HWSW Informatikai Kerekasztal: Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1441 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 28. 23:34

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 22:37

ezekből a mai warezmániás fiatalokból mind hiányzik a kalandvágy és a kockázatkeresés... tessék saját szervert indítani ;)

Azt is lehetőleg Föld körüli pályán. :Đ

#1442 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 23:53

Engem elérés nem izgat, viszont egy sajtóközleménynek már örülnék. Továbbra is azt tartom a legérdekesebbnek, hogy mekkora csend van a rendőrség részéről. Miért hallgatnak ennyire? A forró nyomok már réges-régen kihűltek.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1443 Felhasználó inaktív   greener 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 29. 10:56

nyilván azért nincs se sajtóközlemény, se semmi, mert mint ahogy azt az itt-ott kiszivárgott infók alapján már tudni/sejteni lehet, ismét sikerült lyukra futniuk.  :taps:

#1444 Felhasználó inaktív   virkir 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 18:32

Idézet: greener - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 11:56

nyilván azért nincs se sajtóközlemény, se semmi, mert mint ahogy azt az itt-ott kiszivárgott infók alapján már tudni/sejteni lehet, ismét sikerült lyukra futniuk.  :taps:

És ha logolják a usereket akik próbálkoznak :eek:
Szvsz jobb félni egy darabig.

#1445 Felhasználó inaktív   LouiS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 20:37

Nem ígérek semmit, de ha holnap zöld utat kapok a felelős szerkeszőtől, akkor utánajárok a BRFK-nál (már ha egyáltalán tudnak ez egész mizériáról)

#1446 Felhasználó inaktív   clyd3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:36

Én sem ígérek semmit, de egy biztos: a DriveCrypt úgy ráugrik az összes diszkemre, mintha gyárilag rajta lett volna, mert számomra csak egy dolog derült ki biztosra, mégpedig, h a törvény mindíg úgy szól ahogy a szakértő, az ügyész vagy a bíró értelmezi. Amennyiben nincs szerencséje az adott embernek, könnyen előfordulhat, h csúnyán rávernek egy "nagyobbacska" összeget, azért, mert saját használatra filmeket töltött le és mivel én nem szeretek rizikózni, ezért döntöttem e mellett a megoldás mellett. Aztán ha ne adj isten valami "jóakarom" megvádolna és rámtöri az ajtót a S.W.A.T :) , akkor legalább lesz elfoglaltságuk a következő pár év(tized)re... AES256 rulz...

A warez scene-ről: szerintem is eléggé elk*rvult az utóbbi időben, pláne, ha egy rendőr be tudott jutni egy fizetős FTP-re :p vagy pedig az FTP üzemeltetői voltak óvatlanok. Mindenesetre kiváncsian várom a folytatást... Amúgy a Vendég :) tényleg korrektül válaszolgat, de még inkább okosan és ha esetleg ezen az ügyön dolgozna sem mondaná meg, ha van esze (márpedig az eddigiek alapján van).

#1447 Felhasználó inaktív   Vendeg :-) 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:29

Idézet: clyd3 - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 16:36

Én sem ígérek semmit, de egy biztos: a DriveCrypt úgy ráugrik az összes diszkemre, mintha gyárilag rajta lett volna, mert számomra csak egy dolog derült ki biztosra, mégpedig, h a törvény mindíg úgy szól ahogy a szakértő, az ügyész vagy a bíró értelmezi. Amennyiben nincs szerencséje az adott embernek, könnyen előfordulhat, h csúnyán rávernek egy "nagyobbacska" összeget, azért, mert saját használatra filmeket töltött le és mivel én nem szeretek rizikózni, ezért döntöttem e mellett a megoldás mellett. Aztán ha ne adj isten valami "jóakarom" megvádolna és rámtöri az ajtót a S.W.A.T :) , akkor legalább lesz elfoglaltságuk a következő pár év(tized)re... AES256 rulz...

A warez scene-ről: szerintem is eléggé elk*rvult az utóbbi időben, pláne, ha egy rendőr be tudott jutni egy fizetős FTP-re :p vagy pedig az FTP üzemeltetői voltak óvatlanok. Mindenesetre kiváncsian várom a folytatást... Amúgy a Vendég :) tényleg korrektül válaszolgat, de még inkább okosan és ha esetleg ezen az ügyön dolgozna sem mondaná meg, ha van esze (márpedig az eddigiek alapján van).

