HWSW Informatikai Kerekasztal: FREEWEB SUX! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FREEWEB SUX! egyszerűen kidobtak! Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 13. 22:32

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 21:07

atw-nek is kell, hogy legyen valamennyi, legalábbis Szerbiából modemmel megy :)

Kipróbáltuk :D Németországból és Amerikából is megvolt a 80-100k/sec, ettől gyorsabb tesztalanyom nem volt :)

#62 Felhasználó inaktív   JiM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 22:34

Idézet: GAI - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 9:15

Ma reggel azt tapasztaltam, hogy a "tiszteletreméltó" freeweb  :down: egyszerűen minden ok és figyelmeztetés nélkül kitörölte a teljes adatállományomat (beleértve a komplett honlapomat, valamint az összes, üzleteléshez szükséges képet, amit náluk tároltam  :mad:  :mad:  :mad:

A belépésnél, illetve az oldal tartalmának lekérdezésénél egyszerűen azt írja ki, hogy nincs ilyen felhasználó.

A tárhelyen természetesen semmilyen illegális tartalom nem volt, elvégre nem warez oldalt üzemeltettem, hanem egy VGA kártya gyűjtemény bemutató oldalát.

A dologhoz hozzátartozik, hogy még egy kib@szott mailt se küldtek, amiben indokolták volna ezt a lépésüket!!!  :mad:

Sorry. egy kicsit felhúztam magam...
Ha a topik rossz helyre került, helyezzétek át, ha fölöslegesnek ítélitek, töröljétek, de úgy gondoltam ezt nem árt megosztanom veletek...

Szia!

Ugyan ez történt velem is: Freewebes tárhelyed jövője(?)!, avagy miért NE őket válaszd!  :(

JiM.hu
Sex, fagyi, rock & roll ! :)

MSI K8N Neo4-Fi 939Dual @245 | AMD A64 3500+ E6 @2700 | 2x512MB DDR500 Kingmax Hardcore @245 | Sapphire X1800GTO 256MB @700/680 | Samsung 200GB - 8MB (SATA2) | Seagate 120GB | Pioneer DVR-110D | Samsung 700IFT | Coolink AP400DX | wótörkúling ;)

#63 Felhasználó inaktív   budasp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 08:48

Az uw.hu-val kapcsolatban nekem is csak jó tapasztalataim vannak. Az fw-vel eddig nem volt komolyabb dolgom, de az 1 millió példányszámos ingyenes reklám ajánlatuk nagyon csábítóan hangzik számomra. :) Nem is nagyon tudok mást, aki ilyet csinál. Ti?

Szerkesztette: budasp 2005. 05. 24. 08:58 -kor

#64 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 14:36

tar.hu-tol par honapja kaptam egy e-mailt, hogy az oldalamon olyan dolgok vannak, amik a nyitooldalrol nem elerhetok (nem volt index.html, tulajdonkeppen szinte csak adattarolasra hasznaltam :D )
kijavitottam, irtam egy index.html-t, es belinkeltem mindent, ami fent volt, azota nem szoltak, es az oldalam is megvan.
kep.tar-on van vagy 2500 fotom (6-800 mega) fent, mas helyet nem talaltam, ahova el tudnam pakolni, igy amig nem torolnek, addig itt maradok.

Lehet, hogy a dizajnvaltassal szemleletet is valtottak? :think: :D
AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT

#65 Felhasználó inaktív   Rent 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 08:26

Idézet: GAI - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 12:17

Pedig épp most regisztráltam az ATW-hez a gyűjtemény számára  :omg:
Akkor ott is ezt csinálják? :(
Na mind1 amíg kegyeskednek megtűrni, addig ott lesz a honlapom, aztán majd megint irány máshova  :rolleyes:

persze hogy ezt csinaljak ott is
enyem a renton.atw.hu renton2.atw.hu renton3.atw.hu

es kb 12x toroltek mar oket. 2 ev alatt.
nem ertem miert en kihasznalom a 600 megat vagy mennyit. 500 mega nemtom. es van is latogatottsaga rendesen. de nekem mar ott figyel mind teljesen vinyon es csak egy ujrareg vmint f5 totalcmd be es masfel ora utan helyen van a cucc. :D
de ez akkor is szanalmas sztem is. meg ha free cuccrol is van szo.
Asus M2N-E AMD X2 4200+ Kingmax 2GB Galaxy 7900GS Super (600/1600) Samsung 400Gb (Sata2 16mb cache LG 4163b Thermaltake Tsunami BWA3000 Samsung 19" LCD 940n  Logitech MX518 Ultra Slim klaviatura

