát?

Kikérem magamnak... az a macska valódi. :o
Veszélyes környéken élnek: a két szomszédomnak két vérengző németjuhásza van, úgyhogy meg kell tanulniuk a túlélésre játszani. :Đ
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:48
Sendrov! Szerinted lehet Kalasnyikovval csípőből tüzelni? Számomra ez elég hihetetlennek tűnik.. :confused: Azért az elég nagyot "rúghat".
Elküldve: 2007. 02. 14. 06:52
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 23:48
Sendrov! Szerinted lehet Kalasnyikovval csípőből tüzelni? Számomra ez elég hihetetlennek tűnik.. :confused: Azért az elég nagyot "rúghat".
Lehet. De szerintem még a nagyjából célzott lövés is alig kivitelezhető. Bár távolság függő a dolog, szűk helyen, épületben esetleg... De mondjuk kb. 50 méterről jó ha egy épületet el lehet találni, de akkor már nagyon nagy szórás van a becsapódási pontok között. Ha a hírekben szereplő sorozatra gondolsz, szerintem a vállához emelte az illető a fegyvert, mert csípőből még nagyobb lett volna a szórás. Ha a vállához emeli és nem különösképpen céloz, csak úgy az épületre fogja...nos én kb akkor tudok elképzelni olyan szórást, amely a sajtófotókon látszik. Szerintem a csípőből tüzelés mindenképpen pongyola megfogalmazás ebben az esetben. Az is igen valószínű, hogy nem tudatosan egy pontra leadott lövésről van szó. Vagy ha mégis, akkor azillető nem jártas a fegyverkezelésben és meglepte a kalasnyikov visszarúgásának ereje.

Elküldve: 2007. 02. 14. 10:11
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 22:48
CS-ek mindig csípőből tüzelnek, soha nem "vállból"... :Đ
Elküldve: 2007. 02. 14. 10:42
Én úgy tudom, hogy célzottan még vállról sem lehet úgy lövéseket leadni, hogy egyben rászóróm a célpontra a tárat, hanem csak 3-4 lövésenként, mert annyira rúg a fegyver, hogy képtelenség sokáig célra tartani, miközben lő az ember.
Amikor még Sof2 MP Demoval játszottam én is csípőből lőttem mindig, még az M60-ssal is..
Amikor még Sof2 MP Demoval játszottam én is csípőből lőttem mindig, még az M60-ssal is..
Elküldve: 2007. 02. 14. 13:27
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 11:42
Én úgy tudom, hogy célzottan még vállról sem lehet úgy lövéseket leadni, hogy egyben rászóróm a célpontra a tárat, hanem csak 3-4 lövésenként, mert annyira rúg a fegyver, hogy képtelenség sokáig célra tartani, miközben lő az ember.
Ez valóban így van.
De attól még lehet akár csípőből is tüzelni, csak semmit sem fogsz eltalálni, amit szeretnél.
A pontos szövegre már nem emléxem, de a "nagykönyv"-ben is úgy volt írva, hogy különösen nagy pontosságot követelő találathoz egyeslövésre kell állítod a tűzváltó kart. Hatékony, célzott tűztámogatást rövid (3-4 lövés) sorozatokkal kell teljesíteni. Emberalakra max 400 m-ig ( a gyakorlatban szerintem 200m). Hosszú sorozatokat meg csak abban az esetben, ha más módon nem lehet leküzdeni a célt. (pl gyorsan mozgó célpontok ellenében).
Sorozatnál (és persze egyes lövésnél is) a fegyvercső felfele és balra mozdul el. Felfele azért, mert a csőből kirobbanó lövedék a cső tengelyének vonalában hátra rúgja a fegyvert, amelynek a hátsó megtámasztási pontja (váltámasz és a váll találkozása) lejebb van ettől a tengelytől. Ezért ezen pont körül felfelé ható forgatónyomaték alakul ki.
Balra pedig azért, mert a jobbra kivetett töltényhüvelyek a kezdeti tehetelenségüknél fogva enyhén balra lökik a fegyvert.
Szóval ha valaki hosszú sorozattal próbál meg célba lőni akármit is csinál, a cső felfelé és balra mozdul. ha meg közben erővel rátart (mert rá lehet) akkor is csak össze vissza rángatja a fegyverét (mi ezt bírkózásnak hívtuk), ráadásul aki már lőtt legalább légpuskával az tudja, hogy erőből nem lehet célozni.

Súgó
A téma zárva.