Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 02. 12. 22:46
Ezzel felkerülök a legtöbbet idézett hozzászólás című verseny élmezőnyébe?
Elküldve: 2007. 02. 12. 22:49
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 20:57
CoD2 veszi el az agyamat. Este jövök haza és az egyik ház kerítése mögül hirtelen, lesből elkezdet ugatni egy kutya. Kicsit megijedtem, de lereagáltam a dolgot, mert csípőből felkiáltottam, hogy: KEMPER!!! De ezt tök spontán aztán elkezdtem röhögni, nagy fejcsapkodások közben.

De mikor valaki rágyújt egy cigire, még nem kiáltod el magad egy hasravetődés közben, hogy "fire in the hole!"
Elküldve: 2007. 02. 13. 07:04
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 21:57
CoD2 veszi el az agyamat. Este jövök haza és az egyik ház kerítése mögül hirtelen, lesből elkezdet ugatni egy kutya. Kicsit megijedtem, de lereagáltam a dolgot, mert csípőből felkiáltottam, hogy: KEMPER!!! De ezt tök spontán aztán elkezdtem röhögni, nagy fejcsapkodások közben.

Hmmm.... én meg tudom érteni.
Nálam a map szerkesztéssel van ugyanígy, amikor másnap hajnalban a munkehelyemen egy csomó tervlappal a hónom alatt kislattyogok a gyártócsarnokba és a művezetőnek elmagyarázom mit kéne csinálni: "...rakjatok ide 4 grid széles brusht 8 magasat, a bal felső szélét merge-ézdzétek le felül 2 grid-től bal 3-ig, az új lapra rakjatok caulk textúrát és az egészet rotate-ozzatok el az x tengely körül 30 fokkal és rakjatok elé egy montle over-es brusht, hogy fel lehessen mászni rá..."
...persze ilyenkor nagyon kedvesek velem és javasolják, hogy pihenjek egy kicsit
Warton ez csak akkor lesz gáz, ha már gránátot is dobsz rá
Szerkesztette: Sendrov 2007. 02. 13. 07:36 -kor

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 02. 13. 10:17
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 21:51
Te beszélsz aki még a macskákban is sniperes bérgyilkost lát?

:Đ

:Đ
Kikérem magamnak... az a macska valódi. :o
Veszélyes környéken élnek: a két szomszédomnak két vérengző németjuhásza van, úgyhogy meg kell tanulniuk a túlélésre játszani. :Đ
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:48
Sendrov! Szerinted lehet Kalasnyikovval csípőből tüzelni? Számomra ez elég hihetetlennek tűnik.. :confused: Azért az elég nagyot "rúghat".
Elküldve: 2007. 02. 14. 06:52
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 23:48
Sendrov! Szerinted lehet Kalasnyikovval csípőből tüzelni? Számomra ez elég hihetetlennek tűnik.. :confused: Azért az elég nagyot "rúghat".
Lehet. De szerintem még a nagyjából célzott lövés is alig kivitelezhető. Bár távolság függő a dolog, szűk helyen, épületben esetleg... De mondjuk kb. 50 méterről jó ha egy épületet el lehet találni, de akkor már nagyon nagy szórás van a becsapódási pontok között. Ha a hírekben szereplő sorozatra gondolsz, szerintem a vállához emelte az illető a fegyvert, mert csípőből még nagyobb lett volna a szórás. Ha a vállához emeli és nem különösképpen céloz, csak úgy az épületre fogja...nos én kb akkor tudok elképzelni olyan szórást, amely a sajtófotókon látszik. Szerintem a csípőből tüzelés mindenképpen pongyola megfogalmazás ebben az esetben. Az is igen valószínű, hogy nem tudatosan egy pontra leadott lövésről van szó. Vagy ha mégis, akkor azillető nem jártas a fegyverkezelésben és meglepte a kalasnyikov visszarúgásának ereje.

Elküldve: 2007. 02. 14. 10:11
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 22:48
CS-ek mindig csípőből tüzelnek, soha nem "vállból"... :Đ
Elküldve: 2007. 02. 14. 10:42
Én úgy tudom, hogy célzottan még vállról sem lehet úgy lövéseket leadni, hogy egyben rászóróm a célpontra a tárat, hanem csak 3-4 lövésenként, mert annyira rúg a fegyver, hogy képtelenség sokáig célra tartani, miközben lő az ember.
Amikor még Sof2 MP Demoval játszottam én is csípőből lőttem mindig, még az M60-ssal is..
Amikor még Sof2 MP Demoval játszottam én is csípőből lőttem mindig, még az M60-ssal is..
Elküldve: 2007. 02. 14. 13:27
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 11:42
Én úgy tudom, hogy célzottan még vállról sem lehet úgy lövéseket leadni, hogy egyben rászóróm a célpontra a tárat, hanem csak 3-4 lövésenként, mert annyira rúg a fegyver, hogy képtelenség sokáig célra tartani, miközben lő az ember.
Ez valóban így van.
De attól még lehet akár csípőből is tüzelni, csak semmit sem fogsz eltalálni, amit szeretnél.
A pontos szövegre már nem emléxem, de a "nagykönyv"-ben is úgy volt írva, hogy különösen nagy pontosságot követelő találathoz egyeslövésre kell állítod a tűzváltó kart. Hatékony, célzott tűztámogatást rövid (3-4 lövés) sorozatokkal kell teljesíteni. Emberalakra max 400 m-ig ( a gyakorlatban szerintem 200m). Hosszú sorozatokat meg csak abban az esetben, ha más módon nem lehet leküzdeni a célt. (pl gyorsan mozgó célpontok ellenében).
Sorozatnál (és persze egyes lövésnél is) a fegyvercső felfele és balra mozdul el. Felfele azért, mert a csőből kirobbanó lövedék a cső tengelyének vonalában hátra rúgja a fegyvert, amelynek a hátsó megtámasztási pontja (váltámasz és a váll találkozása) lejebb van ettől a tengelytől. Ezért ezen pont körül felfelé ható forgatónyomaték alakul ki.
Balra pedig azért, mert a jobbra kivetett töltényhüvelyek a kezdeti tehetelenségüknél fogva enyhén balra lökik a fegyvert.
Szóval ha valaki hosszú sorozattal próbál meg célba lőni akármit is csinál, a cső felfelé és balra mozdul. ha meg közben erővel rátart (mert rá lehet) akkor is csak össze vissza rángatja a fegyverét (mi ezt bírkózásnak hívtuk), ráadásul aki már lőtt legalább légpuskával az tudja, hogy erőből nem lehet célozni.

