HWSW Informatikai Kerekasztal: Garanciális termékek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Garanciális termékek Csak helyi lakosoknak van garancia

#1 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 06. 05:31

Végy egy terméket, pl 48 ezer ftért egy geforce 6600 gt-nek nevezett nyáklemezt, melynek az előállítási költsége kb 5000 ft, csak a fogyasztói ára 48 ezer, mert viszik mint a cukrot" a Nagydiófa utcából is megközelíthető Aqua computer boltban.Elromlott?Semmi gond, két év garancia.Vidd be a szervizükbe, állnak rendelkezésedre.Bp-i vagy?Szerencsés fickónak mondhatod magad.Akkor megúszod 1 óra várakozással azt, hogy "leadod a kártyát, aláírod a leadást igazoló lapot, pecsét, vszollátásra".Ugyanis, ha van előtted valaki, akkor meg kell várnod, míg a helyszínen megjavítja az előtted lévő ember cuccát!Hallotatok már ekkora marhaságot?Meg kell várnod, hogy ő másnak telepít, állítgat, tesztel.Nem ám átveszi egy ember és a szerelő a háttérben dolgozik, mint kultúrált helyen, nem.Jobb helyeken átveszik, és megmondják mikor mehetsz érte.Nekem átvete, de az enyémet nem tesztelte azonal, hanem egy hétig nem volt videokártyám,mert azok a töketlenek nem bírnak egy szervizet sem vezetni.És szarnak a vevőre, meg arra, hogy benne fekszik a pénzed.
  Én nem bp-i vagyok, tehát ha bemegyek szervzbe, az 1200-ft utiköltség,és akkor csak leadtam.Mikor hozom a megjavítot cuccot az megint 1200-ft, tehát az úgynevezet garanciális javítás 2400 ft-ban van.
Csak azt akartam ezzel írni, hogy vásároljatok csak az Aquában, mert az jó dolog.Csak ha beszarik a terméked, vigyél kétheti hidegélelmet, meg jó sok pénzt amit még pluszban rá tudsz költeni.

#2 Felhasználó inaktív   piu 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 06. 06:46

Akkor ne vásárolj Budapesten.... :confused: én se teszem, mert messze van. Oké hogy neked átvenni 1 perc a garos cuccodat, de ha már még teszteli meg bűvöli  is neked akkor meg az előtted álló lenne ideges, hogy miért téged szolgál ki mikor ő jött hamarább.

Jóhogy nem már az páf hogy "Jajj csúnyán nézett az eladó rám". :D
456E20747574697261206E656D20666F726469746F7474616D20766F6C6E61206C652E2E00

#3 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 08:28

Mit vártál? Ha garanciális problémád van az eszközzel, kiszállnak hozzád ingyen és bérmentve? Ha meg drágának tartod a videókártyát, mert 5000 forintból ki lehet hozni, akkor hajrá, építsd össze otthon. Találd ki, gyártsd le, adj hozzá magadnak supportot. Ja, ha garis, szállj ki magadhoz, teszteld be, és cseréld ki magadnak.
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#4 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 08:54

Eh, a topik címe is megtévesztő.....  :reklamacio:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#5 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 12:55

mindig csodálkozom akik képesek 200 km-ert is utazni egy alkatrészért, mert 3-5000 Ft-al olcsobb
Aztán ha baszerik akkor ugye ki lehet fizetni ennek a kis összegnek a többszörösét
Ez nem PÁF-ba valo, mert ez a vevő hülyesége

olcso legyen , garis legyen, ha elromlik akkor azonnal csere legyen, mert nem tudsz játszani :)
persze ha megérkezzel a szervizbe essenek hanyat azonnal, és hagyják ott az adig éppen kiszolgált vevőt.
Már van nettem :)

#6 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 13:55

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 7:54

Eh, a topik címe is megtévesztő.....  :reklamacio:

6 hozzászólása van, mit vársz?  ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#7 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 14:35

