HWSW Informatikai Kerekasztal: Garanciális termékek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Garanciális termékek Csak helyi lakosoknak van garancia

#41 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 13. 08:19

Idézet

Röhögni fogsz haver, régebben kijött a tv-szerelő.

1. Nem vagyok a haverod.
2. Kit érdekel, hogy kijött a szerelő? A 6600GT-s esetben nem jön ki, miért is jönne?

Idézet

És az, hogy egy minimálbért fizetek egy nyáklemezért, akkor valamit el is várhatok tőle.

Igen, elvárhatod, hogy működjön, valamint azt is, hogy amennyiben garanciális időn belül meghibásodik, a vásárlás helyére visszaviszed, és érvényesíted a garanciális jogaidat.

Idézet

És tudod mit?Nem tudok 6600Gt építeni (látom neked is az van), de az nem azt jelenti, hogy le kell húzni az embert.

Nincs 6600GT-m, megtehetném, de nem vagyok ellensége a pénzemnek! :D

Idézet

Bár a vta nem is ez körülforog, tehát te sem figyeltél.

Dehogynem, a vita arról szólt, hogy miért kell neked visszavinned a kártyát, és miért kell várnod. Te kalandozol el mindjárt a kóla meg nemtudommik felé. :)

Idézet

Mellékesen csak neked elmondom: Tudod miért kerül 300 Ft-ba egy fél liter kóla egy pesti rendezvényen?Mert az olyan alakok mint te megveszik, mert van rá pénzük.

Találkoztunk már valaha? Honnan veszed, hogy én kólát iszom, főleg pesti rendezvényeken? Kólát nem iszom, csak vizet, az nem káros. A "rendezvényekből" meg már jó ideje kinőttem.

Idézet

Holott ha vennl két litert  290-ér és a felét kiöntöd a földre akkor is olcsóbban jösz ki.

Nekem ingyen is drága lenne. Ja, álljuk meg egy pillanatra. Tudod miért kerül 2l kóla 290-be? Mert az olyan alakok mint te megveszik, mert van rá pénzük.

Idézet

Van, aki nem ellensége a pénzének, kérlek fogadd ezt el.Bocs ha megbántottalak.

Igen, van, én olyan vagyok. Te valszeg nem, ha 6600GT-t veszel. Nem bántottál meg, semmi gond. Remélem én sem bántottalak meg téged.
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#42 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 08:23

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 6:36

Kedves bolond, nem az a baj, hogy kihozzák ennyiből, néha nézz be a dolgok mögé.Ha baj lenne, nem venném meg.Az a baj, hogy ennek ellenére nem a megfelelő módon viselkednek ha a vásárló a problémájával felkeresi a gyártót.Le merem fogadni, te mindennap a mekiben zabálsz, hogy szegény multit támogasd...

Csak egy kérdés, nem lehetne normális stílusban vitatkozni?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#43 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 08:54

csak egy kérdés normálisan :)

Mi lett volna ha veled is elszöszmötöl 1 orát és odaadja hogy kész a kártyeszed??

Akkor is szemetek, mert egy oráig várakoztattak??

Lehet hogy aki előtted volt örült, mert 1 ora alatt megoldotta a szerelő srác a problémáját.

Egy pultnál a sor azért van, mert ki kell várnod . Punktum

A telefonról meg az alkatrészekről egy szot se :)
Hallotál már a raktárpucolásról??
Már van nettem :)

#44 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 13. 09:19

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 5:20

Barátom, nem olvastál figyelmesen.Nem az a baj, hogy dolgozik a szerelő, az a baj, hogy ő szerel, és még ő foglalkozik az ügyféllel is.Így én többet várok, ő meg többet

arcot vágsz.Másrészt mit tesztelget, nyilván nem viszem vissza viccből, miért nem cseréli ki azzonnal, ha úgysem

árakhoz képest olcsóbbak.De most inkább kifizetem 6 ezerrel többet egy DVD íróért, de letisztáztam a garanciafeltételeket.

Előbb azt kellett volna kitalálni, hogy miért ott vetted meg. Ugyanoda kell visszavinni, ugyanolyan körülmények közé.

1 ember meg gondolom azért van, amiért nálunk, ugyanis havonta 500ezresbe simán fáj az utána lévő kiadás, valamint megfelelőt is kellene felvenni, aki tud valamit, és nem nyúlja le a kasszát.

Sajna azt nem tudhatja, hogy ki mit visz vissza viccből, elég nagy százalékban vannak az olyan "elromlott" alkatrészek, ahol a vevő béna, vagy hülye.

Erről van szav. Meg lehet venni hozzád közelebb, mert benne van a szállítási díj, és a kisker szopása. Persze kisker ugyanúgy ki fogja dumálni a dolgot, ha valami ritka vagy drága cuccost kell cserélni Pesten, mert azon csak bukik rendesen.
Make love not Wor.

#45 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 09:43

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 5:36

ha a vásárló a problémájával felkeresi a gyártót.

Te, nemmondod, hogy visszavitted a kártyádat Malajziába a gyártóhoz? :eek:  :D
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#46 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 09:48

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 6:22

Te hihetetlenül primitív szerencsétlen!Úr Isten és ilyen emberek döntenek a szavazatukkal választás alkalmával az ország jövőjéről.Jézusom, beszarok!Szerinted augusztus huszadikán mikor rendezvények vannak a Népliget környékén, és három barnabőrű kissebségi srác (sértődés ne essék) kólát árul egy rozzant aluteknőből amiben víz van jégtömbökkel, ők szervezik a bulit?Te komolyan igazi klinikai eset vagy!

a naygobbik baj, hogy az olyanoknak is adnak szavazati jogot, mint te. egyébként se mondtad, hogy milyen rendezvényen, kik és hogyan árulták a kóládat...

de tudod mit? kipróbálom a te stílusodat.
"húzzál a picsába az index meg az origó polfórumaira verni a nyáladat te csököttagyú baromállat"

hmm... neked ez jobban megy - hiába, nagyobb rutinod van benne :p

Szerkesztette: qnadam 2005. 04. 13. 09:48 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#47 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 09:49

Mondjuk a gyártói garanciától se kell elcsöppenni. Pl Maxtor, Kingston, Samsung hazai, Seagate, Plextor, ezek több rendbeli személyes tapasztalat alapján egyértelműen perfektek.
Node VIA (M10000 Epia, küldjem vissza németbe futárral, oda-vissza fizessem (40k)), HP (Hp DeskDirect dual 10/100 NIC, 1 éve nuku válasz a 3 mailre), WD és IBM (nuku magyarországi RMA kérelem), Toshiba (notebook vinyóra képtelenség RMAt szerezni).

#48 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 10:16

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 10:48

...
de tudod mit? kipróbálom a te stílusodat.
...

Ne, ennél te értelmesebb vagy! :D

#49 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 10:17

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 10:49

Mondjuk a gyártói garanciától se kell elcsöppenni. ...

Nekem az a tapasztalatom, hogy általában korrektek. Persze vadhajtások itt is lehetnek, ezt nem is vitatom. :respect:

#50 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 10:18

Jut eszembe.

ulzana2 mennyi bant fog kapni szerintetek? :D

Szerkesztette: Etele 2005. 04. 13. 10:19 -kor

#51 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 11:16

Idézet: Etele - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 11:18

Jut eszembe.

ulzana2 mennyi bant fog kapni szerintetek? :D

Remélem 5000 nappal megússza..... :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#52 Felhasználó inaktív   Füleske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 14:59

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 6:46

ha humorizélni jöttél, rossz helyen jársz.De nem vagyok tiszteletlen, válaszolok.Azé vettem 6600 gt-t, mert azt mondta a jósnő, ha olyat veszek, te feldobod a pacskert  ;)

Nem ez sajnos nem humor egyáltalán.  Ez a lényege a topiknyitó hsz - ednek.  Ennyi erővel miért veszel bármit is a boltban , amikor tudod , hogy rajta van :
- állam bácsi haszna
- a kereskedő haszna
- a szállító haszna
- a nagyker haszna
- a gyártó haszna
- az alkatrész-előállító haszna

Sokkal egyszerűbb ha a kukákban turkálsz , az ingyen van .  :omg:
6600 gt helyett is túrhattál volna valami 3-486 - ost , azzal is lehet netezni , és örülhetsz magadnak hogy milyen olcsón megúsztad .  :omg:
Bár neked a net is drága , olvasgasd a metro meg a szuperinfó újságokat , az ingyenes.  :omg:
Gazdaságos szemek by AOC

#53 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 15:41

Mindig jó olyan topicot olvasni, ahol jön egy új k*cs*g és az egész HWSW fórumot leprimitívezi :D.

#54 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 15:56

jesszus, ez még hülye is. menj, inkább "kapányi"...

inkább nem mondok többet, mert nem akarom, hogy eldurranjon az a pont agya :D

szerk: politizál is? jesszus. bant neki, please! hülyékből nem kérünk...

Szerkesztette: DGabor_ 2005. 04. 13. 16:14 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#55 Felhasználó inaktív   ToBeY 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 16:18

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 4:31

Végy egy terméket, pl 48 ezer ftért egy geforce 6600 gt-nek nevezett nyáklemezt, melynek az előállítási költsége kb 5000 ft, csak a fogyasztói ára 48 ezer, mert viszik mint a cukrot" a Nagydiófa utcából is megközelíthető Aqua computer boltban.Elromlott?Semmi gond, két év garancia.Vidd be a szervizükbe, állnak rendelkezésedre.Bp-i vagy?Szerencsés fickónak mondhatod magad.Akkor megúszod 1 óra várakozással azt, hogy "leadod a kártyát, aláírod a leadást igazoló lapot, pecsét, vszollátásra".Ugyanis, ha van előtted valaki, akkor meg kell várnod, míg a helyszínen megjavítja az előtted lévő ember cuccát!Hallotatok már ekkora marhaságot?Meg kell várnod, hogy ő másnak telepít, állítgat, tesztel.Nem ám átveszi egy ember és a szerelő a háttérben dolgozik, mint kultúrált helyen, nem.Jobb helyeken átveszik, és megmondják mikor mehetsz érte.Nekem átvete, de az enyémet nem tesztelte azonal, hanem egy hétig nem volt videokártyám,mert azok a töketlenek nem bírnak egy szervizet sem vezetni.És szarnak a vevőre, meg arra, hogy benne fekszik a pénzed.
  Én nem bp-i vagyok, tehát ha bemegyek szervzbe, az 1200-ft utiköltség,és akkor csak leadtam.Mikor hozom a megjavítot cuccot az megint 1200-ft, tehát az úgynevezet garanciális javítás 2400 ft-ban van.
Csak azt akartam ezzel írni, hogy vásároljatok csak az Aquában, mert az jó dolog.Csak ha beszarik a terméked, vigyél kétheti hidegélelmet, meg jó sok pénzt amit még pluszban rá tudsz költeni.

Ember ha ennyire azt akarod hogy csak veled foglalkozzanak,hívj szervízest,mond meg hozzon csere kártyát! Kiszállási díj olyan 5-8000ft szervízes óradíja 5000ft körűl mozog! És akkor csak veled fog foglalkozn, jó pénzért persze! Ha neked ez kell,megkaphatod jó pénzért persze ;)

#56 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 18:08

Teljesen értelmetlen topik. Köszönöm a jelzéseket. Bezárul.

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó