Jó gyorsan reagálsz a dolgokra
Tomb Raider : Legend
Elküldve: 2005. 05. 04. 14:38
De lassú a felfogásod 3VO
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 05. 04. 14:39
Amúgy szerintem nem olyan borzalmassak a képek, mondjuk Lara testét jobban megcsinálhatták volna
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 05. 04. 14:46
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 14:39
Amúgy szerintem nem olyan borzalmassak a képek, mondjuk Lara testét jobban megcsinálhatták volna 
Meg a talajt..
Hát hogy néz már ki
Elküldve: 2005. 05. 04. 14:48
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 13:46
Meg a talajt..
Hát hogy néz már ki
(2-dik kép)
Hát hogy néz már ki
Hát jah...de még kicsit arréb van a megjelenés, biztos csiszolnak még rajta
Elküldve: 2005. 05. 04. 15:00
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 14:48
Hát jah...de még kicsit arréb van a megjelenés, biztos csiszolnak még rajta 
Ha nem, akkor viszont bukta, de még mekkora.
Pláne ha a szar grafikához béna irányítási, és kamerakezelési rendszer is párosul..
Elküldve: 2005. 05. 04. 15:14
Van egy sanda gyanúm, hogy a készítőt azt hiszik, hogy sokan csak Lara miatt veszik majd meg ezt a játékot
ÉS MILYEN KURVÁR@ IGAZUK VAN
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:48
Idézet: -=M@X[treme
=-,2005. máj. 4., szerda - 15:46] Meg a talajt..
Hát hogy néz már ki
(2-dik kép)
Hát hogy néz már ki
azért az a talaj, még nem biztos, hogy annyira gáz lesz
az AoD elején is szutyok módon néz ki pl az esőben csillivilli talajról készült shot.
de mozgásban nagyon korrekt volt...
csak azért mondom, mert itt is vmi idétlen csillogás van rajta.
textúra, esetleges bump meg ilyesmi téren amúgy tényleg 0-nak tűnik
Szerkesztette: vipisrac 2005. 05. 04. 18:49 -kor
Elküldve: 2005. 05. 04. 19:13
attol meg lehet jo, ezt te is tudod max, shade-re emlekszel?
JóSebesség
Elküldve: 2005. 05. 04. 19:16
Kajakra mondom az szebb vót
Én attól félek a legjobban hogy az irányítást meg a kamerakezelést fogják megen elbaxni
Én attól félek a legjobban hogy az irányítást meg a kamerakezelést fogják megen elbaxni
Elküldve: 2005. 05. 04. 21:38
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 20:16
Kajakra mondom az szebb vót
ja
a szomorú az, hogy tulajdonképpen mégcsak el sem b@sszák.
ezt X éve tették meg, és azóta változatlanul pakolgatják át részről-részre...
Elküldve: 2005. 05. 04. 21:46
ott a pont 
Akkor helyesebben: Nem javítják ki a sokéves kamerakezelési és irányítási hibát..
Akkor helyesebben: Nem javítják ki a sokéves kamerakezelési és irányítási hibát..
Elküldve: 2005. 05. 04. 21:49
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 22:46
ott a pont 
igen. a megfogalmazás pedig sajnos a lényegen nem változtat
Elküldve: 2005. 05. 05. 19:03
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 15:08
Szörnyű.
Pc-s képek:
Pc-s képek:
Ez egy 2 éves grafikai motor. Szerintem mozgásban szép lesz. Mondjuk csiszolhattak volna rajta, persze, de 1.5-2 év alatt a motort is feltuningolni meg játékot is csinálni nem nagyon lehet... (Kivétel: Splinter Cell, de azon legalább 5-10x annyi ember dolgozik IMHO)
Elküldve: 2005. 05. 18. 15:07
Hát ennek a Larának arcra nem sok köze van már a többihez... valahogy olyan a pofija, mint a HL2-ben annak a tudós csajnak, aki elárulja Freeman-t...
Üdv!
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2005. 05. 18. 15:23
Megnéztem a video-t és attól tartok hogy ez a játék sem lesz jó.
Akciójátéknak tűnik holott a Tomb Raider-nek meg kellene (kellett volna) maradnia kalandjátéknak ahol nem elsősorban a gyilkolászás hanem a felfedezés és fejtörők megoldásának öröme viszi előbbre a játékost.
Úgy mint anno az első részben.
De még bizakodom.
Akciójátéknak tűnik holott a Tomb Raider-nek meg kellene (kellett volna) maradnia kalandjátéknak ahol nem elsősorban a gyilkolászás hanem a felfedezés és fejtörők megoldásának öröme viszi előbbre a játékost.
Úgy mint anno az első részben.
De még bizakodom.
Szerkesztette: Ádámbátyó 2005. 05. 18. 15:26 -kor
Elküldve: 2005. 05. 18. 19:11
Hat nemtom Ti mit szerettek a Laraban?!
Nem vagyok egy funfan,de a filmben megtalatak a tokeletes
szereplot!
Lara eletre kelt a Dzsoliban!!!
Kar,hogy ilyen hiteltelen macsora vettek...
Nem vagyok egy funfan,de a filmben megtalatak a tokeletes
szereplot!
Lara eletre kelt a Dzsoliban!!!
Kar,hogy ilyen hiteltelen macsora vettek...
Forumlako
Elküldve: 2005. 05. 19. 09:33
Volt anno egy Lara-oldal, ahol csomó színészt mutattak be, és elemeztek, hogy ki lenne az "ideális" Lara.
Végül is Angelina szerintem nagyon jó Lara lett, amúgy is szeretem...

Persze nem olyan, mint a játékban, de megvan a saját varázsa. Sajnos tényleg kicsit túl durva, macsós.
Sajnos a 2. részt még nem láttam valahogy... :confused:
Én magam is jobban örülnék, ha nem löjj le mindenkit játék lenne, hanem kaland / ügyességi.
Az AoD nekem tetsztett, bár azért kellett benne írtani rendesen, de ennél ne legyen több gyilkolászás.
Üdv!
Persze nem olyan, mint a játékban, de megvan a saját varázsa. Sajnos tényleg kicsit túl durva, macsós.
Sajnos a 2. részt még nem láttam valahogy... :confused:
Én magam is jobban örülnék, ha nem löjj le mindenkit játék lenne, hanem kaland / ügyességi.
Az AoD nekem tetsztett, bár azért kellett benne írtani rendesen, de ennél ne legyen több gyilkolászás.
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

Súgó
A téma zárva.