nekem elszáll a fox az embed wmp miatt a siteodon
Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 02. 02. 23:44
MIért nem a google videóra töltöd? Google videón lehet 10 percnél hosszabbakat és rengeteg speedrun van fenn ott.
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Elküldve: 2007. 02. 02. 23:50
Azért nem oda rakom, mert szétbarmolja a képet, youtube detto. Kitalálom!
2.0-ás FF-ed van.
Elküldve: 2007. 02. 02. 23:50
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 19:54
Szia Warton. Elnéztem a honlapra de én konkrétan nem tudom letölteni csak megnézni engedné, de még azt sem tudom...
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Elküldve: 2007. 02. 02. 23:55
Naná, hogy nem lehet letöltni, akkor kilinkelnék az egyes videókat és az extra meg szépen beszüntetné az oldalt. A Tempben viszont ott lesz. Megnézni meg lehet, csak várni kell, míg letöltődik a teljes videó, sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni.
Ez ilyen, ha valaki tud jobb megoldást akkor írja meg!
Elküldve: 2007. 02. 02. 23:58
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 19:46
Szia Sendrov. Elmeséled majd nekem azt a tanulságos történetet ha lesz rá idődd?? Please nagyon érdekelne... Előre is köszi...
Félreértesz valamit... szerintem
Arról a képről van szó, amit Warton linkelt be a Tigris csövén ülő katonákról...
Volt itt a fórumon párszor, hogy a Warton által belinkelt fura jelenetekre írtam valami marhaságot.....valami háttérsztorit... de ehhez pihent agy kell, és nem megy vezényszóra
Viszont amíg Warton a szpídmúvikat és a weboldalt készítette, addig én is egy kicsit tovább haladtam az I. világháborús Szent István csatahajóval.
Megcsináltam a csónakfedélzetet és az árbócokat:
A parancsnoki motoros:
Csendélet a csónakfedélzet alatt:
A Szent István Csatahajó távlati képe:

