HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2441 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 20. 23:31

Múltkor mondtam, hogy tüntessünk a sok láma ellen, sztem lassan fenyegetődző videót kéne készítenünk ellenük! :ninja: :omg:

:nevet2:

Lassan én is ilyet fogok készíteni a Duhecnet szerverének, egésznap fullosan volt a szerver, mind a 20 slot foglalt volt, most éjjelre meg van 4 ember... :mad:  :reklamacio:

Szerkesztette: Warton 2007. 02. 20. 23:46 -kor

#2442 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 23:55

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 23:31

Múltkor mondtam, hogy tüntessünk a sok láma ellen, sztem lassan fenyegetődző videót kéne készítenünk ellenük! :ninja: :omg:

Báááááz :nevet2: :D
Faster! Harder! Cadaver!

#2443 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 20:27

:banana:  Végre sikerűlt megoldanom a Szent István map lefordításának problémáját!

Az orr fedélzet mellett lógó parányi mentőcsónak ülőkéje volt a hibás alkatrész! Miután ezt töröltem és inkább ponyvával borítottam a mentőcsónakot, pöcre lefordította a mapot a compile tools!
Most nagy az öröm  :D
Sejtettem, hogy valami hibás alkatrész lehet a ludas, csak mivel a kész modell 3805 elemből áll eltartott pár napig amíg rájöttem hol a bibi.  :)

Hamarosan letölthető és kipróbálható lesz az új map.  :cool:
Addig is 3 új képet tettem fel róla a klán honlapunkra.

Szerkesztette: Sendrov 2007. 02. 21. 20:29 -kor

Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2444 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 21:45

Sendrov! Helyetted is bártan állítom, hogy ez a legjobb munkád! és mivel már láttam "élőben" is a teknőt :p , játékmenetben is ott lesz a szeren az biztos!

Le a kalappal!
Jah és hajrá Liverpool! (Félidő állása 1:1)
Kép

#2445 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 22:40

Ha már írtam félidőt is, akkor végeredményt is írok (nagy örömömre): Barca-Liverpool 1:2 :)
Kép

#2446 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 22:53

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 22:40

Ha már írtam félidőt is, akkor végeredményt is írok (nagy örömömre): Barca-Liverpool 1:2 :)

Visszavágó: Liverpool - Barcelona 0-2. :cool: Ha mégsem, akkor ez esetben tévedtem. :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#2447 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 23:38

http://www.fegyverek.extra.hu

A videók rész marhajó. :up:

Szar lehet balkezesként egy jobbkezes fegyverrel lövöldözni

Szerkesztette: Warton 2007. 02. 21. 23:49 -kor

#2448 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 07:05

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 0:38

Nagyon jó az oldal!
De pl. az összehasonlító táblázatokban a "lőtávolság" adatok picit megtévesztőek szerintem.
Ezek ugyanis nem a fegyver tényleges erejét jelentik, pláne nem azt, hogy milyen távolról halálos a lövedék! Ezek az adatok csak azt jelentik, hogy a gyakorlatban a fegyverhez rendszeresített irányzékkal milyen távolságig lehet pontos, célzott lövést leadni. De ez is sántít szerintem. az MP44-nél pl. nagyon kevésnek érzem a 300 métert, mert ez alig volt gyengébb egy mai kalasnyikovnál. A kalasnyikovon pedig 800 m-ig lehet állítani a nyílt irányzékot, és jóval messzebb hord 1 km-nél.
A tolózáras puskáknál ez meg pláne igaz.
Kép

#2449 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 15:58

Sziasztok... Sendrov sztem rekordot döntöttem a MP_Vitorláson mert 101-nemtommennyit lőttem de sztem eddig még nem volt száz v igen?? :confused:  :confused: Majd legközelebb berakok képet is most nem tudok... Nyah bye all..
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2450 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 20:37

Hali! Az mitől van hogy rohamosan csökken az fps-em? Most már 800*600-ban néha szaggatok. Beadta magát a VGA-m? Adjatok már vmi tippet. Mert így nem lehet multizni.

Configom:
SocketA Sempron2600+
DDR400 768MB
6800LE 128mb/256bit

Beállításaim:
800*600
85hz
trilinear
élsim. off
Anti-liasing: off
Sync: off
Dx7
Textúrák+köd: low-off
Fákjúál!!

