HWSW Informatikai Kerekasztal: Rendőrök - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rendőrök Rendőrök Értékeld a témát: -----

#981 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:25

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:24

Ja:

Cegénke... :(

#982 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:26

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:19

rendőrségi autókárok, vízágyú + fizu stb. Lassan de biztosan eléri már a 30 milliót szerintem.

Lesz az 100 is, eleve 2 napos extra mozgósítás van, pár autó már milliós nagyságrend, oszt akkor nem fogyott könnygáz, pajzsok, ilyesmik...

Hány kereket zúrtak ki? Meg az egyéb civil károk az utcán, ami autó, kirakat, buszüveg a maga nem 10ezer forintjával...
Make love not Wor.

#983 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:26

Hadd sajnáljam azt akit én akarok, én sem mondtam neked, hogy kit sajnálj, kösz! :respect:

#984 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:28

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:16

Itthon mikor mész oda egy rendőrhöz ha valami gondod van? Szinte soha, kerülöd akkor is ha semmi félnivalód nem lenne mert csakazért is bele fog kötni valamibe. Tudom-tudom most jönne a szöveg, hogy mindenhol vannak hülyék de ők a kisebbség. Hát nem sajnos... Erről tudnék mesélni... Szintén sajnos...

Hát nem tudom, én speciel ha keresek valamit, és látok posztos járőrőt, akkor bizony meg szoktam kérdezni, és nagytöbbségében udvariasan, segítőkészen válaszolnak. Volt ugyan néhányszor olyan, hogy meglehetősen flegmán lepattintottak, de ilyen helyzetben még sosem kötöttek belém. (És tudom, hogy most jött ez a szöveg, de nekem akkor is ez a tapasztalatom. Persze, láttam már én is tapló rendőrt nem is egyet, de tapasztalataim szerint ha te nem vagy bunkó, akkor általában ők sem azok, főleg nem a fiatalok (>30-35)).
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#985 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:28

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:19

Lásd előző oldalamon a linket, olvasd el...

Elolvastam... Nem nagyon vagyok meglepve...

Idézet

Őszintén? Az első dolgom.  De nekem csupa jó tapasztalatom van csak...

Jah, én meg polgárőrként járőröztem rendőrökkel néha. Nem mondok inkább semmit, néha én szégyelltem magam helyettük...  :omg:

Idézet

de tapasztalataim szerint ha te nem vagy bunkó, akkor általában ők sem azok, főleg nem a fiatalok (>30-35)).

Én meg főleg rájuk gondoltam... Aki épp hogy járőrkocsit kap a segge alá, már az utcán a fényhíddal villogva állítja meg az embereket egy sima igazoltatás miatt...

Szerkesztette: Zsul 2006. 09. 20. 13:31 -kor

Karosszékből nincs rákkendroll... |

#986 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:29

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:17

Na igen, csak a felvételeket nézve azok nem kapnak (verést) akikre ráférne... Az ilyen 30 kilós mamákkal lehet keménykedni...

Az megint más dolog. A kérdés itt az volt, hogy mit lehet csinálni egy 70+ nénikével, ha követ dobál, hogy ne legyen komoly baja. :)

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#987 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:29

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:28

Hát nem tudom, én speciel ha keresek valamit, és látok posztos járőrőt, akkor bizony meg szoktam kérdezni, és nagytöbbségében udvariasan, segítőkészen válaszolnak. Volt ugyan néhányszor olyan, hogy meglehetősen flegmán lepattintottak, de ilyen helyzetben még sosem kötöttek belém. (És tudom, hogy most jött ez a szöveg, de nekem akkor is ez a tapasztalatom. Persze, láttam már én is tapló rendőrt nem is egyet, de tapasztalataim szerint ha te nem vagy bunkó, akkor általában ők sem azok, főleg nem a fiatalok (>30-35)).

Egyetértek. :up: :)

#988 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:30

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:26

Lesz az 100 is, eleve 2 napos extra mozgósítás van, pár autó már milliós nagyságrend, oszt akkor nem fogyott könnygáz, pajzsok, ilyesmik...