:) Thx.

Eddig nem dolgoztam ezen az ügyön, becsszóra. Az, hogy mit hoz a jövő, nem tudok nyilatkozni, de nem hiszem, hogy épp énrám lenne szükség.

#1448 Felhasználó inaktív   Lacika62 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:35

Idézet: clyd3 - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 16:36

Az biztos, hogy én sem hiszek a szabad letöltés fogalmában. Szerintem ez igencsak bíró függő, s ha egy laikus bíróhoz kerülünk, az meg is vág rendesen. Nem is érthet hozzá + szerintem ő alapból bűnözőként kezeli az embert. Ahogy manapság véleményezik az internetezőket Magyarországon /lásd Dévényi/.

és rámtöri az ajtót a S.W.A.T :)

Na ja, ez az igazi élmény :smoker: . Ezért jó, ha orig Win pislog a gépen /OEM 23 rongy, ez kikerülhetetlen/ , majd OpenOffice és egy rakás freeware. Bocs, hogy ennyit írom ide az OpenOffice-t, de szeretném ha tudatosulna bennetek, hogy van más , legalább olyan jó is, mint a túlbonyolított picipuha. Már Frank99 is javasolta mindenkinek, érdemes megfogadni, mint 100000 büntetést kifizetni.

Ha pedig egy db játék pislog a gépeden és ezért kapnak el, hát akkor mi van? Csak a többi a nagymamánál legyen!! :D

#1449 Felhasználó inaktív   Lacika62 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:40

Idézet: Vendeg :-) - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 18:29

:) Thx.

Eddig nem dolgoztam ezen az ügyön, becsszóra. Az, hogy mit hoz a jövő, nem tudok nyilatkozni, de nem hiszem, hogy épp énrám lenne szükség.

Eddig nem dolgoztam ezen az ügyön

Már az is kérdés, hogy van-e ügy? :)  :)  :)

#1450 Felhasználó inaktív   Vakera 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:44

Idézet: Lacika62 - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 18:35

Ha pedig egy db játék pislog a gépeden és ezért kapnak el, hát akkor mi van? Csak a többi a nagymamánál legyen!! :D

Egy kicsit off, csak a mosoly kedviért.

:)
A nagymamák itt a ludasak. Szerintem hagyják a simpla usereket, inkább a nyugdijjasokra kellene koncentrálnia a hivatalos szerveknek.
:)

Ők itt a nagy gyűjtögetők, a dvd királyok és filmkalózok. A nagypapák meg csak warezcuccokkal foglalkoznak, benne ban a vérükben.  :)
Hát nemtudtátok, hogy a nyugdijjasklubbok kisebb warezröffenések? Ezeken a titkos talikon inditják a szervereket, és osztják el a kisnyugdijjak miatt egyre szükségesebben befolyt szerverbevételeket.

Sorry, csak elképzeltem a helyzetet.  :)

#1451 Felhasználó inaktív   Numda 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 20:43

OpenOffice és egy rakás freeware. Bocs, hogy ennyit írom ide az OpenOffice-t, de szeretném ha tudatosulna bennetek, hogy van más , legalább olyan jó is, mint a túlbonyolított

Általános célra tökéletesen sok is.
Én is ezt használom, pedig a campus office itt van a gyereknek.
Csak neki kell a csicsa...

#1452 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 21:59

Bocs, hogy ennyit írom ide az OpenOffice-t, de szeretném ha tudatosulna bennetek, hogy van más , legalább olyan jó is, mint a túlbonyolított picipuha. Már Frank99 is javasolta mindenkinek, érdemes megfogadni, mint 100000 büntetést kifizetni.

Jo, akkor majd szolok az ocsemnek, h keressen vmi mast az Autocad 2004 es a Solidworks helyett, amiket ugyan a tanszeki ftp-rol szedett le toressel egyutt, de ha kijon a hatosag, baj lesz belole.

Egyebkent az Openoffice is kifejezetetten kellemetlen a Microsoft utan, de ez csak megszokas kerdese.

#1453 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 22:12

Bocs, hogy ennyit írom ide az OpenOffice-t, de szeretném ha tudatosulna bennetek, hogy van más , legalább olyan jó is, mint a túlbonyolított picipuha.

