HWSW Informatikai Kerekasztal: Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#241 Felhasználó inaktív   Fricci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 26. 10:03

Idézet: Vanamonde - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 8:06

Kényelmes, gyors(relative, modjuk a megrendelt Kelly Family koncertfelvétel 2 hetes átfutásához képest egy éjszaka alatt lejött a dc-ről,de mivel ajándéknak szántam letöltés után meg is vettem) és óriási a választék, amiből utánajárás nélkül akár este tízkor is(ha épp akkor van csak időm) válogathatok kedvemre.

Tegyék lehetővé a kiadók, hogy ilyen feltételek mellett itthonról a fotelből juthassak hozzá kedvenc zenéimhez, és én szivesen kifizetem a cd-sokszorositási, nyomdai, szállítási, raktározási, a csicsás CD-üzletek villany, takarítási, eladói, meg ugye a nemkevés haszna nélküli ÉRTELMES árát.

A pesti ember könyen beszerezheti a CD-ket, de vidéken jópár kilométert lehet autókázni a legközelebbi beszerzési forrásig (megredelni a cuccost, aztá mehetsz érte mégeyszer mikor megjön, ha nem hajtanak el kapásból, hogy ilyen előadó nincs is). Sokkal olcsóbb lenne letölteni, mit a CD lemezt a gyártótól  (akár országokon keresztül) a nagykerig, onnan a kiskereskedőhöz, aztán meg hozzám elfurikáztatni( mennyi energia, benzin, gázolaj stb, és persze a környezetszennyezés, csomagolóanyagok ihaj.) Borzasztó.

A zene, a hang, a film, végülis mind-mind információ! Miért nem lehet megszervezni a tipikusan információtovábbitásra kifejlesztett INTERNET  gyors és olcsó előnyeit kihasználó terjesztést??
Fizetek, és a végén kiírom CD-re én otthon!

Persze sokaknak ics otthon számítógépük, de az ideális CD-bolt számomra így éz ki:
Egy bankautomata méretű doboz, mely a képernyőn kiválasztott zenét-filmet letölti és CD-re kiirja, fizetés bankkártyával, esetleg kp. slussz. (esetleg Totózó méretü kis bodega négy-öt ilyen géppel meg 1-2 eladó,  de a több tízezer évekig polcokon porosodó fölösleges CDdzsungel nélkül!!!)

Miért kell a kiadóknak az elavult és drága módszereiket ránkerőltetnie, és üldözni azt ami takarékos, jó, kényelmes és modern?
Ugyan azt a technológiát alkalmazzák a terjesztésre mit a viaszhengerek és bakelit lemezek száz évvel ezelőtti elterjedésekor!

Igen, igazad van...csak ezzel egy a gond. Egy kissebb árú terméken relatíve kissebb haszon van ugyan azzal a haszonkulccsal. Mert ugye ezt a letöltendő filmet nem adhatnák 2-3000 ft-nál drágábban. És ott vannak még a mellékhatások is, mert ha ennyibe kerül, ki menne el moziba 5-6.000 ft-ért, hogy megnézze a kedvesével, mikor otthon akárhányszor megnézheti.

Csak azt nem fogják fel, hogy akkor nem kellene fizetni az ASVA / BSA / akármilyen izé szervezetet. Nem kellene méregdrága védelemre költeni...

Nah meg rengeteg film / zene azért jut el olyan széles közönséghez, mert ingyenes a terjedésük. A színészeket, énekeseket azért ismerik annyian, másolják, odaadják, stb. Aztán ugyen ezek a híres színészek rádvigyorognak a képernyőröl és mondják hogy vegyél borotvát, arcszeszt, tampont, sampont, autót. És a színészek, énekesek nagy reklámértékét főleg az ingyenes letöltéseknek köszönhetik. Énekesek ugyan így vannak a haknikkal/koncertekkel....
Ha nem lenne az ingyenes terjedés, mindenkinek ki kellene fizetnie a 4-5.000 Ft-ot aki látni akarja, fele sem ismerné a ma felkapott "mega-giga-kedvenceket"...
"Normális az, amit már megszoktunk..."

#242 Felhasználó inaktív   pzsx 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 26. 11:36

Akkor hol itt a gond, hogy a rendőr ruhás, rendőrigazolványt és ...RK paranccsal érkező urakat rendőrnek neveztem. :think:
Hol van a szél, amikor nem fúj?

