Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 02. 09. 15:48
Freeman waze mér nem készültél rendesen órákra??? ... na jó bagoly mondja, én is sokszor így jártam míg fel nem nőtem. A felnövés csak annyit tesz, hogy anyámék nem szólnak... meg hát én is komolyodtam kicsit, hisz sikerült az összes vizsgám, ráadásul nem is lett olyan rossz az átlag.
Gúdfossal kapcsolatos hír: 6000ér lehet korlátlan 1024es letöltést választani!
Warton-koma videóit most fogom megtekinteni...
Gúdfossal kapcsolatos hír: 6000ér lehet korlátlan 1024es letöltést választani!
Warton-koma videóit most fogom megtekinteni...
Elküldve: 2007. 02. 09. 15:56
A The Silo című pályával szenvedek, de rendesen. Ez az a pálya, ahol 6 házat kell fritzteleníteni, majd felmászni egy szétlőtt siló tetejére és onnan az aknavetősöket leszedegetni egy sniperral.
Sikerült végre kialakítanom a házak sorrendjét, amely: A-F-E-D-C-B, meg egy ehhez tartozó spec útvonalat is, viszont valahogy mindig valami közbe jön. :reklamcio: Azt is észrevettem, hogy az ellenfelek, nem egyformán halnak meg. Van amelyiknek egy golyó is bőven elég ilyen, az általában scriptben szereplő menekülő. Megfigyelhető The end of the beginning című pálya végén, ahol hárman menekülnek mindegyiknek egy golyó pont elég. Viszont van olyan is, amit hiába lövök ezerszer egyszerűen nem akar meghalni.
Sikerült végre kialakítanom a házak sorrendjét, amely: A-F-E-D-C-B, meg egy ehhez tartozó spec útvonalat is, viszont valahogy mindig valami közbe jön. :reklamcio: Azt is észrevettem, hogy az ellenfelek, nem egyformán halnak meg. Van amelyiknek egy golyó is bőven elég ilyen, az általában scriptben szereplő menekülő. Megfigyelhető The end of the beginning című pálya végén, ahol hárman menekülnek mindegyiknek egy golyó pont elég. Viszont van olyan is, amit hiába lövök ezerszer egyszerűen nem akar meghalni.
Elküldve: 2007. 02. 09. 19:32
Mivel mindenki lement az SF szerverről ezért újfent előkaptam a Silot. És sikerült is: 12:34 alatt teljesíteni. De akkora LOL dolgok voltak, hogy ezt majd felrakom a guglira. Ez a pálya murva nehéz, szinte minden baromságot m,eg lehet itt szívni. Ha gyors vagyok akkor beleszaladok néhány német katonába, akik leszednek, ha lassú akkor a semmiből előkerül egy újabb raj. Szinte a csodával határos, hogy sikerült rajta végig menni és baromira tetszene is a videó, de sajnos van egy-két szépséghiba. Egyik ablaknál "beakadtam" és csak a 6. kísérletre sikerült rajta kiugrani.
Valamint az általam legkönnyebbnek vélt utolsó ház (B) megtisztítása bizonyult a legnehezebb feladatnak.
Pedig a gyakorlásokon az ment a legkönnyebben, most meg.... Idő szempontjából nincs relevanciája a sznájperes résznek, de azért elég ciki, hogy 3. - 4. lövésre sikerül eltalálnom Hansot.
Elküldve: 2007. 02. 09. 19:35
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 16:56
Viszont van olyan is, amit hiába lövök ezerszer egyszerűen nem akar meghalni. 
Ez azokra a régi orosz partizánfilmekre emlékeztet, amiket még gyerekkoromban nyomtak a tévében.
Szerjózsát kb 15 halálos lövés érte (ebből 5 homlokon, 10 a szív környékén), de még felrobbantotta a hidat a német tankok alatt és még 6 kilómétert cipelte a sebesült partizánlányt a hátán. Amint a lány biztonságba került, Szerjózsa utolsó lehelletével még fél órás búcsúbeszédet tartott amiközben mellesleg géppisztollyal lelőtt egy német repülőt, és csak akkor halt meg nagysokára....
Szerjózsához képest Rambó csak egy nyafogó kisgyerek...
Persze a Tenkes Kapitányát egyikőjük sem közelíti meg

