HWSW Informatikai Kerekasztal: Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#201 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 25. 18:18

Idézet: 24thmoment - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 18:10

ha szoftverfejleszto lennek nem orulnek ha a progimat lopnak, de nem is kernek erte megfizethetetlen osszeget

Ahm... elolvastad a fentebb vázolt ördögi kört...? Ennyit a megfizethetetlenségről... sőt, valószínűleg még többet kérnél érte, lévén Neked még nem igazán lenne meg az ismeretséged és a felhasználói bázisod.

Openoffice -t pedig régen (vagy egyátalán nem) használtál, ha azt hiszed, csak levelek irogatására jó. De említhettem volna az Abiword és Gnumeric párost is... még hogy nincs alternatíva...  :think:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#202 Felhasználó inaktív   Fricci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 25. 18:19

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 17:16

Olvasd a linket amit az előző oldal végén beszúrtam.

jaja..most már emlékszem...pont azon háborodtak fel sokan, hogy előtte ők ezt nyilatkozták, aztán meg a srácot elkezdték b@szogatni hogy az ő mp3-jaikat kínálja letöltésre...
"Normális az, amit már megszoktunk..."

#203 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 18:20

Idézet: Fricci - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 18:18

Néhány esetben a dokumentum leír fontos szabályokat (melyeket fontos először megismerned) majd aztán térj vissza erre a "tutorial"-ra...(ennek nem tudok magyar megfelelőjét

Köszönöm, ez bőven tökéletes is... :respect:    :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#204 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 18:26

Idézet: Fricci - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 18:19

jaja..most már emlékszem...pont azon háborodtak fel sokan, hogy előtte ők ezt nyilatkozták, aztán meg a srácot elkezdték b@szogatni hogy az ő mp3-jaikat kínálja letöltésre...

Hát igen... a köpönyegforgatás magasiskolája...  :)

Idézet

[link]

#205 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 19:53

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 11:56

Költői volt a kérdés.... sajnos...

Mi a bajod velük?

És főleg: hogy a f*szba jön ez ide?
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#206 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 20:01

Idézet: bbence - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 19:53

Mi a bajod velük?

:offtopic:

#207 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 20:15

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 20:01

:offtopic:

Igen. És a te héber feliratról való elmélkedésed?
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#208 Felhasználó inaktív   24thmoment 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 21:19

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 19:18

Ahm... elolvastad a fentebb vázolt ördögi kört...? Ennyit a megfizethetetlenségről... sőt, valószínűleg még többet kérnél érte, lévén Neked még nem igazán lenne meg az ismeretséged és a felhasználói bázisod.

Openoffice -t pedig régen (vagy egyátalán nem) használtál, ha azt hiszed, csak levelek irogatására jó. De említhettem volna az Abiword és Gnumeric párost is... még hogy nincs alternatíva...  :think:

figyelj, itt most nem arrol van szo hogy mi mennyire jo stb. es mennyire ingyenes. en elhiszem neked. a microsoft (tudod az a ceg aki a desktop oprendszerek piacat tulnyomo tobbsegbe uralja)a magyar atlag penztarcajahoz kepest dragan adja a termekeit (es igaz az osszes multi-ra, kiadora).  ellenben monopol helyzete van: egy olyan atlag hulye mint pl en soha az eletebe nem fog linuxot hasznalni amikor a win sokkal egyszerubb es bevallt! de megvenni sem fogja mert egy xp prof a magyar atlag fizetesenek a 70-80%ka.
ket lehetoseg van:
1. bill gates annyiert adja a windozt amennyit er (en pl kifizetnek egy xp prof-ert 15-20ezeret)
2.  a kormany tesz arrol hogy emelkedjenek a jovedelmek.
egyikse fog bekovetkezni a kovetkezo 15 evben tehat marad a jol bevalt modszer.

ha programozo lennek, mint ahogyan nem vagyok, freeware/donationware progikat adnek ki.

off:
ha megnezel pl egy koltot, tudod hogy mennyit keres egy kiadott kotet utan? semmit, csak rafizet!!!
ennek tukreben hogyan ertekeled bill gates-et/ 24th century foxot vagy eminemet es az oket megilleto jogdijakat?