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 02. 03. 00:15
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 23:58
Viszont amíg Warton a szpídmúvikat és a weboldalt készítette, addig én is egy kicsit tovább haladtam az I. világháborús Szent István csatahajóval.
A weboldalt nem én csináltam, max. telepítettem. Mondjuk egy Coppermine telepítése a legprofibb embereket is megizzasztja.
Látom szabadidőnek, minden mentegetődzésed ellenére, te sem vagy híján! :Đ
Elküldve: 2007. 02. 03. 00:27
Az oldal egyébként az IE 7-t is kiakasztja, de miután letöltődött a videó visszatér hamvaiból. 
Prisoners of War
Ezen a pályán az egyedüli nehézség az első mortar elpusztítása után adódik, amikor kimegyek a nyílt terepre, szemben velem egy MG42. Sok füst a megoldás. Próbáltam a jobb szélen lévő kerítéseken keresztül menni, csak az a baj, hogy a második mortar legénységét is likvidálni kell, ezt nem teszi meg a csapat. Illetve a próbálkozások során talán egyszer valami csoda folytán. Sajnos nem sikerült rájönni, hogy akkor miért történt. Az MG42-s házat nem kell megtisztítani, egyszerűbb ha megkerüli az ember. Utána a főútra kiérve rögtön az első ház is tele van némettel, azzal sem kell foglalkozni. Sima az út, miután a házat, aminek a kertjében a foglyok vannak megtisztítottam. Érdekes bugra lettem figyelmes, McGregor, amikor a teherautóhoz megyünk vissza mindig nekimegy a ház sarkának, illetve később a hordónak.
Az idő 7:47, egyenlőre az is kész csoda, hogy elhalálozás nélkül végigszaladtam rajta. :Đ
The End of the Beginning
A pálya elején az utca végében lévő németekkel nem kell foglalkozni, egy-két gránát bedobása bőven elég. A pálya kulcsa a tengerpart. Két MG-42-s is van, az első egy homokzsák mögött a földön, közvetlenül elé kell dobni egy füstgránátot. Ez olyannyira beteríti a terepet, hogy könnyedén tovább lehet menni. A második géppuskafészek a parton lévő épület tetején van, ezt is egy füstgránáttal lehet semlegesíteni. A továbbiakban érdemes jobbra tartani és a szűk utcán keresztül menni a rádiós épülethez. A legutóbbi eredményem 6:12 volt, most 5:17, ezt a közel 1 perces fejlődést a két füstgránátnak köszönhetem.
Prisoners of War
Ezen a pályán az egyedüli nehézség az első mortar elpusztítása után adódik, amikor kimegyek a nyílt terepre, szemben velem egy MG42. Sok füst a megoldás. Próbáltam a jobb szélen lévő kerítéseken keresztül menni, csak az a baj, hogy a második mortar legénységét is likvidálni kell, ezt nem teszi meg a csapat. Illetve a próbálkozások során talán egyszer valami csoda folytán. Sajnos nem sikerült rájönni, hogy akkor miért történt. Az MG42-s házat nem kell megtisztítani, egyszerűbb ha megkerüli az ember. Utána a főútra kiérve rögtön az első ház is tele van némettel, azzal sem kell foglalkozni. Sima az út, miután a házat, aminek a kertjében a foglyok vannak megtisztítottam. Érdekes bugra lettem figyelmes, McGregor, amikor a teherautóhoz megyünk vissza mindig nekimegy a ház sarkának, illetve később a hordónak.
Az idő 7:47, egyenlőre az is kész csoda, hogy elhalálozás nélkül végigszaladtam rajta. :Đ
The End of the Beginning
A pálya elején az utca végében lévő németekkel nem kell foglalkozni, egy-két gránát bedobása bőven elég. A pálya kulcsa a tengerpart. Két MG-42-s is van, az első egy homokzsák mögött a földön, közvetlenül elé kell dobni egy füstgránátot. Ez olyannyira beteríti a terepet, hogy könnyedén tovább lehet menni. A második géppuskafészek a parton lévő épület tetején van, ezt is egy füstgránáttal lehet semlegesíteni. A továbbiakban érdemes jobbra tartani és a szűk utcán keresztül menni a rádiós épülethez. A legutóbbi eredményem 6:12 volt, most 5:17, ezt a közel 1 perces fejlődést a két füstgránátnak köszönhetem.
Elküldve: 2007. 02. 03. 00:52
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 1:15
Látom szabadidőnek, minden mentegetődzésed ellenére, te sem vagy híján! :Đ
Pedig de. Csak7végenként tudok rászánni néhány órát.... a Radiant-os szerkesztés már nagyon megy...de ezt a hajót a lehető legvalósághűbbre szeretbém csinálni...ezért ilyenkor az összes hajóskönyvem ki van te rítve körülöttem....ami a nézeti rajzokon nem látszik, azt kinézem archív fotókról... ezzel megy el az idő...

Elküldve: 2007. 02. 03. 10:58
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 0:52
Pedig de. Csak7végenként tudok rászánni néhány órát.... a Radiant-os szerkesztés már nagyon megy...de ezt a hajót a lehető legvalósághűbbre szeretbém csinálni...ezért ilyenkor az összes hajóskönyvem ki van te rítve körülöttem....ami a nézeti rajzokon nem látszik, azt kinézem archív fotókról... ezzel megy el az idő...

Asszem ez lesz a legbrutálabb Radiantos műved...
Elküldve: 2007. 02. 03. 11:53
Idézet: dekanov - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 11:58
Asszem ez lesz a legbrutálabb Radiantos műved...
kezd félelmetesen jól kinézni! Alig várom, hogy valami rejtett árbóczugról szedjem az áldozataimat 
Lehet, hogy meglepő, de az eredeti terveimhez képest még csak félkész a map
Bár lehet, hogy lejebb adom a kvótát és a végleges verzióban nem lehet majd a kazánházban, turbinateremben, legénységi konyhában és étkezdében vagy az admirálisi szalonban lövöldözni.
Most még csak a fedélzeti felépítmények vannak kész, a hajótörzs üres...
Szerintem már ezen is jót lehetne játszani, mert így is elég zegzugos már....
Pedig szívem szerint a legutolsó drenázs kabinig megcsinálnám a hajó belsejét is... de az már nagyon brutál labirintus lenne...