Javaslom átteni a topicot a láma userek témába :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#8 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 15:13

emberkénk full :lama: .

nem fogják véresre nyalni a segged, mert mucsap*csárol bebumliztál. rossz? igen? így jártál, hozd be szervizbe. behoztad, vannak elötted? vársz. te egy ember vagy a sok közül, nem fognak körbeugrálni. egyértelmű hogy az előző emberrel foglalkozik a szervizes, 652 egyéb dolga van még, amit meg kell csinálnia. ha te nem vagy képes megérteni - ez van.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#9 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 15:37

Kicsit tudatosítani kellene az emberekben, hogy ha valami a legolcsóbb, akkor ott valamin máson kénytelenek spórolni. A beszerzési ár ugyanannyi a legolcsóbb áron forgalmazóknak is, mint a legdrágábbaknak.
A szervizen, a dolgozók létszámán/munkabérén, a helyiségbérleten stb. lehet spórolni.

De a választási lehetőség megvan.
Meg lehet venni az Attila úton is a cuccot egy csilivili boltban, de meg lehet venni egy pincéből átalakított üzletben is. Az egyik ennyiért, a másik annyiért adja. A szerviz is a helyiség rangjához méltó általában.

A választás a vevőé.

Cska abba a hibába nem kell esni, hogy a vevő szeretné keresztezni a pince árait a csilivili szerviz-szolgáltatásaival.

Mert abból pofáraesés lesz. Jogosan!!!
Gondolkoztál már ma?

#10 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 06. 20:55

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 15:37

[...] de meg lehet venni egy pincéből átalakított üzletben is. Az egyik ennyiért, a másik annyiért adja. A szerviz is a helyiség rangjához méltó általában.

A választás a vevőé.

Cska abba a hibába nem kell esni, hogy a vevő szeretné keresztezni a pince árait a csilivili szerviz-szolgáltatásaival.

Mert abból pofáraesés lesz. Jogosan!!!

Guga is ilyen pincebolt. Azt hiszem, ő az a kivétel, aki a szabályt erősíti.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#11 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 06. 22:30

Idézet: didyman - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 20:55

Guga is ilyen pincebolt. Azt hiszem, ő az a kivétel, aki a szabályt erősíti.

De nagyon kivétel.
Make love not Wor.

#12 Felhasználó inaktív   Füleske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 07:35

Minek vettél 6600 gt - t ? 
Szomszéd Pistike S3 trio 1 MB -ját kellett volna választanod , ezresér' a tied , nyák "ugyanaz" , így a bekerülési ár ötödéért kaptad volna. Garis ügyeket meg helyben intézhetnéd. :omg:
Gazdaságos szemek by AOC

#13 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 13:06

az hogy szerinted 5ezerből kihozzák a 48ezres karit miért baj? az élet minden más területén így van. nem muszáj élni, ha már ez is baj... :D

#14 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 13:27

Idézet: deuce - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 13:06

az hogy szerinted 5ezerből kihozzák a 48ezres karit miért baj? az élet minden más területén így van. nem muszáj élni, ha már ez is baj... :D

Jah, szerinte. Lehet, hogy 1 db anyagköltsége 5000 Ft. A néhánytíz esetleg néhányszáz fős R&D csapat meg ingyen dolgozik, amikor fél év alatt kifejleszt egy új chipet. A munkájukhoz szükséges eszközök is ingyen voltak. Meg a félvezetőgyártó partner is bicskával karcolja a waferekre a tranzisztorokat és még véletlenül sem kellett megvennie (és 1-2 évente lecserélnie!) a néhánytízmillió dolláros litográfiai berendezéseket.

Valahogy azt érzem, egyesenek az a kényszerképzete, hogy a gépben a hűtőbordák alatt ilyen Ezermester boltban 32 Ft-ért megvásárolható 74LSxxx ÍCÉK vannak... :bolond:

Szerkesztette: EV6 2005. 04. 07. 13:28 -kor

processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#15 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 14:27

Mi a f*sznak a szidjátok?
Pestről könnyű értetlenkedni....
És speciel a pda-mat nem vittem el szervízbe már hónapok óta (sipol a hangszórója) mert nincs időm, min. két teljes nap felutazni Pestre miatta.
Miért utazik az ember egy alkatrészért (ha olyan amit meg lehet kapni közelebb vagy helyetesíteni valamivel, akkor én sem értem) de pl. ezt a pda-t nem lehet kapni máshol, valamint nem kapok tápot a gépembe.
Próbálom meghozatni egy boltossal, remélem sikerül, pont ezért, hogy ne kelljen a gar. miatt utazni.
Pedig nincsenek nagy igényeim, halk, minőségi táp, legalább 5 tipus van ami jó lenne de nem lehet kapni....

#16 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 14:39

Idézet: Füleske - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 8:35

Szomszéd Pistike S3 trio 1 MB -ját kellett volna választanod , ezresér' a tied

Most vettem egy Trio64V+-ot egy isten hata mogotti pesterzsebeti boltban 1500-ert.
Mondom jo, ennyiert kerek rola szamlat is, ha mar egy ezrest sem er a kartya, olyan regi.
Akkor +AFA. :eek:

Mit tudtam csinalni, kifizettem, mivel nincs idom utanajarni, es holnapra downgradelni kell az ugyfel gepet. (Radeon7000 fagy DOS alatt :eek: )

Gari: adtak ra harom napot, holnap kiderul, hogy szuperal-e az ugyfelnel (altalam kivitt Ati Rage Pro-val el sem indult a gep, pedig tegnap 2 masik gepben is ment :( ), ha nem, akkor viszem vissza. (ott van az ugyfel kornyeken a bolt, szoval nem kell tul sokat utaznom feleslegesen)

Ido penz.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 04. 07. 14:45 -kor

#17 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 07:52

nem azért fikázzuk, mert vidéki. Én is vidéki vagyok.

De...

Azért mert voltak előtte és kiszolgáltak az előtte álot, neki meg várni kellett, és ezért fel van háborodva,  azért durva. Neem??

Nekem ez volt a probléma
Már van nettem :)

#18 Felhasználó inaktív   TomAce 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 12:35

Ugyanmar, azert az o oldalat is meg lehet erteni, vele csak 1 percet kellett volna foglalkoznia a szervizesnek, amig alairja az atveteli elismervenyt, de neki varnia kellett masfel orat.

Azert kozben meg lehet kerdezni tole, hogy mit akar, es fel percre abbahagyni a masik meot, nem? :think:

#19 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 12:42

Én is Győrből járok Pestre nagykerbe. És hát ha garancia van akkor szívok! Visszavinni + érte menni! Ki tudom most már ezt kerülni, de régebben így volt. És ez szívás és én se a nagykert hibáztattam hanem magamat. Na mind1! Ez van! Hülyeség a topic lakatot kell rá rakni! :D

#20 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 16:33

Idézet: TomAce - Dátum: 2005. ápr. 8., péntek - 13:35

Ugyanmar, azert az o oldalat is meg lehet erteni, vele csak 1 percet kellett volna foglalkoznia a szervizesnek, amig alairja az atveteli elismervenyt, de neki varnia kellett masfel orat.

Azert kozben meg lehet kerdezni tole, hogy mit akar, es fel percre abbahagyni a masik meot, nem? :think:

Részben igazad van. Csak sajna az életben nem így működnek a dolgok. Ha elmész a boltba, akkor ott sem érdekli a pénztáros nénit, hogy te csak egy nyalókát akarsz venni. Ha 100-an állnak előtted teli kosárral, akkor  :wc:
Persze ha sürgős a dolog, akkor meg lehet próbálni, hogy szólsz a szervizesnek. Bár én ebben a módszerben nem bíznék...
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó