HWSW Informatikai Kerekasztal: FREEWEB SUX! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FREEWEB SUX! egyszerűen kidobtak! Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:56

Idézet: Csaba_20_ - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:52

Mellesleg ne próbáld már azt a látszatot kelteni, hogy szerver oldalról ugyanannyi látszódik, mint felhasználói oldalról egy webszerveren keresztül!

meg mindig varom toled az EGYENES VALASZT a kerdesemre... miben latok tobbet szerinted?

#302 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:01

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 15:56

meg mindig varom toled az EGYENES VALASZT a kerdesemre... miben latok tobbet szerinted?

Miért, nem?? Ha felteszek valamit az 500 Mbyte-os helyre és azt nem linkelem be htmlben, sőt egyáltalán sehova, akkor azt rajtam kívül csak az látja, akinek megmondom, hogy ott van, meg valószínűleg tartom, hogy Ti is látjátok, hogy ott van. Nem??

#303 Guest_Csaba_20__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:04

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 15:56

Adj root jogot a szerveren és megmutatom. Elárulod, hogy hova szeretnél kilyukadni az ilyen nyilvánvalóan értelmetlen kérdéseiddel? Szerintem csak nevetségessé teszed velük magad. Ha ez a célod, én nem állok utadba...jogod van hozzá... :respect:

#304 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:04

Idézet: Warton - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 17:01

Miért, nem?? Ha felteszek valamit az 500 Mbyte-os helyre és azt nem linkelem be htmlben, sőt egyáltalán sehova, akkor azt rajtam kívül csak az látja, akinek megmondom, hogy ott van, meg valószínűleg tartom, hogy Ti is látjátok, hogy ott van. Nem??

es a 4Tbyte-ba hogy talalod meg ezt az oldalt?

Szerintem TE sehogy. En szinten sehogy. Ellenben masnapra fogsz kapni egy felszolitast a rendszertol, mert O viszont eszreveszi! Azt viszont O sem tudja, hogy az a tartalom jogilag milyen.

Olyat mondj, amivel EN elonyben vagyok azzal, hogy van root shellem a gepekhez azokkal szemben, akik csak weben latjak.

ps.: jah, bocs... ha a baratod, akinek feltoltotted az adatot, le is tolti a neki kuldott direkt linkekkel, akkor nem fogsz figyelmezteto levelet kapni... vagy ha kapszu se sokat ersz vele

Szerkesztette: Aga 2005. 12. 29. 16:07 -kor

#305 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:05

Idézet: Csaba_20_ - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 17:04

Adj root jogot a szerveren és megmutatom.

Persze, felesegul ne vegyelek? :))))

Meg mindig varom a valaszodat...

#306 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:10

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:04

es a 4Tbyte-ba hogy talalod meg ezt az oldalt?

Szerintem TE sehogy. En szinten sehogy. Ellenben masnapra fogsz kapni egy felszolitast a rendszertol, mert O viszont eszreveszi! Azt viszont O sem tudja, hogy az a tartalom jogilag milyen.

Olyat mondj, amivel EN elonyben vagyok azzal, hogy van root shellem a gepekhez azokkal szemben, akik csak weben latjak.

ps.: jah, bocs... ha a baratod, akinek feltoltotted az adatot, le is tolti a neki kuldott direkt linkekkel, akkor nem fogsz figyelmezteto levelet kapni... vagy ha kapszu se sokat ersz vele

Spec ez a szakdolgozatom, amit egy ilyen ingyenes tárhelyen IS archiváltam, a biztonság kedvéért, meg jó, ha ott is megvan.

Nem tudok mondani többlet jogot, csak kérdeztem. :rolleyes:

#307 Guest_Csaba_20__*

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:11

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:05

Persze, felesegul ne vegyelek? :))))

Meg mindig varom a valaszodat...

Miért nem adsz root jogot? Akkor szerver oldalról látnám a dolgokat. Dehát azt hangoztatod, hogy szerinted nincs különbség aközött, ahogy most látom és a szerver oldali látásmód között. Akkor mi az akadálya?

#308 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:13

Ez is érdekes:

Ma az ULTRAWEB törölt az ingyenes tárhelyemen (amit több mint 1,5 éve regisztráltam), 1 darab könyvtárat. Tegnap még ott volt, ma már nem. 3 darab kép volt benne, kb. 200 kbyte-osak, 2-t belinkeltem ide a fórumra, átlagos nézettségű topicba...Törölték.

Maga a tárhely okésan megy tovább. Ez is valami újdonság lesz, a megújult UW hülyesége.

Kezdik kicsit túl komolyan venni a szabályokat az ingyenes tárhelyesek :)

#309 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:14

Idézet: Csaba_20_ - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 17:11

Miért nem adsz root jogot? Akkor szerver oldalról látnám a dolgokat. Dehát azt hangoztatod, hogy szerinted nincs különbség aközött, ahogy most látom és a szerver oldali látásmód között. Akkor mi az akadálya?

hiaba adnek, nem tudnal vele mit kezdeni.