#243 Felhasználó inaktív   vitahum 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 26. 11:47

sziasztok. uj vagyok itt a forumon, de azert szeretnek hozzaszolni a temahoz.
mac gepet hasznalok, igy amikor megvasaroltam, akkor kaptam hozza szoftvereket. nem ertem, hogy a wines vilagban miert nem igy megy a dolog? keruljon a 20e ft-os alaplap 25-30e ft-ba maximum, es jarjon hozza egy win xp. vagy legalabb legyen eselyed 5-10e ft-ert oprendszert venni a frissen szerzett hardverhez.
ami engem ebben az egesz dologban bosszant, hogy az altalunk fizetett karhatalmat forditja ellenunk allampolgarok ellen a kizsakmanyolok egy csoportja, es jogvedelemrol beszelnek. miert van erre szukseg?
azert, mert emberek kis csoportja (jelen esetben kiadok, zeneszek, szineszek, filmforgalmazok, stb) kitalaltak, hogy ezen a modon tesznek szert joletre, es ezt mindenaron megvedik. miert kell egy szinesznek 20mill usd-t keresni egy 2-3 honap alatt elkeszult filmmel? par kiadonak, szoftverfejlesztonek miert kell a vilag leggazdagabb emberei koze tartoznia? keressenek jol, eljenek gondtalanul, de valamit nem kellene elfelejteni: a tudas az egesz emberiseg tulajdona, ezaltal mindenkinek joga lenne hozza, ezert penzt kerni nem szabadna. (mas dolog a szolgaltatas: cd-n megvasarolhato supportalt oprendszer, stb). de sajnos a mai szoftverek nagyresze meg beta allapotban sincs, es szolgaltatasaik minosege az elegseges szintet sem eri el. egy windows rendszer hasznalataval kiteszed magad minden lehetseges tamadasnak, trojainak, virusnak, es egyeb kartekony dolognak. amikor elveszik a teljes levelezesed, cimlistad, a microsoft nem igazan adja vissza a szoftver arat, nem kartalanit a veszteseged miatt. akkor mire fel var ellenszolgaltatast az altaluk osszefercelt szoftverert. pedig amennyiben minosegi problemad van egy termekkel, es azt nem javitjak 15 napon belul, akkor elallhatsz a veteli szandekodtol. szoftvernel miert nem igy van? mert nem aru?  nincs kesz? csak alfa allapotban van, es te vagy a teszter, es nem is tudsz rola?
mellesleg support. nalunk a torvenyek alapjan a tartos fogyasztasi cikkre (8e ft ertekhatar felett) a vasarlastol szamitott 8 evig biztositani kell az alkatreszt (ezexerint a supportot) a 2 eve vasarolt win 98-ra hol van ez? sehol, mert szoftver? akkor miert fizessek erte?

#244 Felhasználó inaktív   Fricci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 11:54

Idézet: vitahum - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 11:47

sziasztok. uj vagyok itt a forumon, de azert szeretnek hozzaszolni a temahoz.
mac gepet hasznalok, igy amikor megvasaroltam, akkor kaptam hozza szoftvereket. nem ertem, hogy a wines vilagban miert nem igy megy a dolog? keruljon a 20e ft-os alaplap 25-30e ft-ba maximum, es jarjon hozza egy win xp. vagy legalabb legyen eselyed 5-10e ft-ert oprendszert venni a frissen szerzett hardverhez.

Nálatok annyiban más a helyzet, hogy csak egy féle oprendszer van azon a hardveren. Nálunk azonban van aki nem használ windowt, az miért fizessen többet az alaplapért...úgy sem kell neki a windows. Ha meg lenne olyan amihez jár, meg amihez nem jár (és az olcsóbb) akkor meg mindenki az olcsóbbat venné, majd felrakná a kalózwindowst. és kezdődne minden előlröl... :D
"Normális az, amit már megszoktunk..."

#245 Felhasználó inaktív   pzsx 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 12:01

Ez az egész egy alapvető emberi tulajdonságra épül, hogy az ember döntései előtt gondolkozik, és a számára egyszerűbb megoldást választja általában. Ha pl valaki windowst akar venni elgondolkozik, hogy megvegyem-e boltban aranyáron, vagy megíratom valakivel CDárban. Vannak ügyes emberek akik erre építik a birodalmukat és kihasználják ezt az emberi tulajdonságot. Tehát mindíg is lesz illegális szoftware csere-bere és filmletöltés. Ez nem csak azon múlik mennyit keres az ember, vagy, hogy melyik országban lakik. Ez van és lesz is amíg az ember ember. Lehetetlen szabályozni, bűntetni.
Hol van a szél, amikor nem fúj?

