HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2361 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 02. 23:44

MIért nem a google videóra töltöd? Google videón lehet 10 percnél hosszabbakat és rengeteg speedrun van fenn ott.

nekem elszáll a fox az embed wmp miatt a siteodon :(
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#2362 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 23:50

Azért nem oda rakom, mert szétbarmolja a képet, youtube detto. Kitalálom! :idea: 2.0-ás FF-ed van. :D

#2363 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 23:50

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 19:54

Nincs új cím, mert helyre állt a szarver. :o

http://cod2gyorsan.try.hu/ ;)

Szia Warton. Elnéztem a honlapra de én konkrétan nem tudom letölteni csak megnézni engedné, de még azt sem tudom... :(  :think:
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2364 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 23:55

Naná, hogy nem lehet letöltni, akkor kilinkelnék az egyes videókat és az extra meg szépen beszüntetné az oldalt. A Tempben viszont ott lesz. Megnézni meg lehet, csak várni kell, míg letöltődik a teljes videó, sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni.  :( Ez ilyen, ha valaki tud jobb megoldást akkor írja meg!

#2365 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 23:58

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 19:46

Szia Sendrov. Elmeséled majd nekem azt a tanulságos történetet ha lesz rá idődd?? Please nagyon érdekelne... Előre is köszi...

Félreértesz valamit... szerintem :think:
Arról a képről van szó, amit Warton linkelt be a Tigris csövén ülő katonákról...
Volt itt a fórumon párszor, hogy a Warton által belinkelt fura jelenetekre írtam valami marhaságot.....valami háttérsztorit... de ehhez pihent agy kell, és nem megy vezényszóra :)

Viszont amíg Warton a szpídmúvikat és a weboldalt készítette, addig én is egy kicsit tovább haladtam az I. világháborús Szent István csatahajóval.
Megcsináltam a csónakfedélzetet és az árbócokat:
Kép

A parancsnoki motoros:
Kép

Csendélet a csónakfedélzet alatt:
Kép

A Szent István Csatahajó távlati képe:
Kép
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2366 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 00:15

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 23:58

Viszont amíg Warton a szpídmúvikat és a weboldalt készítette, addig én is egy kicsit tovább haladtam az I. világháborús Szent István csatahajóval.

A weboldalt nem én csináltam, max. telepítettem. Mondjuk egy Coppermine telepítése a legprofibb embereket is megizzasztja.  :omg: :D
Látom szabadidőnek, minden mentegetődzésed ellenére, te sem vagy híján!  :Đ

#2367 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 00:27

Az oldal egyébként az IE 7-t is kiakasztja, de miután letöltődött a videó visszatér hamvaiból. :D

Prisoners of War

Ezen a pályán az egyedüli nehézség az első mortar elpusztítása után adódik, amikor kimegyek a nyílt terepre, szemben velem egy MG42. Sok füst a megoldás. Próbáltam a jobb szélen lévő kerítéseken keresztül menni, csak az a baj, hogy a második mortar legénységét is likvidálni kell, ezt nem teszi meg a csapat. Illetve a próbálkozások során talán egyszer valami csoda folytán. Sajnos nem sikerült rájönni, hogy akkor miért történt. Az MG42-s házat nem kell megtisztítani, egyszerűbb ha megkerüli az ember. Utána a főútra kiérve rögtön az első ház is tele van némettel, azzal sem kell foglalkozni. Sima az út, miután a házat, aminek a kertjében a foglyok vannak megtisztítottam.  Érdekes bugra lettem figyelmes, McGregor, amikor a teherautóhoz megyünk vissza mindig nekimegy a ház sarkának, illetve később a hordónak. :omg:
Az idő 7:47, egyenlőre az is kész csoda, hogy elhalálozás nélkül végigszaladtam rajta. :Đ

The End of the Beginning

A pálya elején az utca végében lévő németekkel nem kell foglalkozni, egy-két gránát bedobása bőven elég. A pálya kulcsa a tengerpart. Két MG-42-s is van, az első egy homokzsák mögött a földön, közvetlenül elé kell dobni egy füstgránátot. Ez olyannyira beteríti a terepet, hogy könnyedén tovább lehet menni. A második géppuskafészek a parton lévő épület tetején van, ezt is egy füstgránáttal lehet semlegesíteni. A továbbiakban érdemes jobbra tartani és a szűk utcán keresztül menni a rádiós épülethez. A legutóbbi eredményem 6:12 volt, most 5:17, ezt a közel 1 perces fejlődést a két füstgránátnak köszönhetem. :cool:

