HWSW Informatikai Kerekasztal: Rendőrök - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rendőrök Rendőrök Értékeld a témát: -----

#1241 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:54

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:50

Te, ha engem rúgnak, akkor tuti nem kifejezetten kifele fogok gömbölyödni, hogy a ,,vesémet meg a májamat is rúgjátok le, légyszi''. Ne mondjátok már, hogy másképpen nem lehet megbilincselni valakit, aki már a földön van.

Érdekes én amit a TV-ben láttam ott nemigen rugdostak földön fekvő embert a rendőrök, de állítom nemigen volt jellemző. Ugyanis erre nemigen volt idő. Te miket láttál?

#1242 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:55

Idézet: lamalion - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:44

A vád ellenük: buszon való dohányzás, és káromkodás volt = garázdaság, ráadásul csoportosan... életfogytiglanit nekik  ;)

Kérdem én, hol vannak az ostromlók?!?

hja, szegények, érdekes, pont ebben a helyzetben lett nagy az arcuk, hogy ők még dohányozhatnak is a buszon, meg kiabálhatnak, és biztos csak arra jártak egész véletlenül.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1243 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:55

Idézet: Samott - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:35

Ez szep... hiaba dolgoznak a rendorok, ha ennyivel megusszak ezek a...

Samott

Meg mi az, hogy megtapsoljak oket... ott kellene futyulni es fujjolni nem pedig... ahh... mashol... :(
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1244 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:56

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:54

Érdekes én amit a TV-ben láttam ott nemigen rugdostak földön fekvő embert a rendőrök, de állítom nemigen volt jellemző. Ugyanis erre nemigen volt idő. Te miket láttál?

Irreleváns. Én reagáltam arra, hogy valaki szerint miért kell rúgni a földön lévő embert. Ehhez egyetlen felvételt sem kellett lássak. De kötözködj csak nyugodtan.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1245 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:57

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:53

Elsőéves egyetemista csipák, a leendő értelmiség. :omg: Most ez, aztán hogy mi lesz legközelebb? Talán nem a Te beledet ontják ki törött sörösüveggel... ha rajtam múlna, nem úsznák meg ennyivel.

Igen, en is azon lepodtem meg, hogy allitolag ertelmes emberek mit keresnek ott...

#1246 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:57

Idézet: lamalion - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:44

A vád ellenük: buszon való dohányzás, és káromkodás volt = garázdaság, ráadásul csoportosan... életfogytiglanit nekik  ;)

Kérdem én, hol vannak az ostromlók?!?

Te tudod azt hogy akik közelről nézték a TV-nél a rombolást bűncselekményt követtek el?

#1247 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:58

Idézet: Boba - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:57

Igen, en is azon lepodtem meg, hogy allitolag ertelmes emberek mit keresnek ott...

Na ez a baj hogy csak állítólag.

#1248 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:58

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:45

Azért, hogy gömbölyödjön kifelé, meg esetleg kicsit zsibbadjon a parasztja, ha eddig nem egedett, akkor esetleg újra felugrik, meg hasonló. Így a lila foltoktól már nem nagyon fog ugrálni.

Jó, hát majd próbáld ki egyszer amikor 6-an rugadlnak meg gumibotokkal ütnek, hogy mennyire van kedved "kigömbölyödni". ha mondjuk abbahagyják a verést, talán lehetne a letartóztatást foganatosítani.... Utána meg legyen a hűvösön ahová való. Nézzétek meg, van egy olyan felvétel, ahol az ominózus jelenetben körbeállják a rendőrök és rugdalják/ütik a földön fekvő delikvenst, egy fehér sisakos rendőr odalép, belerúg kettőt majd odébbáll. Hiába, ez stresszes meló...
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1249 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:59

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:51

Ha ilyen rendbontós terepszemlézésen vannak, akkor felőlem nyugodtan. Szülők meg majd lejátsszák a tanárral, hogy mi a fenéért keveredhettek oda.

Ez is egy vélemény. Nekem az, hogy gyülekeznek, még kicsit kevés ahhoz, hogy triggerelje a ,,szét kell verni'' flaget.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1250 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:59

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:54

Lehet, hogy rossz csatornát nézel komám. Talán nyisd ki a szemed...  :rolleyes: Nem mondtam sehol, hogy jellemző, hanem hogy volt ilyen is.

#1251 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 21. 12:00

Idézet: Boba - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:57

főiskolás/egyetemista ≠ értelmes
WoT nick: Atti77

#1252 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:00

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:57

Te tudod azt hogy akik közelről nézték a TV-nél a rombolást bűncselekményt követtek el?

És mégis milyet?

