Idézet: pet - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 19:41
Akkor légyszi ird le, mi történik az OEM elsö felinstallálása után és mi ha pár hónap mulva cserélek pár dolgot és ujból felinstallálom az OEM-et?
Ujból aktiválhatom?
Mert én ugy tudtam, hogy mégegyszer már nem aktiválhatom és ugye az elöször kapott aktiválási kód meg nem lesz jó.
Üdv.
Miért ne aktiválhatnád????
Minden aktiválási kód más és más ua hardverre.Amit tudok amire figyel az xp az a bios-chipszet.
Közhiedelemmel ellentétben nem annyira finnyás mint gondolják.Nyugodtan cserélhetsz procit-vinyót(feltéve ha ghostoltál)-videokártyát. ezek szémelyes tapasztalatok.Nálam akkor szólt amikor a memoriát felbővitettem 1Gb-re.Azóta se pedig a fentiek megvoltak sőt volt olyan is hogy uaolyan alaplap került vissza mert az elöző garban tönkrement és mégse kellett aktiválnom.
Ha hetente 1x aktiválsz azért enm fognak szólni de ha naponta akkor az feltünő...Ellenben ha mindent beállittál friss telepitésnél egy ghost azért nem árt.
Én az oem xp-nél a 3. deszkát fogyasztom.Az első villámcsapás áldozata lett 1 hónap után a második garba tönkre ment 1 éven belül a mostani meg bő két éve van meg ha jól emlékszem.Az első után a üszi csaj megkérdezte mi történt két perc mulva kaptam az aktivációs kodot a másodiknál ue volt.Szvsz alapvetően normálisan állnak hozzá.Én kb 8x aktiváltam összesen a home-t.
Szerkesztette: kekeckukac 2005. 10. 06. 05:14 -kor
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!