#2368 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 00:52

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 1:15

Látom szabadidőnek, minden mentegetődzésed ellenére, te sem vagy híján!  :Đ

Pedig de. Csak7végenként tudok rászánni néhány órát.... a Radiant-os szerkesztés már nagyon megy...de ezt a hajót a lehető legvalósághűbbre szeretbém csinálni...ezért ilyenkor az összes hajóskönyvem ki van te rítve körülöttem....ami a nézeti rajzokon nem látszik, azt kinézem archív fotókról... ezzel megy el az idő...
:)
Kép

#2369 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 10:58

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 0:52

Pedig de. Csak7végenként tudok rászánni néhány órát.... a Radiant-os szerkesztés már nagyon megy...de ezt a hajót a lehető legvalósághűbbre szeretbém csinálni...ezért ilyenkor az összes hajóskönyvem ki van te rítve körülöttem....ami a nézeti rajzokon nem látszik, azt kinézem archív fotókról... ezzel megy el az idő...
:)

Asszem ez lesz a legbrutálabb Radiantos műved...  :respect: kezd félelmetesen jól kinézni! Alig várom, hogy valami rejtett árbóczugról szedjem az áldozataimat :evil2:
Kép

#2370 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 11:53

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 11:58

Asszem ez lesz a legbrutálabb Radiantos műved...  :respect: kezd félelmetesen jól kinézni! Alig várom, hogy valami rejtett árbóczugról szedjem az áldozataimat :evil2:

Lehet, hogy meglepő, de az eredeti terveimhez képest még csak félkész a map :)
Bár lehet, hogy lejebb adom a kvótát és a végleges verzióban nem lehet majd a kazánházban, turbinateremben, legénységi konyhában és étkezdében vagy az admirálisi szalonban lövöldözni.  :think:
Most még csak a fedélzeti felépítmények vannak kész, a hajótörzs üres...
Szerintem már ezen is jót lehetne játszani, mert így is elég zegzugos már....
Pedig szívem szerint a legutolsó drenázs kabinig megcsinálnám a hajó belsejét is... de az már nagyon brutál labirintus lenne...
Kép

#2371 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:31

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 11:53

Lehet, hogy meglepő, de az eredeti terveimhez képest még csak félkész a map :)
Bár lehet, hogy lejebb adom a kvótát és a végleges verzióban nem lehet majd a kazánházban, turbinateremben, legénységi konyhában és étkezdében vagy az admirálisi szalonban lövöldözni.  :think:
Most még csak a fedélzeti felépítmények vannak kész, a hajótörzs üres...
Szerintem már ezen is jót lehetne játszani, mert így is elég zegzugos már....
Pedig szívem szerint a legutolsó drenázs kabinig megcsinálnám a hajó belsejét is... de az már nagyon brutál labirintus lenne...

Ebből mikor lesz kb. kész map?? Bár már így is elhalmoztatok mindenféle jó mappal csak kérdezem... :Đ  :Đ

Még azt szeretném mondani hogy a Training Yard mmap nálam grafikai problémáktól az első 5 percután átmegy háromszögekbe és egyéb síkidomokra... Amúgy a vitorlás faja lett...

Repesve várom már ezt a csatahajót is...

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2372 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 15:10

Freeman nálad vmi nagy gubanc lehet a videokártya vagy a ram terén... Csal annál a pályán tapasztalod a hibát?
Kép

#2373 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 15:15

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 15:10

Freeman nálad vmi nagy gubanc lehet a videokártya vagy a ram terén... Csal annál a pályán tapasztalod a hibát?

Igen csak annál az 1 pályánál... De már az elején a pályának is szemcsés a kép és aztán mikor zoomolok tiszta háromszög lesz a puska... De csak ennél az 1 pályánál... Játéknál ahol nem jó a kép az pedig a HL 2 Ep. 1... ott meg kockákkal van tele a kép...

#2374 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 16:31

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:31

Ebből mikor lesz kb. kész map?? Bár már így is elhalmoztatok mindenféle jó mappal csak kérdezem... :Đ  :Đ

Repesve várom már ezt a csatahajót is...

Nos...még nem tudom...csak 7végenként tudok rászánni néhány órát....
Pár hét múlva viszont költözök, úgyhogy addigra szeretném megcsinálni, mert az új kégliben egy darabig netem se lesz...  :(
Dekanovval már teszteltük a mostani állapotában és szerintem nem lesz rossz, de az én véleményem nem nérvadó, mert elfogúlt vagyok a saját mappommal kapcsolatban :)
Kép

#2375 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 09:40

Haha, mekkora LOL volt tegnap.