#246 Felhasználó inaktív   vitahum 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 26. 13:01

azert ha a windows 5e ft lenne, normalis supporttal, nem biztos hogy annyian lopnak, mint most.
mellesleg a hasznalati erteket sztem nagyban noveli, hogy a hardverre megirt, elotelepitett, tesztelt, megbizhato rendszert kapsz a geped melle. a valasztas szabadsaga nem mindig elonyos az egyen szamara. amugy legtobben ugyis a wnt hasznaljak.

#247 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 13:31

Idézet: vitahum - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 13:01

azert ha a windows 5e ft lenne, normalis supporttal, nem biztos hogy annyian lopnak, mint most.
mellesleg a hasznalati erteket sztem nagyban noveli, hogy a hardverre megirt, elotelepitett, tesztelt, megbizhato rendszert kapsz a geped melle. a valasztas szabadsaga nem mindig elonyos az egyen szamara. amugy legtobben ugyis a wnt hasznaljak.

5 ezer forintért Windows? Ezt te sem gondolhatod komolyan. :omg:  Csak gondolj bele mennyi ember dolgozik a fejlesztésén, tesztelésén több évig, aztán meg odaadják 5 ezer forintért? Ennyi erővel az 5 millás kocsikat miért nem adják 1 misiért, akkor mindenki meg tudná venni. De nem is ez a lényeg. A programok közül nem az oprendszer a drága! Ezt egyszer kell megvenned, utána annyiszor telepíted, ahányszor csak akarod, használod minden nap, mert enélkül sz@rt sem ér a géped, a frissítéseket pedig ingyen kapod. Számoljuk csak ki mennyit költünk cigire, piára, bulizásra, szerintem ehhez képest eltörpül egy Windows ára. El kell dönteni, vagy megveszed, vagy másoltatsz és használod illegálisan. De komolyan, sokszor már hányingert kapok attól, hogy ilyen szar winfos, meg buzi microsoft meg hasonlók. Pedig a fórumozók 90%-a biztos nem fizetett érte egy petákot se. Még véletlen sem akarom védeni a Microsoftot, de azt mindenki elismeri, hogy ma ez a legstabilabb, leg felhasználóbarátabb oprendszer, s ezért fizetned kell, vagy nem kell, de akkor ne is reklamáljunk. ;)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#248 Felhasználó inaktív   Vanamonde 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 14:55

Persze mamár léteznek letöltős zeneboltok, de röhejesen minimális választékkal próbálják legálissá tenni a töltögetés( na jó az azért sokszázezer felvétel, de hol van például egy nagyobb hub iszonyatos választékához képest !? ).

Azt sem tudom, van-e hazai online zenebolt ahol vásárolhatok dalokat, na nem a legfrissebbekből, hanem mondjuk harminc évvel korábbról.

Tisztelt hazai jogvédők!
Fórumlakók!

Hova forduljak, ha például szeretném letölteni Paudits Béla Honvéd banda című dalát, vagy az ismertebb Omega együttes Gyöngyhajú lány című számát L E G Á L I S A N (nekem jó egy mp3-ban is), mert csak ezt az egy dalukat ismerem és szeretem, többi számuk meg "nem jön be"?

A DC-ről percek alatt megvan..

Mutassatok nekem szegény tévelygőnek a fájlcserélőkkel egy napon említhető legális utat a világosság felé!!

(Ez komoly! Van-e említésre méltó hazai letöltős online zenebolt??)

Vanamonde

#249 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 15:06

Idézet: Vanamonde - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 14:55

Persze mamár léteznek letöltős zeneboltok, de röhejesen minimális választékkal próbálják legálissá tenni a töltögetés( na jó az azért sokszázezer felvétel, de hol van például egy nagyobb hub iszonyatos választékához képest !? ).
Azt sem tudom, van-e hazai online zenebolt ahol vásárolhatok dalokat, na nem a legfrissebbekből, hanem mondjuk harminc évvel korábbról.

https://www.hwsw.hu/oldal.php3?hwswselect=0...kid=962&oldal=1
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#250 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 15:08

Lauda: én vitatkoznék azzal a kijelentéseddel, hogy a Windows a legstabilabb! :p Szerintem inkább az egyik leginstabilabb rendszer :D . Hát jah. Én anno megvettem a Windows 95-öt legálisan, de azóta nem vettem meg későbbi változatokat, mivel egyrészt nem Windows-t használok, másrészt meg nem adok ki pénzt olyan dologért, amitől van jobb, kezelhetőbb, saját szám íze szerint bekonfigolható, beállítható és ami a legfőbb ingyenes alternatíva.
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#251 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 15:13

Idézet: Lauda - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 13:31

Pedig a fórumozók 90%-a biztos nem fizetett érte egy petákot se.

ha nemis 90, de majdnem

#252 Felhasználó inaktív   Vanamonde 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 15:34

Idézet: bbence - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 16:06

Na igen, az oroszok..