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 02. 09. 19:42
Idézet
Szerjózsa utolsó lehelletével még fél órás búcsúbeszédet tartott....
amiben méltatta Sztalin és a szovjet nép nagyságát....
De említhetnénk még Miller századost is, aki miután mellette robbant egy gránát, szanaszét roncsolódott a lába és, hogy fokozzuk a feszültséget egy Tigris harckocsi robogott fullspeeddel pontosan feléje. Előkapta pisztolyát és a Tigris kémlelőnyílásán belőtt párat, ami felrobbantott egy löveget és amitől a Tigris is felrobbant.
Szerkesztette: Warton 2007. 02. 09. 19:44 -kor
Elküldve: 2007. 02. 09. 22:23
Én úgy emléxek, hogy a hídon csücsülő fáradt gyerek csak elkeseredésében durrogtatott a Tigrisre, és pont akkor lötte ki egy Mustang típusú röpcsi! Ez akkora haditett volt, hogy később erről a röpcsiről farmernadrágot neveztek el. Meg sportkocsit.
De az is lehet, hogy valahol csak ott lapult Rambó kománk is, és robbanónyilvesszővel ő kapta szét a tigrist.
Persze az maradjon kösztünk, hogy ha létezne ilyen robbanó nyílvessző, akkor kib...ottul nem lehetne célba lőni vele.... de lehet, hogy csak én nem értek hozzá, mert Rambónak csigás íja volt, én meg tradícionális magyar reflexíjhoz vagyok szokva
De az is lehet, hogy valahol csak ott lapult Rambó kománk is, és robbanónyilvesszővel ő kapta szét a tigrist.
Persze az maradjon kösztünk, hogy ha létezne ilyen robbanó nyílvessző, akkor kib...ottul nem lehetne célba lőni vele.... de lehet, hogy csak én nem értek hozzá, mert Rambónak csigás íja volt, én meg tradícionális magyar reflexíjhoz vagyok szokva

Elküldve: 2007. 02. 10. 01:32
Kollega a Diversonal Raid-en 5:58 
Szerintem ez Easy szinten van, mert Regularon azért nem ilyen könnyű, én is próbálkoztam már ezen a pályán és főleg a vége ami nagyon durva.
Az első bunkert 1:04-nél ki lehetett volna hagyni, mert fölösleges oda lemenni, még csak nem is abdzsektiv. Amiért mégis érdemes oda lemenni az az, hogy ezzel megakadályozzuk, hogy a későbbiek során hátbatámadjanak.
Szerintem ez Easy szinten van, mert Regularon azért nem ilyen könnyű, én is próbálkoztam már ezen a pályán és főleg a vége ami nagyon durva.
Az első bunkert 1:04-nél ki lehetett volna hagyni, mert fölösleges oda lemenni, még csak nem is abdzsektiv. Amiért mégis érdemes oda lemenni az az, hogy ezzel megakadályozzuk, hogy a későbbiek során hátbatámadjanak.
Elküldve: 2007. 02. 10. 09:39
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 2:32
Biztos, hogy Easy, mert a lőszerraktár robbantós részen nagyon sokat bekap és meg se kottyan neki.
Ráadásul az elején egy csomó időt elbénáskodik.

