Idézet: Warton - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 10:41
Jó pofa 2 fős pálya, sokkal változatosabb, mint a hawkeyeaim.
Fényekkel még kell egy picit játszadozni, talán lehetne egy-két normál fát (de nem pálmát

) elhelyezni.
Ja és egy hangyányit lehetne világosabb a map. Valamint egy fajintos betöltőképernyő sem ártana.
Örülök, hogy tetszik.
Igen...a fényekkel még lehetne variálni....mondjuk az én TFT-men elég világos....
A fákat pedig még nemtom hogy lehet csinálni.
A pálma

se igazi fa, hanem csak egy 2D-s textúra, azért raktam a mapon kivülre, hogy ne lehessen körbejárni.
Az a gond, hogy nem sikerül más mapokból objektumokat kilopni és átteni saját mapba.
Ezért nincsennek igazi (3D-s) fák, tankok, hordók, ládák, profi, összetett épületek, homokzsákok stb.
Amit a mapon láttál, minden objektum (épületek, dombok, köhíd, torony, stb.) teljesen saját gyártmány.
Így azért elég hosszadalmas összedobni egy mapot.
Ha majd be tudok vágni objektumokat, akkor nagyobb, szebb mapot is tudok csinálni.
A betöltőképernyőnek meg .iwi kiterjesztésűnek kell lennie, és nem tudom mivel tudnék csinálni. Pedig van egy rahedli fotós progim.... de egyik se kezel iwi-t
Egyébként egy ilyen .iwd kiterjesztésű map egy komplett könyvtárszerkezetből áll, amiben külön file-ok tárolják a mapot, fényeket, a betöltőképet, az ellenfeleket és azok ruházatát, a betöltés leírásait, a háttérhangokat stb.
Ez elég összetett. Egy komoly full-os map akár 6-7 könyvtárból és azon belől alkönyvtárakból áll.
Ha ez kész van, akkor a komplett könyvtárszerkezetet be kell zip-pelni. A kész zip-et meg átnevezni iwd-re. És már mükszik is.
Szerkesztette: Sendrov 2006. 07. 07. 10:41 -kor