#1253 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:00

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:57

Te pedig tudod, hogy a kérdéses két fiatalt egy buszon kapcsolták le, mert üvöltöttek mint az állatok és cigiztek?  :think: :omg:

#1254 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:01

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:58

... egy fehér sisakos rendőr odalép, belerúg kettőt majd odébbáll. Hiába, ez stresszes meló...

:D

#1255 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:02

Lehet megtudnák bilincselni őket sérülés okozása nélkül is, de nagyon helyesen nem teszik. Tudom, ezért sok flame-t fogok kapni, de aki kövekkel meg vasrudakkal dobálja a rendőröket, azt nyugodtan verjék félholtra. Nagy volt a pofája amikor volt köztük 20-100 méter, akkor legyen akkor is nagy pofája amikor 10 mm van köztük. Ha nagy volt a pofájuk amikor ők voltak többen - MTV székház -, akkor legyen akkor is amikor a rendőrök vannak többen. Ha megnyomorodik, engemnem érdekel, minek provokálta a rendőröket. Közhely, de engem valahogy még egyszer sem vertek meg a rendőrök, talán mert nem  dobálom őket egy kilós bazaltdarabokkal.

A riporterek meg a tűzvonalban vannak, óhatatlanul belekerülnek a sűrüjébe, ráadásul tegnap láttam, hogy egy két vandál ugyanolyan láthatósági mellényt viselt mint a fotósok, operatőrök.

Szerkesztette: Avalon 2006. 09. 21. 12:04 -kor

#1256 Felhasználó inaktív   lamalion 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:02

Idézet

hja, szegények, érdekes, pont ebben a helyzetben lett nagy az arcuk, hogy ők még dohányozhatnak is a buszon, meg kiabálhatnak, és biztos csak arra jártak egész véletlenül.

Idézet

Elsőéves egyetemista csipák, a leendő értelmiség.  Most ez, aztán hogy mi lesz legközelebb? Talán nem a Te beledet ontják ki törött sörösüveggel... ha rajtam múlna, nem úsznák meg ennyivel.

Vagy tényleg "csak" ennyit követtek el, és ezért nem érdemelnek többet jogállamban, vagy ennél jóval durvább dolgokat tettek, de akkor ez kifejezetten a rendőrség sara, nem az ítélethozoké.

Ebben ugye egyetértünk?
A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál. 

#1257 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:03

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:01

:D

Camper. :D

#1258 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:03

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:00

És mégis milyet?

Bűnpártolást.

#1259 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:05

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:59

Lehet, hogy rossz csatornát nézel komám. Talán nyisd ki a szemed...  :rolleyes: Nem mondtam sehol, hogy jellemző, hanem hogy volt ilyen is.

Nem igazán értem, hogy ha kvázi deklarálva van a zéró tolerancia, akkor minek is balhézni. Mert az, hogy odamegy a rendőrök közé, nem éppen a teljesen békés szándékra utal. Magára vessen, nem tudok mit mondani. Engem miért nem vert meg senki? Ja, hogy én felértem ésszel, hogy nem kell pattogni, ha azt mondják. (Nem, nem voltam kinn, mielőtt bárki megkérdi.)

#1260 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:07

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:02

Lehet megtudnák bilincselni őket sérülés okozása nélkül is, de nagyon helyesen nem teszik. Tudom, ezért sok flame-t fogok kapni, de aki köveket meg vasrudakat dobálja a rendőröket, azt nyugodtan verjék félholtra. Nagy volt a pofája amikor volt köztük 20-100 méter, akkor legyen akkor is nagy pofája amikor 10 mm van köztük. Ha nagy volt a pofájuk amikor ők voltak többen - MTV székház -, akkor legyen akkor is amikor a rendőrök vannak többen. Ha megnyomorodik, engemnem érdekel, minek provokálta a rendőröket. Közhely, de engem valahogy még egyszer sem vertek meg a rendőrök, talán mert nem  dobálom őket egy kilós bazaltdarabokkal.

A riporterek meg a tűzvonalban vannak, óhatatlanul belekerülnek a sűrüjébe, ráadásul tegnap láttam, hogy egy két vandál ugyanolyan láthatósági mellényt viselt mint a fotósok, operatőrök.

Félreértés ne essék, kicsit sem zavar, ha nekimegy a rendőrnek, és míg megfogják, addig véletlen egy tonfa leviszi a fél arcát. De földön fekvő embert rúgni nagyfokú köcsögség, pláne, ha az elkövető rendőr.

Továbbá valószínűleg a nem igazán hatékony ha, egy gyors bilincselés, sarokba, majd tovább helyett egy kicsit rugdaljuk páran a földön levőket, ahelyett hogy a tömeget próbálnánk rendbeszedni.

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.