HWSW Informatikai Kerekasztal: Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1241 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 20:36

Idézet: LouiS - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 21:28

Én is ezen agyalok... Hiszen pl. még fotózni is tilos, nemhogy laptop-pal rohangálni. Bár éjnek évadján, ha tényleg cimbid egy ottani arc... Hát nem tudom.

Na mondjuk én se, de hamegcsinálja egy operátor, esetleg olyan pert kap a nyakába, hogy az unokája is fizeti a kártérítést.

#1242 Felhasználó inaktív   VonBraun 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 20:57

kis súgó: www.norbertka.hu, olvassatok bele a blog korábbi bejegyzéseibe is, megéri

Hát NAGYON TANULSÁGOS volt amit belinkeltél ide kedves LouiS mester... elolvastam... ha igaz, akkor ez szörnyű!  :reklamacio:  Sőt tényleg tragédia, hogy ilyen emberek vannak mint az ott említett személy. Brrr, kiráz a hideg.
De remélem, hogy azt is megtudom, ha a másik oldal is egyszer csak igaz lesz "Reméljük hamarosan feltámad"! Ámen

"az igazság oda át van" a szellemek közt  ;)

Mégegyszer köszi a linket. Várom tőled a holnapi Brfk-s infót... sőt mindenki aszem itt a fórumon várja!
"go where no man has gone before"  Wernher Von Braun

#1243 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:06

azért norbertka sem paraszt, csak egy kicsit...

Idézet: norbertka.hu

A mai napon a BMF központi neptun rendszere kapott a jóból... ledosoltam a gecibe. Hahah, amúgy vállalok rendszergizdálkodást!

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1244 Felhasználó inaktív   fisike 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:27

Érdekesen van fogalmazva az írás. Aki ezt irta az vagy nem magyar, vagy nagyon sietett.
Akkor, van két ember aki másfél milláért beválalta a "s" és "k" buktatását.
Sikerült megtalálni "k" 2 db proxy szerverét. "s" és "k" többi gépe meg van, szétszedve dobozokban.
A proxyval nem sokra mennek, ez magyarázza hivatalos részről a csendet.
Aki kapcsolatban áll(t) "s" és/vagy "k" ftp-vel, az lapít. Átszervezik az egész "rendszert".

Miért furcsa, hogy valaki (nem ott dolgozó) bemehet az Interware RT-hez kutakodni?
Anno. Kulcsár a miniszterelnöki hivatalba járt, saját belépővel. Valahogy nem egy kategória a kettő.

" Vendeg :-)" is eltűnt, utálom az egybeeséseket.

Szerkesztette: fisike 2005. 09. 21. 21:32 -kor

#1245 Felhasználó inaktív   unio21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:31

fisike!
cenzúrázd az ftp-k nevét pls

#1246 Felhasználó inaktív   fisike 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:35

Idézet: unio21 - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 22:31

fisike!
cenzúrázd az ftp-k nevét pls

Ok, de az előző oldalon a belinkelt szövegben is szerepelnek. Csak azért irtam ki én is.

#1247 Felhasználó inaktív   unio21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:36

hát igen, azokat is moderálni kéne..

#1248 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 21. 21:36

Azért ez vidám, ebből a topikból lassan több szervernevet meg adatot tudhat meg a hatóság, mint a nyomozásból, a sok tudományos hülyegyerek - tisztelet a kivételnek - jön ide kérdezgetni, hogy a "volt xy" szerver mikor fog menni, meg más szerverek nevét konkrétan leírjátok, LOL, :nevet2: :nevet: , ebből látszik micsoda óvoda lett az egész magyar warez secene, rá is fér a regroup meg a szelektálás bőven. A fizetős szerverekkel meg a diszkréciót nem ismerő hülyékkel az egész rendszer a saját sírját ásta/ássa meg.

#1249 Felhasználó inaktív   unio21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:40

"i" ftp-ről lehet tudni vmit? :apple:

#1250 Felhasználó inaktív   LouiS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:40

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 22:36

Azért ez vidám, ebből a topikból lassan több szervernevet meg adatot tudhat meg a hatóság, mint a nyomozásból, a sok tudományos hülyegyerek - tisztelet a kivételnek - jön ide kérdezgetni, hogy a "volt xy" szerver mikor fog menni, meg más szerverek nevét konkrétan leírjátok, LOL, :nevet2: :nevet: , ebből látszik micsoda óvoda lett az egész magyar warez secene, rá is fér a regroup meg a szelektálás bőven. A fizetős szerverekkel meg a diszkréciót nem ismerő hülyékkel az egész rendszer a saját sírját ásta/ássa meg.

Ezt úgy kb. a lap tetején én is jeleztem... Igaz, némiképp burkoltabb formában :D Amúgy respect. De ha megnézed, akkor te is látod, hogy az ilyen "lamer" hozzászólásokat többnyire újonnan regisztrált arcok követik el. :think:

Szerkesztette: LouiS 2005. 09. 21. 21:42 -kor

#1251 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:41

Ismerem norbertkát elég régóta. Csak annyit mondok, hogy azt sem szabad elhinni amit kérdez :)

Szerkesztette: scip 2005. 09. 21. 21:43 -kor

"I have to do this..."