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:13
Egyszerűen tudtam úgy időzíteni, ahogy én akartam... Mindig 10 másodpercenként dobta ki. De én azt kivettem szerintem...
Elküldve: 2007. 02. 17. 14:43
Látom nem sokan írtak hozzá... meg most nézem, h én is elírtam az előző kommentet... na szal azt akartam írni, hogy nem tudtam hogy kell időzíteni, de most megpróbálom orvosolni a problémát... sajnos pont úgy jött ki a lépés, hogy csak most tudom...
Sorry még eccer!
Sorry még eccer!
Elküldve: 2007. 02. 18. 17:59
Semmi gond! 
Végigszaladtam a City Hall című pályán, semmi extra, két utca meg egy sarok, talán a legrövidebb pálya 1:46 lett.
Ezen túl újra futottam az Operation Supercharge-ot és legnagyobb meglepetésemre fél percet javítottam az előzőhöz képest.
Közben valaki azt mondta, hogy csaltam a videók elkészítésekor.
Egyszerűen az agyam eldobom mindjárt.
Végigszaladtam a City Hall című pályán, semmi extra, két utca meg egy sarok, talán a legrövidebb pálya 1:46 lett.
Ezen túl újra futottam az Operation Supercharge-ot és legnagyobb meglepetésemre fél percet javítottam az előzőhöz képest.
Elküldve: 2007. 02. 19. 06:54
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 18., vasárnap - 18:59
Ha már itt tartunk, nekem is szétdurrani készül a fejem!!!
A hétvégén kész lettem a Szent István csatahajós mappal.
A legutolsó horgonyláncszemtől kezdve a gyorstüzelő ágyúkon, szellőzőkön, fedélzeti lejárókon, csörlődobokon, kötélbakokon, korlátokon át a reflektorokig minden apró részlet felkerült a hajóra! Most már ténylag nagyon élethű! Rengeteg munkám benne van már.
Erre, amikor elkezdem lefordítani a .map file-t a CompileTools-al, akkor néhány másodperc múlva kilép a progi, arra hivatkozva, hogy nem találja a szentistvan.3dbsp filet!!!
Már hogy a fenébe találná, amikor ezt a filet pont a CompileToolsnak kell létrehoznia!!!!
Ez olyan, mint ha egy kőművesbrigád azért nem kezdene el házat építeni, mert még nincs kész a ház!!!!
Ennek semmi értelme!!!!
Nem tudom mi lehet a hiba és most már nekem is szétdurran az agyam!!!

Elküldve: 2007. 02. 19. 17:10
Én inkább ez ellen tüntetnék:
Punkbuster nem bánna el az ilyenekkel?
Idézet
Most kaptam 1 uj kis cfg-t ami enyhén haxos gondoltam ki is próbálom.... hát az Durva volt hogy az MG-től se haltam meg... na azért ez már durva cfg.. ezt a cfg-t nemis adom tovább.:Dnehogy sokan tuléljék az MG-t maradok az én jókis 37kb-os cfg-mnél az nemilyen haxos,mert ez már tényleg szemétség.2 tárat lazán kibírtam amikor ppsh-s ra rárohantam KP-val:D
Punkbuster nem bánna el az ilyenekkel?
Elküldve: 2007. 02. 19. 21:58
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 18., vasárnap - 17:59
Hát miért tán nem igaz?
dekanov: de, el kellene neki...
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2007. 02. 20. 07:46
Üdv népek!!!
TeamSpeak rc2_b2032-höz kellene nekem segícség, ha ért hozzá vki.
1.) a csapatban van 1 ember akit nagyon halkan hallunk, szinte már szopogatja a mikrofont és úgyis nagyon halk. Sound settings-ben whisper is max-ra rakta.
2.) és van 2 emeber akik csak "push to talk"-ot tudnak használni. Náluk is szintén a whisper maxon van. Zavaró, mert csevegő szobának is használjuk néha a TS-t.
TeamSpeak rc2_b2032-höz kellene nekem segícség, ha ért hozzá vki.
1.) a csapatban van 1 ember akit nagyon halkan hallunk, szinte már szopogatja a mikrofont és úgyis nagyon halk. Sound settings-ben whisper is max-ra rakta.
2.) és van 2 emeber akik csak "push to talk"-ot tudnak használni. Náluk is szintén a whisper maxon van. Zavaró, mert csevegő szobának is használjuk néha a TS-t.
Fákjúál!!

Súgó
A téma zárva.