HWSW Informatikai Kerekasztal: Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1101 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 21:22

Hat ha megusszak, akkor eleg nagy onbizalomra vall, ha folytatjak.. Ezek utan ne csodalkozzanak, ha beteszik oket bubba melle.
Gyk: volt regen a MAYA -nak egy posztere amin BUBBA a hatalmas neger szerepelt (akit mayaval modelleztek) valami olyasmi szlogennel, hogy talalkozhatsz vele eloben, ha nem vigyazol.. :)
Egyebkent 1-2 eve irt valaki egy cikket/interjut (sajnos a kereso nem dobta ki, pedigy ugy remlik hwsw volt) egy warez ftp uzemelteto tarsasaggal, hatartalan elbizakodottsagra vallott mar eleve az is, hogy valaki elvallalta es egy csomo reszletet elarult a mukodeserol, ugyhogy ezek utan nem csodalkoznek, ha a pofara eses itt megtortenne.

Szerkesztette: diab303 2005. 09. 19. 21:23 -kor

#1102 Felhasználó inaktív   crx 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 21:31

Idézet: nkpolip - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 21:59

Vendeg :-) véletlenül nem te vizsgálod a lebukott szervert vagy szervereket, mert mintha tudnál valamit?

Nem tud őse semit mert már rég elmondta volna ő egy szakértő aki pesten dolgozik és mond dolgokat ami vele megtőrtént.

#1103 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 21:32

Idézet: diab303 - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 22:22

Hat ha megusszak, akkor eleg nagy onbizalomra vall, ha folytatjak.. Ezek utan ne csodalkozzanak, ha beteszik oket bubba melle.
Gyk: volt regen a MAYA -nak egy posztere amin BUBBA a hatalmas neger szerepelt (akit mayaval modelleztek) valami olyasmi szlogennel, hogy talalkozhatsz vele eloben, ha nem vigyazol.. :)
Egyebkent 1-2 eve irt valaki egy cikket/interjut (sajnos a kereso nem dobta ki, pedigy ugy remlik hwsw volt) egy warez ftp uzemelteto tarsasaggal, hatartalan elbizakodottsagra vallott mar eleve az is, hogy valaki elvallalta es egy csomo reszletet elarult a mukodeserol, ugyhogy ezek utan nem csodalkoznek, ha a pofara eses itt megtortenne.

Valószínűleg ez is úgy van mint a hackerekkel: nem a legnagyobbak szerepelnek a tévéshow-kban.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1104 Felhasználó inaktív   crx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 21:33

De az hogy igy általánositunk hogy szerverek az még semi hisz be lehet meni a terembe és akár az őszes gépet elvini de mégse teszik és mért mert aki ügyes az deláz ahová kel sajnos itt tartunk.

#1105 Felhasználó inaktív   crx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 21:34

Idézet: freeone - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 22:32

Valószínűleg ez is úgy van mint a hackerekkel: nem a legnagyobbak szerepelnek a tévéshow-kban.

:)))) DE milyen igaz.

#1106 Felhasználó inaktív   kazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 22:59

Idézet: freeone - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 22:32

A legnagyobbak nem szerepelnek TV showban. Max. a kék fényben :)
MSI K8N Neo4, Athlon64 3200+, 1 GB
R.I.P. Pentium 4

#1107 Felhasználó inaktív   Numda 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 05:45

Egyszer írtam nekik, valami hölgynak, hogy hé, PGP, azt nem kéne ilyenkor feltenni és úgy levelezgetni?

Má a leghülyébb terrorista is kódolgat az Echelon meg a Carnivora miatt.

Válasz: MI AZ? Én csak adminisztrátor vagyok....

Szóval lehet valami abban, amit mondasz.

A MÁSIK: az én tippem szerint a a Net-ért egyesület okozhatta, amikor elkezdtek
balhézni a 250 Gbites letöltési botrány alkalmával.Ha én lettem volna a BSA, vagy az VSA, kicsit körülnéztem volna legnagyobb pofájúak háza táján.

És időben passzol is a dolog.

#1108 Felhasználó inaktív   Numda 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 06:31

Idézet: Numda - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 6:45

Egyszer írtam nekik, valami hölgynak, hogy hé, PGP, azt nem kéne ilyenkor feltenni és úgy levelezgetni?

