HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2501 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 10. 12:38

Szasz! Mi is fgc-től bérlünk; sajnos nem ismerem a modot, viszont azt tudom tanácsolni, hogy kérdezd meg vmelyik fgc-s srácot.

A szerver 99%-ban publicista:)
Kép

#2502 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 13:46

Oksa, akkor, ha kislányom elaludt, megyek játszani :D
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#2503 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 14:35

Warton! Nemjó a progi, mártmint nem maga a progi, hanem nálam lehet gond... sztm. Az van, hogy install után az exe-t futtatva nem történik semmi... valami registry-gondra tippelek, ugyanis előtte fent volt a 2.8.1 sharewareként... véletlenül nem ért vki a registryhez? :p
Kép

#2504 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 18:34

Csökkentett módból próbáld installálni! :idea:

#2505 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:08

Help!!!
Amikor jó sokan vagyunk a serveren akkor 70-100 között van a pingem, ha alig vagyunk akkor 50-20. De amúgy van olyan map ahol kevesen vagyunk akkor is 70-90 a pingem. Rúter beleszólhat? Vagy VGA(6800LE 128mb)?. Pedig jó netem van: le: 1,5megás; fel: 512kb/s
Azért is fontos mert only rifle-zek, kell a pontosság.
Fákjúál!!

#2506 Felhasználó inaktív   LAMAYoda 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 11. 22:21

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 12:38

Szasz! Mi is fgc-től bérlünk; sajnos nem ismerem a modot, viszont azt tudom tanácsolni, hogy kérdezd meg vmelyik fgc-s srácot.

A szerver 99%-ban publicista:)

Köszönöm! Megzaklatom őket. Bár már próbáltam, de az sem segített. Majd nem hagyom magam hamar lerázni. Mégegyszer köszi. :respect:

#2507 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 22:26

Vagy ha ott nem akkor a Prohardveren vagy az sg fórumán biztosan fognak segíteni, mert ott vannak olyan figurák, akik esetleg tudják. :idea: :D

#2508 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 09:57

:mad:  Na most berágtam!!  :reklamacio:

Nemrég elköltöztem és most még nincs netem. Ezért ha van egy kis időm meló közben, akkor elolvasom a szerverünk .log-file-ját, hogy mi történik manapság a szerveren.
Rákattant a szerverünkre néhány -=[moobs.hu]=- klánnevű gyerek.
Sok órán és egy csomó pályán keresztül játszottak. Ezzel nem is volna gond, hiszen ezért publikus a szerver.
Viszont!! Ezek a gyerekek kizárólag mocskos módon beszéltek, anyáztak, csítereztek, wh-ztak, és belekötöttek mindenkibe, aki le merte lőni őket!!!
Sőt!! Volt akit szó szerint csúfoltak!! Mint az óvodában!
Belekötöttek a törzsvendégekbe, szidták őket, meg a szervert, meg mindent!

De ezt még tovább fokozták! Ugyanis néhány órája garázdálkodtak már, mikor felment a szerverre Dekanov, hogy kicsit lövöldözzön. Persze egyből megkérte őket, hogy ne anyázzanak.
Mivel a szép szó nem hatott, az egyiket kivágta a szerverről, hogy korrekt módon lehessen játszani.

Na erre a többi hülyegyerek nekiesett Dekanovnak, hogy mért dobta ki a haverjukat. Mocskos módon szitkozódtak és fenyegetőztek, hogy !elveszik a szervert!  :eek:  .... sőt! Még rám hivatkozva is megfenyegették Dekanovot!  :eek: ..... pedig én azt sem tudom, hogy kicsodák!

Komolyan mondom, azon agyalok, hogy le kéne zárni a szervert és az összes törzsvendégnek adni kódot.
Csinálni egy fórumot, ahol egyszerűen lehetne kódot igényelni, amit bárki továbbadhat a haverjának.
A kódok mondjuk 2 hetente változnának, de aki szemét és goromba a játékostársaival, vagy 1értelműen lebukik csíteléssel, az nem kapná meg a következő kódot.

