HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2661 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 14. 07:27

Idézet: saca3 - Dátum: 2007. máj. 13., vasárnap - 14:07

akkar hanyszor fellmegyek arra a szerverre nincs senki, enis tolni szeretnem veletek :),

ui: lehet, hogy rossz idoben megyek  :think:

Visszanéztem az [SF]Alexandria szerver log-ját. Pont elkerülted a "kemény mag"-ot :) (már ha te nyomod a játékot [-=KL-Elites=-]saca néven )
Manapság tényleg nincs az a nagy tumultus, de az esti órákban valószínűbb, hogy fent találsz közülünk valakit.

Ui.: felvettelek MSN-re. [SF]Andreas Dunkel a nevem. Dobok egy üzit, ha van fent valaki.

Minden jót!
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2662 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 14. 10:16

Sziasztok....Lenne egy kis problémám: Kb. 3-4 napja raktam újra a win-t... az egyetlen játék ami fent van a CoD 2 és már játszottam egyszer vele az Alexandrián, de most enm akar elindulni, még úgy se ha csak a multit indítanám.... :confused:  :confused:  :confused:  nem tudja vki hogy mi lehet a problemm??? elég idegesítőő....
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2663 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 14. 11:38

Ez még kevés infó. Mit csinál? Mit ír ki?
Kép

#2664 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 14. 11:44

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 11:38

Ez még kevés infó. Mit csinál? Mit ír ki?

az elején bejön a kis kép az indítási kép...de azóta újraindítottam és már elindult, de nem elsőre... :omg:  :omg:  De mielőtt újraraktam a Win-t azelőtt is ilyen volt, hogy csak harmadjára indult el a gamma....Mert bejön a kis kép, de nem sötétül el, hanem mintha várna vmire...de most legelőször felmentem a szerveretekre, és felment elsőre...szal vaklárma, avagy vmi kis kisiklááás...de már ok....

U.I.: Jah és közben nméztem a Windows feladatkezelőt ahol kiírja h mi hány Kb-al fut, és ebben az esetben csak 12000- ig jut el.... :confused:  :confused:

Szerkesztette: Dr. Freeman 2007. 05. 14. 11:45 -kor

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2665 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 14. 11:58

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 11:44

az elején bejön a kis kép az indítási kép...de azóta újraindítottam és már elindult, de nem elsőre... :omg:  :omg:  De mielőtt újraraktam a Win-t azelőtt is ilyen volt, hogy csak harmadjára indult el a gamma....Mert bejön a kis kép, de nem sötétül el, hanem mintha várna vmire...de most legelőször felmentem a szerveretekre, és felment elsőre...szal vaklárma, avagy vmi kis kisiklááás...de már ok....

U.I.: Jah és közben nméztem a Windows feladatkezelőt ahol kiírja h mi hány Kb-al fut, és ebben az esetben csak 12000- ig jut el.... :confused:  :confused:

Sztem nézes át a gépet vmi spyware írtóval. Nálam segített és uez volt a próbléma. VAGY frissísd meg az Xfire-t.
Fákjúál!!

#2666 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 14. 12:28

Idézet: chungee - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 11:58

Sztem nézes át a gépet vmi spyware írtóval. Nálam segített és uez volt a próbléma. VAGY frissísd meg az Xfire-t.

ASE-ról játszok...de a Spyware-t majd kiprószálom...kössz ;)

#2667 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 14. 18:32

az én gondom megoldódott közben, ma is nekiestem a pályának, és ma valahogy kiírta hogy objective completed, és rendesen befejezte  a pályát. pedig mindent ugyanúgy csináltam. talán valami script bug lehetett és beragadt valahol valami. namindegy, lövöldözök tovább.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2668 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 14. 20:22

Idézet: obersmith - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 18:32

az én gondom megoldódott közben, ma is nekiestem a pályának, és ma valahogy kiírta hogy objective completed, és rendesen befejezte  a pályát. pedig mindent ugyanúgy csináltam. talán valami script bug lehetett és beragadt valahol valami. namindegy, lövöldözök tovább.