Elküldve: 2007. 02. 10. 09:58
LOL most vettem észre, hogy az elején fel akarta venni a Kar98k-t, de az F helyett G-t nyomott ami a gránát.
Elküldve: 2007. 02. 10. 12:43
Na megcsináltam a Silot (12:07) Szerintem nem lehet gyorsabban.
Úgyhogy "mindjárt" felteszem az oldalra.
Annyiszor nem láttam a filmet, és a végén lehet, hogy már fáradt voltam.
Annyiszor nem láttam a filmet, és a végén lehet, hogy már fáradt voltam.
Elküldve: 2007. 02. 10. 19:06
Nekem még csak most volt időm végigtolni. Szerintem kurva jó volt, bár elég agyatlan mészárlás volt az egész.
A végén nagyon hiányoltam a finálét, mint a cod1-ben a végén a oroszok kitűzik Reistagra a vörös zászlót. Bár a végén az intro egy kicsit enyhített rajta, de szerintem a végét nagyon összecsapták.
Nosztalgiával gondoltam a Medal of Honor ra, mikor is váratlanul a szekrényből is kiugorhatott valaki, és miért mindig más nyitja(rugja) ki az ajtót?
A második résztől már vártam volna változatosabb járműhasználatot. Talán majd a folytatásban.
Valaki találkozott már naplóbejegyzés magyarítással?
A végén nagyon hiányoltam a finálét, mint a cod1-ben a végén a oroszok kitűzik Reistagra a vörös zászlót. Bár a végén az intro egy kicsit enyhített rajta, de szerintem a végét nagyon összecsapták.
Nosztalgiával gondoltam a Medal of Honor ra, mikor is váratlanul a szekrényből is kiugorhatott valaki, és miért mindig más nyitja(rugja) ki az ajtót?
A második résztől már vártam volna változatosabb járműhasználatot. Talán majd a folytatásban.
Valaki találkozott már naplóbejegyzés magyarítással?
Asus P4P800-E Deluxe; 2,6 Ghz Celeron+gyári hűtő; 2*256 DDR PQI;Ati Radeon 9600 256MB+fordulatszabályzós venti; 2*120 Gb Samsung-Seagate; Chieftec 420 Táp; LG-DVD IRÓ GSA 416-3B; LG CD IRÓ48*16*48; Audigy5.1; Creative Inspire P580; HP LaserJet 1022 Nyomtató; Canon Lide60 scanner; Elöl-hátul 12cm-es Chiftech venti (csúszó és golyós)
Elküldve: 2007. 02. 11. 17:26
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 19:18
Ismerjük már mi a te ígéreteidet! :o Múltkor is itt álltunk M@xtreme-el teljesen felajzva, tökig UT-ben, hogy majd jön a Cadaver és végre nem ketten leszünk, oszt nem jöttél!!!

Sikerült találnom egy szlovén szervert, ahol voltak is játékosok, és nem is kezdett el 1x megás dolgokat letölteni. Nem tudom miért, de igen magas pingem volt.
A játék nem is ment annyira rosszul, mint amire számítottam vagy 4 hónapnyi kihagyás után.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2007. 02. 12. 08:59
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 13:43
Na megcsináltam a Silot (12:07) Szerintem nem lehet gyorsabban.
Megnéztem.
Az elején kicsit megfontoltabbnak tűnsz, mint a többin, de utána felpörögsz.
Van egy érdekes jelenet 6:17-nél, amikor egy padlásról ugrasz le és röptödben eltalál egy német. Pont ahogy én szoktalak

Elküldve: 2007. 02. 12. 11:39
Igazából csak az útvonalat lehet előre megtervezni, mert szinte minden futásnál valami változik: "Ember tervez CoD2 végez". A Speeddemos archive-on sikerült behülyíteni még valakit, úgyhogy lehet lesznek mástól is videók. 
Nem az a baj, hogy ott eltaláltak hanem az, hogy nem sikerült jó helyre dobnom a gránátot.
Nem az a baj, hogy ott eltaláltak hanem az, hogy nem sikerült jó helyre dobnom a gránátot.
Elküldve: 2007. 02. 12. 20:57
CoD2 veszi el az agyamat. Este jövök haza és az egyik ház kerítése mögül hirtelen, lesből elkezdet ugatni egy kutya. Kicsit megijedtem, de lereagáltam a dolgot, mert csípőből felkiáltottam, hogy: KEMPER!!! De ezt tök spontán aztán elkezdtem röhögni, nagy fejcsapkodások közben.
Elküldve: 2007. 02. 12. 21:37
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 20:57
CoD2 veszi el az agyamat. Este jövök haza és az egyik ház kerítése mögül hirtelen, lesből elkezdet ugatni egy kutya. Kicsit megijedtem, de lereagáltam a dolgot, mert csípőből felkiáltottam, hogy: KEMPER!!! De ezt tök spontán aztán elkezdtem röhögni, nagy fejcsapkodások közben.

Pihenj egy kicsit.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2007. 02. 12. 21:39

Elszítta a zagyad a gép
:Đ
Elküldve: 2007. 02. 12. 21:49

Hát ez nem egyszerű...
Elküldve: 2007. 02. 12. 21:51
Te beszélsz aki még a macskákban is sniperes bérgyilkost lát?

Súgó
A téma zárva.