Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 03. 01. 20:42
Na, tönkrement az egerem, úgyhogy most egy golyóssal kell szenvednem, mert nincs keret egy normális egérre.. 
Játszottam a Szent István mappon a lélegzetem is elállt. Nagyon komoly munka, ennek ellenére nem lesz kedvenc map.
Játszottam a Szent István mappon a lélegzetem is elállt. Nagyon komoly munka, ennek ellenére nem lesz kedvenc map.
Elküldve: 2007. 03. 02. 08:18
Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 21:42
Nos, azt már az első brush lerakásánál sejtettem, hogy ez a map nem fogja letaszítani a Kárpátalja V3-at a népszerűségi trónról.
De sebaj, teret adtam a hajómániámnak.
Meg aztán a sok tizenéves lehet, hogy most hallott előszőr magyar csatahajóról!
Na akkor majd a Szent István v2-őn lesz egy lejárat a hajófenékbe, ahol berendezek egy emlékszobát.

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 03. 02. 12:15
Még nagyon régen beszéltünk a radarról. Tegnap játszottam egy magyar szerveren, ahol a radar ki volt kapcsolva, teljesen. Csak az SD célpontokat mutatta, de se a csapattársaimat se az ellenség lövéseit. Nagyon hangulatos volt és sokkal izgalmasabb lett tőle a játék. Mert ha lábdobogást hallok akkor nem tudom, hogy ellenség vagy sem. Így persze elég sok friendly fire volt.
Elküldve: 2007. 03. 02. 13:18
Emléxem, hogy beszéltük.
Valószínű, hogy a radar hiánya a TDM-et is sokkal izgalmasabbá tenné.
Az SF Alexandrián visszaható baráttalálat van, úgyhogy lenne egy csomó öngyilkosság...
Valószínű, hogy a radar hiánya a TDM-et is sokkal izgalmasabbá tenné.
Az SF Alexandrián visszaható baráttalálat van, úgyhogy lenne egy csomó öngyilkosság...

Elküldve: 2007. 03. 02. 13:29
TDM-ben nincs nagy jelentősége, mert nincs taktika csupán reakció idő. :o
Elküldve: 2007. 03. 03. 22:31
Nekem is van akkora hasam, mint egy Mancubusnak. 
Csináltam egy Papírtigrist, ezzel fogom ezentúl megvédeni a sörömet! :Đ
Van még rajta mit dolgozni...
Van még rajta mit dolgozni...
Csatolt képek:
Szerkesztette: Warton 2007. 03. 03. 22:38 -kor
Elküldve: 2007. 03. 03. 23:13
Király a tiger...
Figyu!
Ha szeretnél statoldalon szerepelni a jelenlegi állásoddal, akkor legalább egy connect erejéig gyere fel a szerverre, mert törlődni fogsz! lehet már késő!
Figyu!
Ha szeretnél statoldalon szerepelni a jelenlegi állásoddal, akkor legalább egy connect erejéig gyere fel a szerverre, mert törlődni fogsz! lehet már késő!
Elküldve: 2007. 03. 04. 01:48
Felmentem, lehet, hogy későn. 
Mostanában a golyós egér miatt nem játszom, ezért csináltam a tigrist is, mert unatkoztam.
Mostanában a golyós egér miatt nem játszom, ezért csináltam a tigrist is, mert unatkoztam.
Elküldve: 2007. 03. 04. 19:01
Lol, ezt nekem mondtad? Nem egy nagy szám. Csak türelem, egy színes nyomtató, türelem, olló, ragasztó, türelem egy-két üveg sör és türelem kell. Csak el ne felejtsem, hogy kell hozzá türelem.
Ma egy Kübelwagent csinjáltam,kb. 90%-os állapotban van már, a fényképet viszont elbaxtam, nagyon bevakuztam a témát és így túl világos lett az eleje, de nem vagyok fényképÉSZ. :Đ
Ma egy Kübelwagent csinjáltam,kb. 90%-os állapotban van már, a fényképet viszont elbaxtam, nagyon bevakuztam a témát és így túl világos lett az eleje, de nem vagyok fényképÉSZ. :Đ
Csatolt képek:
Elküldve: 2007. 03. 04. 19:40
Mondjuk én már általános iskolában is hármas voltam rajzból.
Nekem bármilyen feladat hallatlan nehézséget tud okozni, amihez kell olló, ragasztó, ecset, valamiféle képzőművészeti (
) tehetség, vagy akarat, vagy egyáltalán bármi.
A kész képet én is ki tudom nyomtatni.
A kész képet én is ki tudom nyomtatni.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2007. 03. 04. 21:08
Ez is érdekes volt. Felmentem egy szerverre: El-Alamein, voltunk vagy 20-an, köv map: Moszkva: az elején még 8-an voltunk, utána 6-an, majd 5-en végül én is leléptem. Most már értem miért nincsenek jobb szerverekn orosz pályák. Mert szarok. Ha SD-t nézem egyedül a Rostov map, ami jó, de az össze többi szar. Moszkván mindenki lesizik, Sztálingrád lejt a ruszkiknak. Nem értem a szerver tulajok minek erőltetik ezeket a mappokat, olyan mintha ciánoznának kihal az egész szerver..
Most szívesen játszanék, de 2 csipa ellen nem erőltetem túlságosan a dolgot... :o
Elküldve: 2007. 03. 05. 07:12
Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 23:31
Hmm... én még Tigrist nem találtam a neten... viszont hajókból elképesztő mennyiségűt letöltötttem már.
A kedvencem viszont egy teljesen saját gyártmányú Zrínyi csatahajó, amit papírból és háztartási hulladékból készítettem kb 10 éve.
Ha tovább szeretnéd bővíteni a papírpáncélos arzenálod (pl.:ha egyszerre több sört kellene megvédeni

Elküldve: 2007. 03. 05. 10:23
Vagy 4 GB-nyi modellalapom van, csak az a baj, hogy a többsége iszonyatosan bonyolultá van téve. Pl. néztem egy 37 mm-es Bofors ágyút, aminek a kerekei vagy 6-8 papírfecniből állnak össze...
Ezek az 1:25-ös lengyel modellek mind ilyenek. Nem is értem, egy kereket bőven ki lehet hajtogatni egyetlen darabból.. Ráadásul sokkal masszívabb lesz.
A Tigris egyébként valami japán (koreai) nyelvezetű volt, a leírás is ennek megfelelő, mondjuk voltak a segédképek. A Kwagen pedig spanyol, de se leírás, se segédkép...nem volt.
A Tigris egyébként valami japán (koreai) nyelvezetű volt, a leírás is ennek megfelelő, mondjuk voltak a segédképek. A Kwagen pedig spanyol, de se leírás, se segédkép...nem volt.
Elküldve: 2007. 03. 05. 15:30
Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 11:23
Vagy 4 GB-nyi modellalapom van...
Sztem nem baj, ha bonyolult egy modellalap, mert akkor élethűbb lesz a modell is.
Bár nekem is van olyan papír vitorlásmodell-lapom, ahol egy kötélfeszítő csiga 3-4 körömpiszoknyi papírdarabkából van és kb 200 db kell belőle a kötélzethez
Vannak magyar harcjárműveid is? Valahol láttam képet kész Csaba páncélgépkocsiról, ami nagyon jól nézett ki, de nem lehetett letölteni csak pénzért

Elküldve: 2007. 03. 05. 16:57
Magyar nincs, miért is lenne? Viszont van egy SD.Kfz 222, abból apró módosításokkal lehetne Csabát csinálni.

Súgó
A téma zárva.