Hány kereket zúrtak ki? Meg az egyéb civil károk az utcán, ami autó, kirakat, buszüveg a maga nem 10ezer forintjával...

Mivel ez egy rendőrségi topic ezért szigorúan a rendőrséget érintő károkról beszélek.

Cakkumpakk civil károkkal, az épületben keletkező károkkal együtt simán lesz 100 milió, még több is. De ez nem ennek a topicnak a témája.

#989 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:32

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:30

Mivel ez egy rendőrségi topic ezért szigorúan a rendőrséget érintő károkról beszélek.

Cakkumpakk civil károkkal, az épületben keletkező károkkal együtt simán lesz 100 milió, még több is. De ez nem ennek a topicnak a témája.

Vigyázzunk ezzel, még a végén ráverik a rendőrökre a károkat, amiket nem tudtak megvédeni, mert a biztosítók tuti nem akaródznak majd fizetni :omg: Ne felejtsd el, ez izz Abszurdisztán :D

#990 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:33

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 12:28

főleg nem a fiatalok (>30-35)).

ebbe bele tudnék kötni, de nem akarok - pont hogy eddig a rendőrök közül a vén rókák nézték el azokat a dolgokat, amiket a fiatalok nem (pl véletlenül behajtottam a Fő téren egy behajtani tilossal jelzett utcába, kb 5 métert, majd megálltam, persze rendőr kapásból villogó, megállt mellettem, majd kérdezte, h tudom-e mit jelent a tábla.. mondtamd tudom, mondom elnéztem, mennék vissza... erre mondta rendben... és elengedett... ehhez képest ahányszor eddig megbűntettek, mindig fiatalok voltak). hozzáteszem, ez lehet csak az én esetemben volt / van így.
Valami olyasmit érzek, hogy pont a fiatalok azok, akik megpróbálják "megmutatni", hogy hűha nekik most van 1 csillag a vállapjukon (vagy még annyi sem), és most akkor ha 51-el mész akkor is megbűntet, mert hogy ő rendőr...

-C0pp3rM!n3-

#991 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:37

Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:33

ebbe bele tudnék kötni, de nem akarok - pont hogy eddig a rendőrök közül a vén rókák nézték el azokat a dolgokat, amiket a fiatalok nem (pl véletlenül behajtottam a Fő téren egy behajtani tilossal jelzett utcába, kb 5 métert, majd megálltam, persze rendőr kapásból villogó, megállt mellettem, majd kérdezte, h tudom-e mit jelent a tábla.. mondtamd tudom, mondom elnéztem, mennék vissza... erre mondta rendben... és elengedett... ehhez képest ahányszor eddig megbűntettek, mindig fiatalok voltak). hozzáteszem, ez lehet csak az én esetemben volt / van így.
Valami olyasmit érzek, hogy pont a fiatalok azok, akik megpróbálják "megmutatni", hogy hűha nekik most van 1 csillag a vállapjukon (vagy még annyi sem), és most akkor ha 51-el mész akkor is megbűntet, mert hogy ő rendőr...

-C0pp3rM!n3-

Lehet. Én ilyen kihaénnemet ált. éppen az idősebb, belesavanyodott arcoktól kaptam eddig (bár nem csak), de úgy ált én ezt tapasztaltam. Más a merítés biztos ;)

#992 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:32

Vigyázzunk ezzel, még a végén ráverik a rendőrökre a károkat, amiket nem tudtak megvédeni, mert a biztosítók tuti nem akaródznak majd fizetni :omg: Ne felejtsd el, ez izz Abszurdisztán :D

Az előző oldalon Macika éppen ezt vázolta, hogy a biztosító mossa kezeit... :smoker:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#993 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:33

Nem akartam mondani, de szerintem a 30%-uk azért áll rendőrnek, mert itt "kiélheti" magát, amúgy meg legfeljebb valahol fizikai munkás lehetne...

