Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2006. 05. 06. 22:44
Akkor leírom, hogy mi b*ssza a csőrömet már egy pár napja. Puskás szervereken az amerikaiak fegyvere finom kis sorozatokat lő ki, így azért elég Gáz Géza Kark98-cal menni ezek ellen. Normális puskás szervereken le is tiltják, pl a Fulton2-ön Nosin-nagant, Kar98 és Lee-Enfield közül lehet csak választani és akkor teljesen egyenlőek a feltételek, de így nem igazán. Ráadásul a Kar98 találata sem mindig halálos, azaz abból is soxor kell egy második lövés, viszont ilyen sorozatos fegyverrel szemben semmi esély arra, hogy a második lövést kivitelezzem. :confused:
Elküldve: 2006. 05. 07. 07:56
Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 23:44
Akkor leírom, hogy mi b*ssza a csőrömet már egy pár napja. Puskás szervereken az amerikaiak fegyvere finom kis sorozatokat lő ki, így azért elég Gáz Géza Kark98-cal menni ezek ellen. Normális puskás szervereken le is tiltják, pl a Fulton2-ön Nosin-nagant, Kar98 és Lee-Enfield közül lehet csak választani és akkor teljesen egyenlőek a feltételek, de így nem igazán. Ráadásul a Kar98 találata sem mindig halálos, azaz abból is soxor kell egy második lövés, viszont ilyen sorozatos fegyverrel szemben semmi esély arra, hogy a második lövést kivitelezzem. :confused:
Ha ellenem Cabrine-al jönnek én akkor is megtudom oldani!
Már megszoktam hogy a KAR98 merre lő mozgás, futás, ugrás közben!
Elküldve: 2006. 05. 07. 10:08
Megszokni? Még jó hogy nem PPSH-val jönnek. :o
Na jó nem sírok, majd mindig megpróbálok vételezni, vagy egyből az amerikai oldalra állok.
Na jó nem sírok, majd mindig megpróbálok vételezni, vagy egyből az amerikai oldalra állok.
Elküldve: 2006. 05. 07. 17:34
Utóbbi időben a játék indításánál ezt írja ki, de nem mindig. Általában Nem-et nyomok és jól is működik. Viszont nem változtatok semmit a hjardware-en, lehet, hogy a C&Q zavar be?
Csatolt képek:
Elküldve: 2006. 05. 07. 18:06
C&Q?
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]
Elküldve: 2006. 05. 07. 20:15
Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 18:18
Cool and Quiet mond valamit? 
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]
Elküldve: 2006. 05. 08. 03:31
Hello Sziasztok!
Nekem olyan problemam lenne hogy eddig teljesen jol problema mentesen mukodott a cod2. miutan felraktam az 1.2es patchet olyan problema jelentkezet hogy jatek meghal, es kijon 1 kis ablak hogy a cod2mp.exe hibat eszlelt ezert leallt. Megneztem esemenynaploban mire utal na de hat abbol rajonni valamire az nekem kicsit necces. Azt irja hibas modul es odairja a memoriacimet. Na most ize, eddig semmi baja nem volt csak a nyomorek patch ota ilyen, raadasul semmilyen mas program nem csinal igy csak ez. Szerintetek mivel lehet a problema?
Ha mar volt ilyenrol szo a topicban akkor sry, nem olvastam vegig.
Remelem tudtok segiteni, elore is koszi a helpet!
Nekem olyan problemam lenne hogy eddig teljesen jol problema mentesen mukodott a cod2. miutan felraktam az 1.2es patchet olyan problema jelentkezet hogy jatek meghal, es kijon 1 kis ablak hogy a cod2mp.exe hibat eszlelt ezert leallt. Megneztem esemenynaploban mire utal na de hat abbol rajonni valamire az nekem kicsit necces. Azt irja hibas modul es odairja a memoriacimet. Na most ize, eddig semmi baja nem volt csak a nyomorek patch ota ilyen, raadasul semmilyen mas program nem csinal igy csak ez. Szerintetek mivel lehet a problema?
Elküldve: 2006. 05. 08. 11:39
Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 19:18
Cool and Quiet mond valamit? 
Igen azért pampog, mert ugye a Cool and Quiet visszaveszi a procid órajelét és a játék ezt érzékeli ezért kérdi meg,hogy alkalmazza-e a kis órajelet.. Nem-re kattintassz és gyííí játszani.
Elküldve: 2006. 05. 08. 11:40
Idézet: Atomtengeralatjáró - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 3:31
Hello Sziasztok!