Szia Obersmith...mért nem jössz velünk on-line-ra??? csak felnyomod az 1.3-as patchot, az All Seeing Eye-t meg egy punkbustert, és már jöhetsaz is lövöldözni ránk....ha van kedved jöhetsz, és nem botokkal kell csatáznod...sztem megér 1 próbát...nah bye...

#2669 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 08:32

Nemtom, de szerintem nekem a PB nincs frissítve. És nem is dob ki miatta, igaz kiírja, hogy régi, de ennyi.

#2670 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 10:31

Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2007. máj. 15., kedd - 8:32

Nemtom, de szerintem nekem a PB nincs frissítve. És nem is dob ki miatta, igaz kiírja, hogy régi, de ennyi.

Az enyém sincs frissítve, de néha kiírja h frissítsem...vagy talán letöltött már magának egy újabbat, de én nem raktam fel...csak be kell kapcsolni és kész...

#2671 Felhasználó inaktív   Reaper86 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 15. 15:02

Hi all!Lenne egy kérdésem....Mostanában Látom h sok szerverről(köztük a miénkről is)kidobálja az embereket a PB ilyen szöveggel"Loosing key packets"ezután egy szám ami majdnem  mindíg más engem már egyszer kidobott viszont azóta 1x sem...Ez mi lehet?előre is Thnx
Death is Only The Beginning...

#2672 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 21:15

Engem is szokott ezzel néha dobálni, de mindíg cak akkor mikor elsőnek prálok fellépni... :confused:  :confused:  nah mind1...ha valaki tudja a megoldást, várjuk...

#2673 Felhasználó inaktív   Reaper86 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 16. 09:50

Sok embert Játék közben is kidobál,mikor már mondjuk 10.nek lép fel.Igazán nem értem!Még valami.A szerverünkön a legújabb PB van fent mégis volt egy srác aki Wh-zott és bizonyíték is van róla,de a Pb mégsem Dobta ki...ez hogy lehetséges?
Death is Only The Beginning...

#2674 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 16. 10:06

Muhah... :Đ Battlefield topikban már elküldtem a búsba a t. punkbustert. Google szerint több éves jelenség ez a "key packet"-es hülyeség... Tök véletlenszerűen jön elő, nálam általában az oldja meg, hogy elindítom a játékot, aztán manuálisan frissítem a pb-t. De ezek után is megesik, hogy még alkot valamit magától, aztán a tűzfal sikít, hogy a punkbstr.exe megváltozott, ésatöbbi... Ja, és a legjobb, hogy a honlapjukon is csak kb. ennyi van róla, hogy "tűzfal? kérem kaccsojja ki" :sandor: :omg:

#2675 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 14:47

Idézet: Reaper86 - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 10:50

Sok embert Játék közben is kidobál,mikor már mondjuk 10.nek lép fel.Igazán nem értem!Még valami.A szerverünkön a legújabb PB van fent mégis volt egy srác aki Wh-zott és bizonyíték is van róla,de a Pb mégsem Dobta ki...ez hogy lehetséges?

Valószínű, hohy a WH mindig egy lépéssel előrébb van mint a PB.  :mad:
Olvastam, hogy létezik egy spéci cfg beállítási is, ami annyira lebutítja a textúrákat, hogy már szinte átlátszóak. Ezzel hasonlóképpen lehet csalni, mint a WH-val, csak itt nem a játékost mutatja a textúrán keresztül, hanem már áttetszőek a textúrák és látni, hogy mi van mögöttük. De erről a cfg.-s dologról iszonyat nagy vita alakult ki a callofduty.hu-n.

