Idézet: Before - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 3:30
Jajj, félreérted, nem én akarlak eltántorítani! Annál, amikor valaki mániákusan imád egy terméket (processzor, videokártya, játékszoftver) már csak az szánalmasabb, amikor mániákusan gyűlöli és "kereszteshadjáratot" folytat ellene. Én ezt csak úgy értettem, hogy a kiadó tesz meg évek óta mindent, hogy az emberek az egykor kedvencükként szeretett játékból kiábránduljanak. Esetemben ez meglehetősen sikeres próbálkozás volt, örülök, ha Te (vagy bárki más) még megtalálja bennük a szórakozását.
A többi dologban is egyetértünk alapvetően, bár szerintem a fanatizmus a fanatikus számára sosem tűnik annak...

...a voice from the darkness.....
Ehh, igazad van: tényleg félreértettelek, bocsi. Most már értem, hogy a kiadóra gondoltál...

De én már kiábrándultam eléggé, elhiheted. Persze olyan értelemben tényleg eltántoríthatatlan vagyok, hogy biztos ki fogom próbálni a TR7-et, ahogyan Te is. De ha rosszul sül el számomra..hú, nagyon sok idő telt el már 1998 óta, szóval...
A "fanatizmus a fanatikus számára"... Ez csak azon múlik, hogy az illető mennyire ismeri önmagát. Én pl.
voltam TR-fanatikus is, még olyan 2000-2001 idején, de már nem tartom magam annak, legalábbis ahhoz képest messze nem, LOL. Mindig van egy viszonyítási alap, és az más nálam (mivel tudom, milyen voltam) és más másoknál, s pont ezért biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy még ma is fanatikus vagyok (úgy értem, akik ismertek akkor és most is), pl. mert magukhoz képest viszonyítanak, és így biztos igazuk is van...

A többit illetően meg pont azért mondtam, hogy a kiadó a legszánalmasabb.

És nem csoda, hogy komolytalanságokra a "Közönség" is ugyanúgy és ellenérzésekkel reagál...

Ezért nem csodálkozom azon sem, hogy Lara egy jó ideje már, egyszerűen kegyvesztett lett. Sőt, egyenesen csodálkoztam azon, amikor annak idején a TR6-hoz még pozitívan állt hozzá a gamerek nagy része..aztán újra csalódást okoztak nekik... A kiadó meg "nem jön rá", hogy csak a fanatikus rajongókra - akik szerint akár lehetne 99 ugyanolyan TR-játék is, csak évente adják ki - alapozva nem lehet megélni...
SYS "Still alive Ms Croft. You are resilient."