Jaj, Aga és Jahno, köszi hogy nem utáltatok ki kissé erős véleményem szerint. Itt van a különbség index és más forumok között, yahh!
végülis igazatok van, meg kell élni, és a felhasználók zöme valóban szeret visszaélni,bár speciel minimális mennyiségű jegyzetet meglehet engedni, azt egy osztály is töltheti, igaz erre pont itt van az általam emlegetett sok megás emailok.
Gratulációm Aga, jók vagytok!
Külön elismerésem az indexes tár.hu topicban tanusított türelmedhez. amit a "userek" ott levágnak...
"Miért nem megy egyik napról a másikra Tár.hu? Hogy képzeli egy több éves, elhanyagolt, leterhelt szerver a kipurcanást?? Arról bezzeg nem küldenek előzetes értesítőt.
De miért töröltétek a táramat? Mert nem hiszem el, amit mondasz. Mi az hogy nem tudtok holnapra beszerezni egy tömböt? Hát egy szerver vinyó nem annyiba kerül mint egy sima vinyó?? Most elveszett 1020 vasutas kép!! Udvariatlan vagy, mi az hogy kézzel töröltök? Mi, hogy nem kézzel? Tehát gépi rutinokkal megy a szelektálás? Ez sértő. Szolgáltatót váltok! "...
De nem ez ment heteken át?
mondjuk tényleg síkhülyék tudnak lenni, jennifer lopez fenekét 20 felrakják, meg képtárba pdf-et töltenek.
Én azokat akartam védeni, akik becsületesek, nem élnek vissza a helyzettel, csak értelemsen használják az egészet. A visszaélők miatt meg mi szivunk.
De ez marhára relativ. Kiügyvédeskedtem magam, köszi a türelmet.
Öszintén: smswebekből, fizetősökből mennyire tartjátok fenn magatokat? Főleg előbbiből van kuncsaft? Bár úgy látom, megy azért biznisz.
jahno: ezek szerint a linuxosok, free akármisek önzetlen önfeláldozása gyakran mese. Nem értek hozzá.
Pedig tök jó lett volna. Na mindegy, azért érted.
Szerkesztette: HBP 2005. 12. 16. 18:02 -kor
Octeh Rhino KT333, Creative SB Live!, AMD Athlon XP 2000+, 2x Hitachi T250K 160GB, Kingstone 512 MB,NVIDIA RIVA TNT2 Ultra 32 MB, Samsung SyncMaster 750s, GoldStar CD-R CRD-8484B, HL-DT-ST RW/DVD GCC-4521B, FSP 300W
Bővebben honlapon