Má a leghülyébb terrorista is kódolgat az Echelon meg a Carnivora miatt.

Válasz: MI AZ? Én csak adminisztrátor vagyok....

Szóval lehet valami abban, amit mondasz.

A MÁSIK: az én tippem szerint a a Net-ért egyesület okozhatta, amikor elkezdtek
balhézni a 250 Gbites letöltési botrány alkalmával.Ha én lettem volna a BSA, vagy az VSA, kicsit körülnéztem volna legnagyobb pofájúak háza táján.

És időben passzol is a dolog.

Ma reggel letöltöttem a BSA kanadai oldaláról egy EasyVista nevű progit, ami átnézi a gépet pirate alkalmazások után nyomozva.

A nod32 hangosan sikoltozott, hogy ez kémkedik, vagy ismeretlen vírus.

"Idő Modul Esemény Felhasználó
2005.09.20. 7:28:43 Kernel A(z) 'C:\Program Files\EZVOnline\EVke7974.rra' fájl az Eset Software víruslaborjába elküldve."

Szóval fő a bizalom.:-))

#1109 Felhasználó inaktív   Vendeg :-) 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 08:43

Idézet: spear - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 21:59

Vendég :-)
Ha megkérdezhetem, Magyarország melyik régiójában tevékenykedsz?

Keleti régió. (Szabolcs, Hajdú-Bihar, Heves, BAZ, néha kicsit lejjebb is, de ez ritka)

#1110 Felhasználó inaktív   Vendeg :-) 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 08:44

Idézet: nkpolip - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 21:59

Vendeg :-) véletlenül nem te vizsgálod a lebukott szervert vagy szervereket, mert mintha tudnál valamit?

Nem én vizsgálom. Őszintén megmondanám, ha én kaptam volna, de nincs közöm hozzájuk. Információim pedig abból fakadnak, ami vagyok... Hasznos a jól értesültség.

#1111 Felhasználó inaktív   Vendeg :-) 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 08:45

Idézet: crx - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 22:31

Nem tud őse semit mert már rég elmondta volna ő egy szakértő aki pesten dolgozik és mond dolgokat ami vele megtőrtént.

Mint már kiderült, nem Bp-en melózom. :)

#1112 Felhasználó inaktív   Muardhal 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 20. 08:48

Én az "S" és az "L" szervereken voltam. Ha vki tud egy olyat, ahol még van felvétel pls dobjon meg egy e-maillel... (atgyuric@freemail.hu)  Nagyon megköszönném......

Amúgy meg ha jogdíjat szednek a nyers CD/DVD után, nem értem miért nem hagyják béken az embereket. Csak a profit érdekli az ASVAt is...

Szerkesztette: Muardhal 2005. 09. 20. 08:49 -kor

#1113 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:03

Idézet: Muardhal - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 9:48

Én az "S" és az "L" szervereken voltam. Ha vki tud egy olyat, ahol még van felvétel pls dobjon meg egy e-maillel... (atgyuric@freemail.hu)  Nagyon megköszönném......

Amúgy meg ha jogdíjat szednek a nyers CD/DVD után, nem értem miért nem hagyják béken az embereket. Csak a profit érdekli az ASVAt is...

Felvetel a mostani szitu utan ?
Ugye te se gondolod komolyan ?
Ertelmes uzemelteto, most mar ezekutan nem vesz fel uj usert, mert bar eddig is tudtak, hogy milyen rizikoval jar az uj user felvetel, most az is kiderult, milyen nagy a buktaveszely a bennfentes rosszindulatu emberek miatt is.
Tehat szvsz azok az FTP-k amelyeken feltoltodtek mar felhasznalokkal es raadasul visszatero vendegek, nem fognak felvenni sokaig uj felhasznalokat, mert igy sokkal kisebb a lebukasi veszely.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1114 Felhasználó inaktív   Saiyan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:30

Idézet: Muardhal - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 8:48

LOOOL! Ezt te sem gondolhatod komolyan!

Az üzemeltetők lapítanak, a userek meg valszeg örülnek ha nem jön új ember aki buktathatna.
MSI KT4 2.0b; Athlon XP 3000+; 768MB PC2700; MSI 6800LE (16x1, 6vp); 120+60GB Seagate Barracuda HDD-k; NEC ND-1300A DVDRW; WinXP Pro SP2; DX 9.0c

#1115 Felhasználó inaktív   istvanka1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 10:19

Idézet: Saiyan - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 10:30

LOOOL! Ezt te sem gondolhatod komolyan!

Az üzemeltetők lapítanak, a userek meg valszeg örülnek ha nem jön új ember aki buktathatna.

Igy aztán szép lassan belterjessé válnak. Meg az userek is elfogynak előbb-utóbb.
Rosszindulatu user meg mindenhol van. Anno az "I" fórumán az egyik tag fenyegtőzött, amikor hálózati probléma miatt némileg lassult a letöltés cca egy hétig.
Megértek én mindenkit hogy nem szivesen ad ki forrást.

#1116 Felhasználó inaktív   pali34 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 10:30

Idézet: Muardhal - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 9:48

A 2 legnagyobb magyar torrent oldalon levő meghivóimat cserélném ftp ajánlásra.
Nem fake!!!

#1117 Felhasználó inaktív   rhapsody 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 10:30

Volt szó arról hogy kinek menyit ér egy gyári-dvd. Van aki megveszi így nem kell izgulni, van aki letölti és itt kicsit más a helyzet. Mindenki aki ide ír azt mondja hogy a hazai fizetések mellett nem lehet tizessével venni lemezeket, mert nem futja.

Érdeklődtem munkatársamtól hogy német kollégák menyit keresnek.

Lényeg:

A 36-éves 18-év munkaviszonnyal rendelkező és az én mukámat végzők havi 3200-3400 eurót keresnek. Vegyünk alapul 3300-at, az forintosítva (250ft/euro) 825000e Ft. Én két gyermek után járó kedvezményekkel 120-ezret viszek haza.

Mások bérét nem ismerem, de ez a különbség mindenhol durván ennyi lehet. (Ha nem, javítsatok ki)

A többit, hogy havi ennyi bérből mit lehetne kezdeni és mennyi cd/dvd-re futná, azt mindenki találja ki.
Nem tudom hogy a némteknél mennyibe kerül egy gyári dvd, de az biztos hogy nem sokkal több.

#1118 Felhasználó inaktív   kekeckukac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:01

Idézet: pali34 - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 9:30

A 2 legnagyobb magyar torrent oldalon levő meghivóimat cserélném ftp ajánlásra.
Nem fake!!!

Ellenkezik a szabályzatukkal :reklamacio:  :reklamacio:
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

#1119 Felhasználó inaktív   pali34 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:01

Idézet: rhapsody - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 11:30

Volt szó arról hogy kinek menyit ér egy gyári-dvd. Van aki megveszi így nem kell izgulni, van aki letölti és itt kicsit más a helyzet. Mindenki aki ide ír azt mondja hogy a hazai fizetések mellett nem lehet tizessével venni lemezeket, mert nem futja.

Érdeklődtem munkatársamtól hogy német kollégák menyit keresnek.

Lényeg:

A 36-éves 18-év munkaviszonnyal rendelkező és az én mukámat végzők havi 3200-3400 eurót keresnek. Vegyünk alapul 3300-at, az forintosítva (250ft/euro) 825000e Ft. Én két gyermek után járó kedvezményekkel 120-ezret viszek haza.

Mások bérét nem ismerem, de ez a különbség mindenhol durván ennyi lehet. (Ha nem, javítsatok ki)

A többit, hogy havi ennyi bérből mit lehetne kezdeni és mennyi cd/dvd-re futná, azt mindenki találja ki.
Nem tudom hogy a némteknél mennyibe kerül egy gyári dvd, de az biztos hogy nem sokkal több.

Én szakácsként dolgoztam 2 évig a németeknél, napi 8 órát, heti 2 szabadnappal, az ithoni viszonyokhoz képest nem kellett megszakadnom.
Ezért a munkáért kaptam 2400 eurót hivatalosan kézhez.
Ezt a bért itthon osztályon felüli helyek konyhafőnökei kapják.
Most Bp-n dolgozok napi 14 órát, heti 2 szabadnappal, mindezt 160000 huf-fal jutalmazzák :(
És én még örülhetek...

#1120 Felhasználó inaktív   pali34 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:04

Idézet: kekeckukac - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:01

Ellenkezik a szabályzatukkal :reklamacio:  :reklamacio:

jahh más fórumokon 7-8e hufért cserélnek gazdát a meghivók :(

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +