HWSW Informatikai Kerekasztal: FREEWEB SUX! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FREEWEB SUX! egyszerűen kidobtak! Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 29. 14:58

Akkor ezekszerint én jobb ember vagyok, mint Aga, mert több adatom van kitöltve a prifilomnál :lol:
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#262 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 29. 14:58

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 14:57

kar volt guglizni... a freeeweben van toplista, ott kivalasztod a warez kategoriat es azt kapod, amit elobb irtam... epp csak warez tartalom nincs ezek mogott :)))))))

Ellenőriztem őket, kedves ügyvezető úr. :)

#263 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 14:59

Idézet: GAI - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 15:58

Akkor ezekszerint én jobb ember vagyok, mint Aga, mert több adatom van kitöltve a prifilomnál :lol:

ez nem kizart :p

#264 Guest_Csaba_20__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:01

Hogyan akadályozhatja meg bárki, hogy az ingyenes oldalon tárolt képeit, fájljait direkt linkeljék? Ez nem az üzemeltető hatáskörébe tartozó dolog?

#265 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 29. 15:01

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 14:57

kar volt guglizni... a freeeweben van toplista, ott kivalasztod a warez kategoriat es azt kapod, amit elobb irtam... epp csak warez tartalom nincs ezek mogott :)))))))

Ha pedig a warez kategóriában szereplő többi oldal esetleg nem is bír warez tartalommal (kétlem), és nem is támogatjátok az ilyen oldalakat, vajon miért van neki külön kategória? Miért nincs kéjgyilkos kategória?

[Szerk.]
Ha mégis van, elnézést, ezt nem ellenőriztem.

Szerkesztette: KovacsUr 2005. 12. 29. 15:02 -kor

#266 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:05

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 14:49

Koszi, de kicsit ugy erzem, hogy egyes forumozok itt csak irni tanultak meg, olvasni meg nem szeretnek.

Aga: Ezt a sértést elengedtem a fülem mellett. Nem szolgálja a vita előremenetelét.
A kérdéseket azért teszem fel, hogy válaszolj rájuk, hogy érdemi válaszokat kapjak rájuk, és mert érdekel a válaszod. Másrészt a feltett kérdések arra szolgáltak, hogy konkrét vádakról legyen szó, s ne csak arról, hogy vki vmikor állított vmit.

Warton: A véleményeddel nem értek egyet. Már csak azért sem, mert engedtessék meg nekem, hogy a vagdalózást visszautzasítsam. Vélaményemmel természetesen lehet nem egyetérteni. A többi mellékvágányú megjegyzést és a killétemnek a hitelességét pedig lehet másik topicban elemezgetni, ez a topic nem arról szól, hogy ki kicsoda, és mennyire az, ami.

Érdekesnek találom, hogy vannak olyan kérdések, melyekre igen nehezen születnek meg a válaszok. Másrészt azt is érdekesnek találom, hogy amint konkrét kérdések merültek fel, máris a személyemmel kezdtek el foglalkozni.

Szerkesztette: Captain Crash 2005. 12. 29. 15:07 -kor

#267 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:06

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 15:58

Ellenőriztem őket, kedves ügyvezető úr. :)

feluletes vagy...

http://error.extra.hu/404.html es hasonlo talalati oldalakat kapsz dwc-nel,

nfc-nel csak szoveges tartalom van, nem is igazan warez, ma velem egyutt 3 latogatoja volt,

digitalwarez altal linkelt tartalom nalunk volt, TOROLVE LETT (nem most)

xtream2 szinten extra.hu 404

Most fuss neki ujra ;)

#268 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:07

Idézet: Csaba_20_ - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:01

Hogyan akadályozhatja meg bárki, hogy az ingyenes oldalon tárolt képeit, fájljait direkt linkeljék? Ez nem az üzemeltető hatáskörébe tartozó dolog?

korabban erre a kerdesre mar valaszoltam. Vedd a faradtsagot es olvass

#269 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:08

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:01

Ha pedig a warez kategóriában szereplő többi oldal esetleg nem is bír warez tartalommal (kétlem), és nem is támogatjátok az ilyen oldalakat, vajon miért van neki külön kategória? Miért nincs kéjgyilkos kategória?

[Szerk.]
Ha mégis van, elnézést, ezt nem ellenőriztem.

szex kategoria is van, megsincsenek benne pedofil kepek.

#270 Guest_Csaba_20__*

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:09

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 14:56

Ebben teljes mertekben igazad van...

Tehát szerinted is igazam van. Akkor kéretik nem olyan állításokat tenni, mint korábban:

Idézet: "Aga"

ismet egy 1 hozzaszolasos emberke, akik vegig se gondolja amit mond...

Mert lássuk mit is írtam korábban:

Idézet: "Csaba_20_"

Engedj betekintést a tárolt adatokba és megpróbálhatnak ilyet mutatni! Különben lehetetlen és nevetséges bizonyítást kérsz számon másokon.

És mi volt az, amiben egyet értettél:

Tartalom ellenőrzés nélkül nem lehet ellenőrizni, hogy valóban nincs-e egyetlen warez site az adott helyen.

Köszönöm!

#271 Guest_Csaba_20__*

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:10

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 15:08

Mert a pedofiliáról normális embernek nem a szex jut eszébe, hanem a fajtalankodás. És ez igaz fordítva is!

Szerkesztette: Csaba_20_ 2005. 12. 29. 15:11 -kor

#272 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:12

Tartalom ellenőrzés nélkül nem lehet ellenőrizni, hogy valóban nincs-e egyetlen warez site az adott helyen.

Persze, elvi lehetosege fennall.. annak is, hogy egy hajlektalan pedofil bergyilkos vagy, aki a cellajabol netezik szelessavon. Epp csak a gyakorlati megvalositas problemas... lasd elobbi 4 warez oldal.

#273 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:12

Idézet: Csaba_20_ - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:10

Mert a pedofiliáról normális embernek nem a szex jut eszébe, hanem a fajtalankodás. És ez igaz fordítva is!

fajtalankodás jut az eszebe minden prud embernek a szex-rol is.

#274 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:14

meg erre kulon megegyszer:

Idézet

Engedj betekintést a tárolt adatokba és megpróbálhatnak ilyet mutatni! Különben lehetetlen és nevetséges bizonyítást kérsz számon másokon.

sdfadsf.part01.rar

ez jogserto vagy sem? Mert szerver oldalon ennyit latsz csak. Webes feluleten pedig pont ugyanannyit latok, mint te, nincs semmivel se tobb jogom nekem, mint barkinek. A freeweben minden weblap publikus, barki szamara elerheto.

Szerkesztette: Aga 2005. 12. 29. 15:14 -kor

#275 Guest_Csaba_20__*

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:14

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 15:12

Persze, elvi lehetosege fennall.. annak is, hogy egy hajlektalan pedofil bergyilkos vagy, aki a cellajabol netezik szelessavon. Epp csak a gyakorlati megvalositas problemas... lasd elobbi 4 warez oldal.

Annak is fenn áll az elvi lehetősége, hogy te vagy a hajléktalan pedofil bérgyilkos, aki a cellájából netezik szélessávon. De a gyakorlati megvalósítás ez esetben is problémás...

#276 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:16

[quote name='Csaba_20_' date='2005. dec. 29., csütörtök - 16:14']
Persze, elvi lehetosege fennall.. annak is, hogy egy hajlektalan pedofil bergyilkos vagy, aki a cellajabol netezik szelessavon. Epp csak a gyakorlati megvalositas problemas... lasd elobbi 4 warez oldal. [/QUOTE]
Annak is fenn áll az elvi lehetősége, hogy te vagy a hajléktalan pedofil bérgyilkos, aki a cellájából netezik szélessávon. De a gyakorlati megvalósítás ez esetben is problémás... [/quote]
nalatod... akkor meg minek irogattok olyat, hogy a warez oldalakat elonyben reszesitjuk...

#277 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:17

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 15:08

Ezt gondold át még egyszer. :think:

Idézet: Aga

Éppen erről van szó. Pedofil kategória nincs. Warez van.

#278 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:19

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:17

Ezt gondold át még egyszer. :think:

Idézet: Aga

Éppen erről van szó. Pedofil kategória nincs. Warez van.

a warez onmagaban nem illegalis. warez temakorbe tartozik pl a hack, aminek eredeti jelentese a bitszinten buheraljak a linux kernelt vagy epp a windows-t. Ez nemhogy nem illegalis, hanem koztiszteletben allo szemelyek. Ide tartoznak meg a biztonsagi problemakat taglalo oldalak (pl anno a rootshell.com) stb.

Szerkesztette: Aga 2005. 12. 29. 15:21 -kor

#279 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:23

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 15:19

a warez onmagaban nem illegalis. warez temakorbe tartozik pl a hack, aminek eredeti jelentese a bitszinten buheraljak a linux kernelt vagy epp a windows-t. Ez nemhogy nem illegalis, hanem koztiszteletben allo szemelyek. Ide tartoznak meg a biztonsagi problemakat taglalo oldalak (pl anno a rootshell.com) stb.

Ezt nem igaz, téged valaki félrevezetett. A hacker (legalább) kettős jelentése egészen más téma.

#280 Guest_Csaba_20__*

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:23

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 15:14

meg erre kulon megegyszer:

sdfadsf.part01.rar

ez jogserto vagy sem? Mert szerver oldalon ennyit latsz csak. Webes feluleten pedig pont ugyanannyit latok, mint te, nincs semmivel se tobb jogom nekem, mint barkinek. A freeweben minden weblap publikus, barki szamara elerheto.

Úristen, hány felé darabolod a hozzászólásom és hány féle módon fogod még megszerkeszteni, hogy mindenáron azt a látszatot keltsd, hogy neked van igazad?

Egyet értettél velem abban, hogy tartalomellenőrzés nélkül nem lehet ellenőrizni, hogy nincs-e warez szájt nálatok. Korábban pontosan ugyanezt írtam le, akkor azzal jöttél, hogy nem gondoltam végig, mit mondok. Aztán meg most azzal jössz, hogy milyen módon tudom eldönteni egy fájlról, hogy jogsértő, vagy se...ez már nem tartozik ahhoz a témához, hogy 1 hozzászólásos létem miatt milyen támadást intéztél ellenem. Próbáld követni a téma vonalát és ne görcsösen ragaszkodva egy fonálhoz ráhúzni azt az összes hozzászólás tartalmára és azt állítani, hogy mindenki, aki nem veled van az ellened van.

Mellesleg ne próbáld már azt a látszatot kelteni, hogy szerver oldalról ugyanannyi látszódik, mint felhasználói oldalról egy webszerveren keresztül!

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.