Telepitsd ujra a játékot... Meg fogja oldani a gondod.
Elküldve: 2006. 05. 08. 14:41
Idézet: Hootmák - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 12:40
Telepitsd ujra a játékot... Meg fogja oldani a gondod.
hat azt mar eljatszottam parszor de sajna sikerrel nem jartam. akkor probaltam olyat is hogy mashonnan szerzem be a patchet es azt rakom fel, persze ez sem jott be. kiprobaltam tobb nvidia drivert, de szinten nem. kertem konyorogtem hogy ne csinalja ez sem jott be
Elküldve: 2006. 05. 08. 16:00
ezt csinalom mar miota de sajna ez sem segit nem jo itt semmi. szar cegek tomenytelen szart adnak ki ez a baj!
Elküldve: 2006. 05. 08. 17:43
Idézet: Atomtengeralatjáró - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 16:00
ezt csinalom mar miota de sajna ez sem segit nem jo itt semmi. szar cegek tomenytelen szart adnak ki ez a baj!
Esetleg ACE mega Codekpakkod van fent? Mert akkor azonnal kukába vele...
Vagy még olyan lehet, hogy 2 hangkártyád van a gépedben, probálkozz külön-külön velük, vagy ugy ahogy van tiltsd le probábol a müködöt is...
Szerkesztette: Hootmák 2006. 05. 08. 17:45 -kor
Elküldve: 2006. 05. 08. 20:42
na hy!
Szoval csak 1 hangkarim van es amugy teljesen jol mukodik a gep, nem szokott vele baj lenni. De amugy amig fel nem rakom a patchet addig tokeletesen mukodik hiszen honapokat jatszottam atvele multiban. Problema azota van miota a patchet felnyomattam. Nem tudom mi lehet a baj
Szoval csak 1 hangkarim van es amugy teljesen jol mukodik a gep, nem szokott vele baj lenni. De amugy amig fel nem rakom a patchet addig tokeletesen mukodik hiszen honapokat jatszottam atvele multiban. Problema azota van miota a patchet felnyomattam. Nem tudom mi lehet a baj
Elküldve: 2006. 05. 09. 14:33
Idézet: Atomtengeralatjáró - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 20:42
na hy!
Esteleg szaladj el egy haverhoz akinek föl van telepitve a gépére és a telepitett CoD2-ét hozd el töle ami persze már meg van patchelve. A játéknak indulnia kell igy telepités nélkül is, esetleg CD kulcsot fog majd kérni multizás elött.
Ha ez sem jön be, akkor balta, csákány, gázolaj, Bin Laden a gépednek
Elküldve: 2006. 05. 10. 12:01
Na hello emberek!
Ugy tunik a problema megoldodott. hogy mi baja volt azt nem tudom!
de amiert nem csinalja az hogy a ramokat masik slotokba raktam. erthetetlen hogy miert de igy megy. nem hiszem hogy alaplapnak a slotoknak lenne baja mivel eddig semmi baj nem volt, azt meg mar vegkepp nem hiszem hogy a ram jobban erzi magat az egyik slotba mint a masikba.
szoval nem tudom mi volt a baj de most jo. amugy az otletet egy masik topicbol szedtem ahol 1 sracnak pont ugyan ez volt a baja csak cod1nel. o is atrakta a ramokat masik slotba es ment.
Koszi a segitseget es ha valaki masnak is lenne ilyen problemaja ezt mindenfelekeppen probalja meg.
Ugy tunik a problema megoldodott. hogy mi baja volt azt nem tudom!
de amiert nem csinalja az hogy a ramokat masik slotokba raktam. erthetetlen hogy miert de igy megy. nem hiszem hogy alaplapnak a slotoknak lenne baja mivel eddig semmi baj nem volt, azt meg mar vegkepp nem hiszem hogy a ram jobban erzi magat az egyik slotba mint a masikba.
szoval nem tudom mi volt a baj de most jo. amugy az otletet egy masik topicbol szedtem ahol 1 sracnak pont ugyan ez volt a baja csak cod1nel. o is atrakta a ramokat masik slotba es ment.
Koszi a segitseget es ha valaki masnak is lenne ilyen problemaja ezt mindenfelekeppen probalja meg.
Elküldve: 2006. 05. 10. 17:26
Egyik kedvenc szerveremre feltelepítették a SuperHeadshot modot, ígyhogy mostmár kiírja, hogy milyen távolságból történt a heccsát.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Súgó
A téma zárva.