Pl. a cfg-ben van rá lehetőség, hogy mozgássorozatot egy billentyűre blindelj. Így egy gombnyomásra mondjuk feláll-lő-lehasal. Sokkal gyorsabban, mint ha erre az alapértelmezett gombokat használná. (itt jegyzem meg, hogy pl az SF-en "torok" gyanúsan gyorsan csinálja ugyanezt, de az is lehet, hogy csak szupergyors újjai vannak mint Liszt Ferencnek)

A PB elméletileg figyeli a cfg egy részét, de hogy ez mennyire hatásos arról szintén nagyon nagy vita van szakértő körökben.

Egy biztos, a WH és az egyéb külső progit használó csalások sokkal elterjedtebbek, mint a cfg-zés. Jó cfg-t csinálni, amit a PB-t is kikerüli nem egyszerű dolog. Aki csak csíteléssel tud boldogulni a játékban, az nem fog nekiülni, hogy profi cfg-t csináljon.
Kép

#2676 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 16:35

Most már értem mért szokták egymást cfg-ni az emberek.

Nekem minden alap. Még a bill. kiosztás is aszem.
Tegnap Headshottal jól le lettünk csiterezve. Mi meg adtuk alá a lovat:D Még akkor se tünt fel neki, hogy nem csittel dolgozunk, amikor az aim csitnél  Gyakorlás 2.0-ról beszéltem:D

#2677 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 06:37

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 8:27

Visszanéztem az [SF]Alexandria szerver log-ját. Pont elkerülted a "kemény mag"-ot :) (már ha te nyomod a játékot [-=KL-Elites=-]saca néven )
Manapság tényleg nincs az a nagy tumultus, de az esti órákban valószínűbb, hogy fent találsz közülünk valakit.

Ui.: felvettelek MSN-re. [SF]Andreas Dunkel a nevem. Dobok egy üzit, ha van fent valaki.

Minden jót!

Szia, igen en voltam fent, az en vagyok  ;) hetvegen toljuk  ;)  :up:
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#2678 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 06:49

Idézet: Reaper86 - Dátum: 2007. máj. 15., kedd - 16:02

Hi all!Lenne egy kérdésem....Mostanában Látom h sok szerverről(köztük a miénkről is)kidobálja az embereket a PB ilyen szöveggel"Loosing key packets"ezután egy szám ami majdnem  mindíg más engem már egyszer kidobott viszont azóta 1x sem...Ez mi lehet?előre is Thnx

az csak az internet miat van, sok ideig nem kap valaszt azert dob ki azzal a szovegel, csomag vesztes, semi gond  :D
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#2679 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 08:44

Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 17:35

Most már értem mért szokták egymást cfg-ni az emberek.

Igen...sajnos szokták...főleg azok, akiknek gőzük sincs arról, hogy mi is az.
Ismétlem az olyan cfg, ami ténylegesen jelentős előnyhöz juttatja a használóját, ritka mint a fehér holló!!

Mindenki csak beszél róla, de nem ért hozzá szinte senki. Még a neten sem lehet találni semmilyen kézzelfogható konkrét leírást. Igaz alap szinten is lehet csinálni egy-két egyszerűbb módosítást, ami picit javít ezen-azon, de ettől a gyakorlatban többet ér a jó FPS.
A ténylegesen csítszerű cfg-hez meg már olyan tudás kell, ami a felhasználók 99%-ának nincs meg.
Akinek meg van ilyen, az őrzi mint a szeme fényét és nem teszi közzé a neten. Mondjuk ne is tegye.
Kép

#2680 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 09:10

Ez annyira gáz! Mit élvez abban valaki, hogy csittel lesz első vagy akár jobb helyezet. Ettől nem lesz ügyesebb, csak megmarad egy szinten, meg unalmassá válik..
Mikor már kezdtem anno belejönni a COD-ba és mikor az első 5-ben benne voltam az egyik szerveren, már unalmas volt.

És egyre kevesebb a jó csíter nélküli szerver.. :(

Ti melyiken szoktatok lenni? Lehet csatlakozni? :)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.