#2451 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 23:14

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 7:05

Ezek ugyanis nem a fegyver tényleges erejét jelentik, pláne nem azt, hogy milyen távolról halálos a lövedék! Ezek az adatok csak azt jelentik, hogy a gyakorlatban a fegyverhez rendszeresített irányzékkal milyen távolságig lehet pontos, célzott lövést leadni. De ez is sántít szerintem. az MP44-nél pl. nagyon kevésnek érzem a 300 métert, mert ez alig volt gyengébb egy mai kalasnyikovnál. A kalasnyikovon pedig 800 m-ig lehet állítani a nyílt irányzékot, és jóval messzebb hord 1 km-nél.

Mp44 lőtávolságára mindenhol 300-400 métert írnak, talán az MP44.nl oldalon mondogatnak 600 métert. Ha jól tudom az MP44 esetén is 800m-ig lehetett állítani. Nem tudom, hogy mi okoza ezt a nagy szórást, lehet, hogy összefüggésben van azzal, hogy a sorozatlövéses üzemmódban más a lőtávolság mint egyesben? :think:

No mindegy. Igazából a német fegyverekkel a játékban nagy bajban vagyok. Egyszerűen nem tudom eltalálni, hogy melyik lenne jó a számomra. Duhecen vért izzadok, ha puskával megyek, tehát félautomata vagy automata fegyverrel kell mennem, hogy ne kapjanak szanaszét. A G43 azért nem jó, mert baromi sokáig tart, míg újratölt és nagyon gyenge (4-5 lövés), az MP44 minden szempontból jó lenne, de elég nagy szórása van a fegyvernek nagy távolságra, legalábbis én úgy érzem. Emiatt a hülye fegyver gond miatt iszonytosan legyengülök a német térfélen. A napokban volt, hogy kirobbanó formában voltam és a brit oldalon 8/2-s arányt sikerült összehozni. Ami lehet, hogy első hallásra nem egy nagy szám, de nekem az volt. Viszont fordulás után a német oldalon ugyanazon ellenfelek ellen 2/8, így a vége 10/10 lett pontosan. Azt a nyamvadt két fragot is gránátozás közben szereztem. :omg: Ráadásul az El Alamein mappon, ami nem igen lejt egyik oldalra sem, legalábbis ennyire nem lejt az angoloknak az biztos. :(

A brit & amcsi fegyver teljesen világos, hogy Garand közép és rovid távra is ideális.

chungee: nem lehet, hogy valami más program eleszi a kraftot a játék elől? Vírusirtó, maleware, spyware stb.

#2452 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 23:20

Szerintem nagyon jól eltalálták a játékban az mp44-et.
Kisebb sorozatokat próbálj eregetni messzire, az vezet célra csak.
Emlékszema cod1-ben még lehetett állítani az mp44-nél, meg a tompsonnál is a fireratet (1es lővés v, sorozatlövés).
Kép

#2453 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 01:14

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 23:20

Kisebb sorozatokat próbálj eregetni messzire, az vezet célra csak.

A való életben lehet, de a játékban nem. Nem tudom mennyire teszteltétek a fegyvereket a CoD2-ben. Tartok tőle, hogy nem. Szinte minden automata, félautomata fegyvernél (MP40/44, PPSH, Thompson  stb.) azt tapasztaltam, hogy egy sorozat kilövése esetén, ha az egér mozgatása nélkül lenyomjuk a lövés gombot: a sorozat elején pont az első lövések hatására a fegyver megindul felfelé, aztán egyszer csak megáll és egy pontban sűrűsödnek a lövések. A lövésnyomot lásd a lenti segédképen! :D Az első lövés még célzott és talál is, az összes többi már kvázi összevissza megy tipikusan felfelé.
Szvsz, a fentiek miatt addig kell lőni míg az ellenfél él, vagy amíg tart a lőszer. Még akkor is lövök tovább ha fedezék mögé bújik, ki tudja, hátha pont egy bugot találok. :D A fedezéket is meg szoktam szórni, hátha véletlenül kinéz és beakad egy-két golyó. ;) Ezt különösen akkor szoktam alkalmazni, ha bombsite körül sertepeltél, mert legalább arra a kis időre amíg a tár tart lezártam azt a teret. :idea: Na persze ez csak olyan szervereken ér valamit, ahol nem 4-9 perc a bombatelepítési idő! :p

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1172189684.jpg

#2454 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 07:41

Ja! Lehet, THX!!!!
Fákjúál!!