De hol vannak ők Paudits Bélától? :D

Valódi vetélytársat keresek, hogy a jogvédők melldöngetve elmondhassák:

" Íme a fájlcserélők legális alternatívája! "

Azt várom, hogy egy jogvédős arc felbukkan és kimondja:

"Mi nem csak feljelentgetünk-büntetgettetünk összevissza, hanem mi tudjuk, és megmutatjuk a jó megoldást!"

Én várok..

Vanamonde

#253 Felhasználó inaktív   Kriszbacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 15:34

Nos, én még valahol a 2 és 3 oldalán írtam ennek a topicnak egy-két erkölcsi dolgot. Azóta sokmindenról volt itt szó, és sok vélemény csapott össze. Most nem akarok mindenkitől név szerint idézni, de pár dologra reagálok, és akit érint, az észreveszi, és nyugodtan reagáljon.

1. Arra, hogy kellene lennie letöltő automatának, aminek fizetsz, és mondjuk kiadja a filmet CD-n: Ez nem egy hülye dolog, de szerintem ehelyett teljesen jó a tékás/könyvtáros DVD kölcsönzés, hiszen a legtöbb filmet nem akarom megtartani még csak CD-n sem, és én akkor már inkább megnézem az extrákat és a teljesen DVD minőségű filmet 400 forintért. Vagy pl van egy cég, amelyik havi díjért korlátlan DVD kölcsönzést biztosít, ez filmzabálóknak, akikben buzog némi törvénytisztelet, teljesen jó.

2. Moduláris felépítés: Legjobb tudásom szerint a Lindows ilyen elven vezette be a Click'n'Run-t. Okos megoldás. Havidíjért annyit töltesz, amennyi kell. Minden legális, nincsenek pluszköltségek, és minden kompatibilis. Persze ezek szoftverek, nem zenék és filmek.

3.  :offtopic:  Szoftver és OS kérdések: Én gazdasági informatikusnak tanulok és a hobbim a hardver. Abszulut osztom annak a véleményét, aki azt mondta, hogy nem lehet leállní a tanulásban, és meg kell ismerni Linuxot meg minden alternatív dolgot is, és naprakésznek kell lenni. Én nemrég feltettem az UHU Linuxot és lenyűgözött. Gyorsabban telepedett, minden drivert felrakott, bár a videokarit nem teljesen jól, de semmit nem kellett utólag felrakni, míg a Windowsnál külön kell felraknom a hangkártyát, gigabites hálókártyát és a monitordrivert. Szép, logikus rendszer volt első ránézésre, 0-ás Linux tapasztalattal konfigoltam az ADSL-t, és tetszett. Az a gond, hogy tényleg ragaszkodik az ember a megszokotthoz, de valamikor a Windows is új volt! Sőt... Volt ismerős, aki majdnem sírva fakadt, amikor meglátta az XP-s Start menüt, merthogy az más és bonyolult. Estére már megszerette.

4. Sok ember írása nyomán kinyílt a zsebemben a bicska. Egy dolgot kéne tisztázni. Ha a letöltés teljesen legális lenne, akkor nem kéne azt írni, hogy demoval játszom és bemutatókat nézek... Mindenki tudja, hogy valamelyik mozzanat itt nem tiszta. Úgyhogy az ősi mondás szerint: aki sz@rban van, ne cincogjon!!! Vagy ahogy Lauda mondta: "fizetned kell, vagy nem kell, de akkor ne is reklamáljunk."
Gigabyte GA-P35-D53L, DualCore Intel Pentium E2180, 4 GB 1066 MHz Kingston DDR2 RAM, Gigabyte Nvidia 8600GT 512 MB, Samsung HD502IJ 500 GB, Samsung SP2514N 250 GB, LG GSA-H22NS30, Gigabyte Hybrid TV Card, Samsung 2243BW

#254 Felhasználó inaktív   Magvasbuci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 17:48

Sziasztok!