Így valószínű, hogy egy tök jó kis közösség alakulna ki, ami nem lenne teljesen zárt, mert bárki kaphatna kódot.
Az is valószínű sajnos, hogy ez nagyon a népszerűség rovására menne....
Várom az ötleteket....
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2509 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 09:58

Érdekes jelenséggel találkoztam. Játszottam kicsit a progival, és azt vettem észre, hogy van hang, lövések, robbanások, de amikor én lövök, akkor iszonyatosan halk a lövés... Olyan, mintha hangtompítós lenne :) Mi lehet ez? Reinstall?
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#2510 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 10:03

Sendrov: megpróbáltam felmenni a szerverre. Sikerült is, viszont nem tudtam játszani, mert fegyverválasztás 1 volt, de hiába kattintottam rá, nem csinált semmit. Mit csináltam rosszul? :)
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#2511 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 11:16

Idézet: Mészike - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 11:03

Sendrov: megpróbáltam felmenni a szerverre. Sikerült is, viszont nem tudtam játszani, mert fegyverválasztás 1 volt, de hiába kattintottam rá, nem csinált semmit. Mit csináltam rosszul? :)

Nem csináltál rosszul semmit.
Szerintem egy másik szerveren összeszedett mod kavar be a gépeden.
A mi szerverünkön csak a z_shot details és a zzz_all_rifles_v1.5 mod fut.
Javaslom, hogy töröld le a felesleges modokat a játék \main könyvtárából. De vigyázz, hogy a gyári .iwd-ket ne töröld! Különben ténleg csak a reinstall segít  :)

A nanggal kapcsolatban nincs ötletem....lehet, hogy az is valami mod..  :think:
Kép

#2512 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 12:01

Sendrov támogatom az ötletet!
Ez pont tegnap történt kb 17:30 fele... elképesztő, pfff.... :mad:  :mad:  :mad:

Ráadásul a videókártyám is rendellenes dolgot csinált; már értekeztem a megfelelő fórumban, de sakna eddig nem sikerült orvosolni a problémát.
Kép

#2513 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 14:07

Mészike! Még valami eszembe jutott.
A multiplayer optionsba az allow downloadings-ot állítsd on-ra!
Ez kell ahhoz, hogy működjön az onlyrifle mod.
Kép

#2514 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 15:54

Én se szeretem, ha káromkodnak, de egyszerű mosollyal elintézem esetleg visszaírom, hogy: "pofád lapos puttana!" néha hasznos mert abbafejezik a gyalázkodást, mostanában a puttana helyett a kistáskát alkalmazom leggyakrabban. :D Ez utóbbivel is emléket állítok eme ismeretlen hősnek: http://videobomb.blo...EGALLO_KOTELEZO :nevet2: :D

Szerkesztette: Warton 2007. 03. 12. 15:58 -kor

#2515 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 16:58

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 9:57

:mad:  Na most berágtam!!  :reklamacio:

Nemrég elköltöztem és most még nincs netem. Ezért ha van egy kis időm meló közben, akkor elolvasom a szerverünk .log-file-ját, hogy mi történik manapság a szerveren.
Rákattant a szerverünkre néhány -=[moobs.hu]=- klánnevű gyerek.
Sok órán és egy csomó pályán keresztül játszottak. Ezzel nem is volna gond, hiszen ezért publikus a szerver.
Viszont!! Ezek a gyerekek kizárólag mocskos módon beszéltek, anyáztak, csítereztek, wh-ztak, és belekötöttek mindenkibe, aki le merte lőni őket!!!
Sőt!! Volt akit szó szerint csúfoltak!! Mint az óvodában!
Belekötöttek a törzsvendégekbe, szidták őket, meg a szervert, meg mindent!

De ezt még tovább fokozták! Ugyanis néhány órája garázdálkodtak már, mikor felment a szerverre Dekanov, hogy kicsit lövöldözzön. Persze egyből megkérte őket, hogy ne anyázzanak.
Mivel a szép szó nem hatott, az egyiket kivágta a szerverről, hogy korrekt módon lehessen játszani.