Beltoton az amerikai oldalon rohamoztam az A ponton lévő német lőszer lerakatot, amikor a társamat a németek trenchgunosa leszedte. Becéloztam a garanddal, de a 8 lövésből egyetlen sem talált. :rolleyes: Szerencsére éppen reloadingolt, úgyhogy nem lőtt és a következő tárat már célzás nélkül engedtem bele. 1 frag :smoker: Hogy utálom ezeket a sotisokat, be kéne tiltani őket, kismillió körömet tették már tönkre ezek a bénák. :reklamacio: Utána a szemben lévő betonkerítés mögött két német elkezdett lövöldözni, sikerült gyorsan fedezékbe vonulnom. Mivel nem engem lőttek, hanem a később odaérkező többi amerikai katonát, egy pillanatra kinéztem a fedezékem mögül és egyetlen gránátomat ~80 fokos szögben a németek felé dobtam. 2 frag. :D :D

Matmatán a britekkel voltam 8-8 ellen játszottunk, de úgy alakult, hogy a 7 darab német maradt és én egyedül. Azért imádkoztam, hogy legalább egyet leszedjek. 4-et szedtem le a 7-ből 2-t garanddal, kettőt MP44-el. :D Nagyon meglepődtem, utána persze a maradék háromtól olyan össztüzet kaptam, hogy nem volt menekvés. :(

#2376 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 14:41

Végignéztem mind a 6 szpídmúvidat!
Olyan, mint egy idegbeteg terminátor ámokfutása..  :D
Azért van benne egy-két jó jelenet, meg pár nagy mázli, hogy életben maradtál.
Az tetszik, amikor a sebesültet cipelő bajtársadon próbálsz átmászni, mert feltart a lövészárokban és nem tudod megkerülni :omg:  ..pedig nagyon sietnél  :D
Nekem nem lenne türelmem szpídmúvit csinálni....
Kép

#2377 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 15:05

Mázli? :eek: Hol? :think: Miről beszélsz? :D

Egyébként a videókhoz ott is hozzá lehet szólni. Egyébként majd átdolgozom azt az  oldalt, csak egyenlőre még nem tudom, hogy milyen formában. :confused:

#2378 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 06:44

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 5., hétfő - 16:05

Mázli? :eek: Hol? :think: Miről beszélsz? :D

Pl. többször is van, hogy egy kissebb sorozatot kapsz a hátadba, de a megmaradt lehelletnyi életed még pont elég arra, hogy fedezékbe rohanj (persze töretlen lendülettel). Vagy amikor a feldühödött német baka orbavág a kar98 tusával, de te csak könnyeden pihegsz tőle és egy rövid sorozattal ellököd az útból stb.  :omg:
De azért jópofa dolog ez a végigrohanósdi.  :)
Még jó, hogy írtad itt fórumban, hogy hogyan lehet letölteni a vidiket, mert különben a büdös életben rá nem jövök...  :think:
Kép

#2379 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 10:30

Sajnos ez ilyen, az a baj, hogy szinte képtelen vagyok két ugyanolyan futást végrehajtani. Pl.: az Operation Supercharge-nál az egyik bunkerben kőkeményen becéloztam az egyik helyet, mert szinte 99%-ban onnan egy német katonaszokott előugrani, a frapstól egy kicsit szégyenlőssé vált és nem tette. :omg: De a POW-on is valamikor a 2. mortar "személyzete" anélkül elpusztul, hogy bármit csinálnék vele, máskor meg oda kell szaladni és végezni kell vele.

Sokan fikázták az SP-jét ennek a játéknak, pedig egyáltalán nem lineáris, illetve eléggé változatos. Egy Doom3-hoz képest mindenképpen. D3-ban pontosan meg van határozva a szörnyneknek, hogy hol jelennek meg a CoD2-ben sokszor még az sem, hogy hányan. Ez az oka annak, hogy sokszor épphogy túlélem a játékot. A puskatusos esetet sejtem, hogy melyik helyen volt. Ott igazából a füst miatt nem láttam.

A Trainingnél pedig tudatos volt, hogy a hátam mögött lövöldöző MG42 eltalál. Azt rengetegszer elpróbáltam és rájöttem arra, hogy pont túl lehet élni. Egyel magasabb szinten valszeg ki kéne lőni az MG42-est, csak nehét egy ppshval, mert messze van.

Szerkesztette: Warton 2007. 02. 06. 10:33 -kor

#2380 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 13:59

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 11:30

A Trainingnél pedig tudatos volt, hogy a hátam mögött lövöldöző MG42 eltalál. Azt rengetegszer elpróbáltam és rájöttem arra, hogy pont túl lehet élni. Egyel magasabb szinten valszeg ki kéne lőni az MG42-est, csak nehét egy ppshval, mert messze van.

A Training-es videódban az a kedvenc jelenetem, amikor a Genfi Egyezményt figyelmen kívűl hagyva krumplival dobálod meg a hadifoglyot...  :omg: :D
Kép

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.