Kicsit off, de mindegy! :) Szóval az itteni tegnapi hozzászólások hatására felraktam az OpenOffice-t (eddig még csak nem is hallottam róla), és teljesen egyet értek azokkal, akik ajánlották! :D Szal kell a fenének a drága Office, ez szép is, egyszerű is (5 perc használat után legalábbis ez a véleményem  ;) ), meg tetszik benne a finom irónia:varázsló helyett tündér...  :D
Na köszi mindenkinek!
:respect:

#255 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 18:32

Idézet: Kriszbacsi - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 14:34

1. Arra, hogy kellene lennie letöltő automatának, aminek fizetsz, és mondjuk kiadja a filmet CD-n: Ez nem egy hülye dolog, de szerintem ehelyett teljesen jó a tékás/könyvtáros DVD kölcsönzés, hiszen a legtöbb filmet nem akarom megtartani még csak CD-n sem, és én akkor már inkább megnézem az extrákat és a teljesen DVD minőségű filmet 400 forintért. Vagy pl van egy cég, amelyik havi díjért korlátlan DVD kölcsönzést biztosít, ez filmzabálóknak, akikben buzog némi törvénytisztelet, teljesen jó.

Egy ehhez hasonló ötlet már létezik (bár lehet csak kísérleti szinten). Hasonló automata van, ahol kiválasztod a DVD filmet, csak a DVD amit kapsz 1-2 napon belül olvashatatlan lesz, cserébe viszont olcsó.

Nem olvastam el az egész topikot, de azt azért látni kell, hogy ez illegális. Mármint az ilyen letöltögetések. Elég csak a screener filmekre gondolni, hiszen azok nem kerülhetnek forgalomba egyébként tehát azt mondani rá, hogy biztonsági másolat elég nagy ferdítés.
Az mp3 töltögetés viszont már fogósabb szerintem, hiszen azokat a dalokat bármikor hallhatod akár rádióban is, tehát talán lehet azt mondani hogy offline rádiózol :D  :D  (vagyis előszőr lejön az adás aztán meghalgatod)

#256 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 19:09

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 14:08

Lauda: én vitatkoznék azzal a kijelentéseddel, hogy a Windows a legstabilabb! :p Szerintem inkább az egyik leginstabilabb rendszer :D . Hát jah. Én anno megvettem a Windows 95-öt legálisan, de azóta nem vettem meg későbbi változatokat, mivel egyrészt nem Windows-t használok, másrészt meg nem adok ki pénzt olyan dologért, amitől van jobb, kezelhetőbb, saját szám íze szerint bekonfigolható, beállítható és ami a legfőbb ingyenes alternatíva.

ne flémeljünk már bazze..

nekm erohadt meg linux is a kezem alatt ugy, hogy a reset gomb kellet hozza, meg futott nt server 2 évet egyfolytában ..

:smoker:

go out a flémmel innen
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#257 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 19:11

Idézet: Kriszbacsi - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 14:34

Legjobb tudásom szerint a Lindows ilyen elven vezette be a Click'n'Run-t.

:nevet2:

#258 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 19:13

Idézet: Magvasbuci - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 16:48

Sziasztok!

Kicsit off, de mindegy! :) Szóval az itteni tegnapi hozzászólások hatására felraktam az OpenOffice-t (eddig még csak nem is hallottam róla), és teljesen egyet értek azokkal, akik ajánlották! :D Szal kell a fenének a drága Office, ez szép is, egyszerű is (5 perc használat után legalábbis ez a véleményem  ;) ), meg tetszik benne a finom irónia:varázsló helyett tündér...  :D
Na köszi mindenkinek!

én is et használom itthob, erre pont jó..de arra sajna nem ha a full office cumókba irt, teletüzdelt makrókkal megáldott excel táblákat használd..

#259 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 19:14

Idézet: Magvasbuci - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 16:48

Sziasztok!

Na köszi mindenkinek!

jah, és egy powerpoint alkalmazás is igen furcsán fest alatta  :omg:

#260 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 19:17

szal utoljára, az openoffice kurva jó, csak a MS általi 100x többet tud azért a kurva sok pizé  :smoker:

én kb 10 embernek javallottam az ismeröseim küzül, söt még egy ingatlanos cégnek is, csak a cégnél a gáz az volt, hogy full kompatibilitás kellett excell, word felé, ami ugye még MS -éknél sem mindé müködik, pl macro szinten.. Mármint egyes verziók között...

:offtopic:

Szerkesztette: Gandalf 2005. 03. 26. 19:21 -kor

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15