#209 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 21:44

Idézet: 24thmoment - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 21:19

figyelj, itt most nem arrol van szo hogy mi mennyire jo stb. es mennyire ingyenes. en elhiszem neked. a microsoft (tudod az a ceg aki a desktop oprendszerek piacat tulnyomo tobbsegbe uralja)a magyar atlag penztarcajahoz kepest dragan adja a termekeit (es igaz az osszes multi-ra, kiadora).  ellenben monopol helyzete van: egy olyan atlag hulye mint pl en soha az eletebe nem fog linuxot hasznalni amikor a win sokkal egyszerubb es bevallt! de megvenni sem fogja mert egy xp prof a magyar atlag fizetesenek a 70-80%ka.

Téveszmében élsz. Nem kötelező számítógépet használni. Ismerek olyanokat, akik eddig soha nem használtak, és valószinűleg hátralévő életükben sem fognak. És élnek Ők is, boldogan, békességben.
Szóval ne gyere olyasmi szöveggel, amelyből az érződik, hogy a számítástechnika, a windows, vagy bármiféle program, amelyet használsz, valamiféle "létszükséglet" lenne. Mert nem az.
Tudod, ez úgy megy, hogy vagy megtanulod valaminek a használatát, vagy elmaradsz. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Én migrálással (is) foglalkozom, azaz cégeket állítunk át windowsról teljes Linuxra. És örülnek neki, fizetnek érte, mi megcsináljuk a nehezét, és ennyi. Mindenki jól jár. Merné ott egy akármilyen alkalmazott (titkárnő vagy főnök, egyre megy) azt mondani, hogy ő márpedig nem, és inkább nem használ számítógépet, de nem fogja a régi, megszokott windows + ms office "combo" helyett az új Linux + OpenOffice.org -ot használni, mert hogy az új, és tanulni, megszokni kell, stb. Másnap már nem kellene ott dolgoznia.
Az a bajod, hogy elkényelmesedtél. Elfelejtetted, hogy bizony az informatika az a szakma, ahol folyamatosan tanulni, képezni kell magad, néha teljesen el kell szakadni az eddig megszokott, konvencionális dolgoktól. Én pedig erre azt mondom, hogy használj lopott szoftvert, és kapjanak el. Én pedig lehessek ott, és tapsolhassak hozzá. És ezt nem rosszindulatból mondom, csak akkor majd jusson eszedbe, hogy a lehetőséged megvolt, hogy gond nélkül, büntetlenül válts. Míg el nem felejtem, a mondásod 5-6 évvel ezelött még valamelyest meg is állta volna a helyét. De a mai Linux tesrjesztések között vannak már olyanok, amelyek szinte már a feneked kinyalják. Ha ez sem elég, sajnálom. Jah, és vannak un. "Live-disztribúciók" is, amelyeket még telepíteni sem kell, csak letölteni, kiírni cd -re, és használni. Természetesen erősebb gép kell hozzá, de nem is nyúl a merevlemez tartalmához, ha csak te magad nem kéred erre. Ismerkedni, tanulni, gyakorlni ideális.

Jah, és a terjedés... én ugyan most bizonytalan ideig nem leszek munkában, de egyre több felkérés akad, lassan az ország többi részében is irodát szeretnének nyitni, mert felkérés jön bőven, egyre több. Egy átlag vállakozás olyan 70-80 % -ot simán megspórol. No komment.

Idézet

[link]

#210 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 21:57

1/2off:

Idézet: bbence - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 19:53

Mi a bajod velük?

olvasd már el mégegyszer pikkolo postját

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 10:49

Igen, először a kiadóknak kellene NORMÁLISAN végezni a dolgukat és csak utána követelni a sok dellát, de amig a sok :lama: a szart is megveszi marha drágán addig nem fognak minőségi szinkront csinálni. És árulja el nekem vki, magyar kiadáső dvd-re miért kell a magyar, angol felirat mellé a hébert is tenni???  :eek:  :down:  :down:  :down:

itt nincsen zsidók elleni uszítás, te képzeled bele egyből
konkrétana  héber felirat elkészítése helyett csinálhatnának jobb magar feliratot, illetve szinkronokat

on:
a srác lopott anyagot adott el ami neki ingyen volt, bebukta és kész evvan

#211 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 22:01

És még annyit... egy nagyobb vállalat, ahol mondjuk Exchange szerver van Outlook -kal, ott megértem, hogy nehezebb a váltás, vagy nem teljesen megoldható. De már ennek is van alternatívája, csak a legújabb dolgokat sajnos még nem tudja. De ahol nem kellenek a legújabb dolgok az Exchange szerverbe, ott már működik a dolog... ha jól emlékszem, a Novell/Suse készítette, kliensnek pedig pl. ott az Evolution.