#66 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 11. 08. 14:19

Na, engem meg az UW dobott ki immár. Se levél, sesemmi, írtam nekik két email-t is az elvileg regisztrált címemről, de semmi válasz. Legalább egy fapapucs. Egyik napról a másikra eltűnt az oldalam és a hozzáférésem is. Volt index.html, éppen frissítettem rajta, igaz, a kinnt lévő változat még mindig a "this will be my homepage soon". Ezenkívül egy-egy fájl lett oda feltolva és az sem a Zanzibár legújabb albuma, vagy a nero7suitecrackbytsh! nevű állomány volt.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#67 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 15:05

aham.. akkor itt volt ez a topik.!!? en meg keresgeltem minden mashol csak epp itt nem PAF-ban.  :omg:  :D

szal kb egy honapja (vagy tobb is) nekem is kirakta a szuromet a freeweb.  :mad: mar tobb eve ment szinte ugyanazzzal a tartalommal. (kepek, 2-8 megas videok villamokrol, bulikrol, stb + egy honlap is volt rajta, szal eleg sok file volt) es egyszer csak, hopp.. nem jon be az oldal. nezem, az ftpvel se enged be.. szal, ennyi! alles kaputt!  :confused: azert ez nem szep dolog toluk..semmi jogserto nem volt ott. nagyon regen volt par rossz minosegu mp3 reszlet az igaz, de azokat regen tololtem mar. szal ha akkor nem toroltek a useremet akkor most meg miert?  :confused: de annyira nem bant a dolog, szal vegre nem kell vele foglalkoznom.  :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#68 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 15:56

Idézet: didyman - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 14:19

Na, engem meg az UW dobott ki immár. Se levél, sesemmi, írtam nekik két email-t is az elvileg regisztrált címemről, de semmi válasz. Legalább egy fapapucs. Egyik napról a másikra eltűnt az oldalam és a hozzáférésem is. Volt index.html, éppen frissítettem rajta, igaz, a kinnt lévő változat még mindig a "this will be my homepage soon". Ezenkívül egy-egy fájl lett oda feltolva és az sem a Zanzibár legújabb albuma, vagy a nero7suitecrackbytsh! nevű állomány volt.

Az uw nemrég engem is kidobott levél és minden egyéb küldése nélkül ami nem volt szép. De nálad volt fent warez, igy lehet, hogy azért is töröltek.

#69 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 16:10

Miről beszélsz??? :eek: Miféle warez???
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#70 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 09:05

nem vette észre a sem szócskát :) a legjobbakkal is előfordul :D

#71 Felhasználó inaktív   ivanhoe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 18:25

Nem sok idővel ezelött:

A freeweb köldött egy mail-t: a szövege a következő:

Az oldal 3 nap múlva törlésre kerül, hiba miatt. A hiba okának azt írták, hogy nincs a feltöltött állományok között index.html

Az oldal viszont működött mármint amennyire én láttam. Ha jól tudom ahoz hogy egy oldal működjön a kezdő oldalnak index.html-nek kell lenni.

Meg is kérdeztem tőlük ezt. ??????? Válasz már nem érkezett.
Persze az oldalt nem törölték mindmáig.

Na most erre mit mondjak?  :omg:
.."szabaditsd fel a tudatod"

#72 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 09:40

Nos, eloszor is koszonjuk az ingyen reklamot, de a kep egy kicsit mas, mint ahogy a dolgot a sertett felhasznalok leirjak. Ahogy a topicba beleolvasgattam, a topic cimetol fuggetlenul minden szolgaltatot megtalaltam benne, hogy "torol". Es ez igy termeszetes. Azokat, akik nem kepesek betartani alapveto szabalyokat, azokat a leheto leggyorsabban el kell tavolitani a szerverrol, mivel a tobbi BECSULETES felhasznalo latja karat. Ezeket a szabalyokat pedig ne 1-1 emberre gondoljatok vegig, hanem tobb 100,000 felhasznalora. Amig 1-1 ember csinal bajt, addig eszre se veszi senki. Viszont ha ilyen szamok mellett kezdenek el csoportok visszaelni a lehetoseggel, azt igenis megerzik azok a cegek es maganszemelyek, akik ott taroljak a weblapjukat.

A leggyakrabb okai a torleseknek (ezek nem csak a freeweben vannak igy, hanem minden nagyobb ingyenes tarhely szolgaltatonal, koztuk az UW-nal is)

- index.html-en csupan annyi van: elkoltoztunk XY helyre.
+ ertelemszeru ugye, ha az oldal nem nala van, a szolgaltato nem fogja a konkurenciat reklamozni.

- nincs index.html, de van tartalom a tarhelyen (vagy nincs belinkelve a tartalom)
+ figyelmeztetes megy a felhasznalonak, van 3 napja javitani

- index.html-ben csak ennyi van: itt tudod letolteni a XXX file-t.
+ allomanymegosztasra mas eszkozoket kell hasznalni.

- latszolag van veboldal, latszolag minden rendben van, csupan senki sem latogatja az oldalt, de megis jelentos (tobb 10Mbyte/nap) adatforgalmat general az adott oldal
+ 0 db latogato ugye nem tud szabalyosan ekkora forgalmat generalni, ez csak akkor fordulhat elo, ha a tartalom mashova van belinkelve (mas weboldalba, e-mailbe, stb) az ingyenes szolgaltatok a reszben reklamfeluletek hasznositasabol tartjak fent az ingyenes tarhely szolgaltatot, igy ha valaki csak terheli a szervert, de nem annak rendeltetesszeru modjan akkor az termeszetesen nemkivanatos.

- mahasz/asva/proart/orfk/brfk megkereses
+ torvenyi kotelezettsegunk eleget tenni kereseiknek, igy ha jogi/egyeb problema merul fel egy oldallal kapcsolatban azt nem uzemeltethetjuk tovabb.

Olyan oldal, ami a fenti reszletezesbe nem kerul be, nem kerul eltavolitasra a szerverrol. Ha a fentiek valakinek nem szimpatikusak, probaljon meg sajat penzebol egy olyan szolgaltatast inditani, ahol ezt megengedi a felhasznaloknak. Az eredmenyt sajat penztarcajan fogja tapasztalni.

#73 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 13:27

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 9:40

...

Akkor most nézd meg légyszíves a honlapomat (link az aláírásban)

Ugyanez az oldal volt fönt nálatok is. Véleményem szerint a felsorolt "bűnök" közül egyiket sem követtem el, mégis se szó se beszéd töröltetek, még egy mailt sem bírtatok küldeni az okáról  :down:

Ezek után azt hiszem minden okom megvan rá, hogy akit csak lehet, eltanácsoljak tőletek.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#74 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 13:30

Idézet: GAI - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 14:27

Akkor most nézd meg légyszíves a honlapomat (link az aláírásban)

Ugyanez az oldal volt fönt nálatok is. Véleményem szerint a felsorolt "bűnök" közül egyiket sem követtem el, mégis se szó se beszéd töröltetek, még egy mailt sem bírtatok küldeni az okáról  :down:

Ezek után azt hiszem minden okom megvan rá, hogy akit csak lehet, eltanácsoljak tőletek.

pedig egesz biztos lehetsz benne, hogy valamelyikbe beleestel... (illetve 1-et kihagytam, amikor az oldalrol az 1K-s ftp korlat ellenere a 2 parhuzamos szalat kihasznalva folyamatosan toltogetnek le FTP-n)

#75 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 13:42

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 13:30

pedig egesz biztos lehetsz benne, hogy valamelyikbe beleestel... (illetve 1-et kihagytam, amikor az oldalrol az 1K-s ftp korlat ellenere a 2 parhuzamos szalat kihasznalva folyamatosan toltogetnek le FTP-n)

Akkor mondd meg légyszíves, hogy melyikbe?

#76 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 16:10

Idézet: GAI - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 14:42

Akkor mondd meg légyszíves, hogy melyikbe?

Szerinted igy, hogy az ATW-n van az olalad, azt sem tudom, FW-n milyen neven es mikor voltal, szerinted barmit is ki tudok talalni?

#77 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 16:16

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 16:10

Szerinted igy, hogy az ATW-n van az olalad, azt sem tudom, FW-n milyen neven es mikor voltal, szerinted barmit is ki tudok talalni?

a freewebes cím www.freeweb.hu/gai/3dfx-nvidia volt, és aznap töröltetek, amikor a topik nyílt

#78 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 16:28

Idézet: GAI - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 17:16

a freewebes cím www.freeweb.hu/gai/3dfx-nvidia volt, és aznap töröltetek, amikor a topik nyílt

ha ilyen cimen volt, akkor egesz biztops kaptal figyelmeztetest es 3 nap mulva torlodott, mivel a /gai -ban kellett volna legyen a weblap, nem pedig egy elkonyvtaraban.

#79 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 16:47

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 16:28

ha ilyen cimen volt, akkor egesz biztops kaptal figyelmeztetest es 3 nap mulva torlodott, mivel a /gai -ban kellett volna legyen a weblap, nem pedig egy elkonyvtaraban.

A gyökérkönyvtárban is volt index.htm. Figyelmeztetést nem kaptam.

#80 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 15. 00:23

Idézet: GAI - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 16:47

A gyökérkönyvtárban is volt index.htm. Figyelmeztetést nem kaptam.

Ha nem kaptál, akkor fasza freemailos címed van, vagy nem olvasod a spamfiltered cuccait  :cool:
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.