...a voice from the darkness.....
Ugyan Before, miért és mitől kellene engem eltántorítani?

Attól, hogy véleményem legyen? Mert én is csak azt teszem, mint Te: leírom a véleményem; legfeljebb a véleményünk más dolgokon alapul. Azért "vallásosan fanatikusnak" sem nevezném magamat, hiszen pl. én sem eszek meg mindent, és legalább annyira szkeptikus vagyok a folytatás iránt mint Te, sőt megkockáztatom, hogy az eddigi TR-es ismereteim birtokában még inkább...

Megkockáztatom, hogy itt néhányan eddig jóval pozitívabb dolgokat írtak a TR-ekről, mint én; én csak azt mondom, "nem eszik olyan forrón a kását". De mint annyiszor mondtam már, az számít, hogy Te mennyire vagy fogékony a dologra és azon belül is mire. S emiatt lehetnek rajongóik a "legrosszabb" és leggyengébb játékoknak is, és "utálóik" a "legpöpecebb" és legklasszabb játékoknak is. Nekem pl. iszonyúan bejött a Painkiller de utána egyáltalán nem jött be a Far Cry, bár ettől még utóbbira nem mondom, hogy rossz vagy feelingtelen, csak azt, hogy engem nem fogott meg; itt egy példa. Tehát nem "fanatizmus" és "eltökéltség" kérdése ez, hanem ízlés és érzékenység kérdése: hogy ki mire érzékeny/fogékony - végsősoron ez az, ami számít, függetlenül attól, hogy a játék maga milyen. Ha megérint, jó Neked..ha nem érint meg, nem foglalkozol vele. Én a TR6-ban is megtaláltam a feelinget, még ha másképpen is, mint az előző részekben, de írtam róla éppen elég negatívumot is annak idején (volt aki ezt később még a szememre is vetette, persze nem komolyan, inkább poénból)...

Viszont pl. a mobiltelefonokra kiadott epizódokra én sem bírtam már ráfanyalodni, és ma sem érdekelnek. Azért a fanatizmus innen még mindig messze van... Csupán arról van szó, hogy mivel én jóval többet foglalkoztam a játékkal, így sokkal árnyaltabb tud lenni a véleményem, hiszen sokkal többet és részletesebben láttam belőle: ennélfogva nem tudom egyszerűen azt mondani, hogy jó vagy rossz. Képtelen vagyok ilyen egyszerűen állást foglalni azután, hogy annyit foglalkoztam vele. Az irányítás is jó példa erre: a legelső alkalomkor rengeteget szidtam, de a harmadik alkalommal már előnyöket kovácsoltam belőle. Már említettem a videós oldalt, ami rendesen rácáfol az irányításra szerintem (de persze azzal együtt sem mondom, hogy jó). Pedig HC-játékos az én sem vagyok... Tehát ha hiszed, ha nem, én nem tudok mást mondani, nem tudok másképpen beszélni, három részletes végigjátszás után.

Azt mondom, hogy jó, mert..és azt mondom, hogy de rossz is, mert...

Ez van... :o Maximálisan tiszteletben tartom és elfogadom a véleményed

, de amiért nem értek egyet és vitatkozom vele néhány (de csak néhány) ponton, az NEM fanatizmusból, hanem a fentiek miatt van... Ugyanígy mások is, akik vitatkoznak Veled, gondolom legalább egy darab TELJES végigjátszás után formálják meg a véleményüket... (Különben nem igaz, hogy nem tudok két soros hozzászólásokat írni!

:o )
SYS "Still alive Ms Croft. You are resilient."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 06. 22:24 -kor