#994 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:45

Na, most bisztos kikapok. :think:  :D
Szoktam néha csodálkozni milyen demokraciá értelem van nálatok, lehet az országban, lehet itt a forumon.
A demokraciához tártozik az is, hogy legyen az aki aktivan véd ilyen esetben és ez a rendörség.
Nálunk Lipcsében is szokott bejelenett "démo" lenni, ami legtöbbször égetésbe randalirozásba kimegy.
A rendörségnek annyi hatalmat adnak például, hogy bejelentett démonál kényszerítik a résztvevöket, hogy a bakancsot levegyenek, le kell adni és így demonstrálhatnak kilométeren keresztül.
Esküszöm neketek, elég nevetséges nészki.
Reszpekt a rendöröknek nálatok. :respect: Nem könnyü nekik.

#995 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 20. 13:50

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:16

Itthon mikor mész oda egy rendőrhöz ha valami gondod van? Szinte soha, kerülöd akkor is ha semmi félnivalód nem lenne mert csakazért is bele fog kötni valamibe. Tudom-tudom most jönne a szöveg, hogy mindenhol vannak hülyék de ők a kisebbség. Hát nem sajnos... Erről tudnék mesélni... Szintén sajnos...

Ezt egyáltalán nem így látom. Sokszor kértem már útbaigazítást rendőröktől, mindig nagyon udvariasak és segítőkészek voltak. :up: 

#996 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:51

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:50

Ezt egyáltalán nem így látom. Sokszor kértem már útbaigazítást rendőröktől, mindig nagyon udvariasak és segítőkészek voltak. :up: 

Nem tagadom, kicsit részrehajló véleményem van amióta láttam belülről is ezt-azt... :o

#997 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:52

Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:33

-C0pp3rM!n3-

Ez az "1csillagésmilyenkirályvagyok"  mentalitás annyira jellemző a rendőrökre. Dolgoztam az ügyészségen egy rövid ideig. Volt ott egy ügyész és mesélte, hogy egyszer két rendőr elkezdett szarozni vele pedig nem csinált semmi szabálytalant. Aztán egészen addig csinálták ezt a rendőrök, míg elő nem vette az ügyészségi igazolványát. Aztán olyan szépen elkussoltak és rendőr olyan gyorsan még nem távozott a helyszínről. Hasonló eset történt faterral is, akinek a pénztügyőr igazolványát kellett lobogtatni. Ja és teszem hozzá gyorsan, hogy mindkét alkalommal kristálytiszta volt, hogy a rendőrök csak "szórakoznak".

Volt egy akta, szintén az ügyészségen, ahol egy autópálya baleset alkalmával ott helyben az autópályán el kezdték levetkőztetni a halott áldozatot a rendőrök. Ez még piskóta, de le is fényképezték és betették az aktába a hülyék! :reklamacio:

De tudnék még egy csomó történetet a rendőrökről.

Szóval bennem a rendőrökről egy velejéig korrupt, hozzánemértő bagázs képe alakult ki, amit csak erősít a tegnap előtti esemény.

#998 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:53

Szerintem nem kapsz ki.
Elég szomorú vagy inkább sajnálatos, hogy mindig az a szöveg van, hogy a rendőrség a törvény adta kereteken belül cselekedhet.A mostani alkalom is jó példa arra, hogy ez alkalom adtán kevés.

Ahogy Hofi mondta anno:"a rendőrnek kell megmagyarázni, hogy miért intézkedik."Ennyi.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#999 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:58

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:52

De tudnék még egy csomó történetet a rendőrökről.

Szóval bennem a rendőrökről egy velejéig korrupt, hozzánemértő bagázs képe alakult ki, amit csak erősít a tegnap előtti esemény.

Hmmm, miért pont azok látják ezt siralmasnak akik belülről is ismerik egy kicsit...

De hogy mást is meséljek: egyik ismerősöm készenlétis rendőr volt a nagyfaluban, később leszerelt és kiment amerikába dolgozni... Amikor hazajött nekiállt munkát keresni, pont az amerikai követség keresett biztonsági embereket. Jelentkezett a srác, elbeszélgetés, majd jött a papír: nincs gyakorlata :D

#1000 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:59

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:21

Ne a lovakról sajnáld, hanem azokról a szerencsétlen rendőrökről..

Speciel szegény lovat jobban sajnálom. Még mielőtt félreértenél, többre tartom az embernél, nem a rendőrt minősítem ezzel...
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.