Idézet: 24thmoment - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 16:14
vagy talan majd az xp-t, photoshopot, office-t is vegye meg a magyar atlag luzer reszletre 39%-os thm-re???
Vagy hasznaljon Linux (es egyeb nyilt forras kodu szoft-okat) amely szinten NEM INGYENES? En windozt akarok hasznalni szoval ha befelyezem az egyetemet es tanitani fogok magyarorszagon akkor majd 3 honapig nem eszek hogy legyen egy windoz xp prfessional-om/ office 2003-mam, age of mythology-m meg photoshopom meg microsoft encartam stb. es akkor persze kene meg 109 musoros dvdt vennem hogy az osszes meglevo filmem meglegyen eredetiben.
es mi van azzal a 12Gb-nyi zenevel a vinyomon? ha akarnam sem tudnam oket beszerezni leven hogy a megyeszekhelyen ahol lakom egyetlen cd-bolt sincs, vagy talan egy de ott nem olyan zenet arulnak amit en hallagatok.
En nagyon sajnalom azokat a zeneszeket akiknek kart okozok de ok is belathatjak hogy a diak hitelemet nem az o lemezeire fogom kolteni... sokkal inkabb kenyerre meg rezsire.
De lehet hogy el kene adnom a szamitogepemet megszuntetni a netkapcsolatomat es sz*rni a tudas alapu tarsadalomra.
Az hogy ma ez a helyezet magyarorszagon az 60%-ban a politikanak 40%-ban a rohadt jogvedoknek koszonhato! Jogot csak ott lehet vedeni ahol az emberek tisztelik a szellemi magantulajdont. Es Csak ott tisztelik a szellemi alkotasokat ahol gazadasagilag megengedhetik!!!
En es meg nehany millioan ebben az orszagban ezt nem engedhetik meg maguknak igy kenytelenek vagyunk itt-ott cserberelni lopni es hazudni.
Hogy on-topic is legyek: melysegesen elitelem azt aki penzt csinal abbol amit o ingyen szerzett.
En a filemegosztas nagy hive vagyok de penzt soha semmi korulmenyek kozott nem kerek es soha nem is fogok es vagyunk ezzel igy meg egynehanyan.
jajj ne keseregjé mán' annyit azon a vindózon meg ofiszon. elárulok neked 1 titkot. amint munkába állsz egy állami iskolában igényelsz és kapsz vindózikszpét, ofiszot és az összes szarságot (na jó a szervertermékeket nem) mindezt úgy, hogy az install cdn Vityi Péter sajátkezű aláírása is rajta lesz. nemröhöx! mindezt persze - az én adóforintaimból...

Súgó
A téma zárva.