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:31
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 11:53
Lehet, hogy meglepő, de az eredeti terveimhez képest még csak félkész a map 
Bár lehet, hogy lejebb adom a kvótát és a végleges verzióban nem lehet majd a kazánházban, turbinateremben, legénységi konyhában és étkezdében vagy az admirálisi szalonban lövöldözni.
Pedig szívem szerint a legutolsó drenázs kabinig megcsinálnám a hajó belsejét is... de az már nagyon brutál labirintus lenne...
Ebből mikor lesz kb. kész map?? Bár már így is elhalmoztatok mindenféle jó mappal csak kérdezem... :Đ :Đ
Még azt szeretném mondani hogy a Training Yard mmap nálam grafikai problémáktól az első 5 percután átmegy háromszögekbe és egyéb síkidomokra... Amúgy a vitorlás faja lett...
Repesve várom már ezt a csatahajót is...
Elküldve: 2007. 02. 04. 15:10
Freeman nálad vmi nagy gubanc lehet a videokártya vagy a ram terén... Csal annál a pályán tapasztalod a hibát?
Elküldve: 2007. 02. 04. 15:15
Idézet: dekanov - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 15:10
Freeman nálad vmi nagy gubanc lehet a videokártya vagy a ram terén... Csal annál a pályán tapasztalod a hibát?
Igen csak annál az 1 pályánál... De már az elején a pályának is szemcsés a kép és aztán mikor zoomolok tiszta háromszög lesz a puska... De csak ennél az 1 pályánál... Játéknál ahol nem jó a kép az pedig a HL 2 Ep. 1... ott meg kockákkal van tele a kép...
Elküldve: 2007. 02. 04. 16:31
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:31
Ebből mikor lesz kb. kész map?? Bár már így is elhalmoztatok mindenféle jó mappal csak kérdezem... :Đ :Đ
Nos...még nem tudom...csak 7végenként tudok rászánni néhány órát....
Pár hét múlva viszont költözök, úgyhogy addigra szeretném megcsinálni, mert az új kégliben egy darabig netem se lesz...
Dekanovval már teszteltük a mostani állapotában és szerintem nem lesz rossz, de az én véleményem nem nérvadó, mert elfogúlt vagyok a saját mappommal kapcsolatban

Elküldve: 2007. 02. 05. 09:40
Haha, mekkora LOL volt tegnap.
Beltoton az amerikai oldalon rohamoztam az A ponton lévő német lőszer lerakatot, amikor a társamat a németek trenchgunosa leszedte. Becéloztam a garanddal, de a 8 lövésből egyetlen sem talált.
Szerencsére éppen reloadingolt, úgyhogy nem lőtt és a következő tárat már célzás nélkül engedtem bele. 1 frag
Hogy utálom ezeket a sotisokat, be kéne tiltani őket, kismillió körömet tették már tönkre ezek a bénák.
Utána a szemben lévő betonkerítés mögött két német elkezdett lövöldözni, sikerült gyorsan fedezékbe vonulnom. Mivel nem engem lőttek, hanem a később odaérkező többi amerikai katonát, egy pillanatra kinéztem a fedezékem mögül és egyetlen gránátomat ~80 fokos szögben a németek felé dobtam. 2 frag.

Matmatán a britekkel voltam 8-8 ellen játszottunk, de úgy alakult, hogy a 7 darab német maradt és én egyedül. Azért imádkoztam, hogy legalább egyet leszedjek. 4-et szedtem le a 7-ből 2-t garanddal, kettőt MP44-el.
Nagyon meglepődtem, utána persze a maradék háromtól olyan össztüzet kaptam, hogy nem volt menekvés.
Beltoton az amerikai oldalon rohamoztam az A ponton lévő német lőszer lerakatot, amikor a társamat a németek trenchgunosa leszedte. Becéloztam a garanddal, de a 8 lövésből egyetlen sem talált.
Matmatán a britekkel voltam 8-8 ellen játszottunk, de úgy alakult, hogy a 7 darab német maradt és én egyedül. Azért imádkoztam, hogy legalább egyet leszedjek. 4-et szedtem le a 7-ből 2-t garanddal, kettőt MP44-el.
Elküldve: 2007. 02. 05. 14:41
Végignéztem mind a 6 szpídmúvidat!
Olyan, mint egy idegbeteg terminátor ámokfutása..
Azért van benne egy-két jó jelenet, meg pár nagy mázli, hogy életben maradtál.
Az tetszik, amikor a sebesültet cipelő bajtársadon próbálsz átmászni, mert feltart a lövészárokban és nem tudod megkerülni
..pedig nagyon sietnél
Nekem nem lenne türelmem szpídmúvit csinálni....
Olyan, mint egy idegbeteg terminátor ámokfutása..
Azért van benne egy-két jó jelenet, meg pár nagy mázli, hogy életben maradtál.
Az tetszik, amikor a sebesültet cipelő bajtársadon próbálsz átmászni, mert feltart a lövészárokban és nem tudod megkerülni
Nekem nem lenne türelmem szpídmúvit csinálni....

Elküldve: 2007. 02. 05. 15:05
Mázli?
Hol?
Miről beszélsz? 
Egyébként a videókhoz ott is hozzá lehet szólni. Egyébként majd átdolgozom azt az oldalt, csak egyenlőre még nem tudom, hogy milyen formában. :confused:
Egyébként a videókhoz ott is hozzá lehet szólni. Egyébként majd átdolgozom azt az oldalt, csak egyenlőre még nem tudom, hogy milyen formában. :confused:
Elküldve: 2007. 02. 06. 06:44
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 5., hétfő - 16:05
Mázli?
Hol?
Miről beszélsz? 
Pl. többször is van, hogy egy kissebb sorozatot kapsz a hátadba, de a megmaradt lehelletnyi életed még pont elég arra, hogy fedezékbe rohanj (persze töretlen lendülettel). Vagy amikor a feldühödött német baka orbavág a kar98 tusával, de te csak könnyeden pihegsz tőle és egy rövid sorozattal ellököd az útból stb.
De azért jópofa dolog ez a végigrohanósdi.
Még jó, hogy írtad itt fórumban, hogy hogyan lehet letölteni a vidiket, mert különben a büdös életben rá nem jövök...

Elküldve: 2007. 02. 06. 10:30
Sajnos ez ilyen, az a baj, hogy szinte képtelen vagyok két ugyanolyan futást végrehajtani. Pl.: az Operation Supercharge-nál az egyik bunkerben kőkeményen becéloztam az egyik helyet, mert szinte 99%-ban onnan egy német katonaszokott előugrani, a frapstól egy kicsit szégyenlőssé vált és nem tette.
De a POW-on is valamikor a 2. mortar "személyzete" anélkül elpusztul, hogy bármit csinálnék vele, máskor meg oda kell szaladni és végezni kell vele.
Sokan fikázták az SP-jét ennek a játéknak, pedig egyáltalán nem lineáris, illetve eléggé változatos. Egy Doom3-hoz képest mindenképpen. D3-ban pontosan meg van határozva a szörnyneknek, hogy hol jelennek meg a CoD2-ben sokszor még az sem, hogy hányan. Ez az oka annak, hogy sokszor épphogy túlélem a játékot. A puskatusos esetet sejtem, hogy melyik helyen volt. Ott igazából a füst miatt nem láttam.
A Trainingnél pedig tudatos volt, hogy a hátam mögött lövöldöző MG42 eltalál. Azt rengetegszer elpróbáltam és rájöttem arra, hogy pont túl lehet élni. Egyel magasabb szinten valszeg ki kéne lőni az MG42-est, csak nehét egy ppshval, mert messze van.
Sokan fikázták az SP-jét ennek a játéknak, pedig egyáltalán nem lineáris, illetve eléggé változatos. Egy Doom3-hoz képest mindenképpen. D3-ban pontosan meg van határozva a szörnyneknek, hogy hol jelennek meg a CoD2-ben sokszor még az sem, hogy hányan. Ez az oka annak, hogy sokszor épphogy túlélem a játékot. A puskatusos esetet sejtem, hogy melyik helyen volt. Ott igazából a füst miatt nem láttam.
A Trainingnél pedig tudatos volt, hogy a hátam mögött lövöldöző MG42 eltalál. Azt rengetegszer elpróbáltam és rájöttem arra, hogy pont túl lehet élni. Egyel magasabb szinten valszeg ki kéne lőni az MG42-est, csak nehét egy ppshval, mert messze van.
Szerkesztette: Warton 2007. 02. 06. 10:33 -kor
Elküldve: 2007. 02. 07. 13:59
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 11:30
A Training-es videódban az a kedvenc jelenetem, amikor a Genfi Egyezményt figyelmen kívűl hagyva krumplival dobálod meg a hadifoglyot...

Súgó
A téma zárva.