#2455 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 07:51

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 0:14

Mp44 lőtávolságára mindenhol 300-400 métert írnak, talán az MP44.nl oldalon mondogatnak 600 métert. Ha jól tudom az MP44 esetén is 800m-ig lehetett állítani. Nem tudom, hogy mi okoza ezt a nagy szórást, lehet, hogy összefüggésben van azzal, hogy a sorozatlövéses üzemmódban más a lőtávolság mint egyesben? :think:

Ok, én elhiszem, hogy ezt írják, csak azt szerettem volna megértetni, hogy a "lőtávolság" fogalom itt nem azt jelenti, hogy a fegyver meddig hord el.
Az megint más dolog, hogy a gyakorlatban hány m-ig lehet vele célzott lövést leadni.  Ezek szerint az MP44-en se véletlen volt 800m-ig skálázva az irányzék.
A honvédségnél rendszeresített AK47-es, vagy az AMD-65-ös elé sem érdemes beállni 1300 m-en belül, mert egy szerencsés találat estén ilyen távolságról is halálos lehet a lövedék. Holott agyakorlatban szerintem 400 m-ig lehet vele viszonylag pontosan lőni....
Igaz mi lőttünk vel 700m távolságban lévő lebegő harci helikoptert szimuláló célra. De ez nem nérvadó, mert éjszakai lövészet volt és hosszú sorozatokkal kellett rajlövészetben leküzdeni.
Bár ez utóbbi nagyon látványos dolog volt, mert az összes lőszerünk acélmagvas nyomjelzős volt (normál esetben csak minden 5-ödiknek kellett volna annak lenni a tárban nem az összesnek).
Ez olyan látványos fénycsík játékot csinált tüzelés közben (többen tüzeltünk egyszerre), amilyen még a legpörgősebb StarWars űrcsatában sem volt!!!  :eek:

A lőtávolság sorozat és egyes lövésnél gyakorlatilag ugyanakkora. Ez ugyanis a lőszertől, csőhossztól (minél hosszabb a cső annál tovább tud a lövedék a lőporgázoktól hajtva gyorsulni, miután elhagyta a csövet már csak lassul), a cső huzagolásától, állapotától stb. függ, nem pedig a leadott lövések közötti időintervallumtól.
Persze elméletileg egy hosszú sorozat közben a felhevült cső elszenved némi hőtágulásból adodó minimális alakváltozást, ami rontja a ballisztikai értékeket, de ez ebből a szempontból teljesen elhanyagolható. 

Hopsz...bocsi, már megint sokat okoskodtam...  :Đ
Kép

#2456 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 11:10

Idézet

Na persze ez csak olyan szervereken ér valamit, ahol nem 4-9 perc a bombatelepítési idő! tongue_2.gif

Ez egy kisebb célzás volt, ha jól vettem észre... ;)
Kép

#2457 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 11:19

De talált. :D

#2458 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 09:11

Kész van a Szent István csatahajós map!
Az aláírásomra klikkelve letölthető, az [SF]Alexandria szerveren játszható.  :cool:
Kép

#2459 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 19:33

:respect: Sendrovnak ismét csak gratulálni lehet! :respect:
Tegnap este meg ma délelőtt élesben is leteszteltük egy páran; mind külcsínyben, mind játszhatóság szempontjából a legjobb eddigi pályája! Remélhetőleg nem az utolsó, annak ellenére, hogy most Sendrovnak egy kicsit felfordul az élete, a legjobb értelemben véve persze, sok sikert kívánok hozzá és pussz "anyának". Mihamarabb várunk vissza a "pályára" játszani (feltéve, ha anya engedi :Đ )!!!
Kép

#2460 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 19:52

HELP!!!
1,5megás netem van és van egy rúterem. De olyan az online játék(Call of duty2) mintha betárcsázós netem lenne :(
Ezzel szemben ha bekapcsolom a torrent kliens(de nem töltök közben)akkor elviselhető 60-90-es ping. De akkor sem az igazi. Milyen dolog ez, hogy be kell kapcsolnom a torrentet?
Fákjúál!!

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.