Az a baj, hogy nem bennünket kell győzködni, hanem a korlátolt és pénztől megzavarodott OM-ot és IHM-et, akik csak az MS logo-t ismerik, mert tőlük kapnak pénzt. Egy OpenOffice fejlesztő stáb mikot tud pénzelni OO tanfolyamot? Soha. Holott tudásban inkább több, mint kevesebb.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#1454 Felhasználó inaktív   kekeckukac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 04:20

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 20:59

Jo, akkor majd szolok az ocsemnek, h keressen vmi mast az Autocad 2004 es a Solidworks helyett, amiket ugyan a tanszeki ftp-rol szedett le toressel egyutt, de ha kijon a hatosag, baj lesz belole.

Egyebkent az Openoffice is kifejezetetten kellemetlen a Microsoft utan, de ez csak megszokas kerdese.

A Solid Edge: a régebbi verziók mind ingyenesek kell nekik irni egy mailt és küldik cd kulcsal együtt.Mind cégek mind magánszemélyek használhatják akár pénzkeresésre is semmi megkötés nincs.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

#1455 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 05:36

Idézet: kekeckukac - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 4:20

A Solid Edge: a régebbi verziók mind ingyenesek kell nekik irni egy mailt és küldik cd kulcsal együtt.Mind cégek mind magánszemélyek használhatják akár pénzkeresésre is semmi megkötés nincs.

Végre egy normális cég  :up:  :respect:

#1456 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 18:46

Idézet: kekeckukac - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 5:20

Ez komoly? Nem semmi! Azthiszem megpróbálom, mert egyszer kipróbáltam a se-et, és nagyon tetszett, csak drága volt.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1457 Felhasználó inaktív   eref_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 21:49

Idézet: kekeckukac - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 5:20

Erről az ingyenes Solid edge dologról nincs egy linked véletlenül? Én ProE-t használok, de ha a SE ingyenes lenne, akkor kipróbálnám azt is.

#1458 Felhasználó inaktív   kekeckukac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 03:34

Idézet: eref_ - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 20:49

Erről az ingyenes Solid edge dologról nincs egy linked véletlenül? Én ProE-t használok, de ha a SE ingyenes lenne, akkor kipróbálnám azt is.

Solid Edge  az alján ott a mailcim
Irni kellett egy mailt nekik és küldték mind nekem mind az ismerőseimnek.Anno a Computer panorámában volt egy cikk a cad progikról.Én is ott olvastam... ;)

Szerkesztette: kekeckukac 2005. 10. 02. 03:35 -kor

Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

#1459 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 08:34

Az OEM XP-vel csak egz a baj, hogy telepitítés és aktiválás után már csak ezen a telepített gépen tudod használni.Mert ha olyan mértékü lesz a hardware módosulás az alkatrész  cserék miatt(gépbövités stb.)akkor már az XP más kódot fog generálni tehát veheted meg mégegyszer.
A microsoft magyarország válasza szerint, ha az alaplap meghibásodás miatt lett kicserélve és ezt bizonyitani is tudod akkor kapsz másik kódot.
Ez egy másik topicban ki lett vesézve rendesen.
Mert sokan tévesen azt hitték, hogyha vesznek egy OEM XP-t mondjuk egy FDD-vel akkor azt akárhány gépre telepithetik az idök folyamán, csak legyen a gépben az FDD. Hát nem.
Tehát aki sürűn cserélgeti a HW-eit annak nem ajánlott az OEM konstrukció.
Pl. Laptopokra ideális.

Üdv.

#1460 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 09:35

Idézet: pet - Dátum: 2005. okt. 2., vasárnap - 9:34

Az OEM XP-vel csak egz a baj, hogy telepitítés és aktiválás után már csak ezen a telepített gépen tudod használni.Mert ha olyan mértékü lesz a hardware módosulás az alkatrész  cserék miatt(gépbövités stb.)akkor már az XP más kódot fog generálni tehát veheted meg mégegyszer.

Harom napja aktivaltam ujra az OEM XP-met. Az sms es az internet ilyenkor nem mukodik, de telefonon gond nelkul aktivaltak. Nalam egyebkent az alaplapi fajermajer vezerlo bekapcsolas idezett elo jelentos hardvervaltozast.

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.