De vonatkoztassunk el attol, hogy a konkret szerveren (ami amugy 7 szerver) mit latnal, vegyunk egy atlagos linux alapu webszervert... a vizsgalando terulet csak a user data home (merthogy a user mashova nem tesz adatot). Mit latsz belul, amit kivul nem es relevans az illegalitas szempontjabol.

#310 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:16

Idézet: Kory - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 17:13

;) probalj nagyban gondolkozni... ez alapveto feltetele az eletbenmaradashoz az ilyen szolgaltatoknak. Egyszeruen nem tehetik meg, hogy nem figyelnek ra.

#311 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:19

Idézet: Kory - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:13

Ez is érdekes:

Ma az ULTRAWEB törölt az ingyenes tárhelyemen (amit több mint 1,5 éve regisztráltam), 1 darab könyvtárat. Tegnap még ott volt, ma már nem. 3 darab kép volt benne, kb. 200 kbyte-osak, 2-t belinkeltem ide a fórumra, átlagos nézettségű topicba...Törölték.

Maga a tárhely okésan megy tovább. Ez is valami újdonság lesz, a megújult UW hülyesége.

Nem kell izgulni, mert az UW mostanában rendetlenkedik, lehet, hogy csak átmenetileg tűnt el az oldalad.

#312 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:28

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:16

;) probalj nagyban gondolkozni... ez alapveto feltetele az eletbenmaradashoz az ilyen szolgaltatoknak. Egyszeruen nem tehetik meg, hogy nem figyelnek ra.

Én értem ezt a dolgot, de 1-2 éve nem volt semmi ilyesmi, s azóta a vasak és a sávszélesség is fejlődött, igaz netezni is többen neteznek  :think:

#313 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:28

Idézet: Warton - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:19

Nem kell izgulni, mert az UW mostanában rendetlenkedik, lehet, hogy csak átmenetileg tűnt el az oldalad.

Az oldal él és virul, egy könyvtár tűnt el :)

#314 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:29

Idézet: Kory - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 17:28

ha regi, akkor toroltek. ha nemreg csinaltad, akkor amit warton is irt az lesz. Ha megall az eles tombjuk, atternek backupra es onnan szolgalnak ki az elozo mentes allapotbol.

#315 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:32

Idézet: Kory - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:28

Bocs, hogy halálhírét keltettem. :)  :respect:

#316 Guest_Csaba_20__*

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:46

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:14

hiaba adnek, nem tudnal vele mit kezdeni.

De vonatkoztassunk el attol, hogy a konkret szerveren (ami amugy 7 szerver) mit latnal, vegyunk egy atlagos linux alapu webszervert... a vizsgalando terulet csak a user data home (merthogy a user mashova nem tesz adatot). Mit latsz belul, amit kivul nem es relevans az illegalitas szempontjabol.

Nem fogom hagyni, hogy eltérj attól, amire felhívtam a figyelmed. Ezért nem fogok olyan kérdésekre válaszolni, amik igyekeznek kiforgatni a korábbi mondandóm tartalmát. Ha ezt eddig nem vetted észre, most itt az ideje.

#317 Guest_Csaba_20__*

Elküldve: 2005. 12. 29. 16:49

Mellesleg korábban feltettem neked egy kérdést, amire még egyetlen reagálás nem érkezett részedről.

#318 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 17:04

Idézet: Csaba_20_ - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 17:46

Nem fogom hagyni, hogy eltérj attól, amire felhívtam a figyelmed. Ezért nem fogok olyan kérdésekre válaszolni, amik igyekeznek kiforgatni a korábbi mondandóm tartalmát. Ha ezt eddig nem vetted észre, most itt az ideje.

nem forgatok ki semmit. Azt allitod, en tobbet latok a szerveren belul, mint egy latogato webrol (illegalis allomanyok tekinteteben)

Ezidaig egyetlen dolgot sem tudtal mondani. Legalabb ismerd el, hogy tevedtel.

#319 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 17:04

Idézet: Csaba_20_ - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 17:49

Mellesleg korábban feltettem neked egy kérdést, amire még egyetlen reagálás nem érkezett részedről.

bizonyara figyelmetlen voltam.. amint valaszolsz kerdesmre es megismetled a tied, valaszolok.

#320 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 17:07

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 16:29

ha regi, akkor toroltek. ha nemreg csinaltad, akkor amit warton is irt az lesz. Ha megall az eles tombjuk, atternek backupra es onnan szolgalnak ki az elozo mentes allapotbol.

Valószínű ez lesz, backupolhattak, szóval még lehet véletlen egybeesés is :) Friss dologról van szó.

Mindenesetre ezentúl már céges tárhelyről fogok linkelgetni :)

Szerkesztette: Kory 2005. 12. 29. 17:07 -kor

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.