És akkor egy "magánember" ne tudjon váltani....  :think:
Bár tény, nehéz dolog elhagyni a megszokott, megrögzült dolgokat. Nekem pl. a windows hat az újdonság erejével, mvel nem használom. Mikor néha le kell ülnöm elé, először picit tetszik, mert ritkán látom... aztán keresem a megszokott beállításokat az ablakezelőben, és már szitkozódok picit... :)
Ezért (is) aztán ha tehetem, nem használom...  :)

Idézet

[link]

#212 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 22:27

Idézet: bbence - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 20:15

Igen. És a te héber feliratról való elmélkedésed?

szerintem inkább ez volt problémás: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=2649371

mondjuk Pikkolo hozzászólása is kihagyható lett volna... mindegy, ne offoljunk, főleg ne ilyesmivel
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#213 Felhasználó inaktív   24thmoment 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 22:29

a szamitogep hasznalata  nem letszukseglet de: kimaradsz ha lemaradsz, es forditva is.
jo ha tudsz linuxot hasznalni de office/windows ismeret nelkul annyi. magyarorszagon azert hasznaljak a cegek a linuxot mert olcsobb. itt angliaban nem ez a jellemzo! megnezel egy allashirdetest es azt latod hogy ha nem ismered az officet akkor szevasz. viszont itt angliaban, a gepek tobbsege dabs, pcworld meg ilyen helyekrol jonnek ahol mondjuk ay xp benne van az arban. es igysem kerul tobbe mint az atlag fizu 1/3-da.
viszont az en jovobeli fizumbol meg max egy gepet lehet majd venni monitor nelkul de ugy hogy egy linux distrub. mar nem fer bele  az arba. ugy erzem ez nem igazan fair akarki hibaja is es ezert nem erzek semmilyen lelkiismaretfurdalast amikor illegalis cuccokat hasznalok. sot!
mas:
en csak egy atlag otthoni user vagyok. nem erdekelnek a vallalati dolgok es az informatika sem erdekel mint szakma. csak az erdekel hogy ne keljen kulon erofeszitest tennem csak azert hogy megtanuljam egy ujabb op rendszer hasznalatat... eselyem sincs arra hogy talaljak ra idot.
sok ismerosom van itthon is kulfoldon is, de linuxot azt senki nem hasznalt. de, msn-t windows-on igen, encartat igen, office-t igen.

Szerkesztette: 24thmoment 2005. 03. 25. 22:37 -kor

#214 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 22:52

Idézet: 24thmoment - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 22:29

a szamitogep hasznalata  nem letszukseglet de: kimaradsz ha lemaradsz, es forditva is.
jo ha tudsz linuxot hasznalni de office/windows ismeret nelkul annyi. magyarorszagon azert hasznaljak a cegek a linuxot mert olcsobb. itt angliaban nem ez a jellemzo! megnezel egy allashirdetest es azt latod hogy ha nem ismered az officet akkor szevasz. viszont itt angliaban, a gepek tobbsege dabs, pcworld meg ilyen helyekrol jonnek ahol mondjuk ay xp benne van az arban. es igysem kerul tobbe mint az atlag fizu 1/3-da.
viszont az en jovobeli fizumbol meg max egy gepet lehet majd venni monitor nelkul de ugy hogy egy linux distrub. mar nem fer bele  az arba. ugy erzem ez nem igazan fair akarki hibaja is es ezert nem erzek semmilyen lelkiismaretfurdalast amikor illegalis cuccokat hasznalok. sot!
mas:
en csak egy atlag otthoni user vagyok. nem erdekelnek a vallalati dolgok es az informatika sem erdekel mint szakma. csak az erdekel hogy ne keljen kulon erofeszitest tennem csak azert hogy megtanuljam egy ujabb op rendszer hasznalatat... eselyem sincs arra hogy talaljak ra idot.
sok ismerosom van itthon is kulfoldon is, de linuxot azt senki nem hasznalt. de, msn-t windows-on igen, encartat igen, office-t igen.

Egy Xp Home OEM 2x000 ft. Ezt szvsz ki lehet fizetni, ha nem akarsz átállni linuxra.
Egy átlag otthoni minden mást meg tud oldani free szoftverekkel és még csak meg sem kell szakadnia. Csak egy nagyon picit utána olvasni és tanulni...
Ülj le egyszer egy OpenOffice.org elé. Ne ugorj föl 5 perc után, káromkodva, hogy milyen xar hanem használd 1-2 napig, max 1-2 hétig. Ha az MS office-t készség szinten kezeled és nem úgy mint egy idomított majom, gond nélkül tudod kezelni pár nap múlva az OOo-t is.
Másfél éve használom, pár soros levél megírásánál sokkal bonyolultabb dolgokra, és egy kezemen meg tudnám számolni azokat a problémákat amit az okozott, hogy OOo-val és nem MS officeszal dolgozok.
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#215 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 25. 22:57

Idézet: acws - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 22:52

Másfél éve használom, pár soros levél megírásánál sokkal bonyolultabb dolgokra, és egy kezemen meg tudnám számolni azokat a problémákat amit az okozott, hogy OOo-val és nem MS officeszal dolgozok.

Küldjek pár doksit, ami alapban az őrületbe kerget, de környékemen napi szinten kellene melózni vele?
Make love not Wor.

#216 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 22:59

Mondjuk mielőtt elmegy a topik a totális linux rulz-ms sux irányba, azért egy pár szót én is beleugatnék linux téren. Kipakoltunk már egy-két helyre mi is gépeket, volt ahova bevált szépen a suse+openfic vagy magyar office kombó, de akadt olyan hely is, ahol a napot elátkoztuk mikor linus torvalds laposra csapta a homlokát hogy hoppá kitaláltam valamit. Kezdhetném a nevetséges driver-ellátottsággal, és itt nemcsak a bonyolultabb motyókat értem, mint a RAID vagy SCSI kártyák, hanem hogy egy 9es SUSEnak van pofája egy kotvákos GF4MX400hoz NEM tartalmazni drivert, biztos BAROMI nagy kompatibilitásbeli különbségek vannak GF2 és GF4 közt, gondolom ezért is lehet hogy egy sz*ros 10 megás detonator kezel TNT1től GF6800ig mindent. A nyomtatók kezelése szintén egy közröhej, miután 2,5 órát kerestem, forditottam, tar.gz erre, kernel arra, egy 5110as HP OfficeJet-el, csak kibökte a leges legutolsó nextnél, hogy error, kösd fel magad. 2 napot izzadt rajta másik két ember, és a vége mi lett? Nyomtatócsere. Lexmark pepitában ugyanez, kompatibilis driverrel karakter nyom, grafra ugy kifagy ahogy egy windows se tenné, és a legviccesebb: egy szinmpla add printer móka közepette 1 db félrekattintással egy kevésbé figyelmes kollega úgy összedöntötte az állitolag rocksolid, mskiller oprendszert, ahogy jómagam egy OSR1es Win95el se tudtam volna megtenni. Két +100 rongyos Promise SATA RAID kártya ment egy hónapja a levesbe, mert Fedora alá, ami állitólag átjárható a Redhat akárhánnyal, nem lehet felinstallálni. Nemcsak nekünk, 3 küldöldi fórum guruinak sem ment.
Úgyhogy azért azt se felejtsük ki, hogy mig egy winnel elboldogul egy 8 általánost végzett titkárnő vagy egy alulképzett informatikus is vidáman, addig az égig magasztalt Linux, MacOS és társai miatt nem kevés embernek van nem kevés kellemetlen, éjszakába nyúló seggelése mindenféle kirgiz fórumnokon ahol mindenféle tudorok és áltudorok osztják az észt. És ugyebár egy 100 gépes, rövid határidős tendernél nem biztos hogy ráér egy cég a motyóban bennálló 10milliók felett azon lamentálni, hogy az adott  soronlévő disztribució vajh miért nem eszi meg az ügyfél által rendelt nyomtatót, scannert.

#217 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 23:00

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 22:57

Küldjek pár doksit, ami alapban az őrületbe kerget, de környékemen napi szinten kellene melózni vele?

Jöhet.