Na erre a többi hülyegyerek nekiesett Dekanovnak, hogy mért dobta ki a haverjukat. Mocskos módon szitkozódtak és fenyegetőztek, hogy !elveszik a szervert!  :eek:  .... sőt! Még rám hivatkozva is megfenyegették Dekanovot!  :eek: ..... pedig én azt sem tudom, hogy kicsodák!

Komolyan mondom, azon agyalok, hogy le kéne zárni a szervert és az összes törzsvendégnek adni kódot.
Csinálni egy fórumot, ahol egyszerűen lehetne kódot igényelni, amit bárki továbbadhat a haverjának.
A kódok mondjuk 2 hetente változnának, de aki szemét és goromba a játékostársaival, vagy 1értelműen lebukik csíteléssel, az nem kapná meg a következő kódot.

Így valószínű, hogy egy tök jó kis közösség alakulna ki, ami nem lenne teljesen zárt, mert bárki kaphatna kódot.
Az is valószínű sajnos, hogy ez nagyon a népszerűség rovására menne....
Várom az ötleteket....

Szia Sendrov. Szerintem jó ötlet a lekódolás csak akkor olyan helyre kellene rakni a kódot ahol mindenki eléri aki ott játszik... Mert pl. mikor még annak idején a Don-kanyar alfa teszt volt én se tudtam a kódot mert még nem voltam fórumtag itt és mikor visszanéztem akkor láttam csak hogy ide a fórumra ki volt rakva a kód...(persze akkor nem a fórumról tudtam meg h mi a kód.... :D  :D )

Összességében szerintem a kódolás jó ötlet csak akkor mindenkinek kéne tudnia a kódról...

Ez az én véleményem...
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2516 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 13. 11:11

Mondjatok vmi jó tippet. Most kezdtem el WAR-zni és csak első 7-8 körben(mind1 hogy T vagy CT vok) megy úgy ahogy a szekér. De azután már olyan monotonnak tűnik minden. Eláraszt a tehetetlenség, nemtom hova menjek+bizonytalanság. És ilyenkor gondolkodás nélkül rohanok előre mint a hülye gyerek fejjel a falnak és puff le is lőttek. Vmit rosszul csinálok?

Szerkesztette: chungee 2007. 03. 13. 11:44 -kor

Fákjúál!!

#2517 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 13. 14:33

T, CT? :think:
Minek rohansz előre gondolkodás nélkül? Szerintem minden pályának meg vannak a maga trükkjei, amikre mindenkinek magától kell rájönnie.

#2518 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 13. 14:35

Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 13., kedd - 15:33

T, CT? :think:
Minek rohansz előre gondolkodás nélkül? Szerintem minden pályának meg vannak a maga trükkjei, amikre mindenkinek magától kell rájönnie.

Tiszteletem a "Call of Duty 2 Gyorsan" című weblapon látottakért!  :up:  :respect:  ;)

#2519 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 13. 14:37

Idézet: chungee - Dátum: 2007. márc. 13., kedd - 12:11

Mondjatok vmi jó tippet. Most kezdtem el WAR-zni és csak első 7-8 körben(mind1 hogy T vagy CT vok) megy úgy ahogy a szekér. De azután már olyan monotonnak tűnik minden. Eláraszt a tehetetlenség, nemtom hova menjek+bizonytalanság. És ilyenkor gondolkodás nélkül rohanok előre mint a hülye gyerek fejjel a falnak és puff le is lőttek. Vmit rosszul csinálok?

Gyakorolj többet a pályákon, és egy war közben "figyeld" hogy merre megy legtöbbször az ellen. :)

#2520 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 13. 14:43

Idézet: -STALKY- - Dátum: 2007. márc. 13., kedd - 14:35

Tiszteletem a "Call of Duty 2 Gyorsan" című weblapon látottakért!  :up:  :respect:  ;)

Hát köszönöm szépen :elpirulóssmiley: Egy gyerek a speeddemosarchive-on már megfutott néhány pályát veteranon, úgyhogy van még mit "dolgozni". :D

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.