#1252 Felhasználó inaktív   Frank99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:47

nem hiszem, hogy nem tudják.
az ilyenek, mint "vendég" sztem állami pénzen (vagy sajátján) végülis mindegytelik a szagértői díjból..., szépen beszivárog a fizetős helyekre (hiszen informatikus, vannak régebbi kapcsolatai) , elvan egy darabig, gyűjtöget infokat, aztán szépen bebukatja a rencert.

Vendég itteni megjelenése meglepetés volt számomra, ha a Police nem tud semmit a proxykon kívül, jól jöhet infógyüjtésnek egy topic, sokan vannak, akik SAJNÁLTÁK kedvemcük elvesztését.

Ki tudja, lehet pont ez kell nekik, pár ember, akikre rá lehet verni a balhét, vagy tudnak valamit, hova kellett feladni a pénzt stb.  ŐK kerllhetnek közvetett bizonyítéknak.

Én átéltem már ilyet, amikor cd író barátunkkal együtt 131-en jártunk tárgyalásra.....

lehet paranoid vagyok, de akit a kígyo 1x megcsípett, az a gyíktól is fél.....

#1253 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:47

laptop-pal rohangálni. Bár éjnek évadján, ha tényleg cimbid egy ottani arc... Hát nem tudom. Mondjuk a srác, akinek a

Egy lehet, de egyszerre az összes nem. Éjszaka nem egy operátor van, valahogy inkább az állásom, mint egy kis zűr.
Make love not Wor.

#1254 Felhasználó inaktív   fisike 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:53

Idézet: LouiS - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 22:40

Ezt úgy kb. a lap tetején én is jeleztem... Igaz, némiképp burkoltabb formában :D Amúgy respect. De ha megnézed, akkor te is látod, hogy az ilyen "lamer" hozzászólásokat többnyire újonnan regisztrált arcok követik el. :think:

Aki az előző oldalon beillesztette a cikket, nem "lamer" újonan regisztrált arc, és majdnem az összes ftp neve szerepel benne. Az nem gond ?

#1255 Felhasználó inaktív   VonBraun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:57

ebből látszik micsoda óvoda lett az egész magyar warez secene, rá is fér a regroup meg a szelektálás bőven. A fizetős szerverekkel meg a diszkréciót nem ismerő hülyékkel az egész rendszer a saját sírját ásta/ássa meg.

Na ez azért nem igaz!!!!  :reklamacio:
Ha igaz amit norbertka oldalán lehet olvasni H.M.-ről, aminek az alapja igen nagy...akkor nem a hülyék és gyerekesek miatt van most para!!
Igen is kikérem magamnak meg a többi "sors" társamnak is... na mindegy hadjuk nem akarok veszekedni.

u.i egyébként meg sokan itt régi motorosok (többek között én is az 5évemmel) a warez világban és ismerik a DISZKRÉCIÓT!
Most az hogy szerver kezdőbetűk meg esetleg szerver nevek röppennek fel, nem sokra mennek a nyomozó "urak"!

#1256 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 22:20

Idézet: VonBraun - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 22:57

Na ez azért nem igaz!!!!  :reklamacio:
Ha igaz amit norbertka oldalán lehet olvasni H.M.-ről, aminek az alapja igen nagy...akkor nem a hülyék és gyerekesek miatt van most para!!
Igen is kikérem magamnak meg a többi "sors" társamnak is... na mindegy hadjuk nem akarok veszekedni.

u.i egyébként meg sokan itt régi motorosok (többek között én is az 5évemmel) a warez világban és ismerik a DISZKRÉCIÓT!
Most az hogy szerver kezdőbetűk meg esetleg szerver nevek röppennek fel, nem sokra mennek a nyomozó "urak"!

"5 év a warez világban", mint letöltő? :Đ Tudod, a warez világ kicsit régebb óta létezik és szerencsére van olyan szegmense, amiről a szélessávú, olcsó internet elterjedése óta "warez szakértővé" lett, felszínen lebegő letöltőgépeknek halvány fingjuk sincs. És ez így van jól. :)

#1257 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 22:26

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 23:20

Tudod, a warez világ kicsit régebb óta létezik és szerencsére van olyan szegmense, amiről a szélessávú, olcsó internet

Amikor a leírásban aki gigát ígért, az nekünk elképzelhetetlenül nagy szám volt, meg swappernek hívtak ugye egyes arcokat akik királykodhadtak jól...
Make love not Wor.

#1258 Felhasználó inaktív   VonBraun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 22:29

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 23:20

...

:beer: Legyen szent a béke!

#1259 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 22:30

Idézet: VonBraun - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 23:29

:beer: Legyen szent a béke!

:)  :respect:

#1260 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 22:35

Nekem csak egy dolog nem áll össze.
A blog egy későbbi bejegyzése szerint Hornyák 5 év 10 hónapot kapott (bejegyzés 2004 szeptemberben), akkor hogy a rákban jött ki egy év után, hm? Persze semmin sem csodálkoznék, de ez durva...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.