#218 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 23:07

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 22:59

Mondjuk mielőtt elmegy a topik a totális linux rulz-ms sux irányba, azért egy pár szót én is beleugatnék linux téren. Kipakoltunk már egy-két helyre mi is gépeket, volt ahova bevált szépen a suse+openfic vagy magyar office kombó, de akadt olyan hely is, ahol a napot elátkoztuk mikor linus torvalds laposra csapta a homlokát hogy hoppá kitaláltam valamit. Kezdhetném a nevetséges driver-ellátottsággal, és itt nemcsak a bonyolultabb motyókat értem, mint a RAID vagy SCSI kártyák, hanem hogy egy 9es SUSEnak van pofája egy kotvákos GF4MX400hoz NEM tartalmazni drivert, biztos BAROMI nagy kompatibilitásbeli különbségek vannak GF2 és GF4 közt, gondolom ezért is lehet hogy egy sz*ros 10 megás detonator kezel TNT1től GF6800ig mindent. A nyomtatók kezelése szintén egy közröhej, miután 2,5 órát kerestem, forditottam, tar.gz erre, kernel arra, egy 5110as HP OfficeJet-el, csak kibökte a leges legutolsó nextnél, hogy error, kösd fel magad. 2 napot izzadt rajta másik két ember, és a vége mi lett? Nyomtatócsere. Lexmark pepitában ugyanez, kompatibilis driverrel karakter nyom, grafra ugy kifagy ahogy egy windows se tenné, és a legviccesebb: egy szinmpla add printer móka közepette 1 db félrekattintással egy kevésbé figyelmes kollega úgy összedöntötte az állitolag rocksolid, mskiller oprendszert, ahogy jómagam egy OSR1es Win95el se tudtam volna megtenni. Két +100 rongyos Promise SATA RAID kártya ment egy hónapja a levesbe, mert Fedora alá, ami állitólag átjárható a Redhat akárhánnyal, nem lehet felinstallálni. Nemcsak nekünk, 3 küldöldi fórum guruinak sem ment.
Úgyhogy azért azt se felejtsük ki, hogy mig egy winnel elboldogul egy 8 általánost végzett titkárnő vagy egy alulképzett informatikus is vidáman, addig az égig magasztalt Linux, MacOS és társai miatt nem kevés embernek van nem kevés kellemetlen, éjszakába nyúló seggelése mindenféle kirgiz fórumnokon ahol mindenféle tudorok és áltudorok osztják az észt. És ugyebár egy 100 gépes, rövid határidős tendernél nem biztos hogy ráér egy cég a motyóban bennálló 10milliók felett azon lamentálni, hogy az adott  soronlévő disztribució vajh miért nem eszi meg az ügyfél által rendelt nyomtatót, scannert.

Teljesen igazad van, de kérlek elsősorban otthoni felhasználóban gondolkodj és ne cégben. A cég, ha sok tizmillát költ vasra, valszeg meg tudja venni a szoftvert is hozzá. Otthoni usernék meg ritkán van drága raid v. scsi vezérlője.
A GF4-et nem értem igazán, az Ubuntu és a 10-es Mandrake is simán kezeli az MX440-et  :think:
A másik lehetőség meg amit előbb emlegettem, 1db XP Home OEM kifizethető a többi szoft meg megtalálható freewareben is (átlag otthoni felhasználó).

Szerkesztette: acws 2005. 03. 25. 23:08 -kor

#219 Felhasználó inaktív   24thmoment 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 00:26

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 23:59

hat igen, nem akartam ezzel eddig elohozakodni mert feltem hogy lehulyeznek, de pont ilyen felelmeim vannak a linuxtol

#220 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 03:31

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 14:04

Több ismerősöm (volt munkatársaim, stb.) rippelt DVD -ről, és fordított feliratokat, melye utána széles körben elterjedtek, főleg a feliratok. Nem kaptak érte semmit. Lehet, hogy van egy kis szűk kör, akinek jut valami kis juttatás, de a többségnek nem...

És tudod mi a lexebb? Nos az amikor a best hollywood kft kiadásában megjelent DVD-n viszontlátom a saját szövegemet mint magyar felirat, a saját helyesírási hibáimmal, szóval azt a sub-ot amit úgy 2002 magasságában töltöttem fel winne-ékhez. mindezt 5000Ft-ért eladva a boltokan. a sub-ban ott volt az emil cimem. senki nem keresett meg, hogy izé... mégis adnának érte némi mannát. pedig dolgoztam a subbal 2-3 hetet fordítás